nu stiger irritationen.

nu börjar jag bli lit smått irriterad, jag har försökt att ladda upp bilder ifrån kusten, men det funkar såklart inte. jag återkommer med det så fort detta problem är fixat! over and out, / LinaBeijer

jag är oslagbar!

sitter just nu i mitt rum med ted gärdestad på högsta volym. vill inte solen komma fram, får man lyssna på sol, vind och vatten istället. medans jag lyssnar och tycker synd om grannarna städar jag även mitt rum, eftersom städarna inte kommer i dag får jag göra det själv. och tro mig, det behövs verkligen. jag vet inte riktigt hur jag kan göra alal saker på en gång, men lyckas med det gör jag iallafall, jag tittar även på vart man kan risa islandshäst. jag och min syster ska nämligen åka i väg och göra det någon dag. när jag ändå är i gång kan jag berätta om förra gången jag och erika va och red islandshäst. när hon skulle hoppa upp på hästen hände det som absolut inte får hända. byxorna sprack... aj aj aj. men det hindrade inte henne iallafall. skönt det. over and out, / LinaBeijer

befinner sig nu på vältgatan

nu är jag hemma igen efter en kort resa till kusten. vi hade det väldigt mysigt och väldigt bra väder. bättre kunde det alltså inte bli. nu när jag kom hem upptäckte jag något fel på min dator. det går inte att va inne på internet med den, varför ska allt jämt krångla? men jag jobbar på felet och hoppas att jag snart ska kunna lösa detta. istället får jag låna min syters dator, jag hoppas att det går bra. over and out, / LinaBeijer

nu åker vi till kusten

Nu här jag inte skrivit på ett tag och detta kommer inte att bli något långt inlägg heller, eftersom jag är inne på Samuels mobil. Jag kan erkänna att detta är lite komplicerat för min del. Kanske borde jag utöka mina elektroniska kunskaper? Men å andra sidan, vad ska jag med det till. Jag ville bara framföra att jag och Samuel åker i väg på en liten mini resa till kusten i morgon. Så nu är det väl dags för mig att packa. over and out / LinaBeijer

nu blir det långt inlägg, det känner jag på mig

nu har jag inte skrivit på några dagar, men vad gör det, det är ju sommar för guds skull! men jag kan ändå berätta lite vad som händer i mitt liv just nu. det är inte mycket att skryta med, men jag ger det ett försök. för några dagar bestämde jag och samuel oss för att vi vill här i från, inte länge, utan bara några dagar. därför bestämde vi oss för att ta oss en liten mini resa till västkusten. vad är mysigare än att åka till kusten på sommaren? jo det finns säkert ganska så mycket som kan va mysigare som tex, en resa till italien, paris, london, jag skulle kunna fortsätta i timmar. men vi får helt enkelt nöja oss med så långt som pengarna räcker, det är jy tyvärr inte gratis.

i går tog vi oss en liten resa till göteborg för att kolla in gothia. vi tittade inte på något speciellt lag, men det är bara kul att åka dit och titta. när jag va där fick det mig att tänka tillbaka på den sommaren som jag var med. det va en riktig upplevelse och jag skulle gärna vilja va med om det igen, men det kommer nog inte hända, med tanke på att jag inte spelar fotboll längre... men vi får väl hoppas på att vi fixar ihop ett lag till gothia i innebandy i stället.

nu ska jag återgå till vad jag har gjort i dag. jag skulle kunna få plats med det i en mening, alltså är det inte speciellt mycket. (men hur kul skulle det vara?) det började iallafall med att jag vaknade hos samuel, tjugo i elva vakna jag. fy, jag har lovat mig själv att aldrig vakna så sent. man kan inte slösa bort dagarna hur som helst, det är alldeles för få för att slösa bort. vi kom väl i allafall upp ur sängen vid halv tolv, men min ursäkt är att det regna. så vad ska man ändå göra?  när kvällen kom åkte vi för att laga tacos med john och mathilda, det va ur mysigt! vi tittade även på två filmer, dne ena va väl, intressant. varulvar är nog inte min grej. nu ska vi avsluta kvällen med ett avsnitt från desperate housewives! godnatt, nu är klockan allt för mycket för att sitta uppe och skriva! tänka sig vad mycket man har att skriva om när man väl tänker efter.

