gissa vad jag har gjort...!!?

jag skrev aldrig vad jag skulle göra denna veckan. men jag har gjort något utav det bästa som man kan göra. jag har sett coldplay! helt sjukt va det. en underbar känsla!!!
jag tänkte lägga upp en film så fort den har laddat klart, så får ni också ta del av denna otroliga händelse!

over and out,
/ LinaBeijer

vistelse i stugan

känner att lite halsont börjar krypa fram. det är inte bra, på sommaren ska man vara frisk! därför ska jag ta mig en kopp te i hopp om att det försvinner. idag har jag vart ute i stugan med malin och linda. vi hade lite tur med vädret, det va varmt och vi fick lite sol. snart ska jag ge mig iväg ut på en lång promenad. det gäller att man ligger i med träningen inför kebne, för i september smäller det!
over and out,
/ LinaBeijer

träning ger färdighet

äckligaste skit jag ätit på länge! fick denna som present för att jag tränat så bra. duktig jag är!
over and out,
/ LinaBeijer

en härlig midsommar.

har haft det jätte mysigt i stugan i fyra dagar. jag har åkt lite från och till nu i midsommar. jag har dock inte bloggat eftersom jag befunnit mig mestadels där ute. men helgen hade inte kunnat bli bättre, nu drar jag mig mot träning för att träna bort all tårta som jag har proppat i mig.

over and out,
/ LinaBeijer

uppe med tuppen (bokstavligt talat)

sommarlovet är på i full gång och även sommarjobbet. jag har jobbat två dagar nu och är dötrött efter varje pass. detta kan bero på att jag har fått pallra mig upp klockan fem varje morgon. men om två dagar har jag en vecka ledigt. då ska jag sova ut ordentligt.
jag köpte en ny ring på stan idag som jag fullkomligt älskar!

over and out,
/ LinaBeijer

gårdagens händelser.

igår åkte vi runt på flera olika studentfirande, min kusin tog studenten och en kompis till familjen. Grattis till er båda! vi hade en jätte trevlig kväll med god mat, god dricka och trevligt sällskap. imorgon är det skolavslutning, artonårsfirande och utgång som står på schemat!
jag och min kära syster.

over and out,
/ LinaBeijer

idag är det studenternas dag.

idag är det dags för att fira våra studenter här i lidköping. jag ska hinna med att gå på tre studentfirande och hänga på desto fler, önska mig ett lycka till! grattis till alla studenter!

over and out,
/ LinaBeijer

sommaren närmar sig med stormsteg!

oj vad länge sen det va jag blogga. jag har inte haft tid helt enkelt, men nu är allt i skolan över och jag ska snart inta sommarlovet med storm! jag har ingen lektion kvar på schemat, utan nu är det bara roligheter kvar! :D
lite bilder från vår berömda karneval.

over and out,
/ LinaBeijer

Turkiet alanya

igår kväll bokade jag och brudarna en resa till turkiet. det trodde man inte när man vaknade den morgonen. vi åker den 21 augusti, alltså får vi en vecka extra sommarlov. det kommer att bli grymt kul!
over and out,
/ LinaBeijer

sommarkvällar.

tänkte blogga lite som omväxling. sommaren har kommit till sverige och det är nog inte bara jag som är överlycklig. igår tog jag och brudarna bilen till Lysekil, det blev shopping och sol vid havet. det blev en mycket lyckad dag med mycket skratt och mycket skoj, tack till er! ikväll ska jag träffa brudarna igen, då ska vi bestämma vart vi ska åka på semester i sommar. det står mellan cypern, grekland och turkiet :)
på kvällen gick jag och elina ut för att ta oss en drink, dock var det nästan fullt i hela stan, men vi hittade oss en liten takterass.

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0