sista dagen på året, spännande!

nu gott folk, idag är det nyår och det ska firas till tusen. jag har många minnen från förra året då jag hade nyårsfest hemma hos mig. men nu ska jag befinna mig på annan mark. det är nämligen samuel som håller i firandet i år! men jag ska såklart vara här och hjälpa till, eller ja, jag har vart här ända sen i onsdags. snart ska vi åka och hämta maten som vi ska äta ikväll, det serveras planka, gott! med andra ord är jag taggad inför kvällen, det ska bli skoooj!
over and out,
/ LinaBeijer

hot, hot, HOT!

jag upptäckte en sak igår när jag tittade på Harry Potter - den flammande bägaren. Jag upptäckte något som jag aldrig hade sett innan. den snygge vampyren Edward Cullen deltar i denna film, han är en utav " huvud" karaktärerna faktiskt. kan vara kul att veta! :)
skadar inte att titta på denna bilden i någon extra minut eller två.

over and out,
/ LinaBeijer

usch vilken träningsvärk...

träningsvärk är något bra och dåligt. det är ju inte roligt att gå runt och ha ont i varenda muskel heller. man får svårt att gå upp från trappan och ännu värre är att resa sig ifrån soffan. men självklart är träningsvärk ganska så härligt också. man känner i kroppen att man har gått igenom ett hårt träningspass, det gillar jag!

over and out,
/ LinaBeijer

magsjuk...?

fick en fruktansvärd magverk och huvudverk när jag va hemma hos samuel i kväll och det försvinner inte! fruktansvärt ont gör det. jag har väl inte åkt på någon magsjuka? mamma kom iallafall i taxi och hämta mig ikväl. det kändes faktiskt bra att få komma hem och sova i sin egna säng. imorgon kväll ska jag till samuel och ska bo där tills på lördag. det kommer att bli mysigt!
denna bilden har en viss charm den med :)

over and out,
/ LinaBeijer

träning ger färdighet.

såhär i juletid är det lätt att bli lat, därför åkte jag iväg till sirius för att gå på ett "stationst" pass. jag måste säga att det var jätte skönt att få svettas och allt det där igen, tro mig! imorgon är det tränings match och på torsdag ska jag gå till sirius igen. nu har jag kommit igång! :D
over and out,
/ LinaBeijer

lite krångel här och där, men vad gör det?

det har inte gått något bra för mig att komma in på denna sidan, men nu så! dagen har jag spenderat med min teoribok, mycket ny lära har jag fått idag. tänk att det är så himla mycket saker man ska tänka på i trafiken, jag som bara brukar tuta och köra. jag har även hunnit med att gå på bio med elina och efter det gick vi vidare hem till axel för att spela lite cod, eller vad man nu kallar det. med många om och men tog jag och elina oss till level 4!

myser i sängen med en snarkande hund bredvid mig.

over and out,
/ LinaBeijer

när jag tänker efter, varför inte slänga upp dem idag?

bilden är från idag, då vi drog för att testa vår utrustning & jag kan meddela att snowboarden funkade utmärkt!

over and out,
/ LinaBeijer

jag har blivit lat av all julmat, imorgon ska jag explodera med bilder!

over and out,
/ LinaBeijer

jag sitter & kikar på mina klappar

sitter just nu och kollar igenom vad jag egentligen fick i julklapp. senare ska jag slänga upp lite bilder från julen. nu lägger jag julen bakom mig och taggar inför nyår!

over and out,
/ LinaBeijer

familjen beijers gran!

våran gran som jag och samuel pyntade i lördags. dock ser den inte lika fin ut på bilden som den är i verkligheten. men nöjda är vi med vårt verk! med en mysig kväll i baken går jag och lägger mig för att invänta julafton!

over and out,
/ LinaBeijer

när det lider mot jul.

mums, julgodis är allt gotti! jag har gjort tre olika sorter idag. den ena är choklad med typ risikrisp i, sen har jag även gjort två olika kola, en med polkagris och en utan, mumma! men jag började dagen hemma hos älsklingen. vi bytte lite julklappar och hade det jätte mysigt! snart ska jag och familjen iväg på lite julfest för att börja lite smått på julen.
även denna sötisen kommer till mig ikväll. det är nämligen så att vi ska byta julklappar och självklart ska jag bjuda på mitt hemlagade godis :D

over and out,
/ LinaBeijer

jag har lyckats med att skaffa lockigt hår, vad tycks?


ett nattinlägg.

hemma efter kvällens händelser. det blev till att åka hem lite tidigare ikväll, eftersom jag var så himla trött! jag gick nämligen upp tjugo över sex imorses, japp det gjorde jag! detta gjorde jag för att jag hade en körlektion tio över sju och det gick toppen bra! nu är teoriprov och körprov bokat och klart!
lite bilder från gårdagens resa til göteborg.

over and out,
/ LinaBeijer

vissa tycker att det är mer mysigt än andra.

nu åker jag iväg för lite party, baaaj!

