domedagen är här...

sitter i skolan och väntar på att få göra typ världens största biologiprov, det känns som att det är min domedag eller något, fats jag vet att det inte är det. det är ett ynka litet prov som ska göras, prov har jag ju gjort hela mitt liv vid det här laget. efter skolan åker jag för att jobba några timmar, efter det blir det utgång för min del, wiihhooo!

over and out,
/ LinaBeijer

Read my lips, Kiss me Kiss me

sitter just nu med näsan i biologiboken (kanske inte precis nu). känns som att jag har världens största prov imorgon, fast jag vet att jag inte har det. tycker dock att det är väldigt onödiga saker man ska kunna, vet inte riktigt när jag ska ha användning för detta... men undertiden jag läser denna oerhört tråkiga bok dricker jag te, mums! hittade ett te som heter Read my lips. jag började läsa lite på baksidan för att se vad det var för te, detta va förklaringen: Okay, this is probably the world's best chocolate tea. Honestly. Better than dessert. More reliable than sex. It's a totally decadent combination of china black tea, vanilla, peppermint, chocolate bits an spicy red peppercorns. Plus it contains little red candy lips for a kiss of sweetness. varför inte tänkte jag.

over and out,
/ LinaBeijer

seriepremiär, 10-1

matchen igår kunde inte ha gått bättre, vinst med 10-1 mot förra säsongens serietvåa är inte dåligt. härligt jobbat tjejer, på lördag väntar tranemo!

over and out,
/ LinaBeijer

seriepremiär

SERIEPREMIÄÄÄÄÄR! idag möter IBK Lidköping Borås IBK, nu taggar vi brudar!

over and out,
/ LinaBeijer

lugna kvällar & sköna sängar

lördagskvällen blev relativt lugn. tillbringade kvällen med jenny, elina & linda, riktigt mysigt. va ganska så trött eftersom jag bara hade sovit tre timmar natten innan, så det blev att jag åkte hem vid halv tolv för att sova. och jag har inte lyckats att komma här ifrån än. men får se till att pallra mig upp snart, eftersom jag ska möta upp linda snart. allt för mig så länge!



mycket seriösa bilder som togs under kvällen.

over and out,
/ LinaBeijer

en händelserik natt, bokstavligt.

det var en kaotisk natt i natt kan jag säga, kunde inte sova och mitt i allt kräks jag två gånger?! har ingen aning om vart det kom ifrån, men efter det mådde jag bra iallafall. vid halv tre någon gång tror jag att jag lyckades att somna, tre timmar senare ringer klockan, för då är det dags att ge sig iväg och jobba. därför har jag nu sovit i någon timma för att orka kvällen. jag slockna direkt, ikväll blir det att umgås med mina favvisar!
älskar att bli fotad när jag sover...eller inte?

over and out,
/ LinaBeijer

pyjamasbyxor & tatuerade gubbar

har lyckats få på mig pyjamasbyxorna och sitter nu i sängen med en varm kopp te. som jag berättade förut skulle jag och hanna till en tatueringsstudio. när vi väl var framme och skulle gå in blev jag lite feg att jag knappt vågade gå in. tänk om jag skulle mötas av en stor tjock hårig gubbe som va tatuerad över hela kroppen. bara tanken får mig att rysa. men jag lyckades i alla fall att ta mig in och till min förvåning är det en tjej som är där. blev lite smått chockad. allt gick ganska så snabbt, vi fick våra frågor besvarade och fick se några bilder på hur texter kunde se ut. nu måste jag bara bestämma mig om jag vill tatuera mig eller inte.
skriva biologiuppsats? näpp, det humöret är jag inte på idag...

over and out,
/ LinaBeijer

learn to love.

sitter i skolan heeeelt ensam! vet inte riktigt varför jag sitter kvar, slutade ju faktiskt för över tre timmar sen.  ambitiös elev kanske man kan kalla mig? men å andra sidan har jag endast åstadkommit en halv sida på min uppsats, som ska va inne imorgon. det känns bra! iallafall, efter skolan ska jag och hanna ge oss iväg till en tatueringsstudio för att boka tid och få en så kallad prov tatuering. detta ska vi få för jag är inte helt huuundra på om jag vill detta eller ej.

over and out,
/ LinaBeijer

sovmorgon & roadtrip

en väldigt trött lina har precis vaknat av att telefonen låter. jag börjar inte för ens klockan tolv idag, så det va lite väl tidigt att vakna. men nu är jag vaken så då är det väl lika bra att göra något vettigt? som att skriva här. eftersom jag bara har en lektion idag bestämde sig jag och jenny för att ta hennes bil till trollhättan för att besöka junkyard. det är lika bra att va i tid med att förbereda sig för skidsäsongen, vipps så är den här. jenny tog ju körkort dagen då jag åkte till kebne(STORT GRATTIS TILL DIG IGEN) så detta blir första gången jag åker med henne, tror ni att jag överlever?
lääängtar lite för mycket till österrike.