over and out,
/ LinaBeijer

jag har inte så mycket att säga.

en konstig känsla har börjat invardera i mitt huvud. ingen sjukdom eller så, utan bara en känsla. vad kan detta betyda...? ta inga korkade beslut nu lina beijer.

over and out,
/ LinaBeijer

jag fortsätter att njuta av min semester

efter att ha solat, badat och åkt båt i stugan, förbereder jag mig nu mentalt för dagens fyspass med laget!

over and out,
/ LinaBeijer

jag har gjort ett tappert försök att städa "garderoben"


idag gav jag mig på att städa min så kallade garderob. det är inte lätt att få den att se snygg ut måste jag säga. men jag får stå ut tills min nya garderob kommer. den anländer första veckan i augusti, jag längtar! :)

over and out,
/ LinaBeijer

när grannen kör i gång med gräsklipparen, smyger jag in.

jag satt ute och åt frukost i den härliga solen, det va ljuvligt. innan grannen satte i gång med gräsklipparen och molnen smög sig sakta in på himlen. jag vill bara ha ett gigantiskt suddigummi och sudda ut alla moln( i alla fall där jag är). men det är varmt ute och det är väl ändå huvudsaken? i dag ska jag träffa jenny och malin. vi får väl se lite vad vi hittar på. men jag skulle tro att vi gör något ute först och sen slår vi nog oss ner och hälsar på våra desperate housewives vänner. tänka sig att jag inte är det enda miffot som verkligen ääääälskar dom!

i går kväll kom hanna hit och hälsade på mig. det va länge sen jag träffade den goa tjejen! vi tog i alla fall en promenad till roma och där beställde vi hem varsin sallad som vi sedan mumsade i oss när vi kom hem. efter att vi hade ätit klart började jakten på mina försvunna nycklar. dom va helt spårlöst försvunna och ingen i min familj hade tagit dom. så vi lämnade det bakom oss och satte oss och kikade på desperate housewives i stället. men självklart kommer pappa in och väcker mig halv åtta på morgonen och säger att han har råkat (tagit) mina nycklar. jag säger bara föräldrar... dom är som en grupp senila pensionärer. men inser det, det gör dom inte. nog pratat om dom.

over and out,
/ LinaBeijer

allt & ändå ingenting

firandet på min syster i går va mycket lyckat. bara att när man ser alla presenter, blir man så sugen på att själv fylla år. men det är ju ett tag dit, tyvärr... molnen fortsätter att invardera lidköping, inget kul alls. jag är sugen på sol och bad. om, jag säger om jag hade vart miljonär skulle jag tagit första bästa flyg lång, låååångt (ja, precis så långt) här i från, till något varmt ställe. men nu är jag inte det så jag får nöja mig med sverige tills vidare.

idag är det den 19 juli och det innebär att jag och samuel har vart tillsammans i 7 månader, tänkas va fort tiden går. snart är jag pensionär!

over and out,
/ LinaBeijer




jag får i stället gotta mig med bilder i från grekland.

grattis till sofia, 20 år i dag!

nu har jag vaknat hos samuel, vi ska snart åka ut till stugan och fira min syster som i dag fyller hela 20 år! det är inte klokt vad stor hon blir. själv är jag ju faktiskt bara 17 år... men i dag ska det inte kretsa runt mig, utan det är sofia som ska stå i centrum i dag! :)

i går spenderade jag dagen med malin och jenny. mycket roligt! det va länge sen jag träffade de små flickorna. vi gjorde i alla fall marrängswiss (stavade jag rätt?) och tittade på desperata hemma fruar. dom har ju lyckats att bli helt galna i den serien, skönt att jag inte är ensam om det längre.

nu ska jag dra mig till stugan och kanske kan det bli ett dopp i sjön i dag?

over and out,
/ LinaBeijer

bilder i från härliga grekland!






på denna strand spelades en del av mamma mia in.









nu orkar jag inte lägga upp mer bilder, hoppas att ni blir nöjda och glada! nu ska jag tittat på film med samuel, just nu ligger han och läser min frida tidning. hur ska detta sluta?

over and out,
/ LinaBeijer

borta bra, men hemma bäst!


