noooorge

Nu har jag vaknat ooch vad står på schemat idag?

Jo, för vi drar oss mot HEMSEDAAAAL! :D

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

stoooor väska

nu är äntligen packningen avklarad. det slutade med att det blev en stor hockey väska. en flicka måste väl ändå få ta med sig det hon behöver?

kvällen har spenderats med erika. det blev lite pizza och så kika vi på körslaget. vi har helt enkelt inga kommentarer om den biten. jag ska förska att hinna med att skriva några rader innan jag drar mig till norge imorn, annars skriver jag när jag är hemma på vältgatan igen.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

förstår mig inte på det där med packning.

nu har packandet börjat. varför ska det ta så låäg tid för just tjejer att packa? och varför ska jag jämt vänta till sista sekund? jag är helt enkelt skit dålig på att packa. som tur är har jag ringt hit erika som får komma och hjälpa mig.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

ett välförtjänt påsklov

Nu har jag äntligen kommit hem ifrån skolan och kan börja njuta av mitt påsklov. Jag har nog aldrig känt en skönar känsla inför ett lov. Detta lovet kunde inte komma mer lägligt. Nu ska jag och samuel ta och rensa ut hela min garderob, eftersom den ska rivas. Senare ska vi dela upp all mat som ska med till hemsedal. Det blir ingen vila på början av lovbet här inte!


du är ganska så bra <3

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

en matsituation

Idag va vi och handlade all mat som vi ska ha med oss till hemsedal. Och hejsan vad mycket mat det blev. Man skulle kunna tro att vi ska va borta i några veckor, men inte då. Vi är bara tio personer från Lidköping som ska va borta i fyra dagar! Heeeelt normalt!

Som alla andra dagar denna veckan har jag suttit med plugg. Fast ikväll blev det till att plugga naturkunskap. Jag tycker att Gunilla Viklund, Per Backlund & Iann Lundegård som skrivit denna förfärliga bok har gjort ett stort misstag. De kommer nämligen att göra varenda ungdom besvikna. Nu ska jag krypa ner i sängen för att läsa denna bok en sista gång och sen blir det sova för min del!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Torsdag

  • skola
  • geografiprov
  • handla till hemsedal
  • plugga naturkunskap
  • sova

måste säga att jag inte gillar denna veckan.
Jag behöver min sömn


TAR MOD TILL MIG OCH STÄNGER MIN GEOGRAFIBOK
& KRYPER ISTÄLLET NER I SÄNGEN.
(den kanske inte är precis lika mysig som denna, men inte
långt ifrån!
)

John Engberg

Jag har fått ett önskemål och önskningar måste väl ändå uppfyllas? Det tycker iallafall jag och säkert många av er andra. Jag har fått ett önskemål om att jag ska skriva om John Engberg av just John Engberg. Vad är detta för kille då undrar kanske ni. Jo det ska ni få svar på. Han är en liten kille som bor i råda någonstans, vet inte riktigt exakt vart, men någonstans åt det hållet iallafall. Hur jag träffade denna killen kommer jag faktiskt inte riktigt ihåg, jag antar att vi träffades genom tennisen. Han va en riktigt baddare på tennis måste jag säga, men på fysen va han inte lika delaktig, det va nog ingen av oss om jag inte minns fel. Efter några år som proffs i tennis la han sin karriär på hyllan, sen hörde jag aldrig mer ifrån honom... Jodå det gjorde jag visst. Efter några år dyker han upp igen och är precis lika härlig som han alltid har vart! Det visar sig att vi valt samma linje och nu träffar vi på varandra nästan varje dag. Nu ska jag komma till sammanfattningen, en person som john finns det bara en av och det är just john. Denna killen går helt enkelt inte att beskriva med endast ord.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


värmen får mig att längta till sommar'n

Just nu har jag bäddat ner mig i soffan med alla mina böcker och ett glas saft. Brasan är tänd och det är mycket varmt må jag säga! Jag försökte att tända den själv, men mina kunskaper räckte inte så långt. Så jag fick ta hjälp ifrån ett annat håll. Denna gången behövde jag inte springa över till grannen, utan jag tog hjälp utav pappa. Han tände den på ett kick! Varför ska som äldre va bäst på allting?

ENDAST TRE DAGAR KVAR TILLS VI DRAR TILL NORGE!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

hälsan är på topp


Jag har kommit på den dumma idén om att jag ska bli hälsosam, hur det nu ska gå till. Så nu lägger jag böckerna på hyllan och ger mig iväg på ett träningspass!

work-out

Kom på att jag inte behöver sitta med dessa läxor hela dagen, för vid kvart över ett bär det va för ett work-out pass! Nu ska vi låta fettet brinna!

