lite bilder i från gårdagens händelser

over and out,
/ LinaBeijer

bilder från gårdagens kväll kommer inom kort :)

.

jag drar iväg på party!

nu sticker jag till erika & sedan cyklar vi vidare till sara för lite för fest, sen åker vi till vårt slutliga mål!

over and out,
/ LinaBeijer

ett allmänt kort inlägg.

detta är inte okej, jag har inte bloggat! men nu gör jag ju det. ikväll blir det lite party, wiho!

over and out,
/ LinaBeijer

föresten, nur är det HÖSTLOV !



tänkte visa upp mina nya jacka, som jag kan tacka jenny för!

som ni säkert kommer ihåg skrev jag igår att jag hade köpt en ny jacka. nåja, här har ni den!! jag kan bara tacka Jenny L för att hon har en sådan fantastisk smak! tack jenny!

over and out,
/ LinaBeijer



livet är allt hårt, men jag kämpar på!

usch, vilket risigt och äckligt väder vi har! jag skaka som en liten gris när jag cyklade hem ifrån körskolan. juste, det va det jag skulle skriva om. direkt efter skolan åkte jag iväg till körskolan, jippie jag har endas två lektioner kvar!! fast efter det ska jag gå på alla pärmar, så det är väl inget att fira än direkt. det blir tyvärr ingen träning för mig ikväll, eftersom jag fick känningar i mitt lår efter träningen igår. jag har en känsla av att min skada aldrig kommer att gå över, men jag har gett mig tusan på att det ska gå ändå!
jag får istället trösta mig med mörk choklad! mums! jag funderar på att skicka i väg några kakor till min syster som befinner sig i Kanada för tillfället om jag inte har berättat det. då skulle hon säkert bli glad och jag samlar på mig lite plus poäng. då kanske hon skickar hem något fint till mig?! om hon nu har råd med det...

/ Lina Beijer

shopping med Jenny L

idag har jag och min vän jenny L (som man nu får kalla henne) vart på stan och shoppat loss. eller jenny shoppade loss på apoteket och jag på apoteket och lite andra ställen (a) snart ska jag åka och träna och sen vidare till pojken för att sova där i natt.

over and out,
/ LinaBeijer
'
detta inhandlade jag idag + en jacka :)

vilka underbara vänner jag har!


sällskapsresor & desperata hemmafruar

nu har ännu en dag gått till sin ända. jag har även klarat av ett tyska prov! efter skolan cyklade jag hem till min lilla älskling, vi tittade på sällskapsresan. det kan det inte bli för mycket av!

jag har bänkat mig framför tv:n för att invänta desperate housewives!
imorgon är det jag och jenny som ska shoppa loss på apoteket! det ser vi fram emot!

over and out,
/ LinaBeijer

början på en ny vecka

hej hopp på er! idag va det då första dagen i skolan på en vecka. det kändes riktigt konstigt att vara tillbaka i den miljön igen, men snart är det ju lov! jag provad även på mitt fösta träningspass sen skadan. men tyvärr har den inte gått bort ännu. så nu ska jag få besöka en sjukgymnast och göra lite undersökningar. vi får se hur det går helt enkelt. jag hoppas att det snart blir bra eftersom jag är så himla sugen på att ge allt på träningar och matcher!
imorgon väntar ett tyska prov, det ska bli spännande att se hur det går!

over and out,
/ LinaBeijer

Prag part 2

nu har jag inte tid att lägga upp fler bilder, tyskan ligger och väntar på mig.

over and out,
/ LinaBeijer

borta bra, men hemma bäst

idag kom vi hem från det fantastiska prag. vi anlände i lidköping ungefär vid sju tiden i morse. efter en helt fantastisk resa är jag mycket trött. det har inte blivit så värst mycket vila på resan, allt gick i ett hela tiden. vi har fått se helt fantastiska saker och en del var mycket gripande.

jag kommer att lägga upp väldans mycket bilder, men alla kommer inte idag!
vi befinner oss på färjan mellan sverige och danmark

min härliga klass utanför folketshus i prag

vi hittade en hel grym gubbe

en bild på en kyrkogård som var för judar

jag lägger upp fler bilder i morgon när jag har lite mer tid!

over and out,
/ LinaBeijer

aj, mina fötter värker!

jag har vart ute sen klockan nio i morses, alltså i ungefär nio timmar. jag känner bara hur mina fötter värker. men så fint det är här! det finns så mycket att titta på. idag besökte vi en skola här i prag, vi fick blev indelade i grupper och fixk sitta och prata med andra elever. jag fick prata med en kille som hade vart i sverige på semester fem gånger. då passade jag på att fråga vilken maträtt han tyckte bäst om, jag fick svaret smör!! hm, ja tycker man om smör så gör man! nu ska jag hoppa in i duschen, för snart ska vi ge oss ut igen!

over and out,
/ LinaBeijer

vi befinner oss nu på tjeckisk mark!

vi har nu klarat av en bussresa på ca 20 timmar och befinner oss nu i prag! :)

over and out,
/ LinaBeijer

vi rullar mot prag!

sitter just nu med den sista packningen, det känns verkligen som att det är något viktigt som jag har glömt, men jag kan inte komma på vad det kan va. alltså är det säkert inte något viktigt. nu rullar vi snart mot prag och det kommer bli GREAT!
over and out,
/ LinaBeijer
som ni vet kommer ni att kunna följa min blogg även när jag befinner mig i tjeckien!

jag får snart paniiik på min packning!

