GRATTIS MALIN

Glömde ju att lägga in en bild på födelsedagsbarnet!
GRATTIS MALIN PÅ 16 ÅRS DAGEN!


Spökhus & presenter

hm, jag har nu suttit med min blogg i två timmar. men det blir ändå inte som jag vill! som ni ser har jag gjort lite förändringar :) men jag kämpar fortfarande med klockan, den sitter inte i mitten som ni ser. Jag blir lite smått irriterad över detta.

Nåväl, jag va ju som jag sa på stan med Elina, vi hitta det vi skulle. Nu har vi pyntat mitt hus och så har vi gjort världens coolaste present till Malin! så nu hoppas vi att detta uppskattas.
snart kommer malin hit, då ska vi börja fixa med all mat och städning, så det är nog bäst för mig att jag börja förbereda!

over and out
/ LinaBeijer

nu blir ni allt lite rädda va? :D


Halloween

nu har jag vaknat, duschat, tagit på mig kläder. Nu bär det iväg till stan med Elina för att hitta lite coola presenter till en viss Malin som fyller år idag! :D GRATTIS MALIN!

sen är det dags för tat göra om mitt hus till ett riktigt spök hus, vi får se om vi lyckas :)

over and out
/ LinaBeijer


Götet & skoskav

Idag blev det göteborg med Erki & Soffan. Vi tog tåget som gick klockan nio, lite knivigt att gå upp vid halv åtta, men det klarade vi! Självklart är tåget som vi ska åka med helt smockat, men vi armbågar oss fram i tåget och får oss varsin plats. När vi väl är framme i göteborg tar vi riktning mot klubbhuset direkt. Men när vi går förbi något ställa som heter subway ska soffan in där och köpa sig en macka! så vi får helt enkelt gå in där och vänta på henne, men när vi sitter där så inser vi andra att vi vill ha en liten lite macka så då hittar vi en för tio kronor, perfekt! EFter det gick vi alltså till klubbhuset, när vi kommer ner för trappan i affären är det som att man hamnat i himlen! så många klubbor! så mycket innebandy saker! åh, man kan inget annat än att älska det stället. Jag hitta min exel chill direkt och gick vidare för att testa den. den funka perfekt. Jag frågade killen i kassan om han kunde böja den åt mig, då frågar han vad jag vill ha för böj. och då kommer jag med det dummaste svaret man kan komma med: det får du bestämma... hallå? säger verkligen en innebandy spelare så? men som tur va så gjorde han bara underböj så jag ska böja den lite mer själv.
Efter vi hittat det vi sökte gick vi vidare mot stan, och då får jag skoskav... självklart drabbas jag av detta. men samtidigt, tar man på sig nya stövlar får man skylla sig själv! vi kom in till centrum med mig haltandes efter, så glamoröst lina.. Jag och erika hittade oss lite kläder var, sen gick vi och åt.
När klockan närmade sig halv tre var det dags att gå till tåget, och för första gången på länge slapp vi faktiskt att springa dit. När vi kommer till herrljunga så är vårat tåg inställt! hallå, så kan man väl inte göra heller? så vi fick helt enkelt ta bussen in till lidköping, bara att vi kommer fram 40 minuter senare än vad vi skulle gjort.
Nu när jag är hemma ska jag och erki åka till soffan och kolla idol :D
Hoppsan, nu kom erika så jag får väl avrunda.

over and out
/ LinaBeijer



den blev min idag! :D:D

Godnatt

sitter och lyssnar på min gråtmusik. vet faktiskt inte riktigt varför jag döpt den till det, jag tyckte väl helt enklet inte om namnet lugna favoriter. Jag borde hoppa i säng efter som jag ska åka till göteborg imorn och köpa min nya innebandy klubba. detta har jag sett fram emot väldigt länge :) min höjdpunkt på hela veckan!
nu ska jag lägga mig i sängen med min ipod med gråtmusik (lugna favoriter, kalla det va ni vill) i mina öron.
Godnatt!