Jag har ett annat litet problem, hur i hela friden klär man ut sig till en polack? Det ska jag nämligen göra, men jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Några förslag?

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Naturkunskap & Geografi


GEOGRAFI & NATURKUNSKAP, SLÄNG ER I VÄGGEN!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Spanska

är just nu väldigt deprimerad... eftersom första lektionen är tre timmar spanska. usch fy och bläääh!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Drunknar i läxor

Nu har jag precis vart på lagmöte. Eftersom våran tränare ska avgå (snyft) måste vi hitta oss en ny. Och det är inte det lättaste må ni tro, den ska passa alla!

Just nu sitter jag med geografi, jag har nämligen prov på tosdag. Vi har fått 40 sidor! jag säger dte igen, 40 sidor som vi ska plugga in! Det är väl näst intill olagligt? Det blir till att sitta och kämpa med det hela veckan. Men inte nog med det har jag även ett naturkunskaps prov tills på fredag. Där det säkert är 15 sidor som man ska kunna. Jag har det dock inte lätt denna veckan. Skulle faktiskt underlätta lite om det va någon mer än jag själv som tyckte synd om mig.


Hej, mitt namn är lina beijer och jag tänker gå och dränka
mig i mina läxor nu, Hejdå!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Början på en ny vecka

nur är det början på en ny vecka, och det känns underbart bra! För i veckans slut drar vi till norge för fyra dagars skidåkning! Kan det bli bättre? tveksamt. Nu gäller det bara att överleva skolveckan först. Men det ska nog inte bli några problem.

Nu har jag tagit fram några flyttlådor, det är dags att packa ner alla prylar eftersom målaren kommer på onsdag. Jag ser fram emot mitt nya rum! :D

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

jobbjobbjobb

nu har jag precis kommit hem efter 9 timmars jobb. åh milda makter, det tog musten ur mig! jag är helt slut, om jag skulle lägga huvudet på kudden skulle jag snarka inom en minut. Men jag får försöka att hålla mig vaken en löiten stund till, innan jag somnar ska jag faktiskt försöka hinna med en dusch.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Lördag

natten spenderade jag hos älsklingen. Jag vaknade redan klockan kvart i åtta på morgonen, hallå, kvart i åtta?! Vid ett åkte vi in till stan, eftersom vi skulle träffa alla som ska med till norge för att förbereda. Jo men det gick ju som det gick. Men det gick iallafall! Nu har vi precis vart och köpt lösgodis, så nu är vi laddade för att heja fram Lidköping i körslaget!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

I Believe

http://www.youtube.com/watch?v=7v0o27BPIIk <---- Jag har blivit helt tagen av låten! Jag gick in på min systers blogg och såg att hon lagt ut OS låten, jag var ju bara tvungen att lyssna! Jag ryser varje gång jag lyssnar på den. Jag kan inte ens föreställa mig vilken stämning det måste ha vart där i vancouver under OS! Jag vet inte men jag blir så lycklig när jag hör låten. Det måste va meningen att man ska just känna den känslan? men iallafall, ni MÅSTE lyssna på den! Den låten är den enda som får spelas här just nu.

Idag blev det en riktigt kort dag i skolan. Slutade redan vid ett, då jag inte hade någon engelska. Riktigt skönt, tyckte verkligen att vi va värda det. Om några timmar ska jag möta upp Hanna då vi ska köra en timmes styrka och en timmes Box tror jag att det va. Det är dags för hårdträning för vår del! Nu ska jag lägga mig i sängen och ladda inför detta!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijernu drar hårdträningen i gång!

saknad efter syster & smaskig mat

nu har jag precis pratat av mig med min syster som just nu befinner sig i Kanada. Det är inte förens jag hör hennes röst i andra sidan luren som jag verkligen förstår hur mycket jag saknar henne. Men som tur är så är det snart Juni och då befinner hon sig på svenska mark igen!

Det blev ingen träning för mig idag då jag inte mådde alls bra, jag behöver inte gå in mer på det. istället kröp jag ner i sängen mer en kopp te och tittade på stjärnkockarna. Åh vilken härlig mat dom lagade! Det fick mig att tänka mig själv som kock. Men den tanken sprack direkt. jag skulle aldrig klara mig själv i ett kök. Det skulle sluta i kaos. Men jag har bestämt mig för att laga en middag till min föräldrar, dom får helt enkelt bli mina offer! :D

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


det ser mumsigt ut!

fika & ny jacka

idag satt jag och erika på ett cafè i hela två timmar, förklaring till det har jag helt enkelt inte. Efter det tog vi en tur på stan. Där hittade jag en ny jacka, för endas 500 kronor, vilket kap! (?)