som ni säkert förstår har jag kommit hem till svensk mark. men jag har inte riktigt haft tid med att blogga. hem resan gick inte alls bra, man brukar ju säga att resan gick bra, men det gjorde den inte denna gång! det började med att det första flyget blev försenat till tyskland. när vi väl kom till tyskland fick vi springa för att hinna med vårat plan och självklart hann vi inte, utan vi missade det. I stället fick vi ta ett flyg till köpenhamn och sen till sverige. jag va alltså hemma på vältgatan vid tre tiden på natten. men som tur är kom vi ju i alla fall hem! men våra väskor hade inte riktigt samma tur. dom anlände hit idag, två dagar senare. men vad gör det? jag är fortfarande hemma!

igår vaknade jag av att samuel kom, det va underbart! sen dess har jag vart med han hela tiden och ska nu snart åka och träna. juste, i morses gick jag upp klockan sju för att övningsköra på körskolan. det gick hur bra som helst och va oerhört kul!

over and out,
/ LinaBeijer


jag hinner tyvärr inte lägga upp fler bilder idag, men fler kommer självklart i morgon! detta kortet är från bröllopet, det va oerhört fint!

sista dagen i greklandet

nu har vi klarat av sista dagen på stranden. nu känner man att man längtar hem lite till sverige. men vi har en sista kväll att njuta av här i grekland & det ska vi göra genom att kolla på vm finalen!

over and out,
/ LinaBeijer

nu går vi på fest nr 2!



over and out,
/ LinaBeijer

vi trivs bra här nere vid medelhavet

vi solar och badar och bara gottar oss hela dagarna, bättre kan det knappast bli. i kväll börjar festandet in för bröllopet, hur ska vi klara av tre kvällar i rad? det ska nog inte bli några stora problem. men i kväll ska vi gå till en restaurang här i byn, det ska bli jätte mysigt. i morgon ska vi åka över berget till en annan liten by, där festandet ska äga rum på ett torg, med sång och dans tror jag att det va. och sen på lördag är de ju dags för själva bröllopet och fest på kvällen, det sker också i en annan by. detta ski bli grymt skoj!



vi trivs bra här borta i grekland!

nog fanns det internet här alltid! så jag kan uppdatera er om vad som händer här borta i grekland. idag har det vart närmare 40 grader varmt, fryser gör vi inte här iallafall! vi har solat och badat väldigt mycket, vi gick även och åt på den stranden där som spelade in mamma mia. när man såg stranden kände man igen sig väldigt mycket ideån filmen. jag trodde att det skulle vara en stor strand, men den va ytterst liten! det kan man inte tro.

ikväll ska vi gå ut och äta med de andra svenskarna som är med på denna resan. nu ska jag gå iväg och måla naglarna med elina och syster min! :)

over and out,
/ LinaBeijer

nu drar vi oss mot sängen

nu har elina kommit, eller hon kom för en liten stund sen. vi har nu duschat och ska snart krypa ner i sängen och sova, eftersom vi ska upp vid fyra i natt. jag vet inte riktigt hur det kommer att va med internet och så där nere, men jag tar med mig datorn så får vi se om det fungerar. om inte får jag leta upp ett internet ställe, men då kommer ju tvärr inte alla bokstäver att fungera. nu ska jag krypa ner i sängen, det blir en lång dag i morgon.

over and out,
/ LinaBeijer

sista dagen, sen åker vi!

åker i väg och jobbar fyra timmar, sen ska jag skynda mig hem och packa klart det sista! i kväll kommer elina så då ska vi allt förbereda oss tillsammans för denna otroliga resa. det blir ju som mitt stora feta grekiska bröllop, right? men jag har lite svårt att bestämma mig vad jag ska ha på mig på bröllopet, vad har greker på sig typ?

over and out,
/ LinaBeijer


redo för ännu en dag på jobbet!

efter en låååång dag på jobbet, går jag & lägger mig.

jag är helt slut! nu har jag kommit hem från jobbet efter att ha tillbringat 10 timmar där idag, eftersom jag fick jobba över en timma. det va närmare 32 grader som vi jobbade i idag. nog var man svett alltid och det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa in i duschen. imorgon väntar fyra timmar till, så jag laddar upp med mycket sömn och vila!

