frukt & choklad.

igår tog jag och min älskling en myskväll. vi åt något jätte gott, nämligen chokladfondue. jätte gott va det. vi doppade frukt i chokladen, apelsin, banan och ananas. det är något som jag verkligen kan rekommendera som efterrätt! :)

over and out,
/ LinaBeijer

livet är en fest.

jag har vart jätte effektiv nu på förmiddagen, jag har hunnit med att shoppa och handla mat till kvällen. jag slänger upp lite bilder efter jag har klippt gräset och vart ute på en springtur. det är valborg och det beskriver vi med ett ord, baaaarty!
livet är en fest!

over and out,
/ LinaBeijer

saknad.

har en liten längtan tillbaka till Gran Canaria.

over and out,
/ LinaBeijer

känner mig lite deprimerad.

känner mig väldigt okoncentrerad just nu. jag är hungrig och vill inte ha något annat än maaaat! har ni något tips att ge om man är super duper hungrig?

träning stod på schemat idag.

idag slutade jag skolan sent, alltså vid fyra. nästan direkt när jag kom hem åkte jag iväg och tränade. det va riktigt kämpigt idag, hade inte druckit tillräckligt under dagen. usch vilket tråkigt inlägg detta blev!
over and out,
/ LinaBeijer

tävlingen avslutad.

vinnaren!

ser ut vinnaren imorgon kväll.


jag kan meddela att jag lever.

har inte vart så speciellt skrivsugen idag, eller hur är det man säger? kan bero på att jag och älsklingen har städat vår altan, så att vi kan sitta där ute på valborg. jag har även städat hela mitt rum och min garderob, tänkte komma med en resultat bild imorgon. jag skrev ett litet inlägg mest för att visa att jag lever. nu ska jag sova, godnatt på er!
en trött lina som drar sig mot sängen.

over and out,
/ LinaBeijer

tog mig en härlig springtur.

efter att ha vart rastlös i någon timme tog jag mig i kragen och sprang ut på en runda. då sprang jag på ett jätte sött föl som gick och beta i hagen, dock hade jag inte kameran med mig(självklart).
ni kan få ta del av ett annat föl som jag stött på under min ridkarriär (som inte blev så jätte lång).

over and out,
/ LinaBeijer

är ganska så rastlös just nu.

kommer hem ifrån skolan och märker ganska så snabbt att jag inte har något att göra. som tur är så har jag min älskade macbook. jag kan bli galen på att gå runt och inte göra något. men som tur är så har jag ett rum som måste städas ;)

over and out,
/ LinaBeijer

irriterad såhär på morgonkvisten.

jag verkligen älskar när hantverkaren kommer klockan sju på morgonen och jag börjar kvart i tio. UNDERBART!

over and out,
/ LinaBeijer

jag har ett vad att hålla.

idag har jag hunnit med att sola och träna. riktigt nöjd är jag. jag och mamma har bestämt oss för att igen ska äta godis eller fika från och med idag(kommer att bli riktigt, riktigt svårt). varför vi gör detta har jag ingen aning om, men jag ska vinna har jag bestämt. detta ska bli mitt nya projekt och jag ska klara det! därför har jag låst in allt mitt påskgodis i en låda. smart va?
träden börjar slå ut och bli gröna, det är jätte härligt tycker jag. på tal om träd så är detta trädet snett ser det uts som?

over and out,
/ LinaBeijer

vinnaren av dagens blogg!

vinnaren hittar du här!
over and out,
/ LinaBeijer

svar om tävlingen.

jag har fått lite frågor om när jag ska utse dagens blogg. det kommer jag att göra ikväll. så det är bara att kommentera i inlägget här nedan, eller trycka sig in på kategori tävlingar, om ni vill vara med och tävla.
over and out,
/ LinaBeijer

i walking on sunshine.