Med några om och men är nu mitt CV äntligen klart. Pappa skulle hjälpa mig med en sak och då slocknade datorn!! Självklart hade jag inte tryckt på spara. Självklart blev jag helt hysterisk, medans skyller å att jag är dum som inte spara. Men när jag sätter på datorn igen så visar det sig att jag hade tryck på spara, hoppsan.

Nu ska jag lägga mig ner i sängen och koppla av innan jag åker iväg på två timmars träning.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

match & frissan

nu är jag precis hem kommen ifrån match. Det blev vinst med 7-4, kändes mycket bra måste jag säga!

i dag har jag vart och klippt mig och gjort slingor. Det känns helt underbart att ha blivit blond igen. Efter att jag vart hos frissan tog jag plats i sängen framför massa filmer, när jag egentligen borde ha pluggat. Det känns väl inte lika bra direkt. Men jag tar det imorn istället!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

movie night

idag har det blivit en filmdag med elina. Vi har nu tittat på tre filmer och ska snart gå in på en fjärde!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

härliga party kvällar & invigna sängar

Kvällen igår blev riktigt lyckad, därför börjar jag med denna smaskiga bilden!


tack för en mycket rolig kväll!

Nu va det ju första natten som jag sov i min säng & jag måste säga att det för högsta betyg! Jag sov helt enkelt som en gud.

Eftersom att det blev väldihgt sent i natt har dagen spenderats i mitt rum med samuel, mycket mysigt. Ikväll blir det till att äta god mat och titta på melodifestivalen.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

elinabästavän

just nu sitter jag hos elina och chillar.  Idag har jag vart och hämtat min underbara säng! så i natt får jag sova i en stor säng! :D
just nu dunkar vi musik och taggar för paaaarty!! :D
over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer
i löööve you!

emma andersson

sitter just nu och pratar med min vän emma. tänka sig vad man kan sakna en person! men jag har turen med mig på min sida och ska för umgås med henne på lördag! det va på tiden måste jag säga!

Just nu har jag bakat till min kära klass. kladdkaksmuffins blev det, dom kanske inte blev så fina, men det är väl ändå smaken som räknas?


sommaren 2009, många fina minnen med dig <3

helgen närmar sig med jätte kliv!

idag har det vart en låååååååång dag, om inte ännu längre. Och nu ska jag absolut inte göra någonting, jo jag ska titta lite på mina engelska glosor! Annars ska jag inte göra ett dugg, endast njuta av att dte är fredag imorn och det är dags för helg!


måste säga att jag ligger bra till.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

bekväm, obekväm?

hm, skolböckerna ligger fortfarande kvar i väskan. Inte alls bra. imorgon får jag allt ta mig i kragen och plugga lite engelska! Och imorn blir det till att skriva klart ekonomin på rasten. Jag får sluta att va så bekväm av mig! jag får gå och bli lite obekväm!(?) Iallafall, jag har precis kommit hem ifrån träningen, så nu ska jag hoppa in i duschen och krypa ner i min säng. Den gamla dock...

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

sängsängsäng

nu har jag äntligen hittat mig en säng! och den anländer på freeeeedag! jag kan inte bli mycket gladare än vad jag är nu!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

stress stress & innebandy

åhh, nu har allt gått i ett. Det är inte förens nu som jag fått stanna upp och pusta ut i några minuter. Igår fick jag panik över att jag hade spanska prov idag. Jag hade bestämt mig för att jag inte kunde någonting och vad blev då resultatet? Självklart så lärde jag mig ingenting heller. Så hur det gick idag på mitt spanska prov kan ni nog lista ut själva. Och i allt detta stress åkte jag iväg på match igår. Den sista match för denna gång och dte blev vinst! Och ingen liten sådan heller, 9-5 stod siffrorna på när slutsignalen gick! Det va mycket härligt.

Nu sitter jag och försöker få ihop ett någotlunda bra cv och i sängen ligger elina och snarkar. Vi får väl se hur detta slutar.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

work for the working man

Nu är jag helnöjd över mig själv när jag har jobbat i fyra timmar! Stressigt var det, men jag klarade mig galant!  Nu är det dags att sätta sig med spanska en liten stund innan det är dags för att sova. Jag känner att jag är lite sent ute med detta, men det måste iallafall göras.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

en tidig kväll & en tidig morgon

Nu har jag kommit hem ifrån mitt äventyr i råda. Det blev att gå och lägga sig tidigt igår, eftersom jag råkade slumra till i soffan framför beck, det är inte okej. Men jag tror inte att samuel dog av att få gå och sova nåhgra timmar tidigare än vanligt. Det är inte farligt med lite variation i sin vardag har jag hört! Vi vaknade galet tidigt i morses! Halv nio slog jag upp ögonen och va alldeles klarvaken! Vad är det som händer med mig? Men vid halv elva visade det sig att jag inte va så pigg ändå, då vi somnade om och vaknade vid elva igen.
Min dag kommer att se ut följande:
  • plugga
  • jobba
  • plugga
  • plugga
  • sova
inte mycket variation på denna dagen! Jag känner mig inte riktigt fullt frisk ännu, så vi får helt enkelt se hur länge jag klarar av att va bland alla hamburgare. Jag har börjat inbilla mig att den lukten ger mig en fruktansvärd huvudverk, är det verkligen inbillning? Jag börjar tvivla på det...

