har det allmänt mysigt i min säng

hmm... ser det mysigt ut tro? anyway, idag har jag vart i skolan(jasså?). dagen kändes ganska lång och jobbig. efter skolan hade jag tänkt att ge mig i väg för att träna, men mina studier hindrade mig. jag var tvungen att skriva klart två uppsatser som ska va inne imorgon. en utav dom skulle egentligen va inne idag, men snäll som min lärare är fick vi lämna in den imorgon istället. vissa lärare är allt generösa! imorgon är det fredag och ännu en helg att se fram emot!

over and out,
/ LinaBeijer

<3


ville bara skryta med något snyggt!

jag började längta lite smått efter min lilla godbit!

over and out,
/ LinaBeijer

jag hittade ett sött tecken på min mac,  snyggt va?! :D

jag kom på att detta tecken kanske bara funkar för dem som har mac books (:

en fantastisk fika med underbara vänner!

idag tog jag mig en fika med grönis & erica malmeskog. åhh, vad mysigt vi hade! vi hade så himla mycket att prata om! vi planerade även massa roliga saker de kommande helgerna!
over and out,
/ LinaBeijer

sätter mig med läxor & choklad!


oj vad uppblåst man kan se ut!

idag har jag tränat innebandy, jag måste säga att jag har gjort bättre träningar. men det är bara att ta igen. nästa träning är redan imorgon, då vi ska ge oss ut på en 5 km lång spring tur. nu ska jag lägga mig i sängen och lära mig lite tyska!

såhär ser veckans träningar ut:
Måndag: innebandy pass + biptest
Tisdag: springa 5 km
Onsdag: 2 timmar innebandy
Torsdag: fysträning
Söndag: Simma

Kommer jag att klara av denna veckan tro?

over and out,
/ LinaBeijer

helgen får ett MVG

helgen har vart mycket väl godkänd! jag vet att jag har vart väldigt dålig på att uppdatera i helgen, men så blir det när man har kul. i fredags efter skolan åkte jag, malin och jenny lindman hem till malin för att göra klart våran uppsats. men det blev att vi mest tramsa runt, man har inte mycket skolkrafter kvar på en fredag vid fem. efter det stod fest på schemat. en mycket lyckad kväll blev det, tack så mycket för att ni gjorde min kväll fantastisk! igår kväll spenderade jag med älsklingen, jag sov även där och idag fortsatte vi att titta på o.c och räknade lite matte. vi va i badhuset med laget för att träna, åh hej vad jobbigt det va! nu ska jag läsa lite engelska bok och senare sova.

over and out,
/ LinaBeijer

ska nu kolla på O.C med världens tönt! :D

.

hm, skattefrågor, usch!

sitter just nu i skolan med jenny lindman och malin birger birgersson. vi är ute i sista stund för att skriva klart och skattefrågan och va det olika blocken tycker om den. jag måste säga att det är inte är kul alls att sitta med detta på en fredag eftermiddag. men jag får glädja mig med att jag ska ha en fantastik kväll med jenny, jenny & malin!!

over and out,
/ LinaBeijer

en otroligt bra kväll!

nu ska jag berätta om en fantastisk kväll jag hade igår! först var Samuel hemma hos mig, vi började titta på första säsongen av O.C. jag kan säga att jag va som fast vid teven när vi väl hade börjat. det är helt klart bland den bästa serien som någonsin har gjorts! när vi hade sett på ungefär tre avsnitt cyklade jag iväg för att möta upp jenny grönis vid arenan. vi skulle nämligen titta på killer queen. åhhh gud så bra det va! fast jag måste säga att både jag och jenny kom fram ganska så snabbt att det var en väldigt lam publik. så för det mesta fick vi känna på hur det känns att vara uttittad. men varför ska man bry sig om det? vi va där för att ha det kul och vi hade det grymt kul!!! skämma ut oss, jo det gjorde vi allt :D


som ni förstår befinner jag mig i skolan. så nu ska jag återgå till studierna!

