En lång vandring

Är precis hemkmen från en lång vandring med skolan. Tack vare detta har jag en dag ledig imorgon, fast den tiden kommer jag spendera på körskolan. Jag kunde aldrig tänka mig att det var så mycket som man skulle lära sig innan provet. Därför ska jag lägga mig i sängen och plugga! over and out, / LinaBeijer

shoppa på nätet, tummen upp!

har beställt lite kläder från internet idag, visar upp dom när dom kommit, sååååå söta! :)

over and out,
/ LinaBeijer

tiderna med dig på lektionerna är oslagbara!

hittade en ganska så söt bild på mig och jenny som är tagen i skolan. det som är bra med maccie är att man alltid kan använda photo booth om man får allt för tråkigt på en lektion. varför jag just kom in på att skriva om detta är för att jag just sitter och pluggar matte och skulle behöva en sån här stund med jenny just nu. men jag får glädjas av bilderna istället :)
over and out,
/ LinaBeijer

födelsedags party som ägde rum för någon vecka sen.

jag kom på att jag inte hade lagt upp några bilder från mitt födelsedagsfirande. jag har dock inte tid att lägga upp alla nu, men ni kan alltid få ett litet smakprov.

jag fick jätte fina presenter, en drink bok, en som man blandar drinkarna i och en tapasbok!

over and out,
/ LinaBeijer

choooklad.

jag kom på att jag hade en kul bild att visa!
med många om och men lyckades jag att smeta på lite choklad!

over and out,
/ LinaBeijer

lördags lyx.

är just nu hemma hos älsklingen. har blivit bjuden på tre rätters här, hur gott som helst! nu ska vi lägga oss framför en film och bara ha det allmänt mysigt. imorgon väntas ännu en dag med mycket plugg, jag ska även hinna med ett kalas. det är inte ofta det händer att man pluggar fredah lördag söndag. men denna helgen har det hänt, man känner verkligen av att man har vart ute på härligheter hela veckan.

 

hoppas ni får en mysig fortsättning på er lördagskväll!

 

over and out,

/ LinaBeijer


har fått ett besked om att min iphone börjar funka på onsdag, det var väl på tiden?

over and out,
/ LinaBeijer

ni kommer ihåg JP från paradise hotel & ung och bortskämd?

ni kommer väl ihåg denna killen från paradise hotel & ung och bortskämd? det är nämligen så att han har gjort en låt. låten kan ni hitta här! lyssna på den och tyck till!

over and out,
/ LinaBeijer

en resa i bilder...

lite härliga bilder från en toppen resa i hovfjället!

over and out,
/ LinaBeijer

vill man vara fin får man lida pin!

idag när jag vaknade bestämde jag mig för att ta en ansiktsmask. när det är lördag och allt tänkte jag lyxa till det med en choklad sådan!

over and out,
/ LinaBeijer

en härlig bild från hovfjället...

vi var minsann inte bara där för att ha kul. vi har gjort skidexamen och det var inte lätt kan jag lova ;) vi sattes verkligen på prövning. jag kan glädja er med att alla på bilden klarade det flesta utav testen.

over and out,
/ LinaBeijer

hemma bra, men borta lika bra!

nu kan jag meddela er att jag är hemma igen efter en fantastisk resa! jag kom hem igår och har dock inte hunnit blogga något förens nu. men här är jag! ikväll ska jag ägna min tid till handboll, plugg och pojkvän. det kommer att bli mys. jag hade tänkt att gå ut ikväll men saken är den att jag helt enkelt inte orkar. ikväll lägger jag upp bilder från resan.
over and out,
/ LinaBeijer

dax för lite snowboard!

allt går i ett, nu åker jag till hovfjället!

over and out,
/ LinaBeijer

jag gör alltid allt i sista sekund...

jag hinner inte lägga upp bilderna sen igår. jag i full gång med att packa till skidresan. typsikt mig att vara i sista sekunden. senare blir det klassfest!

