Kylan & läskiga spöken

Vad man än tar på sig, tränger kylan in! Detta är olagligt, får inte förekomma i Lidköping. Kylan gör mig på sämre humör. Det ska inte va -20 grader när man cyklar hem på kvällen. Det är fel, inte rätt utan fel! Nog pratat om kylan.
Just nu är jag ensam i ett tomt läskigt hus. Inte alls kul att vara själv om natten. Borde också kanske va olagligt, men det behöver vi inte gå in på nu. Jag har hört att man ska lägga sig under täcker eller något liknande och räkna till tio, för dö försvinner alla läskiga spöken. Jag borde kanske testa det? Eller så sätter jag på sommaren med göran och skrattar bort allt istället? Nu får jag beslutsångest.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


Jag säger bara äntligen helg!

Nu va det helg igen! Tack gode gud för det, vem vet vad som kunnat hända om jag hade gått en dag till i skolan. Det hade slutat som en pannkaka kanske?
Igår va städarna här & då frågar gubben mig en massa frågor om syster min i Kanada. Såklart att jag svarar snällt på dessa frågor. Men när dom åkt så hände det något konstigt. Jag fick en sån hemsk saknad i magen efter henne. Tårarna bara sprutade ut, jag fick helt enkelt inte stopp på dom. Jag gick och la mig i sängen med min ipod och mina nya hörlurar som jag fick utav henne i present. Då blev allt mycket bättre igen. Man kan undra vad det är som håller på att hända med mig igentligen, jag håller väl inte på att bli knäpp?

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


Du är ganska så saknad måste jag säga!

Peter Magnusson, min favorit.

Ikväll har jag fått mig ett riktigt tränings pass för magen måste jag säga! Men är det verkligen ovanligt när man är med fröken Elina? Nej, knappast. Dagen spenderades med Elina & Erika. Erika kom hit med filmen sommaren med göran. Finns det någon bättre komiker än just Peter Magnusson? Jag tvivlar faktiskt på det. Åh hejsan vad jag skrattade! Jag minns inte när jag skrattade såhär mycket senast. Så jag förväntar mig att vakna med träningsverk i magen imorn.
Vi har börjat funderat starkt på att utbilda oss till komiker, men det finns ett problem. Vi skrattar åt våra egna skämt & det är tyvärr bara vi som skrattar åt dom. Kan det underhålla tro? Men huvudsaken är att man har roligt, som min mamma brukar säga. Och det finns det ingen brist på när det gäller oss!

Jag och Elina bestämde oss för att ta tag i resan till Hemsedal, eftersom det inte är någon annan som gör det. och precis när jag fått tillrekligt med mod funkar inte telefonen! Jag springer istället ner för att prova den andra, men det visar sig att den funkar inte heller. Sen provar jag en tredje, men inte funkar den heller. När jag tänkt efter en stund kommer jag på att det inte har ringt hem till oss på några dagar och då kan inte vi ha ringt till någon heller? Måste säga att familjen Beijer lever ett himlans socialt liv med resten av omvärlden! Så vi fick helt enkelt sätta oss vid datorn och joxa ihop ett litet trevligt mail istället. Så nu väntar vi spänt på ett svar!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


måste tacka ännu en gång för alla fina presenter!

Hejåhå, här va det party!

Klockan börjar närma sig skolan. Men först tänkte jag hinna skriva några rader. I Lördags hade vi lite 17 år party här hemma på vältgatan. Det va jätte mysigt! Jag måste bara tacka för ALLA fina presenter jag fick!

Söndagen spenderade jag mest till min engelska uppsats. Det känns att man var borta hela förra veckan, men det är bara att ligga i. Jag blev iallfall nöjd med resultatet och skickade in den i god tid. Men vi får väl se hur det går med den.
Nu ska jag trampa iväg till skolan.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

våran tripp till trysil

Nu har jag kommit hem ifrån vägarna, det gick undan må jag säga! Nu ska jag sätta mig i soffan med min engelska bok som ska vara klar på måndag. Nu gäller det att ligga i! Jag tänkte bara slänga upp några bilder sen våran härliga resa i Trysil.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Övningskörning & Snowboards problem

Nu sitter jag och förbereder mig för att åka ut och övningsköra. Jag har nämligen inte gjort det på ett bra tag, så nu tänkte jag att det va dags igen. Men medans jag sitter här och förbereder mig kollar jag runt på en ny snowboard. Och det är ju så himla svårt att bestämma sig! Jag vill ha alla! Men jag tror inte att min pappa skulle uppskatta det så mycket. Jag får helt enkelt klura ut ett sätt att välja en. Men dte är inte så lätt. Om dte skulle vart en ny hund jag skulle köpa, är det ju bara att ställa upp dom på en rad och den som kommer först tar man helt enkelt. Men nu är det ju så att man inte kan göra det med en snowboard.
Nu ska jag ge mig ut på vägaran igen, så se upp för mig!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijermåste säga att det är omöjligt att välja.