over and out,
/ LinaBeijer

sitter fast klistrad framför tv:n

sitter just nu i soffan och tittar på idol.  det är helt sjukt att det är så många som är så himla duktiga i år. det är nästan så att man vill att alla ska gå vidare. men det förstår jag ju att inte det skulle funka. istället för att prata om idol, som säkert många av er tittar på, tänkte jag skriva lite om min dag. vi va idag ute med laget och sprang fem kilometer. det kändes ovant, eftersom vi inte brukar va ute och springa långa sträckor. men det va väl på tiden att vi tog oss ut i skogen för att springa lite. nu är jag helt slut i benen, eftersom det har blivit ganska många träningspass denna veckan och det har bara gått två dagar än så länge!!
nu ska jag inte klaga över hur trött jag är, utan fortsätta att kika på idol!

over and out,
/ LinaBeijer

den omtalande väskan

jag lovade att lägga upp en bild på min nya väska. jag köpte den på MQ för 999 kronor. jag fullkomligt älskar den!
(ni behöver inte lägga märke till min obäddade säng)

over and out,
/ LinaBeijer

jag är helt slut, därför går jag och lägger mig på direkten!

.

robin söderling & besök på vägarna

i helgen har davis cup spelats här i lidköping. jag har inte haft tillfället att gå och titta, men jag har hört att sverige vann dubben igår och att robin vann idag, har jag rätt? har jag berättat om att jag har spelat tennis i många många år? det var johanna som fick med mig på en tennis träning, kunde jag vart sex eller sju år när jag börja? sen började jag träna ungefär fyra gånger i veckan tills jag var fjorton ungefär. men iallafall, när nu robin söderling gick och vann sin match måste jag ju berätta att jag har träffat honom några gånger, till och med pratat med honom! det är jag ganska så stolt över. första gången var nog när jag och johanna kom till träningen och den va inställd, då tränade robin på ena banan och vi frågade om vi kunde få låna hans mobil för att kunna ringa våra föräldrar, men icke! det fick vi minsann inte från första början. men sen kunde han nog inte säga nej till två så söta flickor som vi. andra gången jag och johanna pratade med honom var när han tränade på banan bredvid oss i LTK hallen. jag och johanna sprang över på banan han tränade på och frågade om han autograf. visst fick vi en autograf alltid, han signerade mig adidas keps åt mig! och jag måste erkänna att jag har kvar den än idag!

nog pratat om tennis. idag har jag försökt att plugga lite matte, men det gick verkligen inte! efter redan tjugo minuter tröttnade jag och la ihop boken. jag försökte även läsa min engelska bok, men på den tröttnade jag efter första sidan. istället har jag legat och slöat i soffan och sängen. men när pappa kom hem ifrån stugan drog han med mig ut för att övningsköra och tro mig, det gick hur bra som helst! pappa satt nästan och pratade i telefonen under hela färden och jag klarade mig alldeles själv! nu ska jag ta mig lite chokladpudding som min mor har gjort, och vänta på valet som snart börjar. heja blått!!!
nu har du väl allt glömt tröjan robin?

over and out,
/ LinaBeijer

nu är det söndag igen!

gårdagens kväll blev riktigt mysig. jag och älskling stannade hemma och kikade på harry potter. åhh vad dom filmerna är bra! har man inget att göra, funkar alltid en harry potter film! funderar på att se en till idag, men det är ju så himla höstigt väder idag. kanske ska man sätta sig ute i trädgården med hen filt och en kopp te och plugga lite? plugga är ju behövligt iallafall. som jag har sagt förut, söndagar är en "göra läxor dag". just nu sitter jag iallafall och tittar på valbussen. åh vad irriterande det ä att man inte får rösta i år (:
juste, igår köpte jag mig en ny väska på MQ för 999 kronor. jag kan lägga upp en bild på den senare så får ni se hur den ser ut :)

over and out,
/ LinaBeijer
visst är det härligt med riktigt höst väder?!

ett gott skratt om dagen förlänger livet!

hade det super mysigt med flickorna igår! vi skrattade så mycket att jag tror att alla fick kramp i magen. vi pratade mycket om våran resa till prag som äger rum om ca en månad. åhhh vad roligt det kommer bli! jag vet inte riktigt vad som kommer hända ikväll, än så länge är det ganska så oklart.

over and out,
/ LinaBeijer

drar mig nu mot lidköpings för att träffa några goa brudar!