over and out,
/ LinaBeijer

Glad som barnen på julafton

Första inlägget jag gör på min iphone! Jag är lika glad som barnen är på julafton. Nu ska jag hoppa in i duschen innan mina gäster kommer. over and out, / LinaBeijer

idag har jag gjort nytta!

skrev precis klart mitt cv, jiho! nu väntas en timme framför teoriboken, sen blir det till att sova! idag satt jag på körskolan till tio över sex och sen i väg på träning. allt går i ett! imorgon kommer mina vänner hit på en bit mat, det ska bli mysigt! Godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

kikar just nu på handboll

jag får ont i öronen så som min pappa skriker. som ni vet så möter sverige polen mästarna. missa inte den sista delen av matchen!

bilden är tagen på religionen idag, koncentration!

over and out,
/ LinaBeijer

jag älskar dig <3


väntan...

jag ligger och väntar på ett sms från Tele2, jag vill börja använda min iphone!!!

over and out,
/ LinaBeijer

uppkörningen närmar sig med mini kliv...

jag kämpar vidare med mitt körkort. idag började jag med att träna på datorn, jag klarade första omgången på första försöket, wiiho! måste vara ett ganska bra tecken på att jag kan lite i alla fall? jag satt där i alla fall i två timmar, sen blev jag trött och åkte hem. jag är så trött nu för tiden, det är nog för att jag inte får springa och röra på mig. men imorgon ska jag på styrkepass med laget! jag saknar mitt lag, jag har bestämt mig för att när jag kommer hem från hovfjället ska jag börja träna trots skadan, yeeah!

mitt i denna kyla vill jag få fram lite sommarvärme!









over and out,
/ LinaBeijer

sitter & tittar på handboll, man blir smått besviken.

over and out,
/ LinaBeijer

iphone 4

jag har köpt mig en jätte rolig leksak! eller leksak och leksak. jag har köpt mig en ny telefon som jag måste vara jääääätte rädd om säger pappa. dock kan jag inte börja använda den för ens om några dagar. det är så att jag bytte från telia till tele2 och eftersom jag ville ha kvar mitt gamla nummer tar det några dagar att skriva över. men jag är glad över att jag iallafall får sitta och titta på den ;)

over and out,
/ LinaBeijer

något meningsfullt

jag har gått och tänkt på en sak väldigt länge. vill jag tatuera mig eller inte? men nu har jag bestämt mig. jag ska tatuera mig! något meningsfullt, carpe diem

over and out,
/ LinaBeijer

nu kan jag pusta ut.

denna helgen har verkligen vart intensiv! jag har inte haft en minut ledig till att bara lägga mig ner och ta det lugnt. inte heller har jag och älsklingen fått någon tid för oss själva, eller när han väl kom hit i lördags somna vi båda innan det kom hem några härliga typer till oss. nu ska jag lägga mig ner och skriva uppsats och träna teori. jag har inte läst i teori boken på två dagar, inte okej!

over and out,
/ LinaBeijer

krogbesök.

igår blev det en lång natt, men idag fortsätter jag att fira...

over and out,
/ LinaBeijer

min hjälm är läcker!

over and out,
/ LinaBeijer

lilla jag blir 18 år idag! :D

fick bland annat en resa till Gran canaria, en resväska, pengar till en iphone, två tavlor & lite smått och gott! denna födelsedagen kommer att bli grym!

over and out,
/ LinaBeijer

sista träningen som sjuttonåring!

har precis klarat av mitt sista fyspass som sjuttonåring! jag kan inte se mig själv som arton. det är ju sjukt! att lilla jag ska bli arton, jag får lixom köpa trisslotter, nässpray, alvedon, jag får gå på krogen, jag blir myndig, jag får handla på internet och ja, många mer saker. jag får framförallt skaffa mig ett körkort!!!!!

over and out,
/ LinaBeijer

Sommar eller vinter?

får inte vintern er att längta till sommaren, och när det är sommar är det tvärtom? dessa två årstiderna har båda sin charm. men i alla fall, nu när det är vinter längtar jag till sommaren, därför har jag tittat på badkläder.
va inte denna bikinin typ döläcker?