vi återgår till det normala

Nu har inte jag skrivit på riktigt länge, men jag har faktiskt en förklaring till detta! Som ni vet har jag vart på en toppen resa i Trysil/Norge. Jag hade några riktigt fina skiddagar i backen, trots att det va lite dimmigt. Men nu är jag hemma i vardagen igen och allt är som vanligt. Jag va i skolan idag och gick på mina lektioner, skönt att allt va i sin ordning igen. När jag kom hem ifrån skolan hade jag lovat mig själv att läsa klart min engelska bok, men självklart gör jag tvärt emot, jag går helt enkelt upp på mitt rum och sätter på en wallander film istället. Så det blir helt enkelt att läsa ut den imorn, kan bli en kämpig lördag trots allt.
Tro det eller ej men jag har även hunnit med att spela en match ikväll också, som tyvärr slutade 5-5, det är illa. Men helgens matcher är inte slut än, det är bara att ladda om batterierna tills imorn! Och det ska jag göra med lite sömn.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Avslappning med Anna Ternheim

Anna Ternheim har blivit min drog. Hennes musik har seglat ut ifrån mina högtalare hela eftermiddagen. Med det menar jag att jag inte har gjort något speciellt. Jag har strövat runt här hemma och packat mina skidkläder. Det är nämligen så att vi åker till Trysil på Söndag. Mycket efterlängtat må jag säga! Vi får väl se om Norge är redo för mig och Erika. För vi är redo för Norge!
Nu ska jag lägga mig i sängen och titta klart på I love you man.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer 


17 ÅR!

Idag är det då min födesledag och den va helt toppen! jag har fått så fina sakert så det är helt sjukt! Jag fick nämligen, en peak jacka, en dator, en STOR skål med massor av godis, triss lotter, underkläder, vanliga kläder, pengar och lite smått&gott. Efter skolan kom Samuel<3 hem till mig, av honom fick jag ett jätte fins halsband. Jag kunde inte hålla mig så jag satte på mig det direkt! Efter några timmar kom Elina och Erika och gjorde oss sälskap. Av dessa godingar fick jag ett linne och på detta linne stod det såhär; Världens bästa Lina 17 år Puss & Kram Elina&Erika. Sen när jag vände på det så stod det något mer. Då står det Vi bjuder dig på bio och middag. Kan ju knappast bli mycket mysigare?! Vart får ni allt ifrån? Efter dte kom mormor, Albin, Måns, Monica och Magnus. Mycket mysigt!
Tack för att ni gjorde min födelsedag helt underbar!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Chokladfontän & äventyr i rådas backar

Jag satt precis och tänkte på vad jag kunder ha önskat mig, för nu är dte kanske lite väl sent att önska sig något nytt. Men iallfall, när jag satt och tänkte så kom jag på att jag önskar mig en chokladfontän! Tänk vad gott att ha en sån stående i sitt rum. Det skulle va något. Sofia om du ser detta kanske du kan överväga att skicka en chokladfontän på posten ända ifrån Kanada?

Idag åkte vi iväg för att åka lite längdskidor och pulka med skolan och tänka sig, dom tog med oss ända till Råda! Inte illa pinkat. När vi kom fram tog Jag, Jenny & Malin på oss våra skidor och åkte iväg. Hejåhå vad det gick i backarna! Det är svårt att tro, men längdskidor är en konst! Det tog ett bra tag innan jag fick in det rätta knycket. Lilla Malin hade oturen att trilla i en liten backe, jag och jenny kunde helt enkelt inte hålla oss för skratt. Men efter ett tag så trillade jag mitt på rumpan! Den som skrattar bäst han skrattar sist. Eller hur är det man egentligen säger? Trötta och svettiga kom vi tillbaka efter 5 kilometer. När vi fått i oss lite varmchoklad och lite fika gick vi mot pulkabacken. Åhej vilken backe det va! Jag och Jenny satte oss direkt på en pulka för att åka, jag längst fram och hon där bak. Och så va vi iväg! Undan gick det, och flög gjorde vi! Efter bara några sekunder låg vi båda helt snöiga. Någon kanske lite mer än den andra. När vi kommit upp för backen igen märker jag att min mobil är borta. Självklart hade jag inte stängt fickan! Bättre kan det ju knappast bli. Så vi fick helt enkelt börja leta i all denna snö. Efter tjugo minuter gav vi nästan upp. Men när jag tittar ner så ser jag att den ligger där, toppen! Det va som självaste julafton.
Ikväll står match på schemat och inte vilken match som helst, vi ska möta killarna. Den roligaste matchen på hela året! :D

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


tänk om man skulle ha en sån här goding?