over and out,
/ LinaBeijer

shopping i göteborg

Hej på er! just nu befinner jag mig i Göteborg med Samuel. Jag har fått underbar presenter av honom. Jag ska visa er när jag kommer hem :) vi har precis fika och nu ska vi ge oss ut för att leta julklappar :)

vinna är härligt, men förluster är outhärdliga...

just nu är jag inte riktigt på humör för att skriva i bloggen, detta beror på att det blev en förlust i dagens match (1-2). det som är mest störande är att vi hade vinsten i räckhåll. nu tänker jag krypa ner i sängen för att sova.
over and out,
/ LinaBeijer

ett kortis inlägg.

nu är det så att jag har gjort någoy helt nytt, jag har permanentat mig. men dock fick jag inte de lockar som jag ville ha, utan håret är mer bara typ vågigt. så jag ska få åka tillbaka och göra om allt, inte kul alls! idag har även jag och samuel vart ihop i ett år!!

over and out,
/ LinaBeijer

inviger jullovet med pompa och ståt (?)

snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken. det är något som jag har hört mycket de senaste dagarna. men visst är det fint? men som alla säkert vet är de nu början på lovet och det ska firas!

over and out,
/ LinaBeijer

dreaming people

ligger i sänge och lyssnar på dreaming peolpe. som sagt, min skoldag bestod bara av en lektion, så här är jag. jag ska börja göra mig i ordning för att snart ta mig bussen in till stan, jag ska nämligen ha en körlektion idag, senare ikväll är det tjeckkväll för föräldrarna i skolan.
over and out,
/ LinaBeijer

en dag kvar, sen är det jullov.

nu är det snöoväder här igen, visst är det härligt med snö? :) idag är det inte mycket till skola, min enda lektion är ett pass på sirius, kul va? :D

over and out,
/ LinaBeijer

julkonsert med mååånga olika kändisar(?)

nu mina damer och herrar, är jag hemma från en julkonsert här i lisch, det var såååå mysigt! med mig hade jag Grönis(Jenny), Mamma & Mormor. det var verkligen väldigt mysigt. "huvud" artisterna var Jessica Karlsson (tror jag att hon heter?) Darin & Timotej. docj tycker jag inte att timojet är ett dugg bra och undrade lite vad dom gjorde där. men så kan det vara! jag tänkte slänga upp lite bilder från kvällen, men jag varnar er, mina fotokunskaper ligger på en väldigt låg nivå. och då betonar jag verkligen väldigt låg.
( HÄR HADE JAG VÄL EGENTLIGEN TÄNKT ATT LÄGGA IN LITE FLER BILDER, MEN DET VISADE SIG ATT JAG RÅKADE TRYCKA PÅ EN KNAPP PÅ KAMERAN SÅ ALLA FÖRSVANN. KNASIGT VA?)

over and out,
/ LinaBeijer

jag kryper ner i soffan för att skåda ett desperate housewives avsnitt :D

over and out,
/ LinaBeijer

jag bestämde mig, jag fick den & glad blev jag!

igår bestämde jag mig för vilken snowboard jag ville ha och idag fick jag den! det kan faktisk vara bra ibland att ha en pappa som jobbar med sånt här :) själv tycker jag att den är urläcker!

over and out,
/ LinaBeijer

har inget annat att säga än att vi spöa Mullsjö med 8-2!

over and out,
/ LinaBeijer

bomber & granater, usch!

sitter just nu och tittar på nyheterna, usch för den där bombaren ssäger jag bara! det är ju sjukt att det händer i Sverige. men nu ska vi inte prata om tråkigheter mitt i julstöket. nu ska jag åka och spela match i idrottenshus!

over and out,
/ LinaBeijer

min vän fyller år & det ska firas!

jag har nu insett att bowling är inte min starkaste sida, jag kom sist och ja, jag förlora över JENNY GRÖNLUND. lite av en katastrof(jenny ta inte illa upp, du vet att jag gillar dig!). vi firade alltså malin idag som fyllde hela sjutton år igår! ett stort grattis till dig, GRATTIS! vi blev även bjudna på kladdkaka och jag som äter som en gris åt många bitar.

over and out,
/ LinaBeijer

snart klar med alla julklpassinköp!

alla julklappar är på g! nu har jag faktiskt inte så värst många kvar att köpa och jag är även riktigt nöjd med de klappar som jag har köpt. det är bara julklappen til Samuel som jag har kvar. har någon gågot bra förslag på vad man kan köpa till sin pojkvän?

