sirius sports club

hemma från det jobbigaste passet på hela veckan. tänk efter fem dagar med träning får jag nu två dagars vila. sen kör vi på igen!
over and out,
/ LinaBeijer

sura miner.

sitter just nu is skolan och har allmänt tråkigt. har en timmes hål tills sista lektionen börjar. det är hårt det. när jag kommer hem ska jag ladda upp med mat och vatten, för ikväll väntar ett riktigt mördar pass!
man hinner med mycket när man har tråkigt.

over and out,
/ LinaBeijer

Linas tv tips för kvällen♡

detta fantastiska program börjar på femman om tre minuter!

over and out,
/ LinaBeijer

hemma efter ett gympa pass.

hemkommen från ännu ett träningspass. det är lika bra att köra på när man tycker att det är kul. men jag måste även träna eftersom vi ska bestiga kebne kaise i september, det kommer att bli naaajs!

over and out,
/ LinaBeijer

solen sken när jag cyklade till skolan.

over and out,
/ LinaBeijer

inget gott bröd hemma, ah men skit it då.

dagen började inte så bra, det fanns inget gott bröd till frukost! äckligt bröd kan man inte äta för det är inte gott. varför äta något som man inte tycker om? men något måste jag ju äta eftersom jag är hungrig...
over and out,
/ LinaBeijer

vita datorer & rosa hörlurar

ska snart ta och knyta mig. eller med det menar jag att jag ska gå och lägga mig. imorgon är det en relativ kort dag i skolan, så det blir skönt. juste, vi har satt igång med vårt projektarbete nu, det är i full gång. för att få in så mycket pengar som möjligt säljer vi ljus och newbody, om ni nu skulle va på jakt av något utav dess är det bara att säga till. jag har som sagt gott om detta ;)
mina små älsklingar, de gör min vardag såååå mycket bättre.

over and out,
/ LinaBeijer

glöm ej att titta på desperate housewives!

over and out,
/ LinaBeijer

ilskan bara väller i mig!

sitter vid tv:n och nyheterna råkar va på, då hör jag att det är en kvinna som har vart inlåst i en källare och blivit tvingad till sex... detta är ju helt sjukt. jag blir så arg när jag får höra sådant. vilket samhälle vi lever i.

nu ska jag slänga i mig lite mat efter ett härligt träningspass. sedan taggar jag desperate housewives!

over and out,
/ LinaBeijer

träning står på schemat.

efter många om och men åker jag och tränar, det blir nog att springa lite på bandet och lite benstyrka. detta blir nog bra. tjohej på er!

over and out,
/ LinaBeijer

ska ta mig en god nattsömn.

ligger just nu och lyssnar på lite kärleksmusik innan jag ska sova. som ni ser använder jag mina snygga rosa lurar som jag köpte mig i stockholm. snajsiga va? :)

over and out,
/ LinaBeijer

vinnarna av dagens blogg är nu utsedda.

har suttit och valt ut dagens bloggar. som jag skrev tidigare så kommer jag att ta ut två vinnare idag som får en länk till sin blogg.
Vinnare 1 jag valde denna blogg för att det var en så himla härlig och fin design. det fanns även några bra tips och den va mycket underhållande. grattis till dig!
Vinnare 2 denna blogg valde jag för att jag tyckte att den hade en sådan fantasifull header, så grattis till dig! :)
kika in och kolla om det var du som vann!

over and out,
/ LinaBeijer

sushi upplevelse

tog mig i kragen idag, jag provade sushi för första gången i mitt liv.
men det slutade tyvärr såhär
det va inget för mig!

träningen är avklarad för dagen.

är nu hemma efter ett träningspass, det blev lite längre än vad jag hade tänkt. men vad gör det? nu ska jag hoppa in i duschen och senare blir det till att krypa ner i sängen för lite måndags mys :)
det har vart jätte fint väder idag, en bild från när jag och vilma va ute på en promenad i vårsolen :)

startar en dagens blogg nu. ser ut två vinnare ikväll.

over and out,
/ LinaBeijer

home sweet home.

hemkommen från skolan. sista lektionen var ett härligt handbolls pass. ska snart ge mig ut och gå en sväng med hunden och senare blir det att åka iväg för att träna. det blir nog en kortis idag, ungefär 60 minuter. juste, jag ska äta sushi för första gången i mitt liv ikväll. jag skriver senare om vad jag tyckte om det :)
over and out,
/ LinaBeijer

måndag morgon.

nu sitter jag i skolan efter fem dagar ledigt. det har vart fem härliga dagar måste jag erkänna. snart ska jag gå in i historia salen för att se på en andra världskriget film. det ska bli intressant, efter det ska jag åka och skaffa mig en ny look, klippa mig alltså. vi får väl se vad det kan bli för resultat :)
en söt bild på johanna när vi åt en riktig fest måltid på en indisk restaurang :)

over and out,
/ LinaBeijer

bilder från min vistelse i huvudstaden.

over and out,
/ LinaBeijer

vinnarna av dagens blogg.

eftersom jag har vart så himla dåligt på ett uppdatera när jag vistades i stockholm tänker jag ta ut tre vinnare av dagens bolgg! och dom kommer här:

vinnare 1
vinnare 2
vinnare 3
kika in och titta om det var just du som vann :)

over and out,
/ LinaBeijer

dåligt skrivet lina, dåligt.

