i feel happy!


idag känner jage n otrolig lycka och lättnad! tack för att internet finns! efter 6 timmar jobb åkte jag hem och pratade med samuel. tänka sig, det kändes som att han befann sig i mitt rum. nu ska jag sova och imorgon ska jag jobba och börja packa lite smått!

over and out,
/ LinaBeijer

grekland är inom räckhåll!

kom precis att tänka på att det bara är ungefär 4 dagar kvar tills jag och elina åker till grekland! sååå som vi har längtat efter detta och nu åker vi om mindre än en vecka. det är inte klokt. imorgon ska jag börja att plocka fram lite kläder som jag ska ha med mig. det skadar inte att va ute i tid!

over and out,
/ LinaBeijer


något som är lite extra är att vi åker dit dom spelade in mamma mia.
det klagar vi inte ett dugg på, utan vi tycker att det ska bli dö häftigt!

molnen invarderar lidköping, men det gör inte mig något!

nu lägger jag manken till och lägger upp lite bilder från midsommar. jag passar på att göra det idag eftersom det inte är strålande väder ute idag. jag har faktiskt väntat på en molnig dag, för då får jag inte dåligt samvete när jag lägger mig i soffan och tittar på en film. igår tittade jag på en film som hette stick it, tyckte jag va ganska så bra. det va en film som passade min smak iallafall :D jag får helt enkelt passa på att titta på tjejfilmer och romantik när älsklingen min inte är hemma (: senare idag ska jag åka iväg och jobba i 6 timmar. det är lite trögt att åka iväg efter nio dagar ledighet. men nu jobbar jag bara denna veckan, sen bär det iväg till grekland!

over and out,
/ LinaBeijer






nog hade vi en fin och rolig midsommar alltid!

en otroligt jobbig längtan


jag funderar på att hoppa på första bästa flyg till cypern! hur i all världen ska jag klara mig två veckor utan dig? det är nog en fråga utan svar måste jag säga. det är allt tur att jag har din tröja som jag kan gosa ner mig i när längtan blir allt för stor.

over and out,
/ LinaBeijer

ingen vila, nu kör vi mot nästa mål!


nu har jag och johanna kommit hem ifrån en för lång promenad i för högt tempo. jobbigt jobbigt och åter igen mycket jobbigt. nu ska vi packa ihop våra saker och åka iväg till stugan.


om några år kanske ni ser oss vid detta utseendet, när vi är ute på
powerwalk!

over and out,
/ LinaBeijer

att vakna upp vid vänerhavet(?) är fantastiskt!

att vakna upp och se en fantastisk utsikt över sjön är lika fantastisk varje morgon. solen fortsätter att lysa här över stenholmen. det känns nästan lite sorgligt att åka in till stan nr det är så fantastisk väder. men jag ska hämta upp johanna och så ska vi baka lite, sen återvänder vi till paradiset.

samuel åkte idag till cypern, varför åka till cypern när cypern kan komma hit? hm, kanske inte är precis likt, men ändå. sveriges värme funka alldeles utmärkt nu tycker jag! jag ser fram emot att denna veckan går snabbt, för nu har vi grekland framför oss. idag är det precis en veka kvar tills vi lämnar sverige bakom oss!

over and out,
/ LinaBeijer


en underbar helg

jag måste börja med att säga att jag har haft en fantastisk helg med nära och kära! igår tillbringade jag hela dagen med samuel och även idag. vi va ju tvugna att utnyttja tiden fullt ut, med tanke på att vi kommer att vara ifrån varandra i två veckor. men vi kommer självklart att klara av det med. just nu sitter jag i stugan, det kommer bli en underbar käll här ute. morgon ska jag försöka att lägga upp bilder från midsommar, jag tänkte sno några ifrån johannas dator.

ni får ha en bra & fi kväll!

over and out,
/ LinaBeijer


hoppas att ni hade det lika bra som jag

nu har jag och samuel kommit upp ur sängen och vad möts vi av då? jo, av doften av nybakta pankakor! min syster står alltså nere i köket och gör dte år oss, helt otroligt vad snäll man kan vara! men å andra sidan så måste jag säga att vi va värde det sem gårdagens kväll. nu när jag nämner gårdagen ska jag kanske berätta lite om hur jag firade min midsommar...