 

over and out,

/ LinaBeijer


idol 2010

heja JAY! som ni förstår sitter jag och tittar på idol och väntar spänt på att få reda på vem som vinner!

men i pausen smiter vi under täcket och myser (a)

over and out,
/ LinaBeijer

skoltaaajm.

glömde blogga igår, oppsi. antagligen hade jag inget vettigt att skriva om, det har jag kanske inte nu heller om jag tänker efter. jag sitter iallafall nu i skolan och gör absolut ingenting och jag har precis insett att det är så min skoldag kommer att se ut, ändå går jag till fyra, det är väl konstigt va? juste, jag vakna av i natt att jag blödde ur örat, vad är det för konstigt?
oerhört glad, även fast jag befinner mig i skolan.

over and out,
/ LinaBeijer

jag skiter i allt och går vidare till ruta två.

imorgon är det jag som går och köper nya skydd till mitt lår, skiten funkar ju inte! jag blir så trött på att sträcka upp mitt lår gång på gång. imorgon väntar ett fyspass och jag ska gå även fast mitt lår är paj, så ligger det till! jag ska även ta en fika med erika imorgon efter skolan, det kommer att bli mys!
tiden med dig har vart oslagbar!

over and out,
/ LinaBeijer

åker och spelar innebandy.

over and out,
/ LinaBeijer

det är bara att tuta och köra

vecka fyra kör jag halkan och i slutet på januari kör jag upp och teori prov, tänka sig att jag snart har körkort!! :D

over and out,
/ LinaBeijer

tävling.

jag har gått med i en tävlingmicahs blogg för att kunna vinna lite fina priser, varför inte lixom? :)

over and out,
/ LinaBeijer

körkort gratis? nejdå, varför tror du det? :)

körkort alltså, det kostar en hel förmögenhet. jag gick till körskolan för att boka en tid, men jag tänkte, det är väl lika bra att köra på? så jag bokade några lektioner för att riktigt komma in i det och kostar gör det ju verkligen. men vad ska man egentligen säga? jag måste ju ha ett körkort!

over and out,
/ LinaBeijer

från något, till något annat.

tror att desperate housewives är något av det bästa som någon sin har gjorts och kommer att göras. tycker bara att det är VÄLDIGT tråkigt att det är sista säsongen som går nu. jag blir rent ut sagt lite deprimerad. men jag får glädja mig med att det ligger ett tjockt lager med snö ute och att det börjar närma sig till att åka snowboard!!
bilden är från hemsedal i år. en för jäkla rolig resa måste jag säga!

over and out,
/ LinaBeijer

godnatt, nu kryper jag till sängs.

over and out,
/LinaBeijer

skador kommer och går, det är konstigt.

har vart en sväng på jouren ikväll. jag fick en smäll i bröstet på matchen igår och har haft tungt att andas. det visade sig att jag fått en sådan smäll på bröstkorgen att det blir svårt att andas och när bröstkorgen rör på sig gör det ont. men det ska va borta om några dagar, det känns skönt :)
samuel ute i snön i en toppluva, sött!

over and out,
/ LinaBeijer

aj aj aj, vad gick fel?

ni har säkert hört om denna tjej, femton år och mamma? jag läser hennes blogg dagligen (den har blivit ganska stor för övrigt), men idag fick jag nästan en liten chock. vad hände med klädstilen? hur tänker hon, har hon förlorat ett vad eller något liknande? ni kan hitta hennes blogg här! jag rekommenderar starkt att läsa denna!

over and out,
/ LinaBeijer

choklad i stora lass?

kom på att jag inte öppnat på två dagar, lite extra choklad skadar aldrig :D

over and out,
/ LinaBeijer

plugg & vinst

gårdagens kväll tillbringade jag med samuel, vi tittade på harry potter, som jag tycker är riktigt bra. håller på att ladda hem nästa film som jag ska se ikväll (när jag pluggat klart). det är nämligen så att jag har slutprov i en kurs imorgon, ska bli skönt att bli av med skiten. men nu till det viktiga. det är ju så att IBK Lidköping tog sin femte seger idag på hemma plan. mycket roligt! jag tycker dock att jag kunde ha gjort bättre ifrån mig. nu ska jag fortsätta att plugga.

over and out,
/ LinaBeijer

min pojkvän fördriver tiden med att spela, skoj!

over and out,
/ LinaBeijer

ett litet fredagsinlägg.

nu är det så att det inte gick att komma in på blogg.se igår för mig. så jag glömde inte att blogga! just nu sitter jag hemma hos älsklingen och har precis spelat zombi spel. det är konstigt det där med sånna spel, jag blir så insatt och tror att det är jag själv som springer runt där och skjuter.
denna nivå ligger smauel på just nu.

over and out,
/ LinaBeijer

jag vill absolut inte bli sjuk.

fick en jäklans magverk och allt sånt där på träningen idad, hoppas jag inte håller på att få den där kräksjukan som går runt nu. det skulle inte förvåna mig att jag får den inför helgen match. min tur ligger ju ungefär på den nivån. därför går jag nu och lägger mig.

over and out,
/ LinaBeijer

ska snön vara röd?

smidig som jag är halkar jag precis innan jag ska gå innanför dörren och slår i näsan! och så blev den vita snön röd, där ser man, är det snart jul så ska väl snön ha den rätta färgen? jag sprang iallafall in för att stoppa upp lite papper i näsan.
jag och min lilla tuss i näsan.

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0