jag har skrivit riktigt lite de senaste dagarna, men det kommer bli bättre! nu åker jag och spinner på sirius, ha det! over and out, / LinaBeijer

Missa pendeln :(

Vi lyckades att missa pendeln, är ni förvånade? Så nu blir det lite väntan i solen :) over and out, / LinaBeijer

härligt väder.

over and out,
/ LinaBeijer

en film från skivan.

dock väldig dåligt bild.

over and out,
/ LinaBeijer

TÄVLING!

over and out,
/ LinaBeijer

stockholm i mitt hjärta.

tjollahopp! har nu vaknat här i johannas säng. tog emils plats, är han nog inte så glad över men men(sorry, livet är inte alltid rättvist). gårdagens festligheter var (jag säger det bokstavligt) för jävla skoj! vi kom hem runt halv två på natten och inte nog med det kom det några och väckte oss runt tre. men trots detta så var jag ganska så pigg när klockan ringde vid kvart över åtta idag. ska kanske följa med johanna till skolan, vi får helt enkelt se vad som händer och sker under dagen :)
morgonpigga små muppar :)

jag slänger upp lite bilder från igår som jag tog med min mobil, men hoppas att jag ska kunna sno lite bilder från johannas dator lite senare :)





over and out,
/ LinaBeijer

Jag är en tågresande

Sitter just nu på tåget, börjar bli tråkigt att resa själv. over and out, / LinaBeijer

nu drar jag min kos, eller hur är det man säger?

tar bussen till bussen som går till skövde nu. (det där lät lite knas ändå...)

over and out,
/ LinaBeijer

dagen då jag åker till stockholm!

har precis packat klart, det blev en liten liten väska som jag tar med mig. lätt och smidig, det är bra det! just nu sitter jag och trycker i mig lite frukost. jag har så svårt att få i mig något på morgonen. men jag ska tvinga i mig lite yoghurt och lite te. det blir bra det. ska även hinna gå ut med vilma innan jag åker.

jag kan lika gärna säga nu att det kanske inte kommer att bli så bra uppdatering idag. när jag kommer fram dit bort har jag ca tio minuter på mig att göra mig i ordning innan vi ska iväg. så då är det snabba puckar! men mobil bloggar såklart från tåget. ha det bra så länge!

over and out,
/ LinaBeijer

vinnare till header är nu utsedd!

helt plötsligt blev jag jätte trött. ska nog snart ta och sova, jag får packa imorgon innan jag åker helt enkelt. jag ska ju inte va borta så länge, så jag behöver väl inte ha med mig så väldans mycket. självklart kommer jag att ta med min min kära macbook och blogga där borta i vår kära huvudstad, så det kan ni va lugna över ;) jag kommer som vanligt köra dagens blogg så det får ni också hålla utkik efter :) jag kan nu säga att vi har utsett en vinnare till header 1 och henne hittar ni här! (skicka dina blogg uppgifter till klara så kommer hon att fixa headern så den kommer in på din blogg).
var och tog kort till mitt körkort idag. tänk om jag skulle fått ha detta kortet. det skulle vart något det!

over and out,
/ LinaBeijer

mys framför tv:n!

har tränat ikväll och nu ligger jag och myser med älsklingen framför tv:n. egentligen borde jag packa till imorgon. men det orkar jag inte just nu.

over and out,
/ LinaBeijer

vinnaren av dagens blogg!

har nu utsett vinnaren av dagens blogg, kolla in om det var du som vann. vinnaren är här!
over and out,
/ LinaBeijer

allt din mamma borde ha lärt dig.

har fått en skit rolig bok (ärligt så vet jag inte vart jag har fått den ifrån), men i allafall, det stor om en massa tips som din mamma borde ha lärt dig(eller borde hon ha gjort det?). jag tänkte komma med ett tips såhär på en onsdag eftermiddag. tipset gäller hur du får en karl,kille,pojke(säg vad ni vill...) att bjuda på drinkar. när jag själv läste om detta kan man tycka att det går emot alla idéer om jämställdhet, men vad sjutton ibland är det kul med lite gammeldags flörtande ;)
såhär ska man tydligen gå till väga:
  • självklar ta vi det enklaste sättet först. fråga om han har lust att bjuda dig på en drink. han kan svara nej, men om ni har gett varandra lite heta blickar så är det mer än troligt att han säger ja. om inte vem vill dejta en sån snåljåp?
  • andra sättet är att tappa din väska av misstag, säg att du gav dina sista tior till en hemlös på gatan. någon snäll snubbe kommer att förbarma sig över dig.
  • om ingenting utav detta funkar erbjud dig att köpa en drink till honom. är det någon som helst stake i honom så erbjuder han sig att bjuda tillbaka.
hoppas att ni nu har fått lite tips inför helgens festligheter! :)


kanske kommer det upp ett tips imorgon också om denna omtalade bok ;)

over and out,
/ LinaBeijer

hemma från den stora staden.