over and out
/ LinaBeijer


Paket :D

jag blev så sugen på paket!
så jag måste slänga upp en bild på paket, så blir ni lika sugna som jag på att öppna kanske? ;)


falköping & längtan efter jul

whhhopie! idag har Lina kört hela långa vägen till Falköping! Jag är såååå nöjd över mig själv! (key, Lina skryt inte allt för mycket) Jag och mamma tog med mormor och farmor för att hälsa på släkten i falköping, fråga mig inte hur dessa två vågade sätta sig i bilen när det va jag som körde. Skulle jag aldrig vågat! Min mamma har ett riktigt hjältemod som vågar att åka runt med mig alla gånger. Det går undan när jag kör får jag lov att säga.
Nå väl, vi åkte dit för att kolla in falbyggdens ost, jo det va allt käckt med alla tomtar. Lite tidigt bara kanske? Lixom det är fortfarande oktober. Vi åt även lunch där. Jag körde även hela vägen hem till lilla Lidköping (inte för att falköping är så mycket större, om det ens är större?) det gick galant!

Jag har nu suttit i tre dagar och tittat på trolltider. Ni vet den där julkalendern som gick för många många år sedan. Den är ju så himlans mysig! Jag skulle vilja va ett sånt där litet troll som lever i en väska i skogen. Det skulle väl va lite mysigt och hm, konstigt? :) Iallafall, den kalendern får mig verkligen att komma i julstämning, jag har även suttit och lyssnat på julmusik. hallå, Lina! va det inte du som tyckte att det va tidigt med alla tomtar nyss? Jo det va det kanske, men man lan väl ändra sig? Jag längtar så sjuukt mycket efter julen! det är inte klokt vad jag längtar efter jullovet, hallå, jag har ju höst lov nu ju.. kan jag inte va nöjd med det? Nej det kan jag inte, om dte inte kan va värme och sol så vill jag ha snö och jul!


over and out

/ LinaBeijer


Jag och min syster på julafton :D tack och lov kommer godingen

hem till jul! <3


shopping & städning

åh vilken härlig dag! Idag har jag och min mamma haft en hel dag på stan. FAst innan vi åkte iväg städade vi HELA mitt rum! vi fick ihop hela tre sopsäckar som vi körde iväg till tippen, eller rättare sagt, jag körde :D Sen åkte vi till stan, där jag hitta mig ett par jätte tuffa stövlar och sims 3. Vi lunchade på stan också, det blev en pastasallad och massa tårta! När vi kommit hem satte mamma igång med att baka bullar (hur kommer det sig?) själv satt jag bredvid och åt utav degen.
Oj vad klockan rusar iväg, nu ska jag åka för att träna innebandy. Jag skriver mer senare om jag hinner.

over and out
/ LinaBeijer

Jag hittade en liten för fin bild på mig och Malin., som råkar fylla år

på Lördag! :D


Avundsjuka & nöjda miner

min syster ska åka till L.A, min syster ska åka till L.A... Det är det enda som åker runt i mitt huvud just nu. Som lillasyster är jag otroligt avundsjuk! Precis som när vi va små, och jag hade redan ätit upp mitt godis och du hade ditt kvar, då va jag avundsjuk! och nu är jag avundsjuk! jag vill också följa med, jag vill jag vill jag vill! Men jag är glad för din skull Sofia, att du ska få uppleva detta äventyr :)
Själv gör jag ingenting på mit höstlov, jag saknar fortfarande lite värme och sol. Men värme fick jag känna på i mitt rum i natt när vi satt med våra datorer. Det va verkligen som en bastu där inne! Jag överdriver inte ett dugg!

Idag åkte jag fram till stan en liten sväng med Erika. Då hittade jag en jätte snygg klänning! Som om inte jag redan har nog med klänningar i min garderob. Men jag inhadlade mig en ny klänning för 300 kr, och jag är super nöjd över mitt köp! :)
Nu ska jag och mamma laga lite god mat, sen ikväll ska jag spela sims tre och kolla på desrata hemmafruar:)

over and out
/ LinaBeijer

Ps. min dator tappar bokstäver om det skulle fattas lite här och var.


