dagens träning.

hemkommen från en kortis träning. jag kunde helt enkelt inte hålla mig. men efter tre dagars träning ser jag fram emot att vila imorgon. då ska jag unna mig själv en ansiktsbehandling, skönt va?
over and out,
/ LinaBeijer

koreansk fågel.

kan ni gissa vad det här är då...? ah men det är min mobil ser ni la? detta otroligt söta skal har ja fått från min kära syster som i sin tur hittade det i sydkorea. inte trodde man att koreanerna va såpass kreativa. nåväl, nu ska jag snart iväg till sirius för att träna. men först ska jag plugga till mitt otroligt tråkiga prov i samhäll c. skjut mig.

over and out,
/ LinaBeijer

bullbak.

åh herre min jesus. nu har jag moffat i mig så många bullar så att jag har ont i magen! det är ett gott tecken på att mina bullar blev lyckade denna gång. det är ju sista dagen på veckan som man får vara onyttig, så då är det ju bäst att passa på! eller vad tycker ni?
over and out,
/ LinaBeijer

fullfart & ingen vila.

hallå i stugan. denna veckan så praktiserar jag på ett dagis. hur mysigt som helst! alla barnen kallar mig fröken lina, så jag känner mig ganska så vuxen faktiskt, trots att jag fullkomligt älskar att leka med de små liven. det känns som att man har blivit ett litet barn på nytt. jag leker hela dagen lång, så när jag kommer hem om dagarna är jag både trött i huvud och kropp. därför blir det till att gå och lägga sig tidigt ikväll. godnatt på er!
nu undrar väl ni varför jag slänger upp denna bild mitt i allt "dagissnack". jo det gör jag bara för att jag längtar oerhört mycket efter sommaren och efter min käraste syster.

over and out,
/ LinaBeijer

en resa i bilder.

tycker att dessa bilder beskriver ganska så bra hur min resa till österrike va.

over and out,
/ LinaBeijer

resfebern har satt igång på allvar.

sitter just nu på en lektion som är två timmar lång, lite för lång skulle jag vilja säga. ögonen vill inte riktigt hänga med längre och jag har fullkomligt stängt av öronen. med andra ord så har jag redan gått på lov. för imorgon åker jag till österrike! :D
längtar så mycket så jag typ dör.

over and out,
/ LinaBeijer

fikafikafika.


just nu sitter jag i gröna soffan som finns i vårt studielandskap. (ganska så onödig information). jag är så sugen på fika så det riktigt kurrar i magen! ska bli gott med lite fika, tycker att jag är värd det! ;)
tänk ifall jag kunde baka sånna här söta cupcakes. då skulle jag baka det varje dag!

over and out,
/ LinaBeijer

7:e februari.

morrn på er! det här med sovmorgon vet jag inte om det är bra eller dåligt. varje gång klockan ringer vid kvart över nio så känns det som att jag är mycket tröttare än när den ringer tjugo i sju. har någon något svar på det? nåja, det är en relativt kort dag i skolan idag, endast tre lektioner. så efter skolan ska jag möta upp elina för en fika, sen bär det antingen av till sirius för lite löpning, eller badhuset för lite simning. får se vad jag är sugen på helt enkelt.
en glad tjej trots sömnigheten...

over and out,
/ LinaBeijer

30 grader i februari, det skulle va grejer det!

hemma från dagens innebandy träning. har precis duschat, så just nu sitter jag sådär mosig och go som man brukar va efter. ikväll ska jag inte plugga eller något. det ska bli en pluggfri kväll för min del! jag ska titta på det där nya programmet som börjar idag, kan den heta 30 grader i februari tro? jag tror i alla fall att den kommer att va riktigt bra, så jag har höga förväntningar!
over and out,
/ LinaBeijer

förälskad på nytt.

alltså jag är fullkomligt förälskad i peter magnusson. jag kan inte beskriva med ord vad jag känner för honom! han får mig alltid att skratta så jag får träningsverk i magen av hans filmer. med detta vill jag få fram att jag va på bio i dag med elina, och då kollade vi ju självklart på en dag i Phuket. en otroligt bra film som ni måste se!
jag rekommenderar även denna film, såååå sjukt bra!

over and out,
/ LinaBeijer

melodifestivalen 2012.

ja igår var det ju premiär av sveriges största musik tävling. nämligen melodifestivalen. vad tyckte ni? jag och mina vänner tog nämligen plats framför tv:n med tidning och allt för att kunna poäng sätta alla bidrag, hos oss så vann Loreen och Dead by April, och det vistade ju sig att de gjorde det i slutändan.
själv kan jag tycka att melodifestivalen har haft sin tid. det är inte alls samma känsla att sätta sig framför tv:n klockan åtta på lördagarna som det va förr. jag tycker nästan att det börjar gå lite utför, allt börjar bli lite för mycket.

over and out,
/ LinaBeijer 

we found love.

yo bro's! det där med att blogga på sin semester är inte riktigt min grej, därför kom det inte så många inlägg under resan som jag hade räknat med. men ni får va nöjda med det ni fick helt enkelt. nåja, igår så drog jag och elina en spontan utgång, det slutade med dans och ett antal för många shots, men det slutade bra i alla fall. på grund av detta så va jag ganska så trött när min mamma väckte mig klockan nio på morgonen idag. då skulle vi nämligen till göteborg för att köpa tyg till min balklänning. och jag åkte inte tomhänt hem, jag hitta det perfekta tyget så på måndag börjar vi att sy!
några bilder från Idre 2012.

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0