jag intar första dagen på lovet.

japp, nu har jag lyckats komma upp ur sängen. idag var det riktigt jobbigt, eftersom det va så satans kallt i mitt rum. om man fryser med två täcken, ja då är det något som inte står riktigt rätt till. anyway, nu har jag fått på mig pyjamasbyxorna och det är dags för plugg. vilken bra start på lovet! eller?

over and out,
/ LinaBeijer
juste LYSTRING alla som bor på majåker (okej ni andra kan också va uppmärksamma) ha koll på era hus, inbrottstjuvar är ute och härjar.

maskerad.

är precis hemkommen från gymet, körde mest ben, eftersom jag måste träna upp mitt högerlår. men nog om det. igår hade vi lagfest, temat var maskerad. det är helt sjukt vad alla är påhittiga! det blev en bra kväll helt enkelt :)
hittade en väldigt söt nixie som jag kunde mysa med.

over and out,
/ LinaBeijer

dancing in the moonlight.

lyckas man att somna på cykeln hem ifrån stadt, är man nog lite väl trött. vakna till när jag dunsa ner i gräset och nu är jag hemkommen med gräsfläckar på knäna, det känns bra! kvällen blev i alla fall lyckad inne på stadt. väl där inne mötte jag även på Anna Book, svensk som jag är tog jag ju såklart kor med henne också!
dock ska jag be någon annan ta kort nästa gång, jessica va ju inte allt för bra på att fotografera...

over and out,
/ LinaBeijer

jag ger mig in på gym.

direkt efter skolan åkte jag till sirius för att möta upp en personlig tränare, som ska hjälpa mig så att mitt lår och höft blir som vanligt igen. när jag och min vän elina krockade med bilen fastnade jag mellan instrumentbrädan och sätet, mitt högra lår utsattes för en väldig kraftig smäll och efter det har det inte blivit riktigt bra igen. så nu ska jag träffa denna instruktören två gånger i veckan, så får vi hoppas på att det kommer att ge något resultat! för bra i benet måste jag bli, så jag kan börja träna på som förr igen! :)
en svettig lina efter ett svettigt träningspass.

over and out,
/ LinaBeijer

träning ger färdighet.

det har blivit lite väl mycket träning den sista tiden känner jag, kroppen hänger inte med. nu ska jag iväg till skolan för att ha idrott, basket tror jag det va på schemat. jag kommer fullkomligt glänsa på plan!
over and out,
/ LinaBeijer

lite ögongodis skadar aldrig.

får man inte äta godis på en måndag, så får man ägna sig åt ögongodis istället. detta ägnar jag och jenny våra raster till.
over and out,
/ LinaBeijer

helgen fullkomligt rusar förbi

godkväll på er, tänkte bara ge er ett livstecken. helgen har bestått av jobb och innebandy, därför har jag inget intressant att skriva. nu ska jag sova, ha det!

over and out,
/ LinaBeijer


då jag va som lyckligast.

åhh vad jag vill spola tillbaka tiden till den 28 juni. då såg jag coldplay live, känslan går inte att beskriva!

over and out,
/ LinaBeijer

someone one like you.

åhhh vad skönt med sovmorgon! första natten på länge som jag sovit preciiis hela natten! jag har sovit som en gris helt enkelt. jag har hunnit med ganska så mycket denna morgon måste jag säga, eller ja, jag har hunnit att städa mitt rum, eftersom städerskan är här idag. det låter kanske lite konstigt att jag städar innan hon städar, haha. men tänkte då har hon ju inte lika mycket att göra, så snäll är jag! nu ska jag cykla iväg till skolan för att ha min enda lektion för dagen, nämligen samhällskunskap!
over and out,
/ LinaBeijer

GOD AFTON.

hemkommen från ett innebady pass. kände att jag inte riktigt va i form idag, men vi alla har väl sådana dagar någon gång. hoppas på att jag hittar tillbaka till formen tills på söndag då Fagerhult Habo IBK kommer på besök till lidköping. jag hoppas att ni kommer att vara där och heja fram oss! nu ska en ny duschad lina krypa ner i sängen och sova. åhh vad skönt!

ikväll bjuder vi på den här!

over and out,
/ LinaBeijer

det är dags att leva.

mamma min har fått för sig att torka kantareller, så nu stinker det svamp i hela huset. en riktig obehaglig känsla i näsan måste jag säga! nåja, nog pratat om svamp. idag hade jag mitt matte prov, så ikväll blir det inget räknande för min del. men är det inte matte så är det ju självklart något annat, nämligen samhällkunskap och svenska. jag älskar verkligen skolan <3 den tar inte alls upp mitt liv, inte alls... men jag ska få ett uppehåll i allt studerande, vid åtta tiden åker jag för att träna innebandy.
känner att jag levererade i skolan...

