Lediga Fredag

Har just nu kommit upp ur sängen. Varför känns det så mycket bättre att sova längre när man vet att alla andra får gå i skolan? Nu ligger jag i sängen och väntar på min älskling. Senare ska jag hem till jenny penny och äta pizza, mums!

over and out,
/ LinaBeijer


såhär ser man ut på morgonkvisten.

Ledigheten känns underbar!

Nu har jag kommit hem ifrån ett riktigt fyspass! Jo man tackar. Men det känns alltid härligt när man vet att man har klarat av det man inte trodde att man skulle klara av. Oj, vilken förklaring det blev. Det va skönt efter iallafall! Nu har min helg börjat! Känns oerhört bra. Jag hade nämligen bara en lektion imorgon, men min snälla svenska lärare bytte så att vi hade den idag istället. Så imorgon är jag helt ledig! En lång sovmorgon ska jag ta, det är jag verkligen värd. Så nu hoppas jag verkligen inte att det är någon som ringer och väcker mig imorgon. Nu ska jag krypa ner i sängen och gotta mig framför en film.

over and out,
/ LinaBeijer

filmanalys, askass!

har just nu kollat på sveriges dåligaste film, nej världens dåligaste film med elina. vi tänker inte ens lämna ut några namn.

over and out,
/ LinaBeijer


sjukstuga = mitt rum

Har tränat fotboll idag, men det blev inte lång varigt för min del, då jag sträcker upp en gammal skada. Så just nu hinner jag inte skriva mer, det är dags för mig att gå till sängs och lugna ner mig lite.

over and out,
/ LinaBeijer

hu?!

jag tror att jag håller på att bli spritt galen!!!!!

over and out,
/ LinaBeijer

en mycket härlig helg

Jag har haft en helt fantastisk helg! Igår åkte jag och samuel ut till stugan en sväng. MEN vi åkte två mil fel! Hur kan det ens vara möjligt? Senare på kvällen åkte jag iväg till råda för att grilla, mycket mysigt! God mat, kubb och trevligt folk. Vid tio tiden kom samuel för att hämta upp mig, men innan vi åkte hem tog vi en sväng för att köpa glass. En mycket mysig kväll! Dagen har jag mest spenderat i samuels säng, kan knappast bli mysigare.

Nu sitter jag i soffan med en skål jordgubbar, jag får känslan att sommaren är på väg!

over and out,
/ LinaBeijer

sol vind och vatten

Har precis slutat jobbet, nu ska jag ta migen sväng till stugan i det fina vädret. Är det fortfarande för kallt för att bada tro? Kanske blir årets första dopp idag! :D Ikväll blir det att grilla med mina små flickor!

over and out,
/ LinaBeijer

tjocke fan


skrattar så tårarna rinner!

tränsingverk i magen, på grund av skratt?

Har just nu vart inne på en sida där folk har skickat fel sms till fel personer, jag har alltså haft mycket roligt den senaste halvtimmen. Känns dock lite dumt att sitta och skratta för sig själv i mitt rum. Denna sidan hittar du http://www.felsms.com/

Juste, nu har mitt rum blivit klart, nytt golv och allt! Inom en snar framtid ska vi åka till IKEA för att finna en garderob som passar och lite andra prydliga saker. Nu ska jag sova, imorgon är det äntligen fredag!

over and out,
/ LinaBeijer

Intervaller är det bästa vi vet!

Sitter just nu i skolan och är heeeelt död! Min underbara idrotslärare Anders Back har haft intrevaller med oss här idag. Det va som att besöka helvetet kan jag helt klart intyga! Men han gör det för vårat egna bästa säger han, så det är väl ganska så generöst från hans sida ändå. Nu har jag rast ända till klockan ett och då kör matten igång. Jippie!

over and out,
/ LinaBeijer


bank bank bank!

Nu när jag sitter här och försöker bli klok på historian kommer snickar'n och ska banka och ha sig i mitt rum!! Hur ska jag då kunna koncentrerar mig och utföra mina studier på ett bra sätt? Jag har nu fått proppa in mina hörlurar och satt musiken på högsta volym, men är det verkligen en bra lösning? Kan jag verkligen tänka bättre med skrikande röster på högsta volym i mina öron?! hjääääälp.