over and out,
/ LinaBeijer

en eftermiddag i soffan.

har tagit på mig myskläder och krypt ner i soffan och här ska jag ligga tills jag ska åka och träna. tycker att jag är värd några timmar i soffan med en kopp te.

over and out,
/ LinaBeijer

måndag eftermiddag.

drar mig iväg för att göra det jag tycker bäst om, träna innebandy. vet för övrigt inte riktigt vad jag gör på bilden, ser ut som en dvärg.

over and out,
/ LinaBeijer

matematik & skolfoton

åkte iväg till elina för att plugga lite matte. det gick bättre än väntat, för första gången så pluggade vi faktiskt. helt otroligt. nu ska jag krypa ner i sängen för att skriva klart min uppsats och lyssna på musik. imorgon väntar skolfoto, finns inget jag hatar mer. man går bara och väntar tills den där jäkla katalogen kommer och så visar det sig att man ser ut som en uppstoppad gås. det är skönt att det är sista gången, studentåret!
over and out,
/ LinaBeijer

summer is over.

hemma efter en mycket bra helg. dock tar det verkligen på krafterna, kan inte förstå hur jag orkade med en hel vecka i alanya. så idag blir det en vilo dag, det är väl det söndagarna är till för egentligen? dock har jag en massa plugg som väntar på mig, så det ska jag också hinna ta itu med. vi får se hur mycket jag hinner få gjort. känner jag mig själv så blir det inte alls mycket.
over and out,
/ LinaBeijer

jag känner lukten av party.

jag säger bara freeeeedag! fastän jag endast gått tre dagar i skolan denna veckan så ska det bli oerhört skönt med helg! nu är det bara tre lektioner kvar tills det är helg, och sen ska vi fira linda med dunder och brak! det kommer även två härliga killar från jönköping, jag känner på mig att detta kommer bli en bra helg! :)
over and out,
/ LinaBeijer

torsdagsmys

sitter just nu och myser med god mat, champagne och lite vin. kan inte bli en mysigare torsdag kväll. dagen har vart relativt lugn, har endast haft en lektion idag. hade tänkt att åka och simma lite, men kände att jag är värd en hemma kväll efter en veckas vandring.
over and out,
/ LinaBeijer

jag klarade att bestiga sveriges högsta berg.

nu är jag hemkommen från Kiruna. det har bart den största upplevelsen i mitt liv, men jobbigt va det. det va det jobbigaste jag gjort i mitt liv och jag tror inte att jag kommer att göra något jobbigare heller. men känslan att stå uppe på toppen är oslagbar. man glömmer att benen bara värker, man glömmer av att hela kroppen ömmar, för man lyckades, jag lyckades, vi lyckades!
over and out,
/ LinaBeijer

dag ett, expedition kebnekaise, 2011

sitter just nu och försöker lugna nerverna med en kopp te. idag smäller det, idag är början på vårt projektarbete. idag börjar resan då vi ska nå vårt mål, toppen uppe på kebnekaise. jag är så himla nervös, jag tänker hela tiden: vad har jag gett mig in på, jag kommer aldrig klara detta. men det är klart som tusan att jag ska! jag ska stå där uppe på toppen och skrika, JAG KLARA DET! :) men det största problemet är egentligen ryggsäcken, hur sjutton ska jag orkar bära den? jag trillar ju nästan baklänges när jag bär den på ryggen. jag må va envis, men dock inte stark...
vilma hjälper mig att få kontroll på mina nerver, dock verkar hon va mer intresserad av min frukost...

over and out,
/ LinaBeijer

Kebnekaise

sista dagen i skolan nu, innan man åker iväg för att bestiga sveriges högsta berg. jag börjar bli lite nervös nu, tänk om jag skulle gå och falla ner?
jag ska väl hit upp någonstans antar jag...

over and out,
/ LinaBeijer

hemkommen från skolan, inget passar bättre än en kopp te.

over and out,
/ LinaBeijer

vattenskoter

idag fick jag äran att åka på vår vattenskoter som kom för några dagar sen. behöver jag säga hur kul det va? nä, tror inte det. helgen började med en födelsedags fest för jenny, som fyllde arton nu i veckan. lördags tog jag och brudarna bilen till jönköping för att hälsa på ett härligt gäng som vi träffade i alanya, jätte kul! det va en kortis om min helg.

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0