hej hopp på er! vaknade för en stund sen och bestämde mig direkt att jag skulle gå ut i solen, så här sitter jag. jag flagar dock bajs mycket. blir tokig på det. hur fräscht är det att sitta och tappa skinn?
far ut för att läsa ut det sista av denna bok. någon som har läst den? om inte, så rekommenderar jag den starkt. handlar såklart om mode, finns det något annat som vi älskar mer? nej!

over and out,
/ LinaBeijer

.

over and out,
/ LinaBeijer

vi njuter av vädret så gott det går.

idag har jag inte vart jätte effektiv med bloggandet. men det har vart så otroligt fin väder. så jag har helt enkelt tillbringat det mesta utav tiden ute, det är väl så man ska göra?
en bild på min älskling idag när vi åkte ut till mina föräldrar i stugan. det va jätte varmt och skönt, vi tog oss en fika och bättrade på brännan en aning.

over and out,
/ LinaBeijer

sommarkänslor.

godmorgon på er era solstrålar! allt bra? själv har jag precis vaknat och ska snart ge mig ut i solen. det är ju rena rama sommaren nästan. det är väl härligt? gårdagens kväll blev väldigt lyckad, grillade och spelade kubb för första gången i år. det är ett sommar tecken!
att spendera tid ute på sjön på sommar'n, är underbart!

over and out,
/ LinaBeijer

grillkväll med mina flickor små.

hej på er! nu åker jag iväg för att grilla med girlsen. hoppas att ni får en trevlig kväll!

länkbyte.

klicka här för att komma till bloggen. en jätte söt och fin blogg, kika gärna in :)

over and out,
/ LinaBeijer

vill bara önska er en glad påsk!

glad påsk på er! nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fin. snart kommer en liten del utav släkten så ska vi äta gott. som ni vet så älskar jag ju mat ;) senare ska jag hem till jenny för att grilla lite och mysa. vad ska ni göra ikväll?

over and out,
/ LinaBeijer



påskafton.

idag vaknade jag upp av en mamma som skrek frukoooost med full hals. alltid lika skönt att vakna till ett ljud av hennes stämma. när frukosten va uppäten fick jag uppdraget att springa ut i trädgården och leta efter ett påskägg. (måste ha sett ganska så kul ut när en 18 årig tjej springer runt i t-shirt och trosor, precis som ett litet barn). och i detta påskägg ligger det massor av godis och en lapp där det står att jag ska få ett par converse, det är ju underbart!

over and out,
/ LinaBeijer

livet är en fest.

denna bok tror jag passar mig alldeles utmärkt, därför ska jag krypa ner i sängen och läsa några sidor tills mina ögonlock inte orkar att hålla sig öppna längre. godnatt på er ♥

over and out,
/ LinaBeijer

problem, problem, PROBLEM!

har börjat flaga så mycket så att man kan tro att jag är en orm som ömsar skinn. det spelar ingen roll hur mycket jag än skrubbar i duschen så kommer det mer, hur är detta möjligt? jag vill ju inte att min fina bränna ska trilla av heller... då har jag jobbat på den helt i onödan. någon som känner igen detta problem?
jag bjuder på denna godnatt bild, så titta och njut.

over and out,
/ LinaBeijer

ändrade planer.

planerna ändrades snabbt för kvällen. jag ägnar någon timme åt städning, sen åker jag vidare till min kära pojkvän.
en städningen som verkligen behövs.

over and out,
/ LinaBeijer

långfredag.

denna långfredag ska jag bara mysa och ta det lugnt. jenny och hanna ska komma hit så ska vi grilla och ha det mysigt i vårvärmen. vad ska ni göra ikväll?

over and out,
/  LinaBeijer

stugor & älgar.


nu är jag hemkommen från stugan, det va riktigt varm där så vi låg och solade i någon timme. jag längtar så till sommaren då jag ska bo där. juste, när jag åkte hem från stugan stod det en stor älg preciiiis vid vägen. jag blev så jäkla rädd. trodde inte att älgar kunde va så stora. det va en upplevelse det.