...på morgonen och dagen var vi ute i stugan. när vi vakna gick jag och samuel en låååång promenda med vilma för att hitta blommor till våra midsommarkransar. nog hitta vi blommor alltid men man får kämpa för att hitta dom. dom växer ju inte på träd precis, eller? runt ett kom några släktingar och andra nära vänner till oss, en bland dom var min vän Johanna. gudars vad man kan sakna en person! vi satte diekt i gång och gjorde våra kransar och bra blev dom! senare åt vi mat och efterrätt, gud så gott det va! vid fem tiden kom samuels föräldrar för att hämta honom, eftersom alla tre kan ju inte åka moped, även fast man skulle vilja det. på kvällen åkte vi till simon käck för att grilla och umgås. mycket lyckat blev det måste jag påpeka! vid halv ett hoppade vi på cyklarna hem, vi hade ju en lång bit framför oss med tanke på att vi befann oss i filsbäck.

innan jag glömmer det måste jag säga att jag har tagit mitt första dopp för i år! nämligen på midsommar i min stuga! nu kan jag skryta lite om det :) bilder på denna fantastiska dag kommer jag också att lägga upp, men det gör jag på söndag! nu åker jag till stugan för att sola och bada!

over and out,
/ LinaBeijer


ett händelserikt slut måste jag säga

efter en mycket händelserik kväll och hemkomst, går jag nu och lägger mig med samuel vid min sida <3

glad midsommar!

nu går vi på midsommar firandet!
over and out
/ LinaBeijer

skar mig i benet när jag rakade benen, det gör för jäkla ont!

.

varför regnar det inte?

i år tycker jag faktiskt inte att det har varit en typisk svensk sommar i sverige. visst, det har knappt gått två veckor, men hur många dagar har det regnat? två, tre? kanske är sverige på väg mot något så mycket bättre? nu sitter jag på altanen och solen lyckas faktiskt komma fram bland molnen. när jag sitter här så kom jag på vilken hemsk vinter vi hade! den längtar man faktiskt inte till. vi är värda en riktig solig sommar helt enkelt!!

såhär ser dagen ut för mig just nu:



idag kommer jag helt enkelt ha fullt upp! men vad brukar man inte ha dagen innan midsommar? dock kankse det inte är så vanligt i min ålder. men nu ska jag in och slänga mig i duschen, så jag hinner bli klar innan hanna hör av sig!

over and out,
/ LinaBeijer


denna bilden tilltalar mig ingenting! nu är det sommar och vi lägger vintern
bakom oss!

värmen befinner sig även i mitt rum

ligger just nu i min varma, sköna säng. nog är den varm aldrig, tror att jag snart drabbas av värmeslag. men som tur är kan jag bara trycka på en knapp och så sätts min flält i gång. uuuuuunderbart! men nu ska jag släcka ner och sova. det är ju faktisk en dag imorgon också!

over and out,
/ LinaBeijer


denna bild ger faktisk en viss underhållning.

äntligen är jag uppe ur sängen...

det är sjukt vad länge man kan sova. jag vaknade precis och skulle ha kunnat sova många timmar till. men eftersom att jag trodde det var sol ute hade jag tänkt mig att ge mig ut på en springtur med hunden min. men självklart har molnen invarderat lidköping igen. men jag gick faktiskt in och tittade på vädret och då skulle solen kika fram vid lunch. men det känns rätt omöjligt faktiskt. det får bli att kika film och läsa bok idag istället. kanske hinner jag även med en sväng till stan.