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

IBK Lidköping & Villa bk

Dagen har spendersats med min älskling. Vi vaknade vid tio tiden, men kom inte upp ur sängen förens elva. Vi åkte iväg för att titta på IBK Lidköpings damer som spelade match. Laget hade hoppats på en vinst, men fick nöja sig med fyra lika. Efter matchen åkte vi hem för att laga mat och titta på Villa Lidköping. Inte för att jag är så intresserad av bandy, så är ju alla andra det. Därför kan jag inte säga om det va en spännand ematch eller inte, men jag kom fram till att dom hade förlorat när slutsignalen gick.

Just nu sitter jag hemma hos älsklingen och ska sova här i natt. Nu ska vi kila ner för att titta på melodifestivalen.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Natti

Nu är det dags för mig att sova, Godnatt!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


frisk som en nötkärna, nästan.

Denna dag har jag drogat film för att bli frisk. Och till min förvåning så har det faktiskt hjälpt! Jag har gått och blivit frisk igen. Mycket skönt, det är bara förskylningen som håller sig kvar, envis som den är. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite spanska och matte. Skadar inte att bli lite smartare.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


Kladdkaka & Tröja

Dagen har bara susat förbi, kanske inte är så pjåkigt att va sjuk ändå? Först kom samuel med en kladdkaka, mycket gott måste jag säga! Senare kom sofias vän amanda förbi med tröjan som jag väntat alldeles för länge på! Nämligen en OS tröja!


jag blev mycket nöjd med denna tröja!

feber & halsont

Det blev till att stanna hemma idag för min del. Inte kul alls, men hosta, feber och halsont hör inte hemma i skolan. Så jag får försöka att hålla mitt humör uppe så gott det bara går.


detta håller mitt humör uppe just nu.


sjukling !

Förr eller senare så visste man ju att det skulle hända. Och idag har det hänt, Lina Beijer vaknade med feber & hosta. Men det hindrade inte mig ifrån att gå till skolan. Men det är något som man ångrar sig nu i efter hand. Ont i hela kroppen är ingen höjdpunkt precis. Det är nätt och jämt att jag kan röra på fingrarna. Men jag hade turen att Samuel kom hem till mig och gjorde mig sällskap, inget kul att ligga själv hemma och va sjuk heller. Lixom, man blir väl inte friskare av att ligga ensam hemma själv och ha tråkigt? Det måste ju nästan ge motsatsa effekten? Det där är något som jag kanske borde kolla upp, om mamma verkligen har rätt när hon säger att man ska ligga still och vila, eller om hon bara har fått de om bakfoten? Det kan bli intressant.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

e+lina dag!

åh, vilket dataproffs jag har blivit! Jag klarade att få igång min webkamera helt själv! Eller nästan, mina kära pojkvän hade lite med saken att göra. idag va det e+lina dag som det alltid är på tisdagar, vi ställde oss och gjorde pannkakor och sen la vi oss i sängen för att titta på film. Det blev a walk to remember, en mycket bra film som jag rekomenderar starkt! En film i min smak helt enkelt.


måste säga att kameran är i ett superbra skick! eller?

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


playa del sol

Jag har suttit och tittat på några avsnitt av playa del sol & jag kom fram till att det måste vara den bästa serien som har gjorts genom tiderna! 

 

allt är i sin rätta ordning

Snön har kommit tillbaka till Lidköping ännu en gång. När jag tittade ut genom fönstret ocg såg snöstormen, tänkte jag att allt va i sin ordning igen. Självklart hade inte snön tänkt att försvinna, utan det kommer lite mer istället. UNDERBART! Vilken skojare jag är, självklart hatar jag att det snöar igen. Men det va bara att ge sig ut i ovädret och trampa iväg till skolan eftersom att den har öppnat igen. Det har aldrig vart så skönt att komma tillbaka till skolan som det va idag! Jag skojar inte, jag fullkomligt älskade att va tillbaka igen!

idag ska jag åka iväg och träna innebandy, det va länge sen jag va så taggad på en innebandy träning som jag är idag. Kanske är jag snart på rätt spår igen när det gäller innebandyn? Det skulle inte alls va fel.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


RSS 2.0