dagens inköp


denna snyggingen blev min idag!

Regn & Rusk

Just nu sitter jag i min säng och lyssnar på gråtmusik med min älskade vän elina (som jag älskar). Vi har vart på stan och då köpte jag en HENRI LLOYD tröja, mycket fin må jag säga. Men det sved tyvärr lite i plånboken. men det va det värst. Lidköping består nu endast av H2o, alltså vatten. Regn och snö är ingen bra kombination kan jag försäkra er om och att cykla i det är full omöjligt. Så hädanefter ska jag försöka att hålla mig inne i värmen.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Sverige curling

Nu ligger jag i min säng och tittar på curling finalen. med ett glas saft är det faktiskt helt okej att titta på nästan till och med lite intressant. Jag tror att sverige har en chans till OS guld. men dte är ju bara vad jag tror. Vad Lina Beijer tror. Jag glömde att skriva förut att mina kläder har kommit, som jag beställt från nelly.com!! Åh, så glad jag blev. jag slet upp paketet och provade allt på en gång. Och som tur va så passade allt perfekt! Så nu vill jag inget annat än att ha på mig mina nya klänningar.

Nu ska jag fortsätta att titta på sverige!

over and iut,
take a chill pill.
/LinaBeijer

VILLA BK

nu har jag vart riktigt dålig på att skriva. Men det blir lätt så ibland. Jag va iallafall och tittade på villa igår, åhh så spännande. Även fast jag inte har bandy som min största passion så va det riktigt kul! Efter det följde älsklingen mig hem och det slutade med att han sov hos mig. Han åkte för övrigt nästan precis hem.

Ikväll ska jag ännu en gång gå på bandy. Men denna gången är det min kära vän elina som släpat med sig. Vem vet, jag kanske blir villas nya maskot?

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

fixade datorer & snöfall

Nu har jag precis kommmit hem ifrån älsklingen. Jag hade en himlans tur att hans mamma körde hem mig i detta snö oväder. När ska snön ta slut? Det kan väl kknappast finnas någon snö kvar där uppe i himlen? Dagen har iallafall varit jätte mysig(när man har hållt sig inne). Om några minuter ska jag åka iväg och titta på villa, tydligen. Bandy är inte min stora passion, men någon gång måste man ju lära sig, right? Juste, Samuel hjälpte mig med att få igång min dator! Vad skulle jag göra utan honom? Det va tydligen ganska så lätt, man skulle visst bara trycka på en knapp så vipps funkade internet! Så nu sitter jag äntligen med min nya dator, och det känns bra.

Nu ska jag åka iväg och handla med mammsen.

over and out,
take a chill pill.
/LinaBeijer

ledigheten går mig på nerverna

Jag fick reda på idag att jag är även ledig på fredag. hur ska detta sluta, dom kan lika gärna lägga ner skolan om dom ska fortsätta såhär. Jag har inget som jag kan sysselsätta mig mer längre. Lägg fram ett nysta garn och jag kommer tycka att det är roligt att leka med. Idag har jag iallafall köpt mig en ny dator! Äntligen. Men när jag kom hem och skulle leka med den kunde jag inte koppla upp mig på internet. Då blev jag sur och ville slänga den i väggen, men kom fram till att det skulle va mycket onödigt. Så jag lät den stå kvar i sängen. Jag har även hunnit att träna ett innebandy pass på två timmar. Det va skönt att komma ifrån huset lite.

Nu ska jag lägga mig framför en film med en kopp te och lite choklad innan jag sömnar. Godnatt!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Skola stängd även 25/2


vad är detta?! Jag vet inte omm jag ska skratta eller gråta. Hur svårt kan det va att skotta bort lite snö ifrån ett tak? Jag och pappa skottade av vårat på 30 minuter här hemma. Jag blir helt enkelt för rastlör, kommer inte på något som jag kan göra här hemma längre. För läxor har jag tyvärr inga som jag kan göra. Ja, det är nog första gången och sista som ni ser mig skriva att jag vill ha läxor som jag kan göra! Fast jag ska senare åka hem till elina för att göra hennes läxor, jag bad till och med om att få göra dom. Håller jag på att bli sjuk eller? Måste nog be min mamma att prata lite vett i mig.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