herre min jesus vad det blåser ute! det är nätt och jämt att man klara att hålla sig kvar på marken. men jag klarade mig hem i alla fall, tack för att det finns bussar! dock kom jag bara hem med en påse hem idag(men jag ska ju faktiskt till stockholm över helgen). i den lilla påsen va det ett litet glitter band. varför jag köper glitter band är för att temat på studentskivan är disco. så för att spetsa upp klädsen lite tänkte jag göra mitt egna glitterarmband, vad tror ni om det?
åt en väldans god lunch på stan och på bussen hem får man roa sig själv ;)

over and out,
/ LinaBeijer

videoblogg

min första videoblogg, gaah det va ju skit läskigt ju! men men, hoppas att ni blir nöjda och glada :)

over and out,
/ LinaBeijer

over and out,
/ LinaBeijer

good morning

såååå skönt med studiedag såhär mitt i veckan. varför? jo för man kan sova till halv tio utan att få dåligt samvete. vad ska jag göra idag då? hm, jo jag ska sätta igång min dagliga tävling nu på förmiddagen, jag ska även försöka städa min garderob. senare ska jag möta upp elina på stan för lite lunch och strax efter det blir det träning(jag hade ju en vilodag igår, så nu är det dags att börja igen). jag ska även hinna med att träffa älsklingen ikväll eftersom jag åker på en liten mini trip till stockholm imorgon :)
ligger och myser i sängen i prickigt.

over and out,
/ LinaBeijer

påminner er om tävlingen.

innan jag går och lägger mig tänkte jag bara påminna om tävlingen om att vinna en header. klicka in er på kategori tävlingar så hittar ni det ni söker. följ bara anvisningarna hur ni ska gå till väga :) godnatt.

over and out,
/ LinaBeijer

läsarrekord!

jag kan meddela er såhär på kväll kvisten(kan man säga så?) att jag har haft läsarrekord idag. mycket roligt! fortsätt gärna med att kika in imorgon också så kanske jag får ett nytt rekord. puss&godnatt♥

over and out,
/ LinaBeijer

chokladbananer i ugn med vaniljglass!

mums, nu är jag hemma hos jenny och vi gör chokladbananer i ugn. vi tänkte festa till det lite nu när det är desperate housewives ikväll. det är ju trots allt veckans höjdpunkt. bloggar mer när jag kommer hem igen. puss!
over and out,
/ LinaBeijer

vinnaren av en länk till dagens blogg är utsedd! :)

eftersom jag ska iväg ikväll har jag nu suttit för att utse dagens blogg och jag kom fram till en vinnare även idag. kolla om det var just du som vann, här hittar ni vinnaren! Jag valde denna blogg eftersom hon skrev väldigt varierande. det var en rolig läsning med lite roliga tävlingar. så GRATTIS till dig :)

over and out,
/ LinaBeijer

har laddat upp med massa smörgåsar och te!

har precis gjort i ordning smörgåsar med älskling och myser i soffan. senare ska jag träffa tjejerna för lite bananchoklad och desperate housewives.
over and out,
/ LinaBeijer

angående tävlingen om att vinna en header.

jag har fått några frågor om headern är större när man väl får den på bloggen. självklart kommer headern va i den storleken så att den passar just er blogg. jag har äben fått förfrågan vi kan ändra färgen om det skulle behövas och det kan vi nog fixa om färgen inte skulle passa in alls :)

over and out,
/ LinaBeijer

TÄVLING!

nu är det dags för att lotta ut två olika header till er som är intresserade. det finns vissa krav för att man ska kunna delta:
1. Skriv ett inlägg på din blogg, där du motiverar om varför just du ska vinna och vilken header du vill tävla om. (man får bara tävla om en)
2. Du måste länka till min blogg och Klaras.
3. Kommentera sedan någon av våra bloggar att du är med och klistra in länken på tävlingsinlägget i samma kommentar.
Vinnaren utses på onsdag kväll!
Första:

Andra:

Klaras blogg är här!
lycka till!

over and out,
/ LinaBeijer

kan löna sig att läsa detta inlägg :)

tänkte bara uppdatera er om vad jag gör. ska snart ha samhällskunskap(gud vad roligt, eller inte!). jag ville bara meddela om att jag och min kompanjon klara kommer att lotta ut en ny header till er som skulle vilja ha en ny sådan. för er som vill tävla får hålla utkik på våra bloggar. förhoppningsvis kommer tävlingen upp ikväll eller imorgon. puss!
over and out,
/ LinaBeijer

nu kör vi igen, lycka till!

over and out,
/ LinaBeijer

startar dagen med en banan och en kopp te!

godmorgon på er, allt bra? idag hade jag sovmorgon och gud så skönt! jag tänkte slänga upp en tävling igen redan nu på förmiddagen så att så många som möjligt hinner att anmäla sig. så håll utkik!
over and out,
/ LinaBeijer

slutet gott, allting gott.

jag har fått några frågor om jag ska ha någon tävling igen, och det har jag gärna :) men då gäller det att det är ni som anmäler er, för utan er så blir det ingen tävling. kanske så kommer det någon annan rolig tävling, vi får se vad jag hittar på.

nu är det dags för mig att hoppa i säng, kika gärna in en sväng imorgon också!

over and out,
/ LinaBeijer 

Vinnaren av dagens blogg:

Vinnaren av dagens blogg är utsedd och här är vinnaren!
jag valde denna blogg eftersom det var fina bilder och det fanns allt möjligt att läsa om. kolla in om det var du som blev vinnaren :)
over and out,
/ LinaBeijer

work it out!