over and out,
/ LinaBeijer

ett kungligt äventyr

idag har jag pluggat precis hela dagen, det var nätt och jämt att jag hann ta en fika med malin efter skolan. man tackar väl aldrig nej till en fika heller? en fika med min älskade vän var välbehövligt, lika mysigt varje gång. men när jag kom hem väntade matte böckerna på mig. har suttit på samma ställe i ungefär fyra timmar nu. har ganska så ont i rumpan måste jag erkänna. men nog om matte, jag tänkte slänga upp lite bilder från mitt vildaste äventyr, nämligen kebnekaise.
over and out,
/ LinaBeijer

tisdag morgon.

godmorgon. finns inte så mycket att säga, jag är trött som ett as... det är riktigt regn och rusk ute idag och det ska jag ge mig ut i. jag ska rättare sagt ge mig ut och springa i detta, inget kul alls!
mörkt ute är det också...

over and out,
/ LinaBeijer

kärleksmörja.

go'kväll på er där ute! jag tänkte leverera lite kärlek till er såhär på kvällskvisten(kan man säga så?). nu ligger jag helt nyduschad, go och mjuk här i sängen. tänk vad en dusch kan göra underverk! nu ska jag gosa in mig riktigt rejält i täcket och börja på en ny bok. godnatt på er, dröm sött!
jag har då aldrig brist på kärlek, de bor ju över min säng!

over and out,
/ LinaBeijer

innebandy träningar & skolarbeten.

har nu fått på mig mina urtvättade träningskläder, det är alltså snart dags för innebandy träning. jag borde egentligen stanna hemma och plugga, eftersom jag har så himla mycket i skolan just nu! det är inte bra att skjuta upp allt i sista sekund, det är inget jag rekommenderar. men jag får helt enkelt cykla iväg på träningen och sedan cykla som en idiot hem för att hinna med allt jag ska göra. jag heter ju trots allt lina beijer, då klarar man av sånt här!
over and out,
/ LinaBeijer

bilden talar för sig själv.

denna snygga bild har andreas gjort till mig. en otroligt snäll kille, det är inte många som lägger ner sin dyrbara tid för att göra en sån här till mig. man måste väl hålla med om att det stämmer till en viss del?

over and out,
/ LinaBeijer

söndag, en vilodag?

vaknar upp och inser att det är söndag, vad innebär det? jo att det är dags att ta fram matteböckerna och börja plugga. söndagar är verkligen inte min dag, man ska va ledig från skolan och bara va ledig, antar jag? men istället består den enbart av plugg och träning, så är det väl inte tänkt att det ska va? det är meningen att man ska få vara ledig från skolan på helgerna, men istället så sitter man med all dess arbete.
jag insåg även att mina garderober är inte att leka med. det blir helt enkelt att städa dom också, rummet är väl inte heller någon höjdare...

over and out,
/ LinaBeijer

gick det vilt till igår?

mina flickor njuter av ett glas vin, en mycket bra lördagkväll och vi hoppas på bättre! hörde jag skål?!

over and out,
/ LinaBeijer


god mat & idoler

har vart och ätit på Harrys med två härliga tjejer. nu sitter vi och kollar på idol och äter massa gott. men det blir en tidig kväll för mig, eftersom imorgon väntas jobb och match mot vänersborg.

over and out,
/ LinaBeijer


ett liv som läkare.

jag och malin levererade på biologi lektionen måste jag erkänna. nåja, nu är jag iallafall hemma och det är skönt. lite senare ska jag möta upp några goa typer, för då blir det ut och käka på harrys, vi får ju inte glömma idol heller! nu ska jag krypa ner i soffan för en powernap!

over and out,
/ LinaBeijer

carpe diem

eftersom jag endast hade en lektion idag passade jag på att åka och hälsa på släkten i götene. vi gick på marknad, väldigt mysigt! men brrrr, vad kallt det va. jag måste verkligen rota fram min älskade peakjacka, såhär kan vi ju inte ha det! efter min vistelse i götene åkte jag till Sirius för att träna, men efter 40 minuters träning blev det helt svart för ögonen och jag va nära på att svimma. därför har jag tillbringat min kväll i soffan med mamma och haft det urmysigt!

over and out,
/ LinaBeijer


tack för alla tankar.