Stanna tiden!

Hemskt vad tiden går fort! Kan den inte stanna upp så man hinner att pusta ut lite? Nu har det snart gått ett helt år sen jag fyllde 16 år! Det är ju inte rikgtigt klokt. Jag Lina Beijer som inte ens kan hålla reda på mig själv fyller 17 år på Torsdag, där ser man. Jag håller faktiskt på att bli riktigt stor! Därför tänkte jag baka en tårta tills på torsdag, men då visade det sig att vi inte hade något socker hemma. Jag ringde helt enkelt min pappa och sa att han skulle köpa med sig socker hem. Men nu efter två timmar har han ännu inte kommit hem med något socker, karlar alltså... Därför blir det nog inte att jag bakar denna tårta. Jag ska istället krypa ner i min säng och sätta på en riktigt bra film!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Sovmorgon & en knasig vikarie

Då va första skoldagen avklarad, härligt allt är i sin ordning igen. Att inleda veckan med en sovmorgon till 11:10 gjorde inte dagen ett dugg sämre! Det visade sig att min spanska lektion på tre timmar imorgon är inställd, så det bli en sovmorgon till 11:05, inte illa det heller! Början på min vecka är alltså helt fantastisk. Vi har visst fått en vikarie i geografi och historia, eftersom min förra fick för sig att skaffa barn. Vikarien heter Anders och visade sig va en skojig liten figur. Men efter han hade hållt en föreläsning om sin släkt på 40 minuter va han inte lika intressant längre. Jag och Linda kom fram till att han va en typisk människa som kunde vart med i bonde söker fru. Men han framförde tydligt att alla i hans släkt vart snälla, så det hoppas jag starkt på att han också är. dagen blev inte alls sämre när jag fick reda på att jag hade fått MVG i min powerpoint redovisning, BRA JOBBAT LINA!

Nu är det dags för att cykla iväg för att träna lite innebandy.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Trysil & Hemsedal

Måste bara säga att jag är på ett fantastiskt humör! Det är nämligen så att jag sitter och tittar på bussresor till hemsedal. Jag och några flickor har bestämt oss för att ta bussen till norge över påsk! Kan ju inte bli mycket bättre med skidor, snö & bra sälskap? Men först kanske jag ska sikta in mig skidresan som jag ger mig av på om precis en vecka idag! Då åker familjen Beijer-Sofia+ Erika och två familjer till iväg till Trysil för fem dagars skidåkning! Underbart!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Helgens händelser & Innebandy match

Nu har jag varit riktigt dålig på att uppdatera min blogg. Men det känns som att det har vart rätt mycket dom sista dagarna. Men nu skriver jag iallfall! Helgen har vart mycket lugna, men ändå så mycket händelser! Fredagen spenderades med Samuel, senare på kvällen blev det singstar med ett mega skönt gäng!
På lördag morgon åkte jag och pappa iväg till skövde för att köpa en ny jacka till mig, när vi hade gått runt i alla affärer och vi trodde att vi skulle få åka hem utan jacka, hittade jag den! Det blev en svart peak jacka. Senare på kvällen gick jag ut och åt med två ur mysiga tjejer, Malin & Erika. Men tyvärr så låg inte maten på så hög nivå, men humöret låg på desto högre. Efter maten åkte vi hem till mig för att titta på lite film, Samuel & John gjorde oss sälskap under kvällen. Mycket mysigt må jag säga!

Idag blev det innebandy för hela slanten! Vi spelade nämligen hemma match och vi slog Grästorp med 14-4! inte illa, känner på mig att dom inte kommer våga att komma tillbaka till Lidköping. Ett mål mitt i kryllan gjorde inte min dag ett dugg sämre!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


livet leker på vältgatan.

ännu ett farväl & snöstormar

I natt åkte min syster tillbaka till vancouver och jag är kvar här. Jag trodde faktiskt att det skulle bli lättare att släppa i väg henne en andra gång. Men jag hade fel, det kom även tårar denna gång. Nu kommer hon inte hem förens i Juni. Men jag ska försöka att få tid för att åka och hälsa på henne.