hemma från ett styrke & uthållighetspass, riktigt jobbigt för alla muskler i kroppen måste jag säga. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan äta lite mat. efter det ska jag även utse dagens blogg!
over and out,
/ LinaBeijer

Skicka in en kommentar om att du vill vara med och tävla om en länkning!

vill du vinna en länk till din blogg? skriv in en kommentar, jag utser vinnaren ikväll! lycka till :)

over and out,
/ LinaBeijer

Hissar & Dissar


tycker inte ni att det är väldigt jobbigt med bloggare som skriver hur dåligt de mår och så på sin blogg? det har iallafall jag, jag vet inte om jag har fel på denna punkt, men mår man dåligt borde man ju prata med någon istället för att skriva det offentligt? så detta blir dagens DISS!
Dagens HISS blir däremot alla snygga vårkläder som börjar komma ut i våra butiker. jag bara älskar när plaggen blir blommiga och är fulla med färger, tycker inte ni?
over and out,
/ LinaBeijer

måndag eftermiddag.

eftersom jag inte visste vad jag skulle säga i en videoblogg skickade jag klara på det istället. jag ska försöka att göra så att er önskan går i uppfyllelse, men jag vet ju inte riktigt vad jag ska säga. det känns ju så dumt att sitta och prata med sig själv(förlåt till er som faktiskt gillar att göra videobloggar). men nu ska jag sluta tjata om detta, ha en bra eftermiddag allihop. för er som inte har något att göra går fuskbyggarna på tv 4 nu!
over and out,
/ LinaBeijer 

klara videobloggar

skulle testa hur det gick till att göra en videoblogg, ibland undrar man vad som flyger omkring i denna tjejs huvud.

over and out,
/ LinaBeijer

videoblogga?

jag har fått några förfrågningar om att jag ska börja video blogga, tror ni verkligen att det är något för mig, vad skulle jag säga där?

over and out,
/ LinaBeijer

skolan tar upp mycket tid av mitt liv.

nu när jag sitter i skolan tänker jag på hur mycket tid skolan egentligen tar av mitt liv. det är sjukt att jag lägger ner fem dagar i veckan på bara skolan typ. men det har väl de flesta gjort här i sverige. som tur är har jag bara två lektioner kvar idag, alltid ser jag på det positiva här i livet (eller?).
ni ser ju hur engagerade vi är när det gäller vår skolgång.

over and out,
/ LinaBeijer

Godmorgon på er alla.

då va det måndag igen (det känns som att det alltid är måndag) och ännu en gång ska jag cykla till skolan för första gången på veckan. men det sägs att vi har studiedag på onsdag, så det blir ju en relativ kort vecka :D
over and out,
/ LinaBeijer

Linas tv tips för kvällen♡

om ni inte har något att titta på går filmen flickan som lekte med elden klockan nio på ettan. detta ska jag titta på med en skål popcorn.
over and out,
/ LinaBeijer

hemkommen från sirius

hemkommen från spinning passet. det var skönt som vanligt. jag får inte lika ont i rumpan längre som jag fick i början. nu är jag hemma och när jag kom in i mitt rum stod tv:n på, då en kille dödade sin kompis med ett järnrör, är det så äkta vänskap ser ut, va? nä jag skoja bara, riktigt tragiskt. nu ska jag flyga in i duschen!
för er som inte ser vad det står (det är förståeligt) så stor det love your life.

over and out,
/ LinaBeijer

åker och spinner som aldrig förr!

over and out,
/ LinaBeijer

Linas film tips för eftermiddagen♡

kom precis hem ifrån min älskling och när jag sätter på tv:n så går avatar på tv:n det var väl trevligt och inte nog med det så kommer shutter island eller vad den nu kan heta. jag har för mig att det ska va en ganska så bra film om jag nu minns rätt. så om ni inte har något att göra kan ni sätta på kanal+ first :)
over and out,
/ LinaBeijer

är söndagar lika med att man känner sig ofräsch?

nästan varje söndag orkar jag varken klä mig snyggt eller sminka mig. det enda jag gör är att hoppa in i duschen och tar på mig något osnyggt. är det typ någon skriven regel om att man ska känna sig sliten och ful på söndagar? ja, för mig är de det (om man bara ska vara hemma och inte göra något) söndagar är till för att man ska ha ångest för att en ny skolvecka börjar snart, där ser man...
over and out,
/ LinaBeijer

godmorgon mina vänner och alla som jag känner.

jag har nu vaknat upp i sverige, i den lilla staden lidköping, på åsvägen 3, här i samuels säng. solen skiner in i rummet och solen värmer faktiskt. just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men i eftermiddag ska jag och mamma på spinning, det vanliga passet, på det passet då svetten bara rinner. det ska bli härligt!!
over and out,
/ LinaBeijer

lördags lyx

vi har nu gått in på film nummer två. jag vet inte riktigt vad det är för film, det är något med bomber och granater. då förstår ni att inte jag fick välja denna gång. när filmen är slut blir det nog att krypa ner i sängen, så det innebär att detta blir nog det sista inlägget för dagen. ni får ha en fortsatt trevlig lördag kväll!
over and out,
/ LinaBeijer

ute på promenad såhär på eftermiddagen

har vart ute på en eftermiddagspromenad, riktigt mysigt. solen skiner och det var riktigt varmt ute faktiskt. nu ska jag och älskling mysa framför en film och idag är det jag som får bestämma :D
vilma verkar inte vilja vistas framför kameran...