over and out,
/ LinaBeijer

man kan visst vara med om allt.

ja som ni såg tidigare har jag vart i diket och krälat idag. men som tur är så har jag en anledning, det är glashalt ute! och det vet nog många av er, hur många av er har lixom inte halkat idag? men som tur va fanns det ju en bonde i närheten som kunde dra upp oss. imorgon ska jag ge mig på körningen igen, då jag har en till körlektion, jippi! tycker det är så himla kul att köra bil, men det blir väl ännu roligare när jag har mitt egna körkort? därför ska jag sätta mig med teorin nu innan jag ska sova.
jag lägger upp en riktig sommar bild mitt i all snö. jag längtar riktigt mycket tills jag och älsklingen åker till Gran Canaria. det är ju faktiskt inte så jätte långt kvar, ungefär tre månader kvar!

over and out,
/ LinaBeijer

jag fick nytta av halkan som jag va på igår...

på körlektionen idag stöp vi ner i diket. dock fanns det inget att göra, bilen gick helt enkelt inte att styra. sablar vad läskigt det va!

over and out,
/ LinaBeijer

halkan va läskig...

att köra halkan är något som jag alltid har vart ganska så nervös för, även fast alla andra säger att det var skitkul. men när jag väl satt bakom ratten och skulle tvär stanna i en hal sväng och samtidigt vara kvar på vägen, gjorde mig skit nervös och gör skraj! men hjääälp vad kul det va! det enda som var lite läskigt va när jag skulle bromsa utan ABS broms. jag kände bara hur jag tappade kontrollen över bilen och den bara snurrade runt. bilen slutade alrig att snurra heller. det enda jag kunde göra va att skrika rakt ut och hoppas på att jag skulle överleva ;)
mitt i all is och snö, hittade jag en bild på stugan som är tagen 2008. detta får mig att längta efter ännu en härlig sommar ute i stugan.

over and out,
/ LinaBeijer

halkan kan man ju göra utanför dörren...

nu är det så halt ute, att man inte ens behöver åka upp till kinnekullering för att göra halkan. den kan jag ju göra precis utanför min dörr istället. så halt är det verkligen! jag börjar bli lite nervös inför halkan, tänk om jag snurrar runt, då tror jag att jag kissar i byxan...

over and out,
/ LinaBeijer

fel på bilduppladdningen?

att lägga upp bilder på bloggen var ett stort problem idag. det funkade inte! men till slut fick jag upp en bild, så denna bild får ni glädjas med, tills jag lyckas få upp fler. denna bild togs i alla fall igår på johannas 18 års middag.

det stor omtalande ämnet just nu, är att skolan börjar imorgon!!! buuhuu... det är inget som jag har sett fram emot, inte det minsta. jag börjar alltså denna terminen med en tyska lektion klockan åtta på morgonen, sååå nice!

over and out,
/ LinaBeijer

ett födelsedagsfirande.

kom hem från johanna för ett litet tag sen. det blev en ganska så sen kväll ikväll, men har man roligt, varför sluta tidigt? vi bjöds på mycket god mat och det hela blev bättre med väldigt bra sällskap. förrätten fick vi alla ta del av, nämligen vegetarisk suschi. jag har aldrig ätit suschi förut, men det som jag har smakat idag tyckte jag var väldigt gott! det hela bestod mest av rullat ris, advokado, morötter, gurka och alger(?). detta doppade man i soja, väldigt gott! efter att jag fått denna mjuk start ska jag våga mig iväg till suschi baren för att få mig en smakbit! men iallafall, efter förrätt, varmrätt och efterrätt, spelade vi några roliga spel.
jag lägger upp lite roliga bilder från ikväll imorgon. har inte riktigt orken till att göra det nu.