over and out,
/ LinaBeijer

en sen morgon.

vaknade inte för ens nu, det känns inte alls bra. kroppen är seg efter allt dansande och rösten är hes efter allt sjungande/skrikande. nu ska jag ta snart ta bilen till elina för att hämta upp lite prylar och senare till stugan för att äta lunch med mammi och pappi. (skönt att ha huset för sig själv en morgon som detta).
födelsedagsbarnet elina & malin ställer upp på ett fotografi.
elina,malin,jag & linda.
två söta tjejer, jenny&elina.

som jag sa är kvalitén inget att skryta om, men jag älskar min äpple telefon ändå!

over and out,
/ LinaBeijer

nattinlägg.

jag känner mig lagom trött, men pigg nog att slänga in ett litet nattinlägg. kvällen blev mycket lyckad, imorgon slänger jag upp några bilder med ur dålig kvalité, puss♥
over and out,
/ LinaBeijer

jag känner lukten av party.

har precis ätit en jätte mumsig middag hos min vän elina. nu är det partey som står på schemat och senare drar vi oss ut mot stadt. jag kan känna att denna kväll kommer att bli grym!
en bild från när vi vistades i grekland sommaren 2010

over and out,
/ LinaBeijer

jag tror att jag har fått solsting...

det är alltid roligt att packa till en resa, men det är inte alls lika roligt att packa upp. det känns som att man packar upp hela resan och sedan är den borta. jag vill inte pack upp min väska, är det någon som håller med mig?
over and out,
/ LinaBeijer

har hittat hem till vältgatan.

igår kväll kom jag hem till vältgatan igen. det är alltid tråkigt att lämna värmen bakom sig, men jag tröstar mig själv med att det är snart sommar. behöver endast vänta i någon månad till, det är ju toppen! som jag lovade igår ska jag slänga upp lite bilder från resan, så här kommer några.
efter mycket letande hittade vi mitt favorit ställe, SUBWAY!!!

over and out,
/ LinaBeijer

EXTRA EXTRA EXTRA!

tjohoj på er. nu är det en riktigt brun lina som har hittat hem till vältgatan. jag ber så mycket om ursäkt för att jag inte har bloggat där borta, men jag kände att jag ville ha semester fullt ut och det har jag verkligen haft! håll utkik imorgon efter bilder. puss!
over and out,
/ LinaBeijer

klar med packning (nästan)

är nääästan klar med packningen. brukar aldrig vara klar i tid. det brukar va så att jag springer runt på natten och letar efter allt som jag ska ha med mig...

over and out,
/ LinaBeijer

köpte ett nytt linne igår.

ville köpa något nytt till resan, vad tycks?

over and out,
/ LinaBeijer

det börjar närma sig.

godmorgon mina kära läsare! idag är det inte alls lika fint väder som det va igår. lite tråkigt. men jag får glädjas av att jag åker till gran canaria imorgon! det kommer att bli grymt! packningen har gått relativt bra också, ska bara köpa de sista sakerna som jag kan tänkas behöva. senare ska jag även hinna med och träffa först erika och sen hanna. jag ska även hinna med ett utvecklingssamtal i eftermiddag, schemat är fullt!
bild från kroatien 2009.

over and out,
/ LinaBeijer

dagens problem

jag blir galen på packning, jag tar alltid med mig för mycket...
over and out,
/ LinaBeijer

andra promenaden för dagen.

det är verkligen underbart väder idag! 16 grader är det ute, jätte skönt. jag ska ge mig ut på min andra promenad med hunden min.
bilden är tagen idag ute i vårsolen.

over and out,
/ LinaBeijer

en fantastiskt bra dag!