min lediga tisdag

Hela dagen har jag spenderat med min älskling. Det går helt enkelt inte att vara ifrån honom en längre tid. Han kom hit vid tolvtiden eftersom han inte är drabbad av snöraset på de la gardie. Han hade alltså vart i skolan innan. Efter två extra dagar ledigt och ännu en dag ledigt imorn, börjar jag faktiskt tröttna på att va ledig. Ja, ni hörde faktiskt rätt. Jag kan inte komma på något att göra på dagarna längre. Men nu ska jag inte klaga allt för mycket, för då kanske skolan får för sig att lägga ner sommarlovet, usch för det!
Iallafall, jag hade laddat ner en film som hade namnet Flickan. Jag trodde att det va något att se, men det va det absolut inte. Det va den sämsta filmen jag sett på riktigt länge. Men den va dock inte sämre än "Dag och Natt" med mikael persbrandt som jag såg för några år sedan. Nog pratat om film, vid åtta tiden kom elina & johan förbi en sväng och vi hade en riktig myskväll måste jag säga.

Imorgon funderar jag på att åka iväg på ännu ett spinning pass. Visste det må va jobbigt, men åh så skönt det är efter den där mördar timman! Jag får fundera vidare på detta under kvällen.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


hittade en riktigt mysig bild med mina favorit killar!

Natti

nu är klockan lite väl mycket kanske. Det är nog dags för mig att gå och sova snart. Men man måste ju utnyttja sin ledighet, eller hur? Nu ska jag lägga mig ner i sängen och läsa några kapitel ur min bok så somnar jag nog ganska så snart. Godnatt!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer




måste bara säga att jag har världens underbaraste pojkvän!

hur tänker man här?




haha, ja vad ska man säga? Jag tror faktiskt att jag känner igen bilen, eller? Polisen kommer nog få leta ett bra tag för att få tag på rätt bil, eller vad tror ni?

Nu har jag iallfall kommit hem ifrån ett spinning pass. Jobbit ska det va och jobbigt va det. Jag tror att det inte bara va jag ifrån mitt lag som tyckte att det va jobbit. Men det fanns även en tant med på passet som såg ut som att ha det lite besvärligare än oss andra. Men hon kämpade och slet allt hon med. När jag kom innanför dörren möttes jag av en hyper glad hund med tratt! Hon ser lika rolig ut varje gång jag ser henne.

Eftersom att jag är ledig ännu en dag blir det lite mys framför en bra film ikväll och även lite plugg.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

jag har hamnat i himlen.

Nu fick jag precis reda på att skolan är även stängd imorn. Har jag hamnat i himlen eller? Saker som dessa händer inte en sån som mig. Jag har alltid haft otur och kommer säkert ha det i framtiden också. Eller håller det på att vända? Jag ville endast skriva detta för att ha något att skryta om. Nu ska pappa köra iväg mig till korpen för ett spinning pass.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


shoppa på internet

Jag njuter fortfarande över att skolan är inställd idag. Fast även om skolan är inställd kommer jag dock inte undan ifrån skolarbetet, jag har nämligen prov i samhällskunskap imorn och har inte tränat ett dugg! Så nu ska jag sätta mig med näsan i boken och plugga! Men innan det ska jag lägga ut lite kläder som jag har beställt ifrån nelly.com. Jag tyckte att jag verkligen förtjänade dessa kläder.

  

måste säga att jag blev riktigt nöjd med mina köp (än så länge iallafall)

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


älskade snö!

Skolan är inställd imorn pga all snö. Så just nu sitter jag och ber till gud för att det ska komma ännu ett snöoväder! Jag tackar aldrig nej till några extra dagar ledigt inte!

Även denna natten sov min älskling hos mig. Det kommer bli änna tomt nu när jag ska sova ensam i natt. Kommer jag verkligen klara det? Tveksamt. Men jag får väl gosa med nallen som jag har fått av honom istället. Iallafall, när vi vaknade fick jag den goda nyheten att skolan va inställd. Men det visade sig att det gällde inte alla på skolan. Teknik som går ute på norra måste gå till skolan, så samuel hade väl inte en lika bra morgon som jag. Vi tittade på några avsnitt av i en annan del av köping, måste säga att det är det bästa program som någonsin har visats på tv!! jag har blivit helt besatt, tittar på avsnitten om och om igen. jag har även hunnit med att jobba lite idag. Det va bland det jobbigatse jag har varit med om. Vi va endast 6 stycken som jobbade idag och det är kämpigt må ni tro att va så få på ett snabbmat ställe. Men nu är faran över och jag ska åka och träffa min älskade elina som har kommit hem ifrån det östra riket!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


