student 2012.

kan inte riktigt förstå att det idag endast är 35 dagar kvar till studenten. längtar typ så att jag döööör.

over and out,
/ LinaBeijer

lyckligaste dagen på länge.

nyvaken, solen skiner, uppsatsen lämnades in igår 23.07, ingen kan va gladare än mig just nu! jag har fått tillbaka mitt liv! idag ska jag ha en lektion i skolan, gå hem och sola, sen åka och träna. jag ska inte ens plugga i fem minuter idag. detta är lycka.
tuff tjej det där alltså.

over and  out,
/ LinaBeijer

valborg, första maj och allt det där.

oj vad vi älskar långledigt! i fredags åkte jag till smögen och stannade till i måndags. när jag kom dit på fredag kväll var det hr mycket som helst som skulle göras. med andra ord somnade jag inte för ens klockan ett på natten. japp ni hörde rätt, jag har även börjat med nattskift! och så va det ju öppning på lördagen, det kom faktiskt mer folk än vad vi hade hoppats på, det är ju positivt! som ni förstår så jobbade jag mestadels under den tiden som jag va där.
något som jag vet redan nu är att jag kommer att få världens bästa sommar. längtar så jag nästan dör tills jag flyttar dit!

under dessa dagar har det ju även hunnit att vara valborg. och detta ska man ju självklart fira med de bästa! kvällen innehöll god mat, mycket skratt och självklart irlänsk julafton!
over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0