work it out!

har vart på mitt vanliga easy line pass som jag alltid går på måndagar. jag har lyckats att komma i någon tränings period nu, men det kan behövas, för i september är det jag och min andra trettonkompanjoner som bestiger sveriges högsta berg! nämligen kebne kasie! kommer att bli skit ballt, imorgon är de löpning som står på schemat!
jag saknar innebandyn väldigt mycket nu. det blev ju tyvärr ingen bra säsong för mig i år, va skadad från januari fram till april. så nu får jag vänta ända till augusti då vi går på igen!

over and out,
/ LinaBeijer

börjar att blogga lite smått

eftersom jag inte har fått tillbaka min mobil får jag nöja mig med att lägga upp lite sådär halv tråkiga bilder. jag kan ju börja med att jag saknar min telefon något enormt! fattar inte hur jag har kunnat klara mig så länge utan den, men det ska man väl se som något positivt. men igår var jag på introduktionsmöte på mitt nya jobb, jag tror att det kommer bli en jätte bra sommar att jobba på hjertberg!
min syster kom hem med ett par sånna här till mig. nu har jag två par vita, ett par marinblåa och ett par rosa. jag har blivit lite sugen på att köpa ett par gula, vad tror ni om det? :)

over and out,
/ LinaBeijer

min älskade syster är tillbaka!

min syster är hemma och jag skulle inte kunna bli mer lycklig än vad jag är nu!



over and out,
/ LinaBeijer

sura miner...

som ni vet så skulle inte jag börja blogga förens jag fick tillbaka min iphone, så jag kunde lägga upp lite fina bilder. men den har inte kommit än... för dom glömde tydligen skicka iväg något som gör att det kommer ta typ två veckor till. idioter alltså! sånna människor borde inte jobba i service branschen...men nog om gnäll från min sida. imorgon är det jag som tar bilen till göteborg och hämtar min syster! jag ska få hem min syster som jag inte har träffat på SJU månader!
oj så mycket skoj vi ska hitta på!

tar mig en paus!

jag har bestämt mig för att inte blogga för ens jag får tillbaka min iphone och kan lägga upp lite roliga bilder!!! förhoppningsvis blir det på måndag. så ni får klara er en hel helg utan mig, puss!
over and out,
/ LinaBeijer

jorden går under på lördag?

jag som alla andra har hört att jorden ska gå under på lördag. tycker att det låter lite läskigt, men tror ju att det självklart inte är sant. skulle ju va lite tragiskt att inte hinna ta studenten och sånt där som är viktigt ;)
jag ber om ursäkt för att det inte kommer några roliga bilder, men min iphone är fortfarande på lagning!

over and out,
/ LinaBeijer

ingen energi här inte.

är så sjukt utmattad. jag kan inget annat än att ligga i sängen och tänka på hur trött jag är. längtar efter sommar gör jag också, hoppas att ni känner er lite piggare än vad jag gör. imorgon är det nya tag i skolan igen, men som tur är har jag en liten sovmorgon :)
hur skulle det va att få åka tillbaka till värmen?

over and out,
/ LinaBeijer

matte nationella.

äääntligen ar nationella i matte avklarat. ett prov i fyra timmar, är det verkligen lagligt? nu ska jag snart träffa älsklingen och ikväll är det desperate housewives!
over and out,
/ LinaBeijer

söndag kväll

hejade ni på eric saade igår? det gjorde jag! jag tyckte att han va riktigt duktig och gjorde ett bra framträdande, synd att det inte räckte hela vägen. dock gillar jag väl inte låten jätte mycket, men han va jätte duktig! jag tyckte även om denna låten:
vilken låt tyckte ni va bäst?

over and out,
/ LinaBeijer

nattinlägg.

idag har jag hunnit med massor! dagen började med en springtur, sedan massage. efter det hämtade elina mig så åkte vi fram till stan för en fika, vi fortsatte hem till henne med en dunkande bil. när hon sedan kört hem mig åkte jag och hämtade malin, vi åkte vidare till wookhouse, efter det hem till jenny och där spenderade vi resten av kvällen. nu är jag hemma och ska gå och lägga mig. eftersom jag inte hann träffa min älskling idag ska jag åka hem en sväng till honom imorgon. jag ska även hinna med och göra en roadtrip skiva med elina :)
en trött men glad tjej. juste, jag har fixat ett kontant kort och en GAMMAL telefon. jag insåg att det inte går att klara sig utan mobil i två veckor. JAG SAKNAR MIN ÄPPLE TELEFON!

over and out,
/ LinaBeijer

allt mellan himmel och jord på en fredag.

det är lätt att man blir rastlös när man är ledig. jag borde räkna matte, men jag har absolut ingen ork till det. det får bli mitt söndags projekt. snart ska jag iväg och njuta en massage. sen får jag ta bilen hem så kommer elina och hämtar mig så åker vi och fikar. jag måste ju låta tösa få köra runt på mig nu när hon har fått sitt körkort! :)
over and out,
/ LinaBeijer

lediga fredag

Godmorgon på er, det är molnigt ute idag. jag tänkte ta en promenad med vilma och sen ge mig ut på en springtur. i eftermiddag ska jag unna mig en massage, det ska bli skönt!
efter regn kommer sol.

over and out,
/ LinaBeijer

på en torsdag kan det hända mycket.

hej på er! hittade en härlig bild från gran canaria, haha. idag har vi haft nationella i engelska, bajs på det, hatar det, vill bränna upp det. men det kan jag ju inte. jag har vart och tränat idag (har tränat fem dagar i rad nu) det var det bästa passet på hela veckan, jag fick även med mig min vän klara. två av mina vänner har tagit körkort idag, jag är så himla glad för dom!! jag har redan hunnit med att få ett åk av min goding elina. nu ska jag sova, godnatt! ♥

over and out,
/ LinaBeijer

mycket att göra

Tjohej på er. har haft lite mycket att göra, därför jag inte hunnit skriva. idag har jag städat en lägenhet, vart på en låååång springrunda och firat min pappa som fyller år idag! grattis till han. imorgon väntar nationella i engelska, tumme ner på det...
svettig och go direkt efter 5 kilometer löpning (det är mycket för mig...)