over and out,
/ LinaBeijer


fotboll är ändå en smula intressant

vilken tur att fotbolls VM finns. vad skulle jag annars göra? jag sitter alltså just nu och tittar på grekland - argentina. inte för att jag är kanske sådär jätte insatt i fotbolls världen, så är det riktigt underhållande att titta på. dock trodde jag att argentina skulle va överlägsna, men grekland hänger i! det är bra greker! ni skulle allt behöva en VM vinst, vem vet då kanske ni lyckas med att få upp eran ekonomi en smula? dock tycker jag att dagens fotbollsspelare är så himlans mesiga! speciellt killarna. de slänger ju sig kors och tvärs för allting. skärpning där.

idag blir det dock en tidig kväll för lina beijer. med tanke på att jag tänkt trampa i väg till friskis vid elva i morgon. man vill ju inte missa allt för mycket av solen och träna måste man ju även göra på sommaren. måste bara påpeka att idag har jag lyckats med att bli brun! men imorgon måste jag nog lägga lite mer fokus på ryggen, den är nämligen lite blekare än magen.

over and out,
/ LinaBeijer


sommaren tar med sig en himla massa bra saker!

i eftermiddag har jag vart ute i solen med jenny & linda. det va jätte mysigt, vi solade och spelade kort. av någon konstig anledning blev jag nästan skitgubbe varje gång? hur kommer detta sig, jag som har vart en riktig jäkel på kort. håller gnistan på att slockna? det kan inte vara möjligt... iallafall, när jag efter ungefär tre timmar kom hem, kunde jag bara inte gå in och sätta mig när det var så fint väder. utan jag satte mig i solstolen med min ipod och fortsatte att sola. nu känner jag att jag har utnyttjat solen till max har jag satt mig på altanen för att läsa en bra bok, nämligen ljudet av ditt hjärta. jag har ju självklart redan läst denna bok x antal gånger. men den går helt enkelt inte att tröttna på! som tur är har jag med mig jenny på den punkten :)

senare ska min familj bort för att äta middag, då jag inte har någon lust att följa med. då ska jag istället göra mig en super god sallad och sitta på altanen för att bara njuta av sommaren. undra om jag kommer ihåg hur det känns att va ensam hemma? för det mesta har jag min pojkvän samuel vid min sida, jag kommer nog att känna mig en smula ensam. men som tur är finns ju fotbolls VM!



over and out,
/ LinaBeijer


nya utmaningar

en ny vecka är här med nya utmaningar! denna vecka står inget speciellt på schemat, eftersom jag har semester! jag hoppas på att värmen ska hålla i sig så man kan sola och bada. men självklart när jag har semestre så ska lilla elina jobba, jag såg henne precis i en sandlåda när jag va ute. jag trodde första att det va tre stora barn som lekte i sandlådan. men då visade det sig att det va tre sommarjobbare och en utav dom va självklart elina. men vi ser istället fram emot grekland, som vi nu åker till om två veckor!

over and out,
/ LinaBeijer

hej semester!

nu har jag kommit hem ifrån dagens arbete. idag jobbade jag som tur va bara fyra timmar. nu har jag en veckas ledighet framför mig innan jobbet drar i gång igen.

jag tänkte slänga upp lite bilder ifrån fredagens händelser.




en mycked lyckad kväll måste jag säga!

over and out,
/ LinaBeijer

6 månader med min älskling

gårdagens kväll blev mycket lyckad, mer behöver jag inte säga :)

mesta delen av dagen har jag spenderat på jobbet. jag har nämligen jobbat från halv tolv, till klockan åtta på kvällen. inte dåligt! just nu är jag hemma hos samuel och vi ska snart gå och lägga oss. det är nämligen så att denna dag (19 juni 2010) har vi varit ihop i 6 månader. alltså ett halv år! tiden bara rusar i väg. men nog har vi haft 6 underbara månader alltid :)

over and out,
/ LinaBeijer


nog är han söt även när han sover alltid :)

party dags!

nu åker vi flickor i väg till erika för lite party! nu kööööööör vi brudar! :D

over and out,
/ LinaBeijer


erika ska vi fira!

vaknade precis ute i stugan. tro det eller ej, men solen skiner faktiskt här! jag hade ställt in mig på att det skulle regna när jag klev upp ur sängen. men även om solen skiner kan jag tyvärr inte stanna och sola. eftersom min vän erika fyllde hela 17 år igår!! ska vi fira henne ikväll. därför måste jag åka in till stan och möta upp elina och erica för att hitta den perfekta presenten till våran tös!

nu längtar jag något extremt sugen på att åka till grekland! men på måndag är det endast två veckor kvar innan jag och elina sätter oss på planet och lämnar sverige bakom oss!

over and out,

/ LinaBeijer

 


bilden är tagen på Lanzarote för ungefär två år sedan.