Utkast: Feb. 20, 2010

Efter att ha försökt att gräva fram huset va jag som en snögubbe. Det är helt sjukt hur mycket snö det har kommit, tycker att det är riktigt häftigt. Jag hjälpte pappa att skotta av taket, då jag tog chansen att hoppa ner från taket i en snöhög, jag överdriver inte nu men jag hade snö ända upp til axlarna! Vipps så va nästan hela Lina borta. Förut har det aldrig funnits något hinder när man ska till affären, men det va det idag. Jag och mamma tog oss en promenad till affären (eftersom att man inte kan åka bil) det tog oss säkert 45 minuter fram och tillbaka, då det brukar ta en kvart.


jag fick mig en chock när jag vaknade imorses.


Hej vinterland!

Idag vaknade jag upp med min älskling vid min sida. Tänka sig att det är så mycket mysigare att vakna då. Men när jag tittade ut genom fönstret såg jag ingenting pga att fönstret va täckt med snö! Det är rena rama snökatastrofen här i Lidköping! Har det någon gång hänt att man är insnöad och inte kan ta bilen till affären, nej? Så idag blir det en inne dag och om man vill gå någonstans får man inte glömma att ta med spaden för att skotta sig fram.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


lyckade operationer & utgång!

jag måste bara säga att jag övningskörde hela vägen till vara idag! stolt som satan är jag! Varför åkte jag just till vara då? Jo, jag åkte och hämtade min hund. Stackaren va typ död när hon kom ut ifrån sitt lilal rum, med en tratt på huvudet. Så sööt är hon! Men som tur va gick operationen bra och om en vecka får vi reda på om det har spridit sig eller inte. jag accepterar bara goda nyheter!

Iallafall, idag blir det utgång med hanna! Det förtjänar vi må ni tro! Hoppas ni får en lika awesome kväll som vi kommer att få.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


måste säga att vi är grymt söta utan smink! :D

datatekniker nästa?

Just nu sitter jag hemma hos min mormor, jag cyklade hit vid elva tiden i snöstormen för att hjälpa henne lite med hennes dator. Jag måste få säga att jag känner mig så teknisk när hon frågar just mig! För en gångs skull får jag känna att jag är bra på datorer! Jag tror att det finns många där ute som läser detta som inte alls håller med mig. För som alla vet så är jag kass, urdålig på datorer! Men som tur är, är det inte så jätte komplicerade saker min kära mormor behöver hjälp med. Idag fick jag hjälpa henne med att lägga in bilder från kameran in till datorn, det ni! Det kan jag iallafall!

jag sitter och tänker lite på min hund, som just nu ligger nedsövd på ett operations bord. Det är nämligen så att hon ska operera bort en tumör som hon har i magen. Usch, stackars hund! Jag sitter och håller alla tummar och tår att allt ska gå bra med henne! och det tror jag att det gör också. Så jag kan noh luta mig tillbaka och slappna av för en gångs skull.

Igår innan jag somnade satte jag på en urmysig film! Snow buddies heter den. Små jätte söta valpar som ska va emd i sån där, hm vad heter det nu då. Hundspann! Iallafall, när jag tittade på den filmen blev jag så hemskt sugen på att skaffa mig fem små valpar. Mamma om du läser detta så går det jätte bra att överraska mig!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

överrasknings middag!

Nu är jag precis hemkommen ifrån Italia, där vi hade en överrasknings middag för Samuel. Mycket trevligt måste jag få säga! Han fick mycket fina klistermärken med Hanna Montana på, med dessa ska han pynta upp sin dator lite har vi bestämt. Efter några riktigt trevliga timmar på resturangen va det dags att trampa hem, trodde jag. Det hade snöat något kopiöst medans vi suttit där inne, så det va bara att lunka hemmåt. Som tur va följde Samuel mig hem så jag slapp att gå ensam. Efter en promenaden är jag nu lite trött faktiskt, jag gick ju trots allt upp kvart över nio idag. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sätta på en film som Samuel brände ut åt mig. Godnatt!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


nu är jag allt lite väl blek, imorn far jag iväg för att sola!
nu

jag är pratsjuk!

