Städning på hög nivå & Nyårsafton

Nu har jag precis kommit upp ur sängen. Och på vältgatan 6 är det full fart må jag säga. Man skulle kunna tro att det är mamma som ska ha folk hemma och inte jag. Men jag får ta och göra ett ryck och hjälpa henne. Snart kommer Elina med sin mamma, då åker vi iväg för att hämta maten som vi ska ha ikväll. Vid två kommer Elina hit, då vi ska plocka undan allt som kan tänkas gå sönder. Man måste ju va på den säkra sidan.
Vid fyra kommer resten av tjejerna hit. Då är det dags för sminkning. Vi har ju faktiskt hyrt in en riktig sminktör (säger man så?) nämligen Erica Malmeskog!

Nu ska jag hoppa in i duschen.

over and out
/ LinaBeijer

redo för nyår & desperata hemmafruar

Nu är jag fullt laddad inför nyår! Allt är fixat så det är bara att tuta och köra. Dagen har spenderats på stan med erika(igen). Vi va och köpte det sista inför nyår. Riktigt skönt att allt är klart. Nu ska jag lägga mig i sängen och sätta på ett avsnitt med desperata hemmafruar.

over and out
/ LinaBeijer


Choklad färgad ansiktsmask & heldag på stan

Just nu har jag tvättat bort min ansiktsmask, som va helt brun! Såg nästan ut som chokladmousse och luktade precis så, choklad alltså. Så nu känner jag mig len i hela ansiktet. Underbart! Och ur mina nya högtalare kommer Hide and Seek - Imogen Heap. Jag skulle precis prova hur högt ljudet kunde bli. Och hej dundrar! Ljudet va det inget fel på. Det tyckte inte min mamma heller, spritt språngande galen bankar hon på min dörr att jag ska sänka. Men bara för att reta henne lite så höjde jag ännu ett snäpp. Fast det uppskattades dock ännu mindre, så jag fick helt enkelt stänga av.

Dagen spenderades på stan. Där jag köpte mig ännu en klänning. Jag kan helt enkelt inte få nog av dom! Så nu har jag beslutsångest, jag vet inte vilken av dem jag ska använda på nyår. Jag får helt enkelt ta på mig båda två! Ja, så får det bli. Jag köpte även en ny kofta, spray, mousse och strumpbyxor. Jag har även hunnit med att laga min andra klänning som tyvärr gick sönder. Eller det är väl bäst att jag säger att erika gjorde väl kanske det mesta av jobbet. Men jag assisterade! Det är det viktigaste! Senrae tog jag och erika oss en riktigt lång promenad, riktigt härligt, men gudars vad kallt det va! och halt, jag kände mig som en gammal tant som inte kunde stå på sina ben. Men jag hade turen med mig idag, jag halkade aldrig på rumpan. tur det.

Ikväll körde min syster iväg mig till Elina en sväng. Där vi kröp ner i hennes säng och kikade på vänner. Vi hade även laddat upp med en skål med godis. Det är ju trots allt lov. Efter några timmar hämtade hon mig, det är allt tur att man har syster hemma så man slipper ge sig ut för att cykla hem i kylan.

Juste, för er som är intresserade så vann AIK igår med 7- 4 mot Warberg. Jag skrek som en stucken gris i mitt rum. Man måste ju få ut sin glädje på något sätt. Men Erika blev dock inte lika glad(hon håller alltså på Warberg) efter som AIK slår Warberg stort för andra gången i rad. Men det är så det är, vissa är helt klart bättre än andra ;D

over and out
/ LinaBeijer

AIK - Warberg

Just nu sitter jag och tittar på AIK- Warberg och mer spännande kan det inte bli. Det står nämligen 4 - 4 med bara tre minuter kvar i matchen. Det är bara att hoppas på att AIK trycker in ett mål innan slutet.