Just nu yrar snön för fullt utanför mitt fönster. Visst är det mysigt, men nu tycker jag att kylan ska börja gå ner lite smått. Jag vill ju inte att det ska va 30- i Trysil när jag kommer dit. För det är just det jag räknar ner till just nu, tills jag och Erika åker iväg till Trysil för lite skidor :D Fast först ser jag faktiskt fram emot min födelsedag. Det är ju inte varje dag man fyller 17.

Nu får jag springa iväg och göra mig i ordning, för nu hör jag att städarna kommer.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Gothia cup & äventyr i Göteborg

just nu får jag kämpa för att hålla mig vaken, jag känner mig halvt död. Det va nämligen så att jag, Samuel & Elina hoppade på ett tåg till göteborg tjugo över sex i morses och dte betyder att jag gick upp thugo över fem! det är helt galet att jag ens kom upp ur sängen. Men iallfall, vi gick på dte där tåget, men vi kom inte långt. Om sanningen ska fra, kom vi ingenstans. Tåget hade gått sönder... såklart att det gjorde det, Lina Beijer va ju med på det! Så vi satt helt enkelt där i 40 minuter, men sen hände något och det gick igång! Lite tur hade vi iallfall. Med flera om och men kom vi äntligen fram till göteborg. Nu va det ju då bara den kluriga biten kvar, att hitta till rätt hall där IBK Lidköping p93 skulle spela sin match. Men vi lyckades med det också! Helt otroligt. Efter matchen, som dom tyvärr förlorade åkte vi vidare med laget till deras skola där det sov. Vi såg oss lite omkring, åt och tittade ännu på en match där Lidköping spelade, fast denna gången va det p92 om jag minns rätt. Efter den matchen hade vi inte så mycket att göra. Men då kommer Simon med idèn att åka lite buss. Så vi hoppade helt enkelt på en buss och åkte runt i göteborg. Mycket trevligt må jag säga! med glada miner kom vi lite försenade till samlingen, men vad gör det egentligen? Vi stannade på skolan ett litet tag innan vi insåg att det var dags att börja gå mot tåget som skulle ta oss tillbaka till Lidköping. Vi hittade även tillbaka till C centralen, jag måste då bara tillägga att utan mig hade dom aldrig klarat sig i denna stora stad ;) ( detta skriver jag bara för att jag ska få upp mitt självförtroende lite extra mycket). Trötta men glada satte vi oss på tåget hem. 

Nu ligger jag i min säng, helt utslagen efter denna långa dag. Men jag har haft hemskt roligt och det tackar jag för! Nu ska jag stänga ner datorn och krypa ner i min säng.

over and out,
take a chill pill
/ LinaBeijer


Sena mornar & barnkalas

Tjohej! Idag vakna jag riktigt sent må jag säga och inte nog med det, bredvid mig hittade jag Elinabäst! Klockan stod på 11.40 när vi vaknade till liv. Men vi tyckte inte att det räckte så vi vaäntade med att gå upp när klockan va 13.00. Det va myyyys! Hon åkte sen hem och jag hoppade in i duschen, kanske inte bokstavligt. Efter det har jag inte hittat på speciellt mycket.
Men igår fyllde min kära vän Johanna 17 år, så ikväll åker jag hem till henne för att säga grattis. Det blir härligt att få se min lilla tösabit igen! :D
Imorn är det nog stor chans att jag åker till göteborg för att titta på hur det går för IBK Lidköping i gothia. Det kan bli spännande och intressant (:

over and out,
take a chill pill
/ LinaBeijer

Städningsfirma & mysig film kväll

Idag har det vart en jobbig dag. När jag vakna va det bara att sätta i gång att städa, inte kul alls.
Men nyårsaftons kväll blev bättre än väntat. Umgås med nära och kära va ett utmärkt sätt att börja det nya året med :) Kvällen va helt fantastisk helt enkelt.

Imorses vaknade jag av att jag hade en fot i ansiktet, mysigt. Det visade sig att det va Elinas fot. Få plats två stycken i en 90 cm säng är inte dåligt! Vi började iallafall städa efter vi hade kvicknat till. Jag hitta alla möjliga roliga saker. Om det är någon dät ute som inte kom in i sitt hus i natt, så ta det lungt. Jag har dina nycklar i tryggt förvar. När jag hade städat i någon timme åkte jag iväg till jobbet. Jag va inte alls pigg på att jobba, men när jag väl kom igång så gick det myckey bra må jag säga.
Senare blev det mys med Elina, med mycket godis och apelsin MER.

over and out
/ LinaBeijer


bilder ifrån nyår kommer lite senare.

RSS 2.0