over and out,
/ LinaBeijer

lördag & solen strålar

gårdagens kväll blev helt okej. det var kul att umgås med vänner och träffa lite nytt folk. här kommer lite kort som togs under kvällens gång.
i eftermiddag ska jag sätta mig ute i den varma solen, det är nästan tio grader varmt!

over and out,
/ LinaBeijer

emma pemma päron pung.

sitter just nu hemma hos emma och chillar... hittade även en väldans massa söta bilder på mig själv på hennes dator.


jag ska föreställa ett troll för er som undrar...

over and out,
/ LinaBeijer

hemma efter en lång prommis med hunden

nu är det jag som ska slänga i mig lite mat och sedan åka hem till emma, för ikväll är det fiesta!
hör senare, eller imorgon, pusstja!

over and out,
/ LinaBeijer

hoppas att fredagen blir bättre än såhär.

hände allt för mycket negativa saker i skolan idag. för mycket att kunna hantera...

over and out,
/ LinaBeijer

för idag är det freeeedag!

vaknade precis och då ser jag att det är fullt med snö ute, suck! det blir att ta bussen idag. nu ska jag hoppa in i duschen. ciao!
over and out,
/ LinaBeijer

tur att man har människor som stöttar en i ALLA lägen!

det har vart en tuff och jobbig kväll med mycket känslor. men det ska jag inte prata om, det är skönt att man har vänner som man kan prata om allt med och som verkligen bryr sig.

jag och mamma var ju på det där jätte jobbiga passet idag och tro mig, det var jobbigt!
over and out,
/ LinaBeijer

nu förstår jag varför jag va en high school musical älskare...

nu vet jag vad jag ska göra ikväll. jag ska sätta på en high school musical film och bara njuta. det blir ögon godis ikväll alltså. detta kan va ett tips till er som har bestämt sig för att äta mindre godsaker. sätt istället på en bra film där ni vet att en riktigt godbit är med. då har ni ert mums mums för några timmar!


over and out,
/ LinaBeijer

hej hopp på er!

hoppas att ni är lika pigga och glada som jag är idag. det är ju redan torsdag lixom! och om en vecka idag hoppar jag på ett tåg till stockholm för att träffa min älskade vän johanna. ni vet ju vad det är jag ska göra där, men för er som inte vet så tar hennes kille studenten och då har lilla jag från lilla lidköping blivit bjuden på studentskiva. det ska ju bli superkul! men tillbaka till skolan nu, det är snart dags för lunch, denare ska vi få se på en show som handlar om high school musical. det ska bli jätte roligt, jag har ju en gång i livet älskat dessa filmer väldigt mycket!
over and out,
/ LinaBeijer 

slutet gott, allting gott.

nu var det slut på denna trevliga dag. dags för mig att sova alltså. imorgon är det redan torsdag, tiden går på tok för snabbt!
en söt bild på vilma när hon solar i vårsolen.

over and out,
/ LinaBeijer

Linas tv tips för kvällen♡

Grey's anatomy känner ni säkert alla till. det är första avsnittet för säsongen idag klockan nio på femman. jag tycker allt att ni ska ta er en titt. själv har jag inte följt serien så värst bra, men jag tycker att det är en underhållande serie, så idag ska jag slå mig ner för att titta på detta avsnitt.
over and out,
/ LinaBeijer

har testat majåkers pizza!

har precis smockat i mig en halv kebabrulle, det va gooood!
over and out,
/ LinaBeijer

äntligen kan jag blogga...

jag har försökt att komma in på blogg.se hur många gånger som helst, men det är inte för ens nu som det funka. jag har i alla fall kommit hem från ett härligt gympa pass. alltid skönt att få röra på kroppen och köra lite styrka. imorgon ska jag och mamma ge oss ivag på ett cirkelpass intensivt, det kommer nog att bli jobbigt det. vi får hoppas att hon inte tuppar av (mamma alltså...) juste, idag hade vi vår årliga vollyboll turnering i skolan (det är ett moment som ingår i EU temat som jag har pratat om) det gick riktigt bra, Finland gick hela vägen till final. tävlings människa som jag är hade jag inte räknat med något annat heller.
over and out,
/ LinaBeijer

rosa mot vit.

om jag hade en rosa macbook skulle jag älska den över allt annat! (typ, nästan). detta är något som jag strävar efter!
men jag får helt enkelt nöja mig med den maccie jag har för tillfället...
over and out,
/ LinaBeijer

Linas tv tips för kvällen♡

idag är det inte vilken dag som helst. det är en stor dag idag. klockan nio på femman börjar nämligen desperate housewives, jag har väntat hela vintern på detta! så va bänkade framför tv:n vid denna tidpunkt, för det ska nämligen jag!
over and out,
/ LinaBeijer

hiss & diss

dagens hiss blir absolut det fina vädret. jag älskar när våren kommer och man får snöra på sig sina vita converse. på tal om converse så har min syster köpt ett par marinblåa höga converse i kanada till mig. så nu får hon allt komma hem så jag får mina skor!
dagens diss blir "veck" i håret efter att man har haft en toffs. jag hatar när man typ har haft idrott i skolan och man får dessa veck efter...
over and out,
/ LinaBeijer

photoshop är riktigt kul kan jag meddela! :D

over and out,
/ LinaBeijer

tankarna for runt.