over and out
/ LinaBeijer

Snowboardåkning & trasiga liftar

Det är ett riktigt vinterland här på vältgatan, blir lika glad varje gånga jag tittar ut genom fönstret. Jag och syter tog en sväng till kinnekulle, då jag passade på att testa om min snowboard forfarande funka och dte gjorde den! Det va tänkt att vi skulle åka ända till ett tiden. Men vid hav ett står vi nere vid liften och den bara stannar! Efter en kvart kommer en gubbe och säger att dte inte finns någon ström. Hallå! vi lever faktiskt på 2000- talet! Då kom vi också på att vi ställt bilen på parkeringen där uppe, så vi har helt enkelt inget annat val än att gå upp för backen. Det visade sig vara jobbigare än cad vi trott och det blir faktiskt inte bättre av att man måste släpa på en tung snowboard. Men bra träning fick vi!
Nu när allt med snowboarden är fixat är det bara att invänta Trysil!

Jag tänkte slänga upp lite bilder ifrån dagen på kinnekulle och nu när jag tänker efter så har jag inte lagt in några bilder över jul. Så jag lägger helt enkelt upp några ifrån jul också.

over and out
/ LinaBeijer






Jobb & Matlagning

Idag har jag varit iväg en sväng för att jobba. Jag tror att jag har kommit in i en otursperido. Som ni förstår så var det något som givk knas, det är kanske inte så ovanligt för min del. Men iallfall, Lina lyckas att få jätte jätte jätte varm olja på armen. Typiskt... Men hård som man är så överlevde jag :D Jag fick iallfall sluta lite tidigare, eftersom det va så himlans lite folk. Så jag hoppade helt enkelt glatt in i omklädningsrummet för att byta om och åka hem.

Just nu så är jag väldigt rastlös. Skulle inte skada om dte kom upp något som man skulle kunna göra. Men jag får väl helt enkelt komma på något själv. Nu ska jag iallfall hjälpa pappa med maten, det är en bra början iallafall ;)

over and out
/ LinaBeijer


Glada miner & mängder med julklappar

Nu börjar julafton lida mot sitt slut. Jag blev precis klar med mina julklappar & jag blev jätte nöjd! Jag hade bestämt mig för att jag skulle öppna mina paket lungt och försiktit, för jag hade räknat ut att jag får njuta längre då. Men som vanligt river jag upp paketen och blir först klar. Men riktigt bra julklappar fick jag allt bland annat, ett par nya högtalare, mycket passande! Sen fick jag även pengar och massor med presentkort, mycket användbart! Något som jag blev väldigt glad över var underkläder från Victoria's Secret. Sen fick jag även den femte sesongen av desperate housewives, jag blev över glad! Jag ska snart krypa ner i sängen och sätta på första avsnittet, det lär inte bli mycket sömn i natt inte. Jag fick även lite parfymer, en OS tröja, underkläder, sport topp, böcker, kläder och pyjamas. Mycket bra saker helt enkelt!

Erika kom hit en liten sväng. Av henne fick jag en mascara och en wallander film, byfånen heter den, En mycket bra film! Så eftersom Erica samlar på alla Beck filmer ska jag skaffa mig alla wallander filmer. Men jag ska vänta med att titta på filmen, jag är helt enkelt för feg för att titta på den själv. Jag tror att jag behöver någon att hålla i handen när det blir allt för läskigt.

Imorgon har jag ingen planerat, tänkte faktiskt ta sovmorgon. Sen får jag helt enkelt se vad som händer. Jag skulle behöva ge mig ut på en spring tur efter all julmat, men jag vet inte om jag orkar ge mig ut i snön. Kanske kan leta fram pulkan och ge mig ut för att köra lite? Det kan bli kul! :D
Hoppas att ni har haft en riktigt mysig julafton, för det har jag haft.

over and out
/ LinaBeijer

Den tjugofjärde december 2009

Rätt chockerande att jag redan är uppe, jag vet. Men har man sins syster i Sverige så blir det så och så tänkte jag att jag gör ett undantag på självaste julafton (: Har precis ätit en mysig frukost med familjen. Sen hittade jag också ett paket i min strumpa (a) och som ni redan vet så älskar jag julklappar!(vem gör inte det?) Det var iallfall en berlock till mitt armband, jag blev mycket glad! Men när jag skulle hämta armbandet så hitta hag det inte, som vanligt... Ibland blir jag bara så trött på mig själv.