älskade värme!

har legat ute och solat en timme, super skönt! nu ska jag ge mig ut och springa.

over and out,
/ LinaBeijer

soliga tisdag

Godmorgon på er, det är sommarvärme ute idag! eftersom jag knappt har några lektioner idag så tänkte jag göra klart mitt arbete så snabbt som möjligt så att jag kan ge mig ut i solen. jag hade tänkt att ge mig ut på en springtur idag, jag har ingen lust att ge mig in på sirius när det är så fint väder. imorgon är jag ledig och det är super skönt!
ska även hinna med och träffa denna tönten idag :)

over and out,
/ LinaBeijer

en bra måndag.

har vart på ett riktigt svettigt kondition och styrkepass, skit kul! imorgon ska jag ge mig ut på min andra springtur denna vår, vi får väl se hur det går. jag ville bara demonstrera med en bild att det är riktig sommarvärme här i vår stad!

over and out,
/ LinaBeijer

knasigt.

min blogg har vart lite knas den sista tiden, men nu verkar det som att det funkar. ni kan ju knappa in en kommentar om inte allt är som det ska :)

over and out,
/ LinaBeijer

Godmorgon på er, eller godeftermiddag.

sitter just nu i skolan och spelar spel. jag kom fram till att jag redan har slutat! eller ja, jag ska räkna lite matte. men det är ingen lektion ju :) härligt att sluta tidigt så man kan ge sig ut i det fina vädret!

over and out,
/ LinaBeijer 

en fantastisk helg.

kom hem från ett spinningpass för ett tag sen. helgen har vart fantastiskt bra, fika med tre söta flickor, årsfest med laget och mys med älsklingen, kan det bli bättre?
over and out,
/ LinaBeijer

fika i parken.

hej all söta. kom nästan precis hem ifrån parken, då jag har fikat med tre små söta flickor. nu ska jag vidare på årsfest. skriver mer när jag kommer hem, hej på er!

PROBLEM!

känns inte allt för gött att min skärm på mobilen är i tusen bitar. det är ju min lilla ögonsten!
over and out,
/ LinaBeijer

trasiga mobiler & sommarjobb.

när jag skulle cykla hem från skolan idag lyckas jag att ramla med cykeln! och inte nog med det utan då tappar jag min älskade iphone i marken och hela skärmen går i kras. jag visste att jag skulle få otur när jag cyklade på en A brunn. men det finns lite glädje i det hela, jag har fått ett jobb på ica hjertberg här i lidköping. då blev jag glad igen! :)

over and out,
/ LinaBeijer

torsdag morgon

godmorgon på er, klockan är tio i nio och jag har sovmorgon till halv tolv. jag kunde inte sova längre helt enkelt. nu ska jag hoppa in i duschen och sedan cykla vidare till skolan för att träna till ett slutprov jag har imorgon.

over and out,
/ LinaBeijer

work it out!

kom precis hem ifrån ett träningspass. idag va det lite trögt, men jag körde på än då. nu ska jag trycka i mig lite tacos, sen blir det greys. en ganska bra onsdags kväll trots allt :)
over and out,
/ LinaBeijer

nya skor & nya linnen

hej på er! jag har vart usel på att blogga. har inte riktigt haft något att skriva om. men efter skolan idag drog jag och älsklingen till götene (wow värsta stora staden ju)detta gjorde vi för att åka till min pappas affär för att köpa ett par nya träning dojjor till mig. fick även med mig ett nytt spor linne och en sport bh. nu är jag full redo för att träna vidare! imorgon är det cirkelpass som väntar!
jag påminner er om detta fantastiska program som börjar klockan nio!

skriver av mig såhär på tisdag morgon.

Godmorgon på er alla glada människor! det snöar ute och det är skit. nu tar jag bilen till skolan. Hej svejs!

2 maj.

när jag kom hem ifrån skolan lyckades jag att somna i soffan. jag vaknade sedan upp nästan två timmar senare och märkte att det var dags för att åka och träna. riktigt skönt med lite styrka i början på veckan.
har glömt att skriva min mamma kom hem med dessa godingar för ett par dagar sen. man kan inte ha för många converse, har jag rätt?

over and out,
/ LinaBeijer

amerikanska pannkakor.

ställde mig precis för att göra amerikanska pannkakor. perfekt att äta efter skolan när man är lite sådär små sugen. här har ni mitt recept.
  • 2 ½ dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • ½ tsk salt
  • 1 msk socker
  • 2 ½ dl mjölk
  • 2 msk smält smör + smör till stekning
  • 1 ägg
over and out,
/ LinaBeijer

skolan tröttar ut oss.

Hej på er, just nu sitter jag i skolan och är jätte trött. det enda jag vill är hem och sova, men efter skolan ska jag iväg och träna. jag måste även träna till ett prov som jag har på fredag. åhh vad jag längtar till helgen!
i skolan, då jag är som mest seriös.

over and out,
/ LinaBeijer

1 maj.

jag firade in första maj med ett riktigt härligt spinning pass. alltid skönt att träna dagen efter man har proppat i sig massa onyttiga saker. imorgon väntar styrka & uthållighet.
svettig och go.

over and out,
/ LinaBeijer

bilder från min valborg.


RSS 2.0