äventyr i solen

dagen har jag spenderat hemma hos jenny i solen med jenny och elina. nu drar jag mig mot stugan för att sola i kvälls solen, bloggar mer där.

over and out,
/ LinaBeijer

morgondagens planer

dagen börjar nå sitt slut, som alla andra dagar. imorgon väntar en ny dag som består av att träffa jenny & elina och även ska jag träna ett fys pass med erika. det är bäst att sköta den där innebandy träningen, eftersom man ska rapportera veckans träning till tränaren varje söndag. så imorgon går vi förhoppningsvis på ett hårt träningspass!

imorgon ska jag även försöka att komma i det där jädrans vattnet! det är ju nästan en skam att jag inte har badat en enda gång i år! men imorgon hoppas jag att det ska bli årets första dopp!

over and out,
/ LinaBeijer

god mat & god tårta (hoppas vi)

nu är syster hemma och allt känns som vänligt. det är en härlig känsla måste jag säga. ikväll ska vi äta mycket god mat och självklart ska vi äta min tårta som jag har lagt ner min själ på! vi får hoppas att den smakar!

over and out,
/ LinaBeijer


välkommen hem, syster min!

idag är dagen vi alla har väntat på i ca 10 månader, min syster kommer hem ifrån vancouver! det är inte riktigt klokt att hon kommer hem till mig! medans jag väntar på hennes ankomst ligger jag och glassar mig i solen. varmt är det och det klagar ingen på! min ipod har även kommit till rätta, har letat som en galning efter den! men nu har den hittat hem igen(även fast den låg i min väska). imorses gick jag upp tidigt för att baka klart tårtan till sofia. även om den inte blev så fin blev den säkert väldigt god. det tvivlar jag inte ett dugg på.


nu ska jag fortsätta med det jag gör, sola.

over and out,
/ LinaBeijer

vilken hääärlig dag!

  • rensa garderob
  • ut i solen
  • baka tårta


vilken härlig dag, tjalalala lalala lalala! idag ska jag rensa min garderob, ut med lite gammalt och in med en massa nytt! elina kommer hit som en hjälpande hand, kanske hittar hon något som hon vill ha. så fort vi är klara med detta blir det till att gå ut i det fina vädret! när solen är framme kan man inte sitta inne, bäst att passa på att njuta av den medans den är framme.

när elina sen ska åka för att spela match, ska jag passa på att baka en tårta. syster min kommer hem imorgon(för att stanna!) och då har hon beställt en alldeles speciell tårta. jag tänkte ringa hit samuel som får hjälpa mig. har hört att han är en riktig jäkel i köket. men vi ska väl inte ha för stora förhoppningar på den punkten.

over and out,
/ LinaBeijer


lina njut, sista dagen du får ha övervåningen för dig själv!


vi åkte hem utan garderob från IKEA

hittade tyvärr ingen garderob jag ville ha på IKEA, så pappa får helt enkelt åka till byggvaror och köpa den jag ville ha från första början. är inget mer med det. därför blev våran resa till göteborg liiiite onödig. men vad gör det? vi köpte en köttbulletallrik för endast 16 kronor! det kallar jag kap! nu ska jag sätta på en mysig film och sen sova. det kan bli lite knepigt att sova, eftersom det är första gången på väldigt länge som jag ska sova utan samuel svedberg. men vi får hoppas på att det funkar det också! imorgon ska jag träffa söt elina och baka tårta till min systers hemkomst. tänka sig att det redan har gått typ ett år sedan hon åkte. det är ju inte klokt vad tiden går fort! den bara rusar fram.