...

nu verkar det som att mitt förra inlägg gick bort... jag som hade skrivit så himla långt! jag blir så trött på sånt här. för er som inte förstår så har jag lanat hela natten med mina vänner Erika & Soffan.
nu ska jag där emot sova

over and out
/ LinaBeijer

nu är det natten

Nu närmar klockan sig fem. Jag har suttit uppe ända tills nu! Det är ju inte riktigt klokt. Det konstiga är att jag inte alls är trött, men soffan börjar gnälla. Precis som ett litet barn när det blir trött. Fast det klart, hon är ju lite mindre än oss andra, så det är ju inte så konstigt. Jag är ju trots allt lite äldre än dom andra. Så jag är ju mycket tuffare och coolare.
Det verkar som att dom ska sova nu, men jag funderar på att spela lite till, men är det kul att sitta uppe själv? Nä, jag tror inte det. Det är nog dags att lägga huvudet på kudden och sova nu.

over and out
/ LinaBeijer

måste bara meddela att min bäddsoffa brast när dom la sig i den nu. ni kanske ska börja tänka lite på vikten kanske?

Värme & Sol

Ni har väl inte glömt att ställa om klockan? För det gjorde ju såklart jag. Jag har gått tills nu och trott att klockan är halv ett, men den är ju bara halv tolv än.
Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag, regnet öser ju bara ner. Pappa har iallafall lovat mig att vi ska åka ut och köra lite bil. Men det tar ju inte hela dagen direkt. Men jag har ett ännu större problem, vad ska jag göra på hela lovet...?! Jag har ingen aning om vad jag kan hitta på! Någon som har något förslag? Jag hade ju hoppats på att jag skulle få åka till lite värme och sol, men icke det.. Jag får väl få tag på ett solarium och låtsas att jag ligger på en varm strand med havets brus i min ipod. Och sen får jag cykla hem i regnet.. inte kul! Nä, nu ska jag gå och fundera på vad jag ska göra med mitt lov.

Over and out
/ LinaBeijer

vad sägs som detta? det skulle inte sitta fel med lite värme och sol
i detta regn. Men denna bilden gör mig bara mer deprimerad.
JAG VILL ÅKA TILL VÄRMEN!


Innebandy & partystolar

Jag hörde att IBK Lidköping vann mor vårgårda med 7-3, jo man tackar! :D Som ni förstår har jag spelat match idag och det gick ju bra som ni ser. Efter matchen blev jag hemskat sugen på, jag vill egentligen inte säga detta men jag blev hemskt sugen på mcdonald! ( hallå, Lina du jobbar där du borde hata och bli äcklad av det stället), men inte, Lina åker dit på fritiden och smockar i sig mat. Till min tröst va jag faktiskt inte ensam utan Erika va med mig som sälskap. Efter det åkte vi hem för att göra i ordning presenten till Emma. Jag kanske ska berätta att emma fyllde år i veckan och hon skulle ha lite tjej party på kvällen. Och det va mysigt! vi fick tacos till mat, mums vad gott! Jag som älskar mat. Det blev även dans och musik, inte bara dans på golvet utan även på stolar och bord. Är det tjej party så är det! :D
Nu efter ett intensivt letande efter min husnyckel, ligger jag i min varma säng och tänker på allt mellan himmel och gjord. När man är själv hemma på kvällen tänker jag så mycket på tystnaden, jag får för mig att det är en läskig gubbe bakom varje hörn och under min säng och när jag minst anar det kommer han hppa fram och se äcklig ut! Usch vad hemskt, nu sitter jag och skrämmer upp mig själv! Jag tror att min hund hörde mina tankar, för hon kom precis in i mitt rum och la sig vid min säng. Det är allt tur att jag inte är helt ensam, utan har min hund som ett litet stöd.
Nu ska jag släcka lampan och sova.

over and out
/ LinaBeijer

usch, min hund la en fis i mitt rum! fy vad det luktar!

Parkering & kärringstopp

Nu vill jag bara berätta om min farfyllda bil tur. Det va ett tag sen jag körde, kanske två veckor sådär. Så när jag satte mig bakom ratten va jag faktiskt lite nervös. Men det gick jätte bra till en början. Sen skulle vu köra lite i stan. Jag ska köra ut på en lite större väg och vad händer? Jag får kärring stopp mitt i vägen! Mamma börjar tjoa, jag får panik, det kommer bilar bakom, bilen står still. Mamma börjar skrika och jag har sån panik så jag börjar skratta.. När jag väl får bilen i rullning kör vi mot hjärtberg, nu ska jag parkera också. Jag är ju inmte så van så jag ser inte linjerna så värsta bra, men mamma säger lite till så jag trycker ju såklart på gasen och då gör bilen två jätte hopp! Mamma sitter och stirrar på mig och vad ser hon? En jätte nöjd Lina som gjort sin första parkering INNANFÖR linjerna. Det sprlar väl ingen roll om det blir lite hopp, bara bilen står där den ska?