Men jag tror att jag hitta mig en lösning, jag cyklar hem till samuel för att plugga där.

over and out,
/ LinaBeijer



Historia...

sitter just nu och tränar på de två världskrigen, har nämligen prov på det imorgon i historian. Så nu ska jag fortsätta med den, senare kanske jag kan belöna mig med en film?

over and out,
/ LinaBeijer

en underbar helg!

kom hem ifrån stockholm igår vid sju. Jag har haft en riktigt toppen helg måste jag säga! När jag hade kommit hem, kom älsklingen och hälsade på mig. Tänka sig att man kan sakna någon så mycket över bara en helg.

Nu är det en ny vecka och vädret är fantastiskt! Ska sätta mig ute i solen och läsa lite historia. Jag kom även fram till idag att jag ska byta från samhäll ekonomi till samhäll friskvård. Jag tror att jag gör mig ett klokt val!

over and out,
/ LinaBeijer

Innebandy SM final & bio

dagen har varit ett stort nöje! En underbar dag måste jag till och med nästan säga. Det kunde knappast ha blivit en mer spännande match, bara att IKSU skulle ha gått hela vägen. Men ett par riktiga kämpar är vad dom är! Vid sju tiden på kvällen gav vi oss ut på staden för att hitta oss något gott att äta. Efter ungefär en halv timmes letande hamnade vi på en Indsik resturang, mycket god mat. Men gästerna tröttnade nog dock på oss under tidens gång. Efter maten gick vi vidare till bion, vi tittade på Remember Me, en utav det bästa och mysigaste filmerna jag har sett. Dock kunde man ha ändrat lite på slutet, jag ska inte avslöja slutet ifall det är någon där ute som inte har sett den än :) Nu ska vi snart gå och lägga oss för att ladda upp energin för morgondagens shopping!

over and out,
/ LinaBeijer


utanför globen.

inne i globen.

IKSU

lördgar morgon

Nu har vi precis vaknat här i lägenheten på drottninggatan. Sova på soffan va ingen höjdare, ryggen verker bra efter denna natten. Men vem lägger energi på att klaga på det? Vi lämnar helt enkelt soffan och går vidare. Nu ska vi duscha och göra oss i ordning, sen ska vi gå ner och leta efter ett ställe där vi kan slå oss ner och äta lite frukost. Efter det traskar vi iväg till c centralen för att fiska upp erika lennartsson. Vi har hört att hon är lite vilsen här i stora städer. Och efter det går vi självklart vidare till glooooben :D:D Jag hör av mig senare i kväll.

over and out,
/ LinaBeijer

HardRock Cafè

Nu har vi kommit hem ifrån middagen, det blev att vi stannade på HardRock cafè. En mycket lyckad kväll helt enkelt. Nu ska vi lägga oss och sova, för vid elva imorgon ska vi hämta erika på c- centralen, sen går vi vidare till globen! EN händelserik dag imorgon blir det utan problem!

over and out,
/ LinaBeijer



nog fanns det mat för en hel armè.

framme!

nu sitter vi i lägenheten i stockholm på drottninggatan! nu ska vi ut och kolla staden!

over and out,
/ LinaBeijer

tuff tuff tuff, tuff det säger tåget

sitter just nu på tåget med sof'fan aronsson!



nog underhåller vi oss alltid!

over and out,
/ LinaBeijer

mot stockholm

Det blev en kort skoldag idag. Jag klagar inte alls på det. Nu ska vi snart lämna vältgatan, lidköping och istället åker vi mot skövde(sjuuukt långt dit). Sen hoppar vi på tåget mot STOCKHOLM! Skriver mer på tåget, eller när vi har kommit fram.

over and out,
/ LinaBeijer

Freeedag!

Sitter just nu i skolan och försöker lära mig lite om vindkraftverk. Inte så värst kul dock, men om några få timmar tar jag tåget till Stockholm och imorgon väntar Innebandy SM!

over and out

/ LinaBeijer


Lilla fölet Beijer?


Min pappa har gått och blivit ett föl! Man kan inte tro att denna lilla krake föddes idag på morgonen. Herre min skapare vad fort man kan lära sig att gå då. Hur lång tid tog det för mig, ett år?! Hur söt som helst är hon iallafall, för det är just va det blev, en liten flicka. Jag har kommit med några förslag på namn, men det är inget utav mina förslag som passar. Nåja, ska väl va glad att det har till kommit ett litet föl i familjen.

Dagen har jag spenderat med samuel. Vi tog på oss skor med hjul(?) och åkte och köpte glass i solen, mycket mysigt! Men jag fick dock lite ont i höften av allt åkande. Lina, hur gammal är du egentligen? Höften?! Jag kanske ska börja tänka på pensionen?

Jag va även ute och sprang i 35 minuter i skolan idag, mycket nöjd över det!

