uppe med tuppen.

godmorgon på er alla fans! (höhö) idag vaknade jag tidigt må ni tro, redan klockan åtta var jag uppe. men då gick jag ner till soffan och la mig istället och på tv visades det pippi på rymmen, kan ju knappast bli bättre? nu har jag fått i mig frukost och läst femtio sidor i en bok. så nu har jag bestämt mig för att ta bilen till gymet och sen fixa något gott att äta. hoppas att ni får en trevlig dag!
kände att jag inte riktigt fastnar på bild just nu.

over and out,
/ LinaBeijer

juldagen.

hade ni en bra julafton? det hade i alla fall jag. dock så saknades en person, min syster. så alt va inte helt perfekt, men perfekt va det, haha. jag har dock inte fått alla mina julklappar än eftersom ett päron till farsa (min pappa alltså) glömde slå in några. detta kom han på igår kväll. men jag klagar inte, alltid kul att få öppna presenter två dagar i rad :)
over and out,
/ LinaBeijer

fjärde advent.

godmorgon på er, typ. okej jag vaknade kanske inte nu, men det känns så. jag har sovit som en gud i natt, både i lindas bil och i min egna säng. igår så spelade vi match i Habo, jag tror att jag struntar i att nämna hur det gick. eftersom några utav mina goda vänner var och kikade så skippade jag bussen och åkte bil hem istället. det slutade med att vi åkte hem ifrån jönköping i snöstorm, det tog sin lilla tid och jag somnade till slut till mange bjuder... vilken toppen kväll!

over and out,
/ Lina Beijer

host...host...

ojsan, nu va det allt lite väl längesen jag skrev här. sorry. nåväl, igår va det lussebandy, va riktigt kul måste jag säga. jag har drabbats av något förfärligt, jag har hostattacker hela tiden!!! inte ens hostmedicin gör så att jag slutar hosta, den enda gången som jag inte hostar är när jag äter, så jag får helt enkelt äta hela tiden. men det ska väl inte bli några problem när jag har en hel burk med skumtomtar?
over and out,
/ LinaBeijer

festligheter, på en torsdag?

båda föräldrarna är ute på festligheter på olika håll, och här sitter jag med macka och o'boy. inte nog med det så ska jag leka taxi senare för att hämta upp dem ifrån deras roligheter, vad gör man inte för sina föräldrar? jag som trodde att det var jag som var tonåringen i detta huset, men tydligen inte.
jag va och brände lite fett idag på sirius idag, gick på mitt vanliga intensiv pass. jag la märke till att det va en nykomling där, efter tjugo minuter så trodde jag att han skulle tuppa av. ansiktet började skifta mellan rött och lila och ögonen såg ut att dom skulle ploppa ut i vilken sekund som helst. och mitt i allt detta så kommer instruktören och frågar om han behöver lite luft, han får svaret "nej, jag är inte trött, ser det ut så?". ja grabben lilla, det såg ut så. undra om han dyker upp nästa vecka, det blir upp till bevis!

over and out,
/ LinaBeijer

nu eller aldrig, jag ska till skolan.

godmorgon godmorgon, här sitter jag och har det bra. inväntar tills jag får hoppa på cykeln och cykla till skolan. jag längtra så mycket! eller inte. jag har bara en lektion idag, woho! efter den lektionen ska jag och mina brüds gå och käka thaimat, vi dissar alltså den kokta fisken i skolan. juste, vi spelade match mot boysen igår, tro det eller ej men det slutade 8-8 damerna är så hardcore, eller något. boysen tyckte i alla fall att det va ytterst pinsamt att spela lika mot oss, men hallå, vi har ju blivit sååå mycket bättre?! nog om detta nu ska jag cyklista till skolan!

over and out,
/ LinaBeijer

här sitter jag och myser...

stjärnorna faller i natten nu... lalala. här sitter jag och myser med skolarbete och julmusik. jag känner att det är på tiden att få in rätt jul feeling så att säga. men det går lite trögt, jag har inte alls den där känslan som jag brukar ha. jag trodde att när snön kom så skulle det komma automatiskt. men jag får helt enkelt kämpa vidare, kanske funkar det med låten tänd ett ljus i stället. nåja, senare ikväll så blir det till att spela innebandy match mot boysen. hajhaj!
jag vet vad ni tänker, "hon ser ju ut som en mupp!" japp för det gör jag.

over and out,
/ LinaBeijer

pancakes.

nu när snön har nått lidköping så tänkte jag fira det med pannkakor. så det har jag gjort nu i eftermiddag, tillsammans med en enormt stor hög med skolarbete såklart! men nu ska jag belöna mig med ett avsnitt grey's. ni får inte heller glömma att det är desperata idag!
dock så orkade jag bara två stycken, men vilma blev desto gladare för det!

over and out,
/ LinaBeijer

en helg med julkänsla.

hej på er. halsflussen tog inte dö på mig, utan jag lever och är återigen frisk! jag har bara inte hunnit att blogga, det är allt. eftersom jag var borta större delen av veckan från skolan så har jag väldigt mycket att ta igen. så det är det som jag ägnat min tid åt. men jag har även hunnit med att baka lussebullar och en trip till göteborg med mina girls. vi var nämligen och besökte jul på liseberg. det va så himla mysigt med alla lampor. här kommer lite bilder från helgen.
over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0