innan jag lyckades att somna i soffan så läste jag alla fina brev som jag har fått på posten, tack för att ni tänker på mig! nu har jag försökt att räkna matte ett tag och det går allt annat än bra, skit rättare sagt. men det är bara att bita sig i läppen och räkna någon timma till, vid åtta bär det av till idrottenshus för innebandy träning, roooligt.
over and out,
/ LinaBeijer

den stora händelsen.

wooow, skolkorten har landat i brevlådan... eller på datorn kanske man ska säga. det är väl dessa bilder som alla alltid är så hysteriska över? haha, vad vet jag, här är två utav mina i alla fall! själv tycker jag att jag ser ut som en uppstoppad gris, vad tycker ni? ;)

over and out,
/ LinaBeijer

my heart will go on.

ikväll bjöd jag hit mina älskade flickor på tacos kväll. vi kände att det skulle vara skönt att prata av sig efter allt som har hänt. det var mycket välbehövligt. ännu en gång vill jag tacka alla som hjälper mig att komma igenom det som jag går igenom just nu. det betyder otroligt mycket för mig, tack! utan er skulle jag aldrig klara av att komma upp på morgonen.
over and out,
/ LinaBeijer

dream it. live it. love it.

hemma från innebandy träningen. smärtan i benen börjar att gå över när jag springer, så det är positivt! jag glömde skriva igår att vi hade vår andra hemma match, Halna kom på besök till lidköping. vi tog vår tredje raka med 13-3! så den är vi riktigt nöjd med! nu ska jag ta på mig myskläder och krypa ner under en filt och fortsätta med min uppsatts.

over and out,
/ LinaBeijer

ett hav av godis.

jag fullkomligt badar i godis. det är så många som vart här och lämnat godis till mig efter olyckan, ni är såååå söta!

over and out,
/ LinaBeijer

på väg upp igen.

jag har inte riktigt haft suget till att blogga efter olyckan. men nu tyckte jag att det var dags att skriva ett inlägg. jag mår relativt bra efter olyckan. jag fick inga större skador, endast två stora märken på benen eftersom jag klämdes mellan sätet och instrumentbrädan. det som är mest jobbigt just nu är alla tankar och bilder som far runt i huvudet, men de ska nog försvinna med tiden. som tur är har jag så himla fina och underbara människor runt om mig på dagarna. jag skulle aldrig ha klarat att gå igenom detta utan dom!
over and out,
/ LinaBeijer

något som man aldrig trodde skulle hända.

i onsdags eftermiddag den 5/10 var jag och min vän elina med om en trafikolycka. vi kolliderade med en lastbil bakifrån och slungades över till andra sidan av vägbanan. jag tackar gudarna för att jag lever idag.
over and out,
/ LinaBeijer

min älskling, vilma <3

åhh, idag ska jag köra min lilla pälskling till doktorn (veterinären alltså). inget kul alls, anledningen till detta är för att hon har så svårt att andas, hon flämtar och har sig. eftersom hon har opererat bort tumörer tidigare, anar vi att hon har en tumör i lungorna, lilla stackars älskling!

over and out,
/ LinaBeijer

väntan är över.

åh, åh ÅHHHH! världens absolut bästa serie började idag. som jag har väntat! det var så himla spänannde så jag vet inte hur jag ska klara en hel vecka till nästa avsnitt! dock är det absolut sista säsongen av desperate housewives... vet inte riktigt vad jag ska göra på tisdagskvällarna mellan nio och tio, när det är slut. hmm, jag får helt enkelt sätta på första boxen och se ett avsnitt i veckan, så är allt som vanligt igen.

over and out,
/ LinaBeijer

sjukling.

hemkommen från vårdcentralen, kryper nu ner i min alldeles för sköna säng. jag hatar verkligen att vara sjuk...

over and out,
/ LinaBeijer

....

jag fullkomligt älskar mina helger i oktober. jag vet ju vart jag kommer att hålla hus framöver i alla fall!

over and out,
/ LinaBeijer

ingen rolig känsla på måndag morgon.

huvudvärk, ont i ryggen och halsont...känner att en sjuk lina är på väg...

over and out,
/ LinaBeijer

söndagen den andra oktober.

idag har jag faktiskt lyckats med att baka! kakan till vänster blev dock varken fin eller god, så den tänkte jag bjuda mina kära vänner på imorgon i skolan, så behåller jag marrängerna själv som blev både fina och goda! smart va? jag har även hunnit med att gå på ett spinning pass på sirius, jenny och linda följde med som sällskap också, det va riktigt svettigt och kul! men nu ska jag krypa ner i min sköööna säng!

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0