Nu har jag precis kommit hem ifrån älsklingen, det va riktigt mys! Han fick ett halsband av mig, får hoppas på att han blev nöjd med det (: Nu när jag sitter i min säng och tänker efter kom jag på hur mycket jag saknar min elina! Jag har ju inte träffat henne på snart en vecka och har inte pratat skvaller på lika lång tid! Inte konstigt att detta lovet har vart lite segt! Jag har ju ingen att skvallra med! Tänk vad mycket vi har att prata om när hon kommer hem, vi skulle nog kunna sitta i tre timmar utan stopp, helt utan tvekan! Men som tur är kommer hon hem på lördag(tror jag) och då ska vi tjata om allt mellan himmel och jord! Det ser jag fram emot mycket!



Jag såg precis att det snöar ännu mer ute! Är dte inte nog snart? Jag som har suttit och beställt en massa sommarkläder ifrån HM. Känns som att jag är lite fel ute. När jag ser bilderna i katalogen får jag stor lust till att beställa en resa till värmen! Men vem får inte det? Jag få väl helt enkelt stå ut lite till med snön och vänta på tills sommaren kommer. Min syster skulle ha varit hemma nu, hon som verkligen älskar snö. Vi skulle ju faktiskt kunna byta plats, jag åker till våren i vancouver och du åker hem till vintern, vad tycker du om det? Jag tycker att det låter som en fantastisk idè! Nu ska jag springa och byta om inför kvällens händelser!

over and out,
take a chill pill.

IBK Lidköping

juste, jag har ju glömt att lägga ut vårat snygga lagfoto!


snyggaste laget är vi utan tvekan!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

se upp för flygande träd!

idag fick jag vakna oroväckandes tidigt, tack vare att städarna kom. Så idag va det bara att stiga upp när klockan stod på 09.15. Såhär på morgonkvisten är det full fart på vältagatn! Eller iallafall på vältgatan 6. Städningen är i full gång, sen kom även dom där gubbarna tillbaka för att ta ner våra träd. När jag sitter och äter frukost ser jag bara hur ett träd fälls på huset!! Jag blev helt till mig, så jag reste mig för att gå ut och fråga vad dom igentligen höll på med. Men när jag öppnat dörren fick jag endast fram ett ; eeh! Så jag stängde helt enkelt dörren igen och satte mig i soffan. Men efter ett tag knackade en gubbe på rutan och jag blev lika rädd denna gången. Jag har kommit fram till att jag är väldigt lätt skrämd! Undra hur jag skulle reagera om jag mötte en kriminell ute på gatan i mörkret. Jag skulel antagligen tuppa av. Men iallafall han berättade för mig att dom hade fällt ett träd på huset. Och då kommer jag på mig själv säga; jotack jag såg det. Men han bad att jag skulle hälsa min pappa detta  så att dom fick diskutera detta. En skvaller maja som jag är kastade jag mig såklart på luren direkt för att säga detta till pappa. Efter det samtalet kunde jag mig lungt sätta mig i soffan igen och titta på TV 4 fakta! En riktigt intressant kanal för övrigt! Tittade på sånna där livräddare på bondi beach, jag har även besökt den stranden. Men iallafall, det va några puckon som drack sig fulla och sen går idioterna i vattnet för att bada!! Vad har man innanför skallbenet då eller? Ibland undrar man faktiskt...

Dagen ser ganska så lugn ut för min del. Jag ska snart cykla iväg till råda för att säga grattis till min pojk. Det är faktiskt så att han fyller 17 år idag!! GRATTIS! Senare på dagen har jag lite att planera inför kvällen. Jag skriver ikväll vad det kan va som jag ska planera. Det blir en överraskning som ni får sitta och suga på lite!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer



lika pigg även såhär på morgonen

ännu en kväll framför de olympiska spelen

Nu sitter jag och myser i soffan med en kopp te. Pappa gör mig sälskap framför OS. Jag har hunnit se både bra och dåliga saker under mina två timmar framför tv:n. Anja Persson som va så himla nära till ett OS silver kraschar i sista hoppet. Vilken otur hon hade, men samtidigt hade hon en himlans tur som inte tuppade av. Något som va roligt att se va att två svenska damer gick vidare i sprint till semifinal och även Emil Jönsson gick vidare till semifinal. Mycker roligt att se! Kanske har vi chansen till några mer OS medaljer? :D Man kan ju aldrig få för många heller. Jag ångrar så himlans mycket att jag inte tog chanses att åka över till syster min för att titta på de olympiska spelen! Men jag får helt enkelt hoppas på en resa lite senare, kanske kan jag ha en sådan tur att hon bjuder mig på en resa till kanada? Hoppas kan jag alltid göra. SOFIA SE TILL ATT LÄSA DETTA!!!!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Björn Ferry! :DD

Nu är jag allt stolt över sverige! Björn Ferry tog precis Sveriges andra OS GULD! tjoooho! :DD


OS i vancouver

Jag måste säga att jag är lite besviken på svenskarna i skidskyttet, iallafall än så länge. Jag hade inte orken att sitta och titta längre. Men där emot vann ju svenska damerna matchen i hockey i natt! Det är ju ett plus! :D Kvällen kommer nog fortsatta med att sitta och titta på OS. 23.45 ikväll möter svenska damerna danskarna i curling, detta får man inte missa!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


                                                     
Juste, jag glömde ju nästan av att skriva att min syster har köpt den ballaste OS tröjan i hela vancouver till mig! Amanda kommer hem med den till mig nästa vecka. Jag kan knappt bärja mig!


vakna av ett himlans oväsen!

Nu vakna jag av ett himlans oljud på min gatan. Då tänkte jag, vad fanken håller mina grannar på med?! Med sura steg går jag iväg till fönstret för att kolla vad det är som igentligen händer på vältgatan. Till min stora förvåning står det en STOR lastbil utanför mitt fönster och river vårat staket!!! Det åker även runt en sån där traktor som skottar i min trädgård! Jag va tvungen att nypa mig i armen för att kolla så att jag inte drömde och det gjorde jag verkligen inte! Innan jag kastade mig över telefonen va jag tvungen att kolla ut genom fönstret igen så att jag verkligen hade sett rätt. När jag berättade för pappa vad jag precis hade sett hör jag bara ett skratt i hela luren. Jag tänkte, hallå? vad finns det att skratta åt? Då visade det sig att dessa gubbar skulle ta ner en jävla massa träd i våran trädgård. Där ser man & det gör man med en skottare? Jag funderar på att gå ut med lite fika för att ha en anledning till att kolla vad dom egentligen gör. Men att gå ut i pyjamas byxorna är kanske ingen bra idè.

Nu ska jag hoppa in i duschen och laga mig lite mat, för vid tre tiden är det dags för bowling!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

avundsjuka på hög nivå

Jag satt precis och läste på min systers blogg www.vilseivancouver.blogg.se, & det är helt gaaaalet vad avundsjuk jag blir! Jag funderar starkt på att ta första bästa plan och hälsa på henne! Men tyvärr får jag vänta ett tag till innan det blir av.

Alla hjärtansdag kvällen spenderades iallafall med Malin, en stor mer flaska, polka glass & sommaren med göran. Jag kan helt enkelt inte få nog av den filmen. Som tur är jag inte ensam, utan min vän erika är precis lika galen i den filmen som jag är. På tal om erika, dagen kommer att spenderas med henne efter jag och mammsen vart och tittat på en ny säng till mig. Senare blir det till att åka och träna innebandy.
Efter det får vi se vad kvällen har att bjuda på!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

happy valentine's day!

jag, mamma & mormor tog oss en liten tripp till kinnekulle för att fika. & stolt som jag är körde jag hela vägen dit och hem. Måste säga att det börjar ta sig, äben om mamma tycker det eller ej. Men iallafall, vi hämnade på ett mysigt litet fik där allt verkligen va ekologiskt! Det är ju riktigt bra, vi ska skydda våran natur! Så jag tog mig en smörgås som va bakat på ekologiskt mjöl(såklart!). Sen hade dom även en liten klädbutik, ekologiska kläder såklart! Och då slog det mig, jag ska börja köpa ekologiska kläder! Jag började helt enkelt rota omkring bland alla kläder och hittade mig en otroligt snygg tröja! Så nu har jag hängt in mitt första ekologiska plagg i garderoben! Jag är på rätt spår!
Det är ju även alla hjärtansdag idag, kvällen ska spenderas med malin. Det kommer att bli hel mys! Vi ska gå och köpa lite apelsin MER (älska mer). Det tycker jag passar bra på en dag som denna. Det kommer även bli lite mys med familjen. Jag har även fått lite alla hjärtansdag presenter, det ni! Av min älskling fick jag en otroligt söt nalle och ett hjärta som det va choklad i. Choklad kan man aldrig få för mycket av! Av mamma & pappa fick jag ett par riktigt söta små örhängen som såklart va formade som hjärtan & även 300 kronor! Mycket smarriga presenter må jag säga!