det blev en tröja på stan ändå!


back on track!

nu har jag inte bloggat på ett tag, och jag veeeeet, jag lovade ju att bli bättre. men nu ska vi inte klaga över et utan göra någon nytta istället. jag kom precis hem ifrån älsklingen, nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka fram till stan för att träffa mormor. senare på eftermiddagen ska jag träffa jenny, jenny & malin. och sen får vi se vad kvällen har att bjuda på, troligtvis blir det lite party.
jodå, visst är vi seriösa alltid!

over and out,
/ LinaBeijer

dålig uppdatering? det ska vi ändra på!

jag har vart lite dålig på att skriva på sista tiden, det har helt enkelt vart lite mycket just nu. men sånt händer ju, man kan inte ha tid med allt. jag har suttit och pluggat på ett historia prov som jag ska ha imorgon. jag förstår inte riktigt vad det egentligen handlar om, men vi får väl se hur det går. nog pratat om skolan, man lägger ner så mycket tid på den ändå. nu ska jag krypa ner i sängen, det behöver jag verkligen!
Godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

hittade en ytterst söt bild på min dator!


malin birger birgersson jobbar flitigt måste jag påpeka!


söndagar är kassa!

efter att samuel åkte iväg för att förbättra på musklerna, satte jag mig direkt vid skolarbetet. det är ju inget ovanligt, för söndagar är ju som en skoldag, bara att du får lite sovmorgon, eller? NEJ! så är det faktiskt inte, på söndagarna ska vi vara lediga och inte behöva dränka ner sig i en massa läxor. tycker jag är dåligt, men måste man så måste man. medan min syster springer iväg på nöjen som bio, sitter jag som sagt hemma med mina läxor. men jag har ju något att se fram emot, det är nämligen så att jag och samuel åker till Gran Canaria i april. tänk vad härligt det kommer bli! men först har jag ju faktiskt prag att se fram emot (dit åker jag ju faktiskt om bara en månad). sen i februari åker jag och girlsen till österrike för lite skidåkning! och innan det har jag fyllt arton, woooohoooo! okej, det är ett tag kvar, men det är bra att man har något att längta till. nu ska jag återgå till skolarbetet.
jag känner mig verkligen rätt seriös just nu!

over and out,
/ LinaBeijer

att vakna bredvid dig är underbart!


nu har vi kräftskiva på vältgatan!

idag har vi haft kräftskiva här på vältgatan, mycket gott måste jag säga! men nu är jag så mätt så mätt, nästan så jag måste knäppa upp byxorna. såhär efter ångrar man sig att man proppa i sig så väldans mycket mat! men man har ju faktiskt bara kräftskiva en gång om året (kanske två eller några fler, men det är ett undantag). Nu ska och älsklingen sätta på en film och bara mysa!

jag drar mig mot skolan, hej!


en tävlingsinriktad kväll!

har just kikat på idol och oj vad bra det är! jag kan inte sluta fnissa åt alla människor som tror att de sjunger som gudar, men i själva verket är värre än jävulen. får man skriva så? kanske inte... vi har även ikväll haft vårat årliga kräftrejs. ja, ni hör ju bara på namnet. detta gör vi varje år vi ska koka våra egna kräftor. det går ut på att alla väljer varsin kräfta, sedan läggar man ner stackarn på golvet och ser vem som kryper snabbast till andra delen av köket. årets vins tog Samuel, han gjorde debut i år. där ser man, ingen dålig start här på karriären inte! min kräfta valde dock en annan väg, han valde att backa och stå allmänt still. jag fick tag på en riktigt lat jäkel. men så är det, man kan inte ha tur varje år!

over and out,
/ LinaBeijer


jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här.

jag saknade min "gamla" dator, så jag va tvungen att gå in och ta mig en titt. nu ska jag snart dra mig mot skolan.

over and out,
/ LinaBeijer

har spenderat tiden hos älsklingen

idol är alltid en favorit, det funkar i alla lägen :)

over and out.
/ LinaBeijer

jag kör på halv åtta hos mig, myyyys!