over and out,
/ LinaBeijer


göteborg

nu bär det av mot göteborg för att inhandla en ny garderob!

over and out,
/ LinaBeijer

vädret visar sig från sin "braiga" sida!

nu visar sig vädret ifrån sin bästa sida! när jag och samuel vaknade imorses var det sol ute! vi kunde knappt tro våra ögon. så nu har vi legat ute i solen, mycket sönt! nu har man fått sig känslan av sommarlov, och den känns underbar! något bad blev det dock inte, det va tok ör kallt! men om vädret håller i sig är det fullt möjligt att det kan bli lite bad till kommande helg. samuel har redan tagit mopeden in till stan, jag och mamma ska snart ta bilen in till stan, eftersom vi ska ta en sväng till IKEA för att köpa mig en ny garderob. det kan faktiskt bli lite spännande med tanke på att det är jag som ska köra. men det gick ju strålande förra gången, så varför inte denna gång? jag har dragit med mig samuel hela vägen till göteborg, vem ska annars va mitt smakråd?

nu ska jag ut och sola den sista halvt timman, innan vi sätter oss  bilen för att övningsköra!

over and out,
/ LinaBeijer

regnig sommar känner vi väl igen

vi inleder sommaren med regn. det är härligt att allt är i sin ordning. regnig sommar brukar vi ju ha här i sverige. men vi tror på att väder gudrna ska ändra sig och ge oss lite sol nu i kommande vecka.just nu sitter jag och samuel i stugan och tittar på lite fotboll. något annat finns det inte att göra i detta regniga väder. om solen lyckas att komma fram emot kvällen kanske det blir ett litet dopp i sjön.

over and out,
/ LinaBeijer


lite av allt möjligt

idag har jag jobbat en ganska stor del av dagen tycker jag allt. men nu har jag hittat soffan och har därför lagt mig där för att titta på fotboll. det är ganska så tyst och lungt hemma nu eftersom mamma och pappa är i stugan. även om det är jag som står för ljudnivån här i huset. kvällen kommer inte bestå av mycket, jag skulle tro att jag kikar på en film och sen går och lägger mig. vi har ju trots allt sommarlov, även fast det inte märks för fem öre.





lite fina bilder från tårt ätandet igår. mycket god tårta måste jag få säga! kvällen blev också mycket bra, även fast allt inte blev preciiiis som vi hade tänkt, så slutade det bra iallafall (:

over and out,
/ LinaBeijer

vi inleder sommaren 2010 med tårta!

sitter just nu hemma och har hämtat sommarlovet. jag känner riktibgt på mig att detta kommer bli en helt klart underbar sommar, trots att vädret inte har visat sig från sin bästa sida. men vi får hoppas att det blir ändring på det inom en snar framtid! snart kommer mormor med en stor tårta! samuel och johanna ska få denna ära att smaska på den med mig! glad sommar på er allihop!

over and out,
/ LinaBeijer


sommarbild från sommaren 2009

SOMMARLOOOOV!

nu åker jag till skolan för att hämta ut ett härligt sommarlov!

over and out,
/ LinaBeijer

sista skoldagen

nu va den sista skoldagne avklarad, imorgon väntar skolavslutning och sommarlov! tänka sig vad snabbt ettan har gått. det är nästan så jag själv inte hänger med. ibland önskar jag nästan att man kunde stoppa tiden, lixom stanna upp och få pusya ut lite. men det är ju så, tiden väntar inte på någon. utan det är bara att hänga med och se glad ut. just nu tänkte jag unna mig med ett par goda pnnkakor, som jag gjort alldeles själv. ganska så duktig tycker jag. senare ska jag och älskling träffa johanna och nils, vi får väl se vad vi hittar på för roligt. ha det bra så länge!

over and out,
/ LinaBeijer

studenten, lika trevlig varje år

efter en händelserik dag med mycket mat och skratt, går jag nu och lägger mig!

morgonen blev lite tidigare än tänkt.