Efter jobbet igår, slutade det med att jag & Erika hamnade i tressberg hemma hos Anton. Där det blev poker med mycket trevligt folk! Jag måste ju bara tillägga att jag kom delad etta med Samuel & Erik. Medans Anton åkte ut först, vissa kör ju med lite bättre taktik än andra. Det blev en riktigt mysig kväll med övernattning.

Nu tänker jag plocka fram chokladen & lägga mig framför en riktigt romantisk film!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


resan, bokad & klar!

nu sitter jag här med alla mina läxor ännu en gång, min talang till att göra allt i sista sekund har visat sig igen. på kvällens schema står svenska högst upp. Det är nämligen så att jag Lina annie mathilda Beijer som verkligen ÄLSKAR(?) att prata inför folk ska redovisa för sin klass imorgon. Kan det bli en bättre avslutning innan lovet? kan bli svårt att slå. Dagen har spenderats med min elina som åker till österrike imorgon! Hur ska jag klara mig? har lite funderingar att gå i terapi under denna veckan. Vi har iallfall beställt våran resa till Norge, så allt är prickat och klart! med många om och men så kommer vi att komma iväg trots allt.

Nu närmar sig alla hjärtansdag med jätte steg. Dagen då man ska spendera sin tid med dem man älskar. Finns ingen annan dag som är mysigare än denna! om jag skulle göra en lista på vilka speciella dagar jag tycker är bäst, skulle alla hjärtansdag ligga i toppen! Utan tvekan. Men då har vi det där lilla problemet som kommer upp varenda år gång på gång, vad ska man köpa? Åh vad svårt det är att hitta på något som visar ens kärlek till andra människor! Det är bästa att jag börjar fundera redan nu.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


måste säga att sommaren är mycket efterlängtad!

tiden tickar & tiden går

borde jag egentligen lägga upp ett inlägg idag? elina har ju redan gjort det så bra. Men jag skulle ändå vilja föra fram mina åsikter om dagen. jag kan ju ta upp något som elina faktiskt glömde, vi ringde till bussbolaget som ska köra oss hela vägen till Norge den 28:e mars. Eller rättaresagt, det va JAG som ringde, för elina kunde inte prata i telefon sa hon. Måste va riktigt värdefulla talanger jag har? Men eftersom jag va så "liten" va jag tvungen att ha målsmans underskrift eller vad hon nu sa. Så imorn blir dte till att en "vuxen mamma" ringer och bokar åt oss. Så snart är vi påväg på riktigt! Till min fasa läste jag att elina skrivit om mig som liten! Jag vill bara tillägga på den punkten att jag va inte tjock, jag va bara lite mullig & vem va inte det som liten?

Denna veckan tycker jag att tiden kan stanna upp, jag vill stanna tiden. Jag har så himla mycket att göra och tiden räcker inte till. Jag har ungefär 100000 uppgifter i skolan som ska va klara tills på torsdag. Okej, kanske inte så många, men iallfall matte prov och geografi redovisning. Det är inget som jag ser fram emot! Imorn ska vi även åka iväg till kinnekulle för lite skidåkning, skidåkning är något som man inte kan få för mycket av! Så nu har jag precis packat ihop min snowboard och är redo för en dag i backen!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


HEJ! :D

Hej, elina här igen!
Lina är inte så bra med sin uppdatering, så jag får hjälpa henne ibland även om jag vet att det är linas inlägg ni läsare vill läsa! :D
Men idag är det tisdag och det betyder att det är e+lina dagen. Så idag har vi vart en sväng på donken och sen har vi ätit ben&jerry's glass!  Vi får inte glömma att vi har vart duktiga och räknat matte, tro det eller ej!
Nu blir det att kika på gamla bilder som lina har rotat fram! Lina var en liten tjockis när hon var liten men lika söt var hon ändå!  Det är min flicka det!
PUSS&KRAM! /elina♥

awesome!