Snart ska jag träffa Erika en pytte liten stund, så ska vi byta våra julklappar. Efter det ska vi åka hem till farmor och farfar en sväng. Det ska bli riktigt mysigt. Efter det åker vi hem igen för att titta på kalle anka! Favoriten på hela jul, såklart! Sen kommer hela tjocka släkten, som inte alls är så tjock. Då blir det mat igen. Sen hoppas jag på julklapps utdelning!! Sen slocknar jag nog i soffan, det brukar bli så.

GOD JUL PÅ ER ALLA!

over and out
/ LinaBeijer



Italienska kokböcker & försvunnen x- box kontroll

Det är nu man ska sitta och vänta tills klockan är en minut över tolv och man kan vråla över hela majåker att det är julafton, men detta år gör inte jag det. Utan jag ska snart släcka lampan och somna innan klockan slår tolv, har jag bestämt faktiskt.
Idag har det alltså vart dagen innan julafton och kvällen innan julafton har varit precis som alla andra kvällar innan julafton sen ungefär 16 år tillbaka. Med denna uträkningen alltså hela mitt liv. Familjen Beijer träffade familjen Dahlberg som vanligt. Vi år mycket god mat och pratade om massor med trevligheter. Jag och oscar gick upp för att spela x box, men då insåg jag att min ena kontroll var borta. INTE BRA! jag letade som en galning, men hittade den inte. Så det slutade med att oscar fick spela och jag satte mig vid datorn en sväng. Efter att han spelat klart sin match gick vi ner för att äta tårta.

Johanna kom ju hit en liten sväng förut och jag fick öppna en julklapp! :D Jag fick en italiensk kokbok, jag blev mycket glad! Så nu mina vänner och alla som jag känner kan ni räkna med att jag kommer servera er italiensk mat framöver, det låter väl smarrigt? Jag och johanna hann dock inte träffas i mer än 40 minuter, men vi bestämde att vi ska träffas snart igen.

Nu ska jag somna innan klockan blir tolv

over and out
/ LinaBeijer

Paket inslagning & Sunes sommar

Nu har jag slagit in alla julklapparna, och åh så skönt det är! Johanna som jag inte har träffat p åevigheter är hemma över jul, så hon kommer hit en snabbis för att byta julklappar. Jag är hemskt nyfiken på vad jag kan få. Och så himla lycklig över att jag ska få öppna paket redan idag :D

Just nu sitter jag och tittar på sunes sommar som går på tv. Varför det visar det mitt i vintern har jag ingen aning om. Men bra är det iallfall :D Håkan är klockren som vanligt. Nu ska jag luta mig tillbaka och njuta av sommaren.

over and out
/ LinaBeijer

Da'n före doppare da'n & Snö skottning

Imorgon är det julafton! :DDD och vad innebär det? Jo, att man får öppna paket!!!!! :D
Nu när jag vakna såg jag att det kommit ännu mera snö, så jag tänktet ta med mig vilma ut och skotta lite. Inte för att jag tror att hon är till någon stor hjälp, men lite sällskap skadar väl aldrig? Denna dag har jag inget planerat, jag tänkte försöka komma fram till stan och köpa de sista julklapparna. Snacka om att jag är ute i sista stund!

over and out
/ LinaBeijer


Jullov & Friskis och Svettis

Ääääääntligen var det jullov! Mycket efter längtat. Nu gäller det bara att hitta på saker som man kan fylla upp det med, men det ska nog gå hur bra som helst. Dagen började med att vi hade en egen liten avslutning i gympa hallen. Det va mycket mysigt. Bara att det va nu våra bugg talanger sattest på prov. Jag kan ju säga direkt att jag har ingen talang, i så fall ytterst lite. Efter skolan åkte jag iväg för att träna på gym. Jag börjar bli riktigt stark faktiskt, enligt mig själv iallafall.