kom fram till ganska så snabbt att jag åker hem efter skolan istället och tränar imorgon...
over and out,
/ LinaBeijer

sitter i skolan och fånar mig...

sitter i skolan just nu och har väldans tråkigt. vi håller på med att jobba med eu temat som ni säkert har hört tidigare tillhör jag landet finland. riktigt spännande. jag funderar på att åka och träna lite efter skolan, jag har ju inte direkt något annat för mig. nu ska jag rusa, hej!
over and out,
/ LinaBeijer 

godmorgon min kära vänner...

just nu sitter jag och dricker vår te, mums! ska snart ta och göra mig i ordning för att kunna cykla till skolan. idag ska jag faktiskt cykla för att det är så otroligt fint väder ute. jag älskar verkligen våren! nä nu måste jag lägga på ett kål, hörs senare!
over and out,
/ LinaBeijer

dags för mig att säga godnatt♡

nu är det dags för mig att dra mig mot sängen. det väntas ju en ny dag imorgon. kika gärna in en sväng då också, godnatt på er!
over and out,
/ LinaBeijer ♡

Linas tv tips för kvällen.

gynekologen från askim är något som går på ettan klockan nio ikväll. detta är en hemsk rolig humor serie! jag tycker att ni ska sitta bänkade vid tv:n just denna tiden, för det ska iallafall jag!

over and out,
/ LinaBeijer

älsklingen sitter och spelar eller vad han nu gör...

älsklingen sitter och spelar medan jag sitter och trixar med min dator. jag ska snart dra mig hemåt för att få mig en god nattsömn. tänk att man kan va så trött efter en dag i skolan, även fast den inte va så värst ansträngande. jag skulle behöva ha med mig en sovsäck till skolan så jag kan sova eftermiddag :)
over and out,
/ LinaBeijer

ibland blir jag galen på allt som har med datorer att göra!

over and out,
/ LinaBeijer

äntligen framme...

det var lite strul med att komma till bussen i tid till råda, men nu är jag här! vi ska slå oss ner framför en film och bara mysa!

over and out,
/ LinaBeijer

efter all hjälp jag fått av klara är hon värd en länk...

klaras blogg!
over and out,
/ LinaBeijer

schools out.

matte lektionen tog precis slut och jag har slutat för dagen. dock gjorde jag typ ingenting på matten, satt mest och fixad lite på bloggen med hjälp av klara som ni ser. jag får ta och jobba igen det hemma sen. nu ska jag bara sitta och vänta tills samuel slutar, sedan åker vi hem till honom. kram!
det där med att greja med bilder i photoshop har blivit min specialité.

over and out,
/ LinaBeijer

ännu ett verk jag skapat, vad tycks?

over and out,
/ LinaBeijer

nu har jag lärt mig photoshop!

första gången i världshistorien jag använder photoshop. jag är riktigt stolt!

over and out,
/ LinaBeijer

lite ny design såhär på en måndag.

min kära vän klara har hjälpt mig med att fixa lite nytt på bloggen min. tackar så mycket.

over and out,
/ LinaBeijer

en ny vecka, usch.

våren har tydligen kommit till sverige, det tyder i alla fall min lärare. det var väl trevligt. dock kändes det inte som det när jag trampade iväg till skolan idag. dimma och kyla förknippar inte jag med vår, utan då ska det va sol och fåglar som sjunger. nog om vår, nu på morgonkvisten har jag hunnit att skänka en slant till japan. tänk på att lite kan göra mycket! skicka ett sms med texten 10KATASTROF till 72950 då skänker ni 10 kronor till rädda barnens katastroffond.

over and out,
/ LinaBeijer

hemma från spinningen, känner mig som en ny människa.

over and out,
/ LinaBeijer

livet har verkligen mycket att bjuda på.

som ni bet så vann eric saade melodifestivalen, eller vad han nu kan kalla sig. när det gäller melodifestivalen så vinner ALDRIG min favorit, därför ska jag sluta att titta på det (som jag typ har sagt varje år). nu drar jag i alla fall iväg på ett spinning pass!
work it out!

over and out,
/ LinaBeijer

godmorgon godmorgon...

nu har jag vaknat, gårdagen blev riktigt trevlig med melodifestival och härligt sällskap!
over and out,
/ LinaBeijer

hemma från trollhättan.

allt gick väldigt bra tills vi skulle åka hem... vi kom på fel väg och var på väg till Uddevalla, inte så bra. men vi lyckades med att komma av motorvägen. snart ska jag åka hem till johanna för att få krama henne lite, så mysigt!
vi festade till det med riktigt god mat.

over and out,
/ LinaBeijer

krogen igår...

igår va det utgång som stod på schemat! och det va super skoj, firandet av jenny blev lyckat! nu drar vi en sväng till trollhättan! wiho...
bilder från igår:
födelsedagsbarnet!

over and out,
/ LinaBeijer

när jag bakar resulteras det såhär...