IMORGON ÅKER JAG TILL STOCKHOLM!


over and out
/ LinaBeijer

nu väntar soffan för min del...

är precis hemkommen ifrån jobbet. Blev bara att jobba tre timmar idag, men det räcker absolut! Ska nu sjunka ner i soffan och bara ta det väldigt lungt. Det blir nog att gå och lägga sig tidigt idag. Låter inte det väldigt skönt? :)

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

springtur & jobb

Kom precis in efter en härlig springtur, nu hoppar jag in i duschen och sen trampar jag iväg till jobbet. Här är det full fart må ni tro!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

aprilvärme





Jag och vilma sittewr just nu ute i solen och gottar oss. Jag tror att solen och värmen är det stora samtalsämnet just nu. Men det är ju så otroligt skönt ute i solen. Idag hade jag mitt matteprov, vi får väl se hur det gick. Vid fem ska jag cykla iväg till jobbet och jobba lite, men tills dess ska jag bara sitta här och njuta!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

onsdagens studiepass

sitter just nu i skolan och skriver på hannas uppsats, visst är jag lite för snäll? Senare ska vi gå iväg för att få i oss lite kääääk.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


solsidan & ice age 3

Har just nu kommit hem ifrån älsklingen min. Jag dog nästan av saknad, så var tvungen att cykla iväg till råda. Vi tittade lite på solsidan och Ice Age 3. Nu är det dags för lite matte och självklart desperata hemmafruar! Hoppas att ni har haft en lika härlig dag som jag har haft!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

läxor & presenter

Kom hem från skolan för ett tag sen, mycket skönt. Nu ska jag sätta mig och göra lite läxor ute i solen.
Senare blir det nog att ge ut sig på en liten spring tur. Mina paranteser hade föresten köpt med sig lite saker till mig ifrån Kanada. Bland annat en Tommy Hilfiger tröja, choklad och ett par skor. Kändes nästan som julafton, fast på våren då.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer



tråkiga dagar blir så mycket roligare.

solen lyser, himlen är blå!

sol sol sol åhhh sooool! varför blir allt så mycket lättare så fort solen sticker fram sin underbara värme? idag efter skolan gick jag och hanna iväg för att ta oss en fika ute i solen. åhhej vad härligt det va att sitta och njuta i solen. den har verkligen vart saknad under denna långa vinter tid, känns bra att få tillbaka värmen igen.

Nu ska jag ge mig ut för att springa lite, bäst att hålla sig i form även om innebandyn är slut.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

tillbaka till det normala

Mamma och pappa är hemma! Åh, vilken underbar känsla att få krama om dem igen!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

bilder från igår








en stor saknad efter min familj!


Jag hittade mig lite bilder på min systers blogg. Åh vad jag känner saknad!

Ni gör mig lycklig

Gårdagens kväll kan beskrivas med många ord. Men det viktigaste är att alla hade en bra kväll! Jag ska ladda upp lite bilder så fort jag har fått tag på dom.

Nu ska jag sätta mig ute i solen och tänka på saker som gör mig lycklig! Till exempel att min mamma och pappa kommer hem ikväll, det är underbart!

over and out,
take a chill pill.

Hörde jag Barty?

Just nu sitter jag hemma hos elina. Ikväll är det dags att fira tösa, eftersom hon har gått och fyllt 17 år! Min lilla jänta håller på att bli riktigt stor tös!
over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer
dessa super snygga bilder bjuder vi på! Nu är det dags för parteey!

Fredagsmys

Åh vad härligt väder det  är ute idag! Jag har satt mig ute i solen med en filt och bara njuter av det fantastiska vädret. Fredag och bra väder, kan knappt bli bättre. Men men, nog skrivet om vädret. Snart ska jag cykla iväg till jobbet, det kanske inte är höjdpunkten på denna dagen precis.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


skrik & gap, för en dator?

Ikväll har det vart fullt ös i lägenheten. Det är kanske inte så konstigt när det finns två pojkar på 13 och 11 år och endast en spelande dator? Men efter lite bråk och skrik så löste sig allt till slut, som tur va. Annars kanske dom hade rivit ner hela lägenheten, vem vet... I natt är det iallafall sista natten som jag sover borta, imorgon får jag komma hem till min egna säng. Åh gud så skönt det ska bli! Fast direkt efter skolan bär det av till jobbet, men när jag kommer hem vid nio tiden har Samuel lovat att det ska finnas pizza till mig hemma. Det ser jag verkligen fram emot!

Nu väntar sängen på mig.

