tisdagen den trettionde augusti.

ännu en dag har gått efter mitt livs bästa resa! det finns inget hellre jag skulle vilja göra än att åka tillbaka. jag vill träffa alla människor där borta som jag lärde känna, jag vill sola och bada varje dag och gå ut och dansa varje kväll! men man måste väl tillbaka till verkligheten förr eller senare. nu ska jag sätta mig ner och räkna lite matte, det behövs...
alanya tog på krafterna...

over and out,
/ LinaBeijer

jag är ingen talare, MEN alanya va awesome!

igår kom jag och mina flickor hem ifrån en otrolig resa. jag hade aldrig trott att den skulle bli så lyckad! vi solade och badade varje dag(som man ska göra). men det som tog mest på krafterna va utgångarna varje kväll. sov ungefär fyra timmar varje natt, så nu är man allt bra trött. men det är bara att ladda om batterierna, för på fredag väntas det utgång för att fira jenny som fyller arton år imorgon!
tack för en superdupermega bra resa brudar!

over and out,
/ LinaBeijer

turkland, här kommer vi!

idag drar jag och mina brudar till det efterlängtade landet, tuuurkiet! det ska bli awesome! så nu ska jag packa ner det sista och vid halv tolv börjar vår resa. ni får ha det så bra här hemma i kalla sverige!
en nyvaken lina med höga förväntningar.

over and out,
/ LinaBeijer

blixtrar och dunder, magiska under

när det regnar och åskar ute, är jag så glad över att jag befinner mig under tak. regnet fullkomligt öser ner. det är ett tecken på att hösten närmar sig. augusti har för övrigt bara kommit med skit väder. men nu ska jag inte lägga all min energi på att tjata om vädret. snart ska jag trycka i mig en macka med stuvade kantareller, MUMSIGT! sen ska jag sova, för imorgon har jag min sista dag på jobbet. lycklig är vad jag är!
sommaren har vart ganska så härlig ändå...

over and out,
/ LinaBeijer

en ny dag, nya möjligheter

ännu en dag på sommarlovet har kommit till sitt slut. alla dagar går så fort, men denna rusade bara förbi. trots det har jag hunnit med ganska så mycket. jag hann med att sova till halv elva (som jag inte har gjort på hur länge som helst) jag hann har hunnit med ett 18 års kalas och så har jag hunnit med att besöka min vän johanna, som det va på tok för länge sen jag träffade. vi gjorde vitchokladmousse och så åt vi god mat. vi tittade även på fotbolls matchen som jag tror att alla i hela sverige såg, malmö FF - Milan. nu ska jag sova, eftersom nio timmars jobb står på schemat imorgon.
min älskade vän

over and out,
/ LinaBeijer

viva la juicy!

igår kom min mamma och pappa hem ifrån italien. varmt hade det ju vart alltid, över 30 grader hela veckan. så varmt kommer jag nog få det i turkiet, wiiie! det jag ville komma fram till var att jag fick en resepresent eller vad man ska kalla det? jag fick en parfym!!
parfymen heter viva la juicy och luktar fantastiskt gott. inte nog med det så är den ju väldigt fin att titta på, hihi. så har ni funderat på att köpa en ny parfym flickor, kan jag rekommendera denna!

over and out,
/ LinaBeijer

sommaren är kort, det mesta regnar faktiskt bort...

Hej på er!
som ni säkert har märkt så har jag haft en lång lång låååång paus. men jag kan erkänna att det har vart skönt. att inte känna att man måste skriva det där inlägget om vad man har gjort under dagen. men nu har suget kommit tillbaka kan jag lova. det kan bero på att jag inte längre kan vara ute och njuta av det härliga sommarvädret. sommaren är över gott folk. det är en vecka kvar på sommarlovet, det är lika med höst... men jag har något som jag kan se fram emot, om tio dagar åker jag och mina flickor till turkiet. det kommer att bli underbart!
over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0