Nu när jag sitter och ska göra klart min engelska fick jag en stor klump i halsen. Jag saknar min syster så! Men på måndag är det bara två månader kvar till Julafton och det innebär att hon kommer hem om mindre än två månader!

over and out
/ LinaBeijer

Jag hade tänkta att slänga upp lite trevliga bilder. Men det visade sig att allt va borta. Jag fick nästa en hjärtattack när jag såg detta, men min mamma är klyftigare än vad man tror. Hon hade nämligen sparat allt på några skivor. Men jag orkar dock inte lägga in det just nu, så istället får ni en liten mysig bild på ett gammalt träd.

Se och njut!


Fawkes Night

Nu sitter jag här och ska skriva om Fawkes Night. Vad är det tänker ni, ja, det vet jag faktiskt inte. Jag har bara fått i uppgigt av min engelska lärare att skriva om det. Jag tror att hon vill att jag ska ta reda på det själv. Men jag har faktiskt fått fram lite fakta, tror jag. Det verkar som att det är en cermoni där man bränner porträtt av en Guy Fawkes, hm, kan detta stämma? Det firas den 5 november med raketet och belsyning. Där ser man, varfär har vi inget sånt i sverige? Det verkar ju riktigt trevligt att få bränna lite tavlor en gång om året.
Nu ropar mamma på mig, vi ska ut och köra lite bil.

over and out
/ LinaBeijer

Glass i stora lass!

Min dator åkte på en höst förkylning, så jag har inte kunnat skriva på ett tag. Men nu är jag tillbaka igen! Just nu sitter jag och myser i soffan, det är lite smått mörkt utanför, så det gör det lite extra mysigt. Idag så hade vi innebandy tunering i skolan. Det va mycket kul och gick rätt bra för oss faktiskt. Även fast treorna är stora och lite smått läskiga, klarade vi oss rätt bra tycker jag. Senare åkte jag till innebandy gymnasiet. Det va faktiskt inget kul idag. Jag va inte så sugen på innebandy som jag brukar. (hallå, vad händer med mig?). Jag som brukar tycka att det är jätte kul, jag håller väl ändå inte på att tröttna? Jag har et ttill tränings pass ikväll, får hoppas att det bara va en engångs grej och att jag tycker att det ska bli lika kul att träna ikväll som alltid.

Jag har kommit på mig själv att jag blivit hemskt glass sugen hela tiden! Det är helt sjukt. Jag vill bara ha mer och mer glass! Nu när det är så kallt? Ja, faktiskt, jag har blivit ett riktigt glass monster. Jag får be mamma sluta att köpa glass, eller? Glassbilen va på gatan igår. Erika fick riktigt hålla tag i mig för att jag inte skulle springa ner och ta på mig skorna för att köpa glass. Det brukar väl bara va små barn som springer till mamma och tjuter om att glassbilen kommer? Antagligen inte, för jag gör precis samma som jag gjorde för tio år sen. Positivt eller negativt? Det får ni fråga min mamma vad hon tycker :)
Nu ska jag forsätta med´det jag gjorde innan, absolut ingenting!

over and out
/ LinaBeijer

Måndag morgon

Nu har jag precis kommit upp ur sängen, fick nämligen ett sms av min tränare vid sju att vi inte had någon träning. Guuud vad skönt tänkte jag ocg ställde om klockan till halv tio.
Nu tänkte jag äta lite frukost och sen duscha.
När det gäller skolan så är vi ju såklart lika positiva som vanligt ;)

PussPuss
/ LinaBeijer

Innebandyhelg!

Nu är en he innebandy helg förbi. Det blev två matcher  helgen. En i lördags och en idag. Lördagens match blev lyckad! vi vann nämligen med 5-7 tror jag. Jag minns inte riktigt. Men jag tror att det va något sånt. Senare på kvällen va jag på bio. Det blev Fame. Jag tyckte inte att den va så värsta bra, eller så var det jag som förväntat mig alldeles för mycket.