igår bloggade inte jag en enda gång! riktigt dåligt, men jag kan skylla på att jag hade fullt upp från klockan elva på morgonen till halv ni på kvällen! då jag var i falköping och träffade en liten del utav släkten, jag gick på spinning som jag alltid gör på söndagarna och jag va på bio med jenny. så jag har inte bara suttit hemma och inte gjort något :)

packningen där emot går långsamt framåt, hallå, jag åker på onsdag!!!
det är kaos på mitt rum...

over and out,
/ LinaBeijer

är i full gång med att laga mat

lagar en tacopaj, fast inte vilken som helst, en specialare! ;)

over and out,
/ LinaBeijer

ärenden avklarade

hejhopp! nu har jag kommit hem ifrån dagens händelser. jag har shoppat ett par nya shorts. något nytt vill man ju faktiskt ha på sig när man reser :) det är bara tre dagar kvar nu tills vi lyfter och lämnar sverige. wiho!


over and out,
/ LinaBeijer 

lördags lunch

godmorgon på er, eller godmiddag kanske man ska säga vid denna tiden. jag ska snart ta bilen fram till stan för att möta upp min käre pojk så ska vi ta och luncha. dte är riktigt soligt och fint väder idag, men blåser gör det som aldrig förr. just nu sitter jag och lyssnar på snyggingen andreas wijk. dock inte lika öron godis som han är som ögon godis. men nog är låten bra alltid, sök på spotify så hittar ni rätt! :)
over and out,
/ LinaBeijer

matlagning på g!

sitter just nu hemma hos malin och lagar mat. eller det är väl hon som lagar mat, jag har gjort efterrätten! det är jag riktigt stolt över. vad ska ni göra ikväll? :)
söta malin hackar som bara den!

over and out,
/ LinaBeijer


börjar dagen med en sovmorgon.

godmorgon på er. alltid lika skönt att få sin sovmorgon på fredagar, men något som är mindre kul är att första lektionen är matte prov. jag kan väl erkänna att jag inte är sådär jätte haj på det vi har prov på heller. men det ska nog gå bra ändå :)

over and out,
/ LinaBeijer

vinnaren av dagens blogg!

har utsett dagens blogg. en mycket fin blogg. kolla in om det va du som vann!
over and out,
/ LinaBeijer

Özz Nujen, komiker.

spelade in en snabb film från dagens komiker. För er som undrar vem det är så är det Özz Nujen.

over and out,
/ LinaBeijer

föreläsning

det blåser storm här idag. inget kul alls. jag ska snart kila iväg för att träna, hoppas jag blir riktigt svettig och go. idag har jag inte spenderat min tid i skolan, utan vi har vart i arenan för lite föreläsning. vi fick bland annat lyssna på komikern Özz eller vad han nu kan heta. en mycket rolig person. jag slänger upp en video på han senare!
over and out,
/ LinaBeijer

frukosten blir enkel...

over and out,
/ LinaBeijer

lägenheter & flyttgubbar

glömde skriva att jag och mamma va och kika på en lägenhet igår. vi har inte bestämt att vi ska flytta men man kan ju alltid kolla vilka alternativ som finns. dock var den för liten för oss, så vi får kika vidare :)
over and out,
/ LinaBeijer

kör igång en tävling. vinnaren tas ut imorgon i sista inlägget!

over and out,
/ LinaBeijer

godis mera godis!

skäms på mig! jag har blivit allt för dålig på att skriva på bloggen. men jag looovar. det ska jag ändra på. så fort helgen kommer! jag har bara en liten torka, vet inte riktigt vad jag ska skriva :( men jag har var i alla fall och tittade i den där roliga katalogen som man alltid får när man ska ut och resa. vet ni vilken jag menar? jag ska i alla fall köpa med mig lite godis från den. det är ju så himla gott!
man brukar hitta mig vid godiset på flygplatsen.

over and out,
/ LinaBeijer

en vecka kvar tills det smäller!