over and out,
/ LinaBeijer

här & nu

eftersom jag vart sjuk och allt detta, kommer jag inte kunna att delta på matchen imorgon. det är tråkigt, men det är ju så livet kan va ibland. hellre att jag blir frisk än att jag blir sjuk igen om några dagar. för sjuk vill man inte vara på sin 18 års dag! just nu ligger jag i min säng och snorar framför MTV. senare ikväll ska jag hem och fira min älskade vän johanna!
over and out,
/ LinaBeijer

jag ska hålla hårt i mina pengar!

jag har lovat mig själv att inte shoppa allt för mycket detta året. det är väl inget nyårslöfte eller så. jag ska helt enkelt sluta att lägga alla min  pengar på kläder. jag måste ju trots allt spara mina pengar, jag ska ju resa en hel del i år. men iallafall det som jag ville komma till var att jag hittade en skit snygg kjol för endas 149 riksdaler! det måste väl vara godkänt i alla fall?
det syns inte på bilden, men det är jätte söta blommor på (:

over and out,
/ LinaBeijer

skrovel hit och skrovel dit

oj oj oj vad man kan vara skrovlig i halsen. jag trodde att när febern väl släppte skulle jag vara på benen igen, fit for fight lixom, men nej. då ska jag få ont i halsen och hosta som en galen lama. ursäkt ordvalet. jag ska iallfall bli frisk tills jag fyller år. för det gör jag om precis en vecka!
over and out,
/ LinaBeijer

nästan tillbaka på benen igen!

eftersom jag har vart sjuk i några dagar, har jag inte haft orken att skriva något. jag har väl inte haft något att skriva om direkt heller. jag har tillbringat den mesta av tiden i sängen framför tv:n. men jag har även kört lite bil och pluggat teori. det är något som man inte kan hoppa över även om man har lite feber.

over and out,
/ LinaBeijer

det är inte mycket med mig, har åkt på en sväng med feber och annat elände.

det får bli en innebandy bild idag, varför vet jag inte (a)

over and out,
/ LinaBeijer

teori har blivit en stor del av mitt liv...

nu ska jag iväg till körskolan för att göra lite teori i pärmarna, sen ska jag även ha en körlektion, jag ääääälskar att jag snart fyller arton!!!!

over and out,
/ LinaBeijer

vilken vändning!

i eftermiddag när jag inte hade något att göra, upptäckte jag att tjenare kungen gick på tv. det är en film som jag och johanna tittade massvis med gånger på när vi var mindre. vi var alltså inte små, utan mindre ;) men när jag satt där och kände mig som mest ensam fick jag ett sms av jenny. det var nästan som en uppenbarelse(haha?) jag hoppade på cykeln och cyklade till jenny (som jag inte har gjort på väldigt länge, bussen och jag har lixom blivit väldigt nära vänner.) och vi satte oss och tittade på den heta vampyren. en fruktansvärd tråkig dag fick ett kanon slut!
slänger upp lite varma bilder, eftersom jag längtar till Gran Canaria!

over and out,
/ LinaBeijer

dagen går vidare

som jag skrev i mitt förra inlägg, jag hatar verkligen dagar då jag inte har något att göra! jag har spenderat den största tiden med min teoribok. jag har försökt att locka hit min kära pojkvän, men det har inte gått i land. nu ska jag ta mig en smörgås och mysa med min hund!
over and out,
/ LinaBeijer

de gånger man vaknar upp & vet ingenting...

jag hatar när man vaknar en morgon och man vet inte vad man ska göra. jag vill göra saker när jag är ledig! istället blir det att man ligger i soffan med datorn eller tittar på tv eller något liknande. men jag har i och för sig ett körkort som ska tas. det får kanske bli att jobba vidare med det idag!

även min bästa kompis fyller år idag och inte vem och vad som helst, johanna fyller hela 18 år! grattis till dig stumpan. hoppas att du får en bra och harmonisk dag i bilen upp till norge!
GRATTIS MIN ÄLSKADE VÄN!

over and out,
/ LinaBeijer



år 2011 kommer bli mitt år!

lite bilder ifrån årets nyårsfirande.
detta va min nyår i bilder, hoppas att ni hade det lika bra som jag hade!

over and out,
/ LinaBeijer



RSS 2.0