over and out,
/ LinaBeijer

hemkommen från skolan.

kom hem för ett tag sen, frågan är vad man nu ska göra fram till halv sju? jag kanske borde sova lite så jag är pigg å glad till kvällen?

förresten, har ni hört om tsunamin som härjade i japan? eller man kanske ska säga att det pågår just nu. men om ni inte har hört detta han ni klicka här för att få se lite filmer.

over and out,
/ LinaBeijer

Eu- tema project byrån.

sitter i skolan och har precis debatterat, det gick mycket bra för er som undrar. (om det nu är någon som gör det...) snart ska jag dra mig hem, eftersom resten av lektionerna är inställda. kan man ha mer tur, speciellt på en fredag? det är fredag och det gillar jag!
jag gillar att ta smygkort i skolan...

over and out,
/ LinaBeijer

nu drar jag mig mot skolan...

dags för debatt, nu ska Finland krossa! (som ni förstår är jag finland i denna debatt...)

over and out,
/ LinaBeijer

fredag morgon, vad underbart!

vaknade precis nu och när jag tittade ut fick jag se att det låg snö på marken. suck tänkte jag... men som tur är skiner solen och det är jätte fint väder!! det betyder väl att snön snart försvinner ändå. nu ska jag iväg till skolan för att debattera, sen blir det hem för att tagga tills ikväll! :D
orkade varken dra upp persiennerna eller ta fram kameran, så det fick bli med datorn istället!

over and out,
/ LinaBeijer

lite gott & blandat

tänkte länka johannas blogg till er som är intresserade, hon har nämligen bytt. bloggen hittar ni här!
sitter och tittar på kallafakta, då människor som lider av fetma ska opereras. efter operationen får dom endast äta två deciliter per potion. hur i hela friden ska man överleva på det?!

jag märker att min blogg börjar få allt mer läsare, det är jätte kul att allt fler klickar sig in på livet på vältgatan. fortsätt med det! :)
over and out,
/ LinaBeijer

rummet bli så mycket finare när städarna har vart här...

mitt städade rum, som blev rött...

over and out,
/ LinaBeijer

har vart och tränat...

drog ett styrkepass med klara idag efter skolan, riktigt härligt. jag funderar på att ta mig ett liknande pass imorgon innan vi ska dra oss utåt. vi ska nämligen ut ett gäng tjejer för att fira Jenny Lindman eftersom hon fyller sina 18 år idag. Grattis på din dag goding!
gud vad söt man är ikväll då...

over and out,
/ LinaBeijer

skoltröjor på de la Gardie

tråkigt nog har jag inga bilder att bjuda på idag, det var väl tråkigt. men i skolan hände det något skoj, elevkåren har infört skoltröjor. ni vet nästan som skoluniformer, fast det är frivilligt då. riktigt fina va dom, dock kostade en tröja 450 kronor, kan tyckas va lite mycket för en tröja. men vi får väl se om jag köper något, tycker att det var en kul idé!
over and out,
/ LinaBeijer

huvudstaden

pappa kom hem med mina biljetter till stockholm förut. wiiho! nu är det typ bara två veckor kvar, eller något? måste hitta något att ha på mig dock. vill ju inte se allt för utstickande ut från mängden. vi får se hur detta går, litar på att någon hjälper mig :)
over and out,
/ LinaBeijer

godmorgon på er...

nu ska jag dra mig mot skolan, vad kan inte va bättre än en matte lektion såhär på morgonkvisten?

over and out,
/ LinaBeijer

right here right now.

ligger i sängen och bara slöar. det bästa med skolan är när man inte har några läxor, då man bara kan ta det lugnt när man kommer hem. imorgon ska jag gör mitt första innebandy pass på två månader. jag börjar bli lite smått nervös, tänk om jag inte ens kan passa en boll? det skulle ju vara en katastrof!

over and out,
/ LinaBeijer

spring feelings

idag hade jag riktiga vårkänslor. när jag kom hem ifrån skolan satte jag mig mot husväggen och bara njöt av solen. jag kan knappt bärga mig tills jag åker till Gran Canaria!!
over and out,
/ LinaBeijer

jag har gått över till den mörka sidan.

nu har jag tryckt i mig en semla. gott var det kan jag meddela, har ni ätit några semlor idag?

over and out,
/ LinaBeijer

frukt och yoghurt, mumma!

sitter just nu och äter lite kvällsmat, eller ja vad man nu ska säga. va inte så väldans hungrig, därför fick det bli något lättare. senare ska jag och mamma festa till det med varsin semla, mums! :)

over and out,
/ LinaBeijer

dagen då man får proppa i sig en massa semlor.

sitter just nu och slöar i skolan, längtar tills jag kommer hem då jag ska äta semla! det är ju trots allt semledagen, eller fettisdagen som alla äldre uttrycker det.
over and out,
/ LinaBeijer

syskonkärlek.

pratade med min syster förut, jag saknar henne så. vi kom fram till att jag skulle komma till henne nästa jul om hon nu åker tillbaka. jag hoppas att hon åker tillbaka, för det är inte för ens nu jag har insett vilken miss jag gjort när jag inte åkt och hälsat på henne. men just nu vill jag bara att hon ska komma hem...
syskonkärlek

over and out,
/ LinaBeijer

taxametern är i full gång.