over and out,
/ LinaBeijer

jobb jobb & jobb

åker snart i väg för att jobba nio timmar. slutar alltså inte förens klockan åtta. sakna mig inte allt för mycket!

over and out,
/ LinaBeijer

jag tar riktning mot sängen

har haft det super mysigt med jenny ikväll! vi hade mycket att prata om, eftersom vi inte har träffats på ett lååångt tag. det blev helt enkelt , mycket mer prat, än vad vi tittade på filmen. nu har hon åkt hem och jag ska sova själv här hemma i natt. jag känner mig dock en gnutta övergiven! jag är inte så hemskt sugen på att det ska bli morgon, med tanke på att jag ska jobba nio timmar...

over and out,
/ LinaBeijer


tråkigt i skolan? nejdå, det har vi aldrig! ;)

det blir mys med jenny grönlund ikväll

ikväll blir det mys med jenny grönlund! jag kan tänka mig att det blir till att titta på någon mysig film av något slag.

nu har jag precis pratat med samuel och det blir alltid att jag saknar honom lite sådär extra när jag pratar med honom. men nu är det bara två dagar kvar, sen har vi gått hälften! och jag har ju en ur mysig vecka i grekland att se fram emot!

over and out,
/ LinaBeijer

nu åker jag i väg för sol och bad!

idag har jag min lediga dag! och den ska jag utnyttja till max. snart ska jag möta upp erika och då ska vi åka och bada. jag funderar på att sova ute i stugan, eftersom jag inte är så jätte sugen på att sova själv. men vi får se. jag kan ju försöka att övertala erika att sova här.

i kväll får jag väl ta det lungt eftersom jag ska upp och jobba åtta timmar i morgon. det är inte alls lockande, för det känns som att min rygg ska gå av när som helst. nej, nu ska jag sluta att klaga på mitt jobb, jag ska ju faktiskt va glad över att jag har ett! :)

over and out,
/ LinaBeijer


ännu en dag är jobbet avklarat!

hemma ifrån jobbet! sjukt skönt.  nu är det bara två arbetsdagar kvar som jag ska klara av innan jag åker till grekland (: nu har jag slängt i mig en macka och lite jordgubbar, därför ska jag lägga mig i sängen och läsa en bra bok! imorgon väntar sol och bad med erika!



från lunchen idag med johanna (:

åker i väg för att jobba ett fyra timmars pass!

.

dagens inköp

har nu kommit hem ifrån stan. det blev en mysig dag med johanna på stan, vi luncha även på bakgår'n. mycket god sallad måste jag säga! jag köpte mig också ett linne på rean och en byxdress. jag vågade äntligen köpa en berömd byxdress, den satt jätte snyggt, så jag tvekade inte en sekund!!


detta blev dagens inköp och även en present till älsklingen. men den kan
jag tyvärr inte visa upp :)

over and out,
/ LinaBeijer

dagen börjar bra

nu har jag vaknat och solen lyser ute idag, skönt att allt är som vanligt igen. idag står inget speciellt på schemat, tänkte försöka få tag på johanna och träffa henne lite innan jag åker. hon åker nämligen iväg på tävling imorgon och då hinner vi inte träffas innan jag åker i väg till grekland. vid fem tiden ska jag åka i väg till jobbet och jobba en sväng idag också. men idag handlar det bara om fyra timmar, så jag slutar redan vid klockan nio. det blir skönt.

jag har ju också pratat om att idag ska jag börja packa, men det får bli när jag kommer hem ifrån jobbet, eftersom städarna är här idag och då vill jag inte dra fram stora resväskan och slänga kläder hej vilt. för så kommer det nämligen bli eftersom inte min garderob kommer förens vecka 31(!!!!) dom va nämligen tvugna att ha semester om en vecka, hur svårt kan det va att skicka iväg en garderob till mig på majåker? nu ska jag ringa och väcka johanna tänkte jag! ha en bra dag med mycket sol och bad!!



lite bilder ifrån när jag och johanna besökte min stuga. det va mycket mysigt att sitta och titta på solnedgången och även läsa lite bok. fast det viktigaste är ju att det är ALLTID mysigt med ett sällskap från johanna!

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0