Dagen match gick inte något vidare. Vi ställde upp med ett lag med 8 utespelare och en i mål. Trötta blev vi & vi kämpade ända tills domaren blåste. Men det räckte inte hela vägen. En förlust med 1-8 som lika gärna kunde slutat lika. Men otur har man ibland de också.
Just nu sitter jag och studerar spanska. Just det ämnet som jag verkligen hatar mest utav alla. Jag har prov på tisdag, och jag har inte tränat så himla mycket. Men nu för jag nästan panik, för jag inser nu att jag inte kan någonting.
Nu ska jag smyga upp till mitt rum och träna lite mer.

over and out
/ LinaBeijer

vurpa på bowling banan

Nu har jag precis kommit hem ifrån lite Bowling spel med flickorna :) Det började bra för min del, men sen gick det bara rätt ner. Blev allt lite besviken på mig själv. Malin där emot ville utmana banan. Det visade sig att hon sprang ut och trillade rätt på rumpan. Men ingen utav oss andra såg ju detta! skandaaaal! Vi frågade henne om hon kunde göra en repris, men vi insåg att det inte skulle bli lika kul.. Nu ska jag och Linda snart iväg till Nils i Stenhammar, vi får väl se hur långt vi kommer. För ingen utav oss har någon aning om vart han bor. Men det blir en utmaning och vi gillatr utmaningra! :D Men det blir ingen lång kväll för mig idag, för imorn ska Lina åka till Borås med a- laget och spela! :D Det ska bli väldigt kul!

Nu ska jag sticka ner och äta lite tänkte jag.

over and out
/ Lina Beijer

Torsdag

Jag kom precis in i värmen. Det är väldigt kallt ute, även fast solen lyser, lite underligt. Jag har börjar gå ut på långa promenader, det har jag aldrig gjort förut! Men det är skönt att gå bland höstens alla möjliga färger. Man hinner tänka på väldigt mycket som jag aldrig skulle hinna tänka på annars.
Idag efter skolan kom Elina och hämtade mig. Hon hade slutat redan klockan tolv, som jag tyckte va orättvist.
Vi åkte iallfall till Henrys, där vi åt lite mat. Jag tog en jätte god pastasallad, medans Elina tog en toast. Vi fick även en god pralin till efterrätt. Eller jag tror att den va god. Jag hann nämligen bara ta en liten bit innan jag tappar min på golvet.. jippie, typiskt LinaBeijer! Senare gick vi runt för att hitta ett par byxor till mig, men jag hade inte riktigt lusten till det så vi åkte och sola istället. Sen satt vi kvar det i säkert 40 minuter och pratade om allt mellan himmel och gjord. Det va skönt att få prata med någon.

Nu sitter jag alltså här hemma. Jag ska snart åka iväg för att träna. Men jag är inte riktigt sugen på det, har inte vart sugen på det på hela veckan. Men nu ska jag ta mig i kragen och röra på fläsket!! Sen blir det mys framför tv:n med någon god mat. Men jag vet inte vad än. Jag får tänka på dte medans jag springer och svettas i rudens gymnastik sal. Nu ska jag springa iväg och byta om!

Jag saknar föresten sol och värme!

over and out
/ LinaBeijer


Härliga höst färger

Förlåt förlåt förlåt, för att jag inte har skrivit så värst mycket på den sista tiden. Men nu ska jag ta mig i kragen och försöka att bli bättre! Jag ska skriva så tangenterna brinner. Eller inte ordagrant, för då kan jag ju inte skriva mer.
Just nu sitter jag och tittar på ett program där en man blivit släpad av av en buss. De ser inte så mysigt ut. Stackars lilla man, vad man kan göra för den man älskar. För det va preci något sånt han gjorde. Han räddade någon han älskade och satte sig själv i den där situationen. Inte för att jag vet hur han hamnade där direkt..
Idag har jag bara tänkt att slöa i soffan, som jag redan har gjort i snart tre timmar. Snart röttnar jag i den här soffan om det inte blir lite förändring.