dock höll jag inte mitt löfte som jag gav mig själv igår. redan vid tjugo över åtta vakna jag, inte hade jag några problem att somna om. samuel där emot hade inga tankar på att somna igen. lite underlig är han allt. men men, idag är det student! jag vill börja med att säga grattis till alla studeneter där ute. hoppas att ni får en härlig dag! (och natt). själv ska jag snart cykla hem och göra mig i ordning inför dagens händelser. hoppas alla får en bra dag!

over and out,
/ LinaBeijer


dags att släcka lampan.

ligger just nu i samuels säng och kikar på film. men nu känner jag hur tröttheten börjar komma, så jag funderar på att krypa ner och sova. jag har bestämt att jag inte ska vakna innan klockan tio imorgon! och detta löfte ska hållas, det lär det göra utan tvekan!

godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

ledigheten börjar redan nu,

det är inte helt fel att man är ledig imorgon, det tycker jag att vi är värda. vi skulle lika gärna kunna ha fått vårat sommarlov redan förra veckan, eftersom att vi inte har gjort något vettigt och kommer inte att göra det resten av veckan heller. men det hör väl till, att man ska få känna att det snart är sommarlov. på torsdag ska vi endast ha byråns bränbolls tunering, som består av Sp1c, Sp1d & Sp2c. jag känner av en stark känsla av att vi kommer ta hem allting!



ännu har inte samuel hört av sig, tänka sig att det kan ta tre timmar på ett sjukhus. lite tempo skulle inte skada. jag har nu redan hunnit att kolla på två filmer. jag känner mig riktigt effektiv måste jag säga. jag har också hunnit med att klaga över vädret som nu har kommit till lidköping. himlen är alldeles grå och regnet har precis börjat falla. och det faller inte bara, utan det riktigt öser ner för tillfället! varför ska det alltid regna på student veckan? varje år är det samma sak. måste va väder gudarna som inte har något bättre för sig, utan bara vill jävlas. nej, nu ska jag inte va någon tråkig prick som pratar om vädret. den dagen kommer när man blir pensionär, sitter på en bänk och pratar om väder och andra intressanta saker. men än är jag inte där.

istället för att sitta och klaga på väder och andra tråkiga saker, ska jag nu titta på emil i lönneberga som går på tv. det är en film i min klass! där är det iallafall sommar väder!

over and out,
/ LinaBeijer  


skoldagen avklarad för idag

då va tisdagens skoldag avklarad, men när jag kom hem till det tomma huset insåg jag att det inte alls va kul här hemma. just nu väntar jag på att samuel ska bli klar på sjukhuset, då ska jag ta cykeln direkt och cykla dit. men innan det ska jag nog ta och sätta på en film och bara slappna av!

over and out,
/ LinaBeijer


tisdag morgon

drar mig nu mot skolan för en lektion. inet onödigt eller så, nej (:

over and out,
/ LinaBeijer

inget att oroa sig för inte.

nu när sommarlovet närmar sig med stormande steg blir jag lite tveksam. vad i hela friden ska jag göra de veckor innan jag åker till grekland? något hittar man ju alltid på som fyller ut ens vardag. det är bara jag som fånar mig. men den senaste tiden har all fritid gått åt skolarbete. kommer jag ens ihåg hur man slappnar av? det är en stoooor tveksamhet. men inom en vecka och två dagar kommer min syster hem, så då blir det väl knappast lugnt här i huset. hon kommer nog allt få mig att komma ut på saker och ting :) sen har jag ju även min fartfyllda vän elina, så det kommer nog allt bli en fartfylld sommar i år också :)

nu ska jag sluta att oroa mig fr sommaren. istället ska jag njuta av att det endast är två dagar kvar till avslutningen! detta ska firas med min as heta sommar lista!

over and out,
/ LinaBeijer


älskade vän <3

sommarens höjdpunkt, svenska jordgubbar :)

har ätit svenska jordgubbar för första gången i år! mums så gott det kan vara :)



over and out,
/ LinaBeijer


lite blogg tips.