börjar få lite vårkänslor. våren är nog den bästa årstiden på hela året, för då vet man att man har hela sommaren framför sig, det är väl ändå underbart? det är så härligt att bara kunna gå ut i en tunn jacka och ett par snygga converse, det är verkligen härligt det. men jag ska väl nöja mig med att om ca en månad åker jag och samuel till gran canaria, UNDERBART!
idag har jag känt mig lite smått som en taxi, det började med att jag körde mamma till jobbet, efter det hämtade jag samuel för att köra honom och mig själv till skolan. efter skolan åkte jag hem, sen till intervjun, sedan hem, efter ett tag åkte jag och hämtade upp samuel för att köra honom hem, efter det åkte jag för att hämta mamma och körde hem henne. inte illa va?
en bild från en utav alla mina turer idag.

over and out,
/ LinaBeijer

vad skulle livet va utan film?

jag är så uppe i varv efter intervjun, jag hoppas på att detta jobb kan bli mitt! men något som hjälper mig att lugna ner mig är detta...
over and out,
/ LinaBeijer

måndag eftermiddag.

hemma efter jobbintervjun, tror att det gick bra :)

over and out,
/ LinaBeijer

dagens skola, ack så tråkigt.

tillbaka i skolan. sitter just nu på en lektion då min lärare pratar om helt ointressanta saker. man ska väl ändå lära sig sådant som är värt att lära sig? ack, vart är skolan på väg? (något som är bra är ju att vi har fått våra fina maccie datorer, det klagar vi inte på, tack!). istället för att lyssna på vad mina lärare säger försöker jag att hitta något bra som jag kan ha på mig då jag ska till stockholm. det börjar ju faktiskt att närma sig, så jag måste ta tag i detta nu! nog med det, efter skolan ska jag på jobbintervju, hoppas att det kan gå bra!
en väldigt lovande bild från österrike. jag har för mig att denna bilden togs när vi diskuterade fördela och nackdelar med att gå ut. vi kom fram till att nackdelen var att man blev trött och fördelen var att man fick dansa och ha kul. det vi kom fram till är nog ganska så självklart...

over and out,
/ LinaBeijer

söndag kväll, alltid lika tråkig.

kryper till sängs. alltid lika jobbigt att somna på söndagar. för vakna upp och veta att det är måndag vill man absolut inte...

over and out,
/ LinaBeijer

mor & dotter time!

hemm efter ett jobbigt spinning pass. jag och mamma har kommit fram till att vi måste hitta på mer saker tillsamman, och vad passar inte bättre än att spendera lite tid ihop på sirius. nu darrar mina ben rejält, så nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag mysa med lite te framför tv:n. hoppas att ni får en mysig  söndags kväll!
ganska så svettig och fräsch efter lite spinning.

over and out,
/ LinaBeijer

saknad.

konstigt vad man kan sakna vissa människor,en stor våg av saknad forsar över mig.
over and out,
/ LinaBeijer

tvätta bilen, det är något som jag roar mig med på lördagarna.

over and out,
/ LinaBeijer

lördagsmys

myser på en lördag kväll som denna! :)

over and out,
/ LinaBeijer

debatter, oj så underhållande!

sitter och tittar på debatten där kissie är med, riktigt underhållande måste jag säga! tycker bara synd om den lilla gamla prästen...

over and out,
/ LinaBeijer

sommar & sol

hade en mysig stund med mina flickor idag efter skolan, mycket mysigt! just nu sitter jag och tittar på svensk maffia eller vad det kan heta. tänk vad mycket hemskt det händer ute i vårt samhälle, det är ju så man nästan inte vågar sticka ut näsan genom dörren!
lite sommar skulle inte skada.

over and out,
/ LinaBeijer

torsdag morgon.

när man kommer till skolan och inser att det är en lektion som inte har någon innebörd, blir man smått irriterad över att man kunde börjat halv tolv. det är verkligen upprörande! men jag får se på den ljusa sidan, det blir en längre dag!
over and out,
/ LinaBeijer

sitta och tjöta på ett fik, underbart.

efter skolan mötte jag upp emma för att ta en fika. det är så himla roligt att träffa vänner som man inte träffar så ofta. men det ska det bli bättring på. vi fika och senare gick vi för att leta presenter och dela ut cv. jag har nog delat ut till hela stan snart.
en charmig bil på emma då vi gick i 9:an.


lite trevliga bilder från vår tid på fredriksdal, se & njut!

over and out,
/ LinaBeijer


jag är konstig...

detta kommer att låta helt knas, men jag har tråkigt på kvällarna när jag inte har plugg. jag har inget att göra när jag inte kan spela innebandy! :(
over and out,
/ LinaBeijer

dåliga slut...

tittade precia på ett avsnitt av Dexter, det slutade med att hans fru blev mördad... Vad arg jag blir på sånt! så dåliga och ledsamma slut, jag blir ju ledsen själv och arg. jag vill inte ens fortsätta att titta på serien längre. jag behöver titta på något glatt nu :)
en ganska snygg bild på mig när jag cyklade till skolan.

jag har vart hemma hos min älskling idag. ganska så läskigt det där med operationer. men det som är bra är ju att man blir frisk av det, hehe... såklart?

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0