Jag önska att jag hade massor i skolan så jag kunde dränka mig i läxor( konstigt?, jo jag vet) då hade jag iallafall något som jag kunde tänka på och lägga ner min tid på. Nu sitter jag bara och väntar på träningar och tv program. Jag funderar på att gå upp på mitt rum och plocka i ordning på alla mina kläder, endast för att ha något att sysselsätta mig med.
Som tur är så har jag sånna underbara vänner som underhåller mig lite i mellan åt (:

Nu ska jag gå ut på en höst promenad i skogen bland alla härliga höst färger :)

over and out
/ LinaBeijer



jag måste bara säga att jag saknar min syster väldigt mycket <3


Urdåliga Söndag!

Söndagar är som vanligt helt kassa.. Man bara sitter av dagen och väntar på att skolan ska börja.
Jag är egentligen inte alls sugen på att skriva om min dag idag. Det har inte hänt så värst mycket. Har mest legat nedkrupen i soffan med mamma. Gud vad bra mammor är! De finns alltid där när man behöver dom! Puss på mamma!
Mamma tog med mig ut för att köra bil. Och jag körde hela vägen till skaragatan mitt i stan! Det är helt otroligt. Fast jag fick lite panik ett antal gånger, va nära på att köra in och rasa gamlestans affär. Men som tur va hitta foten bromsen, så jag åkte bara upp på trotoaren.

Jag orkar faktiskt inte skriva mer idag, så jag lägger upp lite varma bilder från kroatien.

over and out
/ LinaBeijer






IBK Lidköping vs Tibro

Nu är det bara furtio minuter kvar tills jag ska cykla iväg till idrottens hus. Men min lust till att spela match försvann på ett kick.. Jag skulle helst vilja ligga kvar i sängen framför tv:n. Men nu ska jag försöka få tillbaka den där känslan som jag hade för bara någon timma sen!
För tibro kommer åka på smisk!






LÖRDAG

Nu har jag precis städat hela huset, puh, jobbigt. Men det va första gången jag gjorde det utan att ha en syster som står och tjatar på en stup i kvarten. Där ser du Sofia, saker blir gjorda utan tjat ;) Men jag saknar allt det där tjatet ifrån dig lite grann. Du kanske kan ringa till mig någon gång i veckan och bara tjata lite? Du kan ju tänka på det iallafall. Men iallafall, Fredags kvällen blev iallafall lyckad tycker jag allt. umgås med sina vänner och alla so man känner, ( lite rim på lördags morgonen skadar aldrig) kanske inte bokstavligt alla som man känner, men en del utav dem :)
Idag står match mot Tibro på schemat. Jag och Soffan är inte lite taggade! En gång för alla ska vi vinna mot Tibro och dessa sur muppar. För det är just va dom är, sura och lite vrånga. Men när dom kommer till Lidköping ska dom få möta glada och vinst inriktade spelare! Men matchen börjar ju inte förens kvart över fem, så det är kanske lite för tidigt att börja tagga redan nu. Men om jag tänkte efter så har jag vart taggad hela veckan, så varför sluta nu?
Jag får hitta något att sysselsätta mig med innan matchen. Just nu känns det som att jag sitter och bara glor på allt som rör sig. Och det är inte speciellt mycket som rör sig i mitt rum vid den här tidpunkten på dygnet. Jag kanske kan gå ut och kratta lite löv? Då blir nog mammsen glad. Jag måste va desperat om jag erbjuder mig själv att kratta löv? Men någon gång måste va den första.
Fast först måste jag hitta något som jag kan äta. Min mage skriker MAAAAAT!

over and out
/ LinaBeijer

VG & Glass i stora lass!

Jag tycker faktiskt att min syster Sofia är riktigt dålig på att kommentera min blogg!
Hör du det! Kommentera bättre så man får höra något från dig!
Jag kom precis hem ifrån skolan/stan. Nu sitter jag och lyssnar på spotify och äter tuggumi. Äter tuggemi(?), det är precis vad jag gör. Jag har en tendens till att svälja alla efter två minuter.. Mamma säger att det inte är bra för magen, men jag känner ingen skilnad? Jag va och köpte marrängswiss i affären och ska nog lägga mig ner i soffan en stund och äta det istället.

Idag i skolan har det inte hänt så värst mycket. Vi fick reda på vårat historia prov. Jag fick VG! du såg rätt mamma, jag fick faktiskt VG! trodde du inte va? Förutom det fick vi skriva en uppsats på engelska om plastik operation, det tycker