.

idag kör vi julafton här på vältgatan!

eftersom min syster åker till Kanada på tisdag och jag till tjeckien imorgon, kör vi julafton här ikväll! vi ska äta julbord och det bästa, jag fick en julklapp! ett par björn borg trosor fick jag (:

over and out,
/ LinaBeijer

fredasmys!

det är fredag och jag tar det bara lugnt. jag hade tänkt att skriva klart ett arbete, men jag orkar verkligen inte det just nu. älsklingen står i köket och fixar god mat, medan jag sitter och kikar på idol. snart far jag till tjeckien! :D

over and out,
/ LinaBeijer

tidsfördriv 

har just nu tittat på Robinsson, jag tycker att detta programmet har blivit lite uttjatat. Det är inte alls lika roligt som det var för några år sedan. Det har blivit så mycket pakt bildning att det förstör hela programmet, men ändå kan jag inte låta bli att titta på det.

vad tycker ni om Robinsson? :)

over and out,
/ LinaBeijer

har nu vart och köpt en ny kamera!


uppe med tuppen!

eftersom den första lektionen består av handboll, kunde jag inte vara med på den eftersom jag har skadat mig. men duktig som jag är, är jag uppe och pluggar! tycker ni inte att det är ganska bra gjort? :)

over and out,
/ LinaBeijer

nu ger jag upp hoppet för min döda kamera.

jag har helt och hållet gett upp hoppet för min kamera, så imorgon åker jag till expert för att köpa mig en ny. jag måste ju för gudsskull ha med mig en fungerande kamera till prag!
over and out,
/ LinaBeijer

världens mest lästa bok?

tänkte ägna resten av kvällen till att läsa i körkortsboken. den boken kan det aldrig bli för mycket av, eller?

over and out,
/ LinaBeijer

står verkligen allt rätt till?

over and out,
/ LinaBeijer

RÖSTA!

jag kikade precis på en film som samuel och hans kompisar har gjort, som dom sedan har skickat in till en tävling. titta på den och rösta sedan på dom här!

over and out,
/ LinaBeijer

idag mina vänner, var jag med på tv!

idag var jag med i ett litet klipp på tv4 Skaraborg, coolt va? ni kan titta på det här!

over and out,
/ LinaBeijer

snart tar vi riktning mot tjeckien!

ville bara påminna er om att nu är det inte långt kvar tills jag åker till prag! jag har kollat upp så att det finns internet på det stället som vi ska bo på, så det kan nog allt bli lite bloggande där ifrån också :) idag har jag vart på min andra teori lektion när det gäller körkort. tänka sig, om tre månader har jag kanske mitt körkort! tiden går allt fort! efter det mötte jag upp samuel på stan, vi cyklade hem till mig och när vi väl kom fram tog vi med vilma ut på en 40 minuters promenad, mycket skönt ute i höstvädret!

over and out,
/ LinaBeije
lite härliga bilder som har gett otroliga minnen!

Måndag 21.40

ligger just nu i sängen och pratar med älsklingen. efter en lång dag är det faktiskt ganska så mysigt att bara krypa ner i sängen och prata om allt och ingenting. det är något som jag starkt kan rekommendera!

idag va jag på innebandy träning som jag alltid är på måndagar, men eftersom jag har sträckt upp mitt lår ganska så rejält fick jag ägna mig åt styrka. det är ju behövligt det med. när jag kom hem så va jag tvungen att sätta mig med näsan i matte boken, eftersom jag har prov imorgon. just nu känns det faktisk ganska så bra inför provet. men när man har den känslan brukar det väl gå åt andra hållet, eller? nog pratat om det, nu ska jag hoppa i säng!
Godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

plugg söndag

har nu pluggat en himla massa matte, men nu sa det bara stopp. jag åker istället på bio med mamma!

over and out,
/ LinaBeijer

härligt tjejer med tre poäng!

kom just hem ifrån seriepremiären, det blev vinst mot Fristad med 9-4, riktigt bra kämpat tjejer! nu när jag kommit hem känner jag riktigt hur tröttheten kommer, men jag tänkte ta mig en kaffe innan jag möter upp brudarna! ingen vila här inte!

over and out,
/ LinaBeijer

KLIPPT MIG!