jag tänkte slänga upp lite bilder ifrån våran sleep over i fredags. erica skickade mig några finfina bilder som jag bara måste lägga upp!






vi blev även utmanade på singstar. & vad säger man? man ska inte ge
sig in på något som man inte klarar av.


sleep over & snöskotrar

Jag hoppas att ni hade en lika bra fredagkväll som jag hade. För min va grym! Jag spenderade min fredag med, elina, hanna & erica. Det blev mycket dans, singstar & poker. Det blev även en sleep over hemma hos elina. Vi knökade ner oss tre stycken i elinas säng. Men som tur är så är den ju 1.40 säng. Det va så mysigt så!

Idag åkte vi ut och åkte lite snöskoter, åhej vad det gick! Jag behöver inte gå in riktigt i detalj på den punkten känner jag.  Eftersom min kusin Johan har gått och blivit hela 18 år, åkte vi självklart iväg för att fira honom en liten sväng.

Kvällen kommer att tillbringas med Johanna och melodifestivalen. Hoppas att ni får en lika mysig lördagkväll som jag kommer få!

over and out,
take a chill pill!
/ LinaBeijer 

vår, vår, vår, vart är du?

Jag måste få säga att min vän elina gjorde riktigt bra ifrån sig igår! Lite kul med lite förändringar. På tal om förändringar, så skulle jag vilja ha en förändring på vårat väder. All denna snö gör mig vansinnig! Jag ser snart inte ut genom mitt köks fönster längre, och nej jag hittar inte på. jag vill att våren ska komma fram så att jag får snöra på mig mina rosa convearse. Jag blev så sugen på detta att jag började att titta på sommar kläder. Lite väl tidigt kanske, jo jag vet. Men jag hittade iallafall en ursnygg klänning, skor & armband. Detta va kärlek vid första ögonkastet vill jag lova!


detta kommer att finnas i min garderob inom en snar framtid!


Nu närmar sig helgen med jätte steg & jag är taggad till tusen! Jag ska avsluta denna torsdag kväll med lite engelska.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer



elina här!

Hej Linas alla 1000 läsare :D
Jag heter Elina och ska skriva ett inlägg nu ;d  Lina ligger i min säng och pluggar matte, duktiga flicka!
Jag ligger på golvet med en filt omkring mig och klagar för stackars Lina om min huvudvärk! :)
Idag har jag vart i skolan och sen gjort ABSOLUT ingenting! Det var tur att lina kom och livade upp mig lite, fast hon ska snart iväg och träna...
Nej nu ska jag sluta skriva så det inte blir ett jätte långt inlägg.
Ha det bra!
PUSS! :D

Inga fler tandtroll för min del!

Idag har jag vart hos tanten tandläkaren för att laga ett litet hål. Jag tycker att det är så fränt att man inte känner av halva ansiktet efter den där sprutan, så jag kunde inget annat än att sitta och fnittra för mig själv. Men tanten tyckte nog inte dte va lika lustigt; Sluta fnittra och öppna munnen, sa hon. Jag gjorde helt enkelt som hon sa, fast jag va bara tvungen att fnittra till en gång till för att irritera henne. När hon hade joxat klart i min mun tackade jag och åkte tillbaka till skolan. Men jag måste påpeka att man måste använda en speciell teknik när man äter. Det blev mycket spillande vatten och så fick jag smulor över hela mig, det kan Malin konstatera. Och det hjälper tyvärr inte speciellt mycket när hon och Rasmus skrattar åt mig. Så jag gav helt enkelt upp och traskade iväg på min lektion istället.

Efter som min syster lyckas göra mig avundsjuk med allt hon säger och gör där borta i Kanada, så måste jag få ge igen. Jag har faktiskt köpt mig ett par rosa converse, det kanske inte är lika stort som att servera kungafamiljen under OS, men detta va alltid något. När jag ändå är igång med att göra dig avundsjuk kan kan jag säga att jag har börjat att titta på 1.20 säng! Ha, det har du inte där borta i Kanada va?

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

RSS 2.0