om ni är sugna på att läsa någon mer blogg, tycker jag att ni ska kika in och titta på min vän johannas blogg.
----> http://johannank.blogg.se/

over and out,
/ LinaBeijer

dagarna innan sommarlov

idag har inte solen visat sig ifrån sin bästa sida, men vad gr egentligen det? idag brjade vi klockan tio och slutade tolv, det klagar vi inte alls på. efters skolan åkte jag och mamma runt i hela stan. man måste ju lära sig att köra bil inne i staden också. men det gick jätte bra att köra idag, även fast mamma glömde av att andas då och då. nu ska jag snart ge mig ut i regnet och träna fotboll, här ska tränas!

over and out,
/ LinaBeijer

sommaren närmar sig med jätte steg!

vanligtvis brukar söndagar va tråkiga, jobbiga och allmänt dåliga. men denna söndagen vill jag bara ska gå förbi, för ju fortare dagarna går, desto fortare kommer sommarlovet och med sommarlov menas att min syster kommer hem(!) och grekland med elina! detta gillas mycket!

over and out,
/ LinaBeijer


för trivas i grekland, det kommer vi att göra utan tvekan! frågan är bara
hur dom ska lyckas med att få hem oss?

sommarens kvällar är bra!

man blir ju så himla mycket gladare av när solen skiner och himlen är alldeles blå! det slår inget helt enket. och det blir inte sämre av att ligga i trädgården och lyssna på dancing in the moonlight, en riktig gammal goding! :D

over and out,
/ LinaBeijer




det känns helt klart bra med sommar! :)

en kort sammanfattning om min helg.

sitter just nu hemma i trädgården efter fyra timmars jobb. lika skönt varje gång att komma hem. helgen har varit mycket lyckad. i fredags hade jag och elina film mys dagen efter det åkte vi som ni vet till göteborg, en mycket lyckad resa. dock hittade jag inte några vita converse, men ringde direkt till min syster som ska köpa ett par till mig i kanada. det är allt praktiskt ibland att ha sin syster på andra sidan atlanten :) efter det så åkte jag raka vägen till råda eftersom samuel har gått och skadat knät, stackare<3

nu ska jag ta ch duscha av mig denna fruktansvärda mcdonald's lukt!

over and out,
/ LinaBeijer

detta är en rubrik.

dagen i göteborg va jätte lyckad! kunde inte ha blivit bättre. sjölvklart köpte jag en hel del. det blev tre linnen, en väska och ett par shorts! perfekt till sommaren.

just nu sitter jag hemma hos samuel, som har gått och skadat knät. stackars liten! nu ska vi ta och kika på patrik 1,5 det kan bli mycket spännande :D

over and out
/LinaBeijer

nu tar vi riktning mot göteborg!

åh hej vad tidigt jag är uppe idag! Det är inte ofta man ser detta, så det är bäst att passa på så att säga.Men denna morgn har jag inte vaknat upp ensam, utan min älskade elina vaknade upp vid min sida. Idag är det så att vi ska ta en liten sväng till göteborg för att shoppa, detta är MYCKET nödvändigt! nu är det bäst att jag tar på mig lite kläder, för att åka naken är nog inte särskilt populärt bland pensionärerna.



over and out,
/ LinaBeijer

fjärde juni tvåtusentio

ska nu cykla iväg till skolan i det fina vädret, slutar redan vid tolv så då blir det hem och sola!

over and out,
/ LinaBeijer


andra maj tvåtusentio

idag har det vart dunder fint väder, det är därför jag inte har hunnit skriva många rader här idag. jag hinner inte heller göra det nu eftersom jag är super trött. hur kan man bli så trött av att bara ligga still i solen? det är en mycket bra fråga som är värd att fundera över.
Godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

the biggest loser, Sp1c





dagen efter är inte lika kul

jag ska fatta mig kort om gårdagens händelser. mega kul! va det. men idag är det inte alls lika kul, jag är trött som en gris och ska nu åka och träna lite fotboll.

over and out,
/ LinaBeijer


RSS 2.0