Det blir ett väldigt kort inlägg idag, för jag är så sjukt trött. Jag hade tänkt att krypa ner i sängen och sätta på en Beck film. Kan bli mysigt.

over and out
/ LinaBeijer


Kalla vindar & en händelserik skoldag

Satan vad kallt det är ute! Mina fingrar är som istappar över tangentbordet. Jag kom precis hem ifrån stan och frös nästan näsan av mig! Jag som ändå tyckte att jag fått på mig ganska så mycket kläder. Men inte då. Idag var jag och köpte ännu mer julklappar, men är ändå inte klar med alla. Hemskt vad många det är jag ska köpa till. det är inte klokt. Dagen har iallafall varit riktigt underhållande. Den började med att min syster körde mig till skolan, efter lite fjäsk så gick hon iallfall med på det. I skolan va det visst dags för ett dans pass för alla på byrån, kan man tänka sig så spännande. Men jag upptäckte fort att jag inte hade någon talang. Hon som visade oss hur man skulle göra, kommenterade att man skulle känna sig sexig, men jag och jenny kände oss som allt förutom det. KLUMPIG är nog det rätta ordet för vad jag kände mig iallafall.
Senare va det dags för julpyssel och fika. Jag försökte att ge mig på att göra en sån där smällkaramell. Jag tycker att dom ser så fräsiga ut. Men tyvärr hade jag dock glömt av hur man gjorde, självklart. men när jag precis kommit på ett ungefär hur man gjorde var vi tvungna att gå ner till drama salen. Där vi skulle öva på vårat framträdande. Det är ju så att min klass ska göra ett framträdande för hela Byrån, eller alla klasser ska göra det rättare sagt. Det kan bli mycket spännande att titta på. Man vet ju aldrig vad SP1c kan hitta på för kul. Vi fick även åka iväg för att bowla. Riktigt kul faktiskt, första gången på denna dagen som jag hittade något som passade mig lite bättre. Efter bowlingen cyklade jag iväg till norra för att möta upp Erika. Hon har såklart tappat sina nycklar (påstod hon iallfall) så vi fick helt enkelt gå runt där och leta efter dem. Men efter som jag känner min kära vän så väl så tog jag hennes väska och letade igenom den. Självklart så hittar jag dem där, pycko! Vi åkte fram för att ta oss en fika och handla lite julklappar, men jag får helt enkelt kämpa vidare med det också imorn.

Vi har nu beställt biljetter till finalen i innebandy i Stockholm! Det blir en riktigt bra julklapp till mig själv. En hel helg i stockhol i april skadar aldrig. Nu gäller det bara att vi ska hitta ett bra hotel där vi kan bo. Jag röstade ju såklart rätt snabbt på scandic (pga deras goda frukost!) men min röst blev inte hörd som vanligt. Så det blir ett annat hotel, men jag hoppas på att de har lika go frukost. Även om jag har svårt att tro det.

Nu ska jag snart cykla iväg till Elina, där vi ska ha mini julafton ikväll. Det ska bli riktigt mysigt att träffa mina små flickor. Vi har köpt glögg, pepparkakor, godis och julmust! Och självklart är sunes jul med. En riktigt klassiker. Det blir helt enkelt inte någon riktig jul utan att titta på den. Men nu ska jag kila upp och slå in mina julklappar.

over and out
/ LinaBeijer


en "julig" Lina

Julgran & Julesång

Hejåhå, nu har jag precis pyntat granen med min syster. Det känns skönt att kunna skriva att hon är hemma. För det är just vad hon är, vi hämtade henne igår på flygplatsen vid elva tiden. Jag trodde aldrig att man kunde bli så glad när man såg en människa. Det var nätt och jämt att hon klarade stå kvar på marken när jag sprang fram och kramade henne. Saknad fanns det iallfall ingen brist på.