som sagt, igår klippte jag mig och jag klippte av en bra bit måste jag säga och bytte frisyr helt. vad tycker ni, hiss eller diss?

over and out,
/ LinaBeijer

har gjort en förändring i mitt liv

jag har klippt mig och gjort slingor idag. det blev en stor förändring. har ingen bild just nu, men det kommer imorgon :) nu ska jag fortsätta med att plugga som nu mera är mitt liv.
over and out,
/ LinaBeijer

njut medans du kan.

sitter just nu och äter frukost, funderar lite på hur dagen blir. snart ska jag åka iväg till skolan, men jag är inte alls sugen, det regnar nämligen ute. sen ska jag åka och klippa mig och göra lite snygga slingor. efter det måste jag skynda mig hem för att plugga till provet som vi har imorgon. jag måst även hinna att träna. omg, hur ska jag hinna med allt detta? det är dags att sätta lite fart lina beijer!

over and out,

/ LinaBeijer


Lidköpings Lucia? eh nej tack?

är nu hemma ifrån dagens träningen. det blev tyvärr ingen match, eftersom det andra lagets tränare "glömde" meddela hans spelare! idiot säger jag bara...så det fick bli en hård träning istället och det va riktigt kul! måste bara säga att min syster anmälde mig till Lidköpings lucia!!!! är hon inte lite korkad, eller vad säger ni?

imorgon kommer nlt till våran träning och ska göra ett repotage om oss, det ska bli mycket intressant. så håll ögonen öppna på fredafg :)





fick en sån himla saknad efter sommaren. tänk vilken dunder sommar jag hade!

over and out,
/ LinaBeijer

Dagens sötis!

jag hittade en otroligt söt bild! vad tycker ni? :)

over and out,
/ LinaBeijer

ikväll är det match i idrottenshus!

ikväll är det dags, Dam A ska möta pojkar 93. ikväll är det dags för oss att vinna och det kommer vi sannerligen att göra!

over and out,
/ LinaBeijer

ännu en ny dag med nya möjligheter!

nu drar jag mig till skogen! jo ni hörde rätt, jag ska till skogen. vi ska nämligen ha koper test såhär på morgon kvisten, önska mig lycka till!

over and out,

/ LinaBeijer


nu är det bara att tuta & köra!

jag har kämpat med att skriva en artikel på engelska. det är inte det roligaste man kan göra, men det gick. samuel va verkligen till stor hjälp, eller? jag har också vart på min första teori kurs, kan ni tänka er om tre månader har jag kanske ett körkort!
over and out,
/ LinaBeijer

En glad och pigg Lina drar sig nu mot skolan, undra vad denna dag har att bjuda på?

.

dags för nya snowboard kläder, men vilken?

vilken tycker ni är snyggast? själv tycker jag att alla är ursnygga!

rött öga & en ovältränad rumpa?

jag har haft lite problem med mitt ena öga i några dagar. vi vet tyvärr inte vad det kan va, men imorgon är det jag som går och kollar upp detta! det där med just ögon kan ju va lite knepigt, så det är lika bra att kolla upp det med en gång. man vill ju inte gå och tappa synen heller!

dagen har jag spenderat i skolan. det va en lång dag idag, 8 - 4. men imorgon börjar jag inte förens tio och det ska bli sköööönt att få sova ut. jag måste också bara säga att jag har grymt ont i rumpan efter ridturen igår, har jag en sån ovältränad rumpa?!

over and out,
/ LinaBeijer


bilder från dagens ridtur på kinnekulle!

jag fick den största hästen, han va enorm måste jag säga. Baltasar hette han :)
jag & sofia på baltasar & lyster
sofia och lyster

over and out,
/ LinaBeijer

efter en händelserik dag så lever jag!

jag har ridit idag på en nordsvensk i 2,5 timma och jag överlevde! jag har massor med bilder som jag ska lägga upp, men det gör jag när min syster har skickat bilderna till mig, vi ses senare!

over and out,
/ LinaBeijer

det är dags för fredasmys!

idag har jag träffat johanna, vi lagade en underbar tacos middag! tänka sig vad man kan sakna sin bästis!vi ska hitta ett datum som jag kan åka och hälsa på henne. nu har hon åkt hem och jag ska lägga mig och kika på O.C med älsklingen. jag lägger upp lite bilder imorgon på vår mysiga kväll!

over and out,
/ LinaBeijer

tusen gånger starkare!

är nu hemma efter en mysig kväll. det blev att vi såg på tusen gånger starkare, har ni sett den? jag vet inte riktigt vad jag tyckte om filmen, men den va helt okej. jag gillar när tjejerna regerar! :D


måste säga att jag längtar allt tillbaka till sommar'ns händelser!

over and out,
/ LinaBeijer

ser fram emot en efterlängtad helg

nu förbereder vi en fredagskväll med god mat & bio!

over and out,
/ LinaBeijer

nog va näringsläran händelserik alltid!

RSS 2.0