en eftermiddag i soffan.

eftersom jag slutade jobbet klockan ett hade jag tänkt mig att ge mig ut på en springtur. men vädret va inte på topp och det började regna, då lockade soffan extra mycket. så där parkerade jag mig hela eftermiddagen och kvällen. jag måste säga att det behövdes efter att ha varit ute på fart och fläkt den senaste veckan.
nu ska jag sova, för imorgon väntar ännu en dag med jobb, men som tur är jobbar jag bara fyra timmar!

jag och min fina tröja jag införskaffade mig på where the action is

over and out,
/ LinaBeijer

dags att göra något åt min kalufs.

idag efter jobbet tog jag mig i kragen och vågade gå till friören. jag hatar att klippa mig, för jag hatar att få kort hår. men nu ser mitt hår ut som en rishög. det va dags helt enkelt. men jag ska försöka att flirta lite med frisören och be henne att klippa yttest lite.
over and out,
/ LinaBeijer

sommartider.

det har vart helt underbart väder de senaste dagarna, och jag har hunnit med mycket eftersom jag har vart ledig. jag har vart på kusten över helgen och tillbringat mycket tid i stugan. men imorgon drar jobbet igång igen, konstigt nog ska det faktiskt bli kul. pengar är väl alltid kul?
over and out,
/ LinaBeijer

sommaren är kort.

har precis kommit hem ifrån stugan, då jag har spenderat tre dagar där. det är faktiskt ganska så skönt att komma bort från stan och inte behöva tänka på något. utan man kan bara tänka på sig själv, utan en massa sysslor som måste göra, skööönt! men nu är jag tillbaka i stan igen, ikväll ska jag träffa malin och jenny, vi har bestämt oss för att äta en massa frukt. har man inget och göra, varför inte äta då? varför vi kom fram till detta var på en fest då vi upptäckte att frukt va godare än godis, är det sant eller falskt? har man mycket frukt att välja på kan det faktiskt bli väldigt mumsigt! tänk bara på alla goda jordgubbar man kan proppa i sig.
det har vart riktigt varmt och fint väder ute i stugan och det resulterade med att jag badade...massor!

over and out,
/ LinaBeijer

vad gör jag i sommar...?

...jo jag gör ganska så mycket. eller det känns som att jag gör mycket. jag njuter, jobbar och umgås med mina nära och kära. på sommaren ska man njuta, inte behöva ha en massa plikter att tänka på. idag ringde klockan kvart i åtta då jag drog mig iväg för att klara av milen i råda. det gick jätte bra, det gäller att träna inför kebne nu! här kommer lite bilder som jag tagit under sommaren :)
over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0