Juste, tillbaka till granen. Vi satte iallfall på julmusik på högsta nivå och började pynta. Men som vanligt är det alltid någon som kommer och ändrar på det jag gjort. Det jag vill ha i granen vill ingen annan ha i granen, så har det visst alltid varit och kommer nog alltid att va. Men jag har bestämt mig, mästa år är det Lina som går ut i skogen och hugger ner en egen gran! Då får jag pynta hur mycket jag vill och som jag vill! Så det så. Efter granen satte vi oss ner för att slå in lite julklappar, det va då jag insåg att jag inte ens har köpt mer än hälften av alla julklappar! Vad har jag hållt på med egentligen? Imorn är det jag som ger mig ut och köper massor med julklappar och inte till mig själv den här gången!

Nu börja jag visst gäspa jätte mycket, ett bra tecken på att det är dags för att krypa i säng.

over and out

/ LinaBeijer


Skinande rent & Julspex

Just nu sitter jag hemma hos erika och tittar på när hon städar. Det är nämligen så att hon ska ställa till med party här hemma ikväll. Inte illa pinkat! Något som vi har sett fram emot ytterst mycket! Men innan vi åker hem hit är det julspex som gäller, det kan bli spännande. Men nu ska jag följa med henne och köpa lite chips.

over and out
/ LinaBeijer

Glögg & julklappslekar

Nu har jag precis kommit hem efter en härlig kväll med laget. Det blev lussekatter, glögg, julmust och juleskum m.m. Det gillar vi! Vi hade även lite julklappsutdelning. Eller det va iallfall en slags tävling, man skulle få så många paket som möjligt helt enkelt. Och självklart jag som verkligen ÄLSKAR paket, fick inget! Detta är verkligen skandal! Jag som vart så himla snäll. Men det räckte tydligen inte ända fram. Jag försökte gömma mina paket lite smott, men det kom alltid någon som tog det ifrån mig. Ajja, jag får helt enkelt vänta till julafton :D Senare på kvällen tittade vi på Bonde soker fru och Roger va lika härlig som han alltid är och kommer alltid att va (:

Jag kom på att jag skrev aldrig igår, eller? Nej jag tror inte det. Men jag spenderade min dag med Elina, vi förskte göra en god kladdkaka, men det slutade i katastrof. Mer behöver jag inte gå in på.

Nu känner jag att mina ögon håller på att slockna, så det är nog bäst att jag hoppar i säng.




over and out
/ LinaBeijer

Mattematik prov & Julklappar

just nu ligger jag i min säng och väntar på att något ska hända. jag försöker även att plugga lite matte, jag har ju faktiskt matte prov imorn. Men det känns som att det inte ger något ändå, vi får helt enkelt se hur det går imorn. jag sätter i stället på Black Sunday Afternoon med Anna Ternheim, mycket bra! För övrigt så hittade jag några julklappar på stan, men jag hittade även lite saker till mig själv.
Jag funderar på att gå och lägga mig tidigt ikväll, efter som jag inte har något bättre för mig. Känns lite tragiskt att gå och lägga sig vid halv nio, så jag försöker att hålla mig lite.

Nu ska jag fortsätta med att kämpa med matten!

over and out
/ LinaBeijer


En uttråkad Lina, underhåll mig!

Snö & längtan efter Lördag

Nu snöar det för fullt utanför mitt fönster, riktigt mysig! Jag vill bara leta fram pulkan och springa iväg till pulkabacken! Men jag får hålla mig lite, jag ska nämligen åka iväg till norra och möta upp Elina. Den lilla ärtan har nämligen haft tyska fram tills nu, stackare. Vi ska fram på stan och köpa lite julklappar, det är ju nämligen minijulafton för våran del på Söndag. Det ska bli super mysigt! Jag skulle vilja ge oss en resa till spanien i sommar, men min plånbok är inte riktigt så stor. Den räcker ungefär trettio minuter i ett solarium. Men brännan blir ju iallfall fixad, right?

Om ca fyra dagar bor jag inte längre ensam på övervåningen. Utan min syster kommer hem över jul och göt mig sällskap! Rätt så jäkla nice! Tiden har bara sprungit iväg, jag måste nypa mig i armen så att jag inte drömmer... Jodå, jag är vaken.