over and out,
/ LinaBeijer

jag har fått mig en envis förkylning

det blir ingen träning idag för mig, pga min förkylning som aldrig går över. jag får åka dit och kika lite och sen hjälpa min mor med lite smått o gott.

over and out,
/ LinaBeijer

opps

där ser man vad datorn kan ställa till det.

over and out,
/ LinaBeijer

skoltider

sitter just nu i skolan med malin birger birgersson. vi har precis vart en sväng på stan och ska nu snart i väg till matten! jag hittade faktiskt lite smått o gott.
puss och hej!

over and out,
/ LinaBeijer

innebandy dm

vi va ju iväg i skövde för att spela innebandy i helgen. jag har ju försökt att kurera mig hela veckan för att kunna bli frisk till detta. men jag kunde tyvärr bara va med på två matcher, sen sa min hals ifrån. så typsikt... men vi vann iallafall första matchen mot skövde och sen förlorade vi två matcher, men gick ändå vidare till kvartsfinal idag(jag fick order att stanna hemma idag för att friskna till). men jag följde matcherna hemifrån. de vann kvartsfinalen, men åkte tyvärr ut i semin mot mullsjö. tycker att det va riktigt bra kämpat! johanna kom även och tittade, tyckte jag va jätte kul. hon tog även lite kort som jag tänkte lägga upp.
over and out,
/ LinaBeijer

saknaden är stor

tände precis ett ljus för min farfar. tänk vad man kan sakna en person och så vet man att man aldrig mer kommer att få träffas igen. det är nu gått lite mer än fyra månader sedan du lämnade oss. åh vad saknaden är stor efter dig!
over and out,
/ LinaBeijer

fika och shopping, med en mysig jenny!

jag är helt slut efter en skoldag. visst jag började vid elva, men ändå, jag gick till fyra! efter skolan tog jag och jenny en mysig fika. sen gick vi och kikade lite på stan. jag hittade en tröja ett par leggings och ett snyggt skärp. men dock provade jag inte på stan och nu när jag kom hem passade det inte så bra. så på måndag är det jag som åker till stan för att byta! :)
jodå, vi har det dunder kul på våra lektioner nu för tiden!
ikväll kommer samuel hit, vi ska äta lite god mat och bara ha det mysigt. imorgon väntar dm, är jag verkligen i skick för att spela. jag eller nej, skit samma. jag ska spela!!
over and out,
/ LinaBeijer


baka baka en liten kaka.

har just nu bakat blåbärs muffins till min kära klass. tro det eller ej, jag klarade att baka utan katastrof denna gången. ni kommer väl ihåg hur det gick förra gången jag skulle ge mig på att baka? då jag tappade allt mjöl i hela köket? men iallafall, nu väntar jag på att dom ska bli klara. ni förstår säkert vart jag fördröjer tiden medan jag väntar.
vi utnyttjar lektionerna fullt ut!
tre små söta tjejer med sina maccie's!

over and out,
/ LinaBeijer

vad mer kan jag säga? HEJA MACBOOK!

sitter just nu i skolan och utforskar våra datorer.

drar mig mot skolan, igen.

.

dags för att besöka sängen.

visst ser detta rum ur mysigt ut?

over and out
/LinaBeijer

gratis är gott!

min förkylning verkar inte vilja ge sig. nu sitter jag i soffan med snorig näsa och halsont. det verkar inte bli någon träning för mig i dag, men jag ska pallra mig i väg till träningen för att kika en liten stund. jag måste hinna bli frisk till helgen, då vi ska åka i väg till skövde för att spela dm i innebandy. det skulle va en katastrof om jag skulle missa det!

idag har jag lekt med min nya MacBook(som jag inte har lagt ett enda öre på!). tänka sig vad mycket kul man kan hitta. jag börjar faktisk lära mig nu, sakta men säkert. tänka sig att det är så mycket roligare att leka med en dator som va gratis! detta är mitt nya liv, men näsan framför min macie.

over and out,
/ LinaBeijer

jag har fått en bäääbiis, MacBook!

just nu sitter jag i skolan. vad gör hon där tänker ni. jo, det ska jag tala om för er. jag sitter med min nya MacBook! :D

vi har äntligen hittat våran kärlek, den heter Mac.

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0