godmorgon på er. jag hann tyvärr inte skriva ett inlägg när jag vaknade, sängen va allt för skön idag. det jag ville säga var väl egentligen att det endast är en vecka kvar tills jag åker till värmen. låter inte det helt underbart?!
jag och min kära syster när vi var på semester (Lanzarote)

over and out,
/ LinaBeijer

det lider mot kvällen

maten jag lagade ikväll blev mycket god! nu ska jag ägna den sista timmen till desperate housewives!

over and out,
/ LinaBeijer

är i full gång med matlagning!

pasta med kräftstjärtar och räkor!

over and out,
/ LinaBeijer

tisdag morgon.

idag på morgonen kände jag att jag ville festa till det lite, så jag tog o'boy till frukost. det va riktigt länge sen jag drack det! ohej vad gott det är!
over and out,
/ LinaBeijer

det är en dag i morgon också!

jag tror att jag får hoppa i säng nu. jag va på mitt styrkepass som jag går på varje måndag och jag gick även idag. jag har för jäkla ont i hela kroppen måste jag säga. GODNATT!

over and out,
/LinaBeijer

nog med reklam till cirkusen är det ju i alla fall...

over and out,
/ LinaBeijer

livet är en fest.

eftersom jag bara sitter i skolan helt själv och inte har något speciellt att göra hinner jag tänka ganska så mycket. jag kom på att jag inte la upp några bilder från fredagen. så jag tänkte faktiskt slänga upp några bilder. men snälla ha lite förståelse för kvalitén, den är inte den bästa eftersom dom är tagna med min iphone.
over and out,
/ LinaBeijer

ingen bra start på dagen.

har ni någon gång vart med om att ni kommer till skolan och så är första lektionen inställd och nästa lektion börjar inte för ens tre timmar senare? det har precis hänt mig och inte orkar jag cykla hem heller :(

over and out,
/ LinaBeijer

träning på en cykel.

dropp dropp dropp... så va det på dagens spinning pass. det bara rann svett från hela mig! fräscht... nej. men vilken härlig känsla det är efter man har kört ett mördar pass, man känner i hela kroppne att man har gjort något fruktansvärt bra, håller ni inte med mig? nu förtjänar jag verkligen ett avsnitt av grays!
over and out,
/ LinaBeijer

snart åker jag till sol & värme!

gaaah, inte långt kvar tills jag åker till grannis, alltså gran canaria. bara en vecka kvar snart ju! då ska jag sola, bada och äta mängder med glass och god mat! hur tycker ni att det låter? :)
over and out,
/ LinaBeijer

vanliga tankar som brukar dyka upp på en söndag


musik gör verkligen min vardag så mycket bättre! håller ni inte med mig? livet är som en musikvideo, typ. ajja, nog pratat om musik, jag har precis fått i mig en god köttfärsås, mumsigt. jag har även hunnit att räkna två sidor i matten på endast 20 minuter, duktigt.

igår kom erika och hälsade på mig, jag överraskade med lite chokladpudding med grädde, mycket mumsigt.
over and out,
/ LinaBeijer

ursäkta mig.

denna helg har jag vart usel på att blogga, det kan jag faktiskt erkänna. men det är nämligen så att jag har vart helt utslagen, ska lägga huvudet mot kudden och sova nu. slänger upp lite bilder imorgon från helgen.
over and out,
/ LinaBeijer

godmorgon alla glada människor.

har inte bloggat bra det sista, men igår behövde jag faktiskt sova när jag kom hem ifrån skolan!!!!! aaaaas trött va jag. senare på kvällen åkte jag och mina väninnor iväg på någon fest. dock trivdes vi inte så bra där, så vi åkte hem och dansade till ABBA istället. mycket roligt!

over and out,
/ LinaBeijer

en kortis dag i skolan.

sitter just nu på min sista lektion, man kan även kalla det den andra lektionen för dagen. det blir alltså en väldigt kort dag för mig idag i skolan. jag ska skynda mig hem och slänga mig framför greys anatomy!!
over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0