Nu ska jag ut i snön.

over and out
/ LinaBeijer


En liten jul hälsning ifrån oss :D

Göteborg & trasiga klänningar

Nu har jag inte skrivit på ett tag, eller jag skrev ett himla långt inlägg precis men jag råkade radera allt. Jag säger då det, jag och datorer går inte ihop. Antingen har dom något emot mig, eller så är jag bara allmänt dum, jag tror dock mer på det sista.
Innan jag råkade radera allt hade jag skrivit ett långt och fint inlägg om min helg, men nu orkar jag faktiskt inte göra det igen, eller jag hinner inte. Ska nämligen iväg på träning om 15 min. Så nu glöder fingrarna över tangentbordet. Nåväl, i lördags va det göteborg som gällde med tjejerna. Det va riktigt kul att komma iväg från Lidköping en sväng. Vi hade iallfall super kul! Vi åkte ju dit för att in handla oss lite julklappar, men istället kommer alla fyra hem med var sin nyårsklänning i bagaget. Jag fick tag på en julklapp och den är till min syster.
Jag är iallafall jätte nöjd över min klänning, även om den inte är hel än... det behöver vi inte gå in närmare på. Elina kom iallafall hem med tre paket! inte dåligt det. Jag får helt enkelt ge mig ut här hemma och köpa lite fin fina saker.  Senare på kvällen var det ju då lussebandy. Vi klädde ut oss till militärer, eller det va meningen att vi skulle klä ut oss till det iallfall. Jag hade iallfall en jätte rolig kväll med trevligt folk. Ett plus va ju att vi gick vidare, men vi behöver inte gå in närmare på det heller (: Utan nu ska jag ge mig ut i kylan och trampa iväg till träningen.

over and out
/ LinaBeijer


jag satt och pratade med elina över skype en kväll, då jag passade på
att ta en mycket fin bild! (:


Samtal ifrån Kanada

Nu har jag precis pratat med min syster! Jag har till och med sett henne, det va jätte häftigt! Tänk, jag har inte sett henne sen i september och nu dök hon upp på min dataskärm. Jag passade på att ta en liten bild.


Man kan tro att hon har choklad i ansiktet, men det är
faktiskt en ansiktsmask.

over and out
/ LinaBeijer


Jobb & Historia uppsats

Just nu ligger jag och myser i min säng, jätte mysigt faktisk! Det hör ni kanske på mitt ord val. Idag har jag jobbat, dock bara i två timmar, så det blev inte alls mycket pengar i fickan idag plus att jag fick missa min träning pga det. Inte alls bra! Men jag får träna dubbelt så hårt imorn istället. Jag passade då på att krypa ner i soffan och titta lite på bonde söker fru. Finns det något mer så underhållande program? Ja, det kan jag faktiskt inte svara på, för jag skrattar så mycket så jag får kramp i magen.
Jag har nu suttit ett tag och försökt att få ihop min historia uppsats till något bra, jag kommer att få kämpa vill jag meddela!

Men min mattelärare va så bussig så han flyttade fram provet till nästa vecka. Då har jag ännu några dagar på mig att träna upp min matte hjärna. Kan kanske få lite hjälp av min syster tro över skype?

men nu ska jag fortsätta lite med min historia och försöka hoppa i säng.

over and out
/ LinaBeijer


blir så mycket roligare med
en liten bild. Så det fick
bli en beck bild, bara
för att jag har kommit in
i en beck period.