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Svenska hit & Svenska dit

Nu sitter jag hemma i Monicas lägenhet i stan igen. Min älskade älskling har hållt mig sälskap under dagen, kan väl knappast bli mysigare?

Nu skulle jag sätgta mig ner och skriva min bokrecension och självklart har jag glömt min svenska bok hemma hos elina! Jag tror att jag snart går i taket! Jag kommer alltså få spendera min helg till skolarbete!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Elinabästavän 17 år idag! HURRA HURRA HURRA!

Idag vaknade jag i ett annat rum, nämligen Elinas. Eftersom att hon fyller år idag så sjöng vi självklart jätte fint för henne. Av mig fick hon ett halsband som man ska bryta på mitten, så jag fick mig en halva jag med!
Men just nu sitter jag här ensam i hennes rum, alla andra har åkt och jobbat eller gått till skolan. Men eftersom jag börjar halv tio gav jag mig iväg ut på en liten spring tur. Jag måste erkänna att jag inte har känt mig så duktig på väldigt väldigt länge! Jag fick även ett sms ifrån pappa som just nu befinner sig i Kanada hos min syster. Han skrev iallafall att dom hade vart ute och tittat på valar. En gråval tror jag att det va om jag inte minns fel, dom kunde tydligen bli 19 meter långa! Tänka sig att dessa jätte fiskar (eller om dom nu kanske mer klassas som däggdjur, vad vet jag) simmar runt i vårt vatten! En sån vill man dock inte simma på när man är ute på en liten simtur.
Nu ska jag cykla iväg för att utföra lite livräddning i badhuset!
over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer
Grattis på dig vännen min!


utsikt över Lidköping

Jag fortsätter mina dagar medans resten av min familj befinner sig i Kanada. Just nu bor jag hemma hos Monica i en lägenhet i stan. Mycket mysigt och man har nära till det mesta. Det gillar jag! Att slippa cykla långa sträckor för att komma dit man vill.

Nu har jag iallafall avklarat första dagen i skolan & något som gjorde mig lycklig va att jag kan gå hem ifrån skolan redan klockan nio imorn om jag skulle vilja det. Vad tycks om det? Inte alls så illa.

Dagens eftermiddag/kväll kommer jag att spendera till matte och träning på badhuset!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

mysiga gästrum

För ungefär en timma sen vaknade jag i mormors gästrum, konstigt nog tog det ett tag innan jag fattade vart jag va. Men som tur va kom jag på det. Snart ska vi ta oss en liten tripp till Götene för att hälsa på min farfar och farmor, det kommer bli mysigt!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer


saknaden efter er börjar bli allt för stor!


våriga promenader

nu har jag kommit hem ifrån en promenad med elina i det fantastiska vädret. Jag skrev tyvärr inget igår efter som jag hade fullt upp med annat. Man kan ju inte sitta inne när solen skiner och det är 19 grader varmt i solen?  Dagen började med att jag vakna upp hos älsklingen. Vi kom upp ur sängen vid halv ett, kanske va lite väl sent, men mysigt va det iallafall! Senare cyklade jag hem i vår solen. Det är väl bara att passa på att njuta av detta fantastiska väder, för snart kommer väl snön igen.
Just nu sitter jag hemma hos elina och försöker hjälpa henne med matten. Inte för att mina kunskaper är det bästa, men försöker gör jag iallafall! Senare ska jag hem till min söta mormor efter som jag ska sova där i natt.
over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer
lite mysiga kort från påskaftons promenad :)

lugna gatan

nu när mina paranteser har flygit ut ifrån huset hela vägen till Kanada, är det faktiskt ganska tomt här på vältgatan. jag får helt enkelt hoppas på att dom kommer hem snart igen, för själv klarar jag mig inte ännu! även om jag kan få för mig det ibland. Idag har jag iallafall inte planerat något, jag ska snart ge mig ner i mot tvättstugan och fixa lite med tvätten. det låter väl ändå oerhört kul? kanske håller jag på att växa upp lite?

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

lite för ensamt

Nu har jag vaknat upp och mamma och pappa har åkt iväg till kanada. & satan vad det är tyst här!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

Hemsedal


hela gänget i backen! :D

hemma bra men borta bäst?

nu är jag hemma efter några helt fantastiska dagar i norge! hade inte kunnat bli bättre än vad vi har haft det. det va riktigt tråkigt att sätta sig på bussen för att åka hem igår. men vi hoppas på en lika bra resa nästa år! :D

jag slänger upp några bilder så fort jag kan och får tid!

over and out,
take a chill pill.
/ LinaBeijer

RSS 2.0