Powerpoint & Beck filmer

Nu har jag fått bekräftat att powerpoint är visst inte min grej. Nu vet alla det. Allt blir helt enkelt bara fel, om jag vill något så gör datorn något helt annat. Jag ska nämligen göra en Filmanalys om Beck på powerpoint och det är omöjligt att få ihop. Jag tänkte skicka iväg den till Erika och kolla ifall hon kunde ändra lite på den (:

Denna helgen har verkligen vart tuff! Allt har gått i ett. Massor utav jobb och innebandy matcher och lite plugg på det. Jag har ju trots allt matte prov på onsdag, och har inte tränat ett dugg. Jag får krypa ner i sängen och räkna lite innan jag somnar. Fast först ska jag nog sätta på ännu en Beck film :D Jag fick låna fem Beck filmer av Erika, så det är bäst att börja titta på dem redan ikväll (:

Nu ska jag fortsätta att försöka få ihop min powepoint till något bra!

over and out
/ LinaBeijer

Julgodis & Innebandy match

Nu sitter jag nere i köket och tittar på när mamma bakar julgodis, riktigt underhållande faktiskt och det luktra ju så gott! :D  Snart bär det av till idrottenshus för innebandy match, det kan bli en riktigt spännande match eftersom våran målvakt är ute på vift. Kanske blir jag som får ställa mig i mål? Det får man ju bara inte missa! Men man får hoppas att det inte bli så, för då kommer bollarna bara rulla in i mål. Matchen börjar föresten 12.45 om det är någon som är sugen på att titta :) Efter det bär det av till jobbet för att jobba i fyra timmar, det ska faktiskt bli kul, ja ni hörde rätt jag tycker att det ska bli kul att jobba på en Lördagkväll!

Nu ska jag springa upp och hoppa in i duschen, sen ska jag övningsköra till idrottenshus. Jag har ju inte kört på jätte länge, så detta kan bli en upplevelse! (:

over and out
/ LinaBeijer

Idol och händelserika pauser

Just nu sitter jag i Elinas soffa och tittar på idol. Jag tänkte lägga upp lite finfina bilder såhär i pausen :)
nu ska vi fortsätta att heja på erik i idol! :D
over and out
/ LinaBeijer

bättre sent än aldrig

Nu ska jag hålla vad jag lovade! Här kommer lite bilder ifrån i lördags, bättre sent än aldrig :)




over and out

/ LinaBeijer


Pepparkaksbak & Julmusik

Hm, jag har visst fått en förfrågan om vart mina bilder tog vägen, det undrar jag också. Jag har inte haft tid helt enkelt och så sitter jag aldrig vid rätt dator. Jag loooovar att jag ska slänga upp dom imorn!

Idag har jag suttit och pluggat engelska, jag blir galen på allt som har med engelska att göra. Men jag tog en liten paus och åkte iväg till träningen. Puuh, vad jobbigt det va! 24 stycken intervaller är inte att leka med ska jag säga er. Men jag försöker se på det positiva och hoppas att det kommer att märkas om ett tag ;) Just nu sitter jag i köket och mitt engelska block ligger bredvid, men jag vill bara stänga ihop det för kvällen. Jag får komma fram till en bra lösning. Något positivt är iallfall att det är fredag imorn! veckorna bara susar förbi, tänk snart är det sommar igen! :D

Idag har jag även hunnit med lite pepparkaksbak med min härliga mormor. Det va jätte mysigt, även ifall jag satt mest och mumsade på degen, men lite pepparkakor blev det allt. Vi skrev även en liten hälsning till min syster, jag hoppas att hon blev riktigt avundsjuk på oss!
Nu ska jag sätta på lite julmusik och ta fram den där pepparkaksburken och börja plugga lite på engelskan igen.

over and out
/ LinaBeijer


Något som jag blir sugen på att se är Sunes jul,
finns det något bättre?

En vanlig Onsdag

Nu har jag vart riktigt dålig på att skriva i min blogg. Men det har faktiskt vart rätt mycket just nu, speciellt i skolan. Det är inlämningar och prov på allt nu innan jul. Inte kul alls! Just nu sitter jag och pluggar engelska, eftersom jag har prov på fredag. Jag hade tänkt att slänga upp lite bilder sen i lördags, men jag sitter tyvärr inte vid den datorn just nu. Jag hinner kanske slänga upp dom efter min träning, ska försöka hinna med det också. Annars så gör jag det imorn.

Nu ska jag fortsätta att kämpa med min engelska och sen iväg till träning.

over and out
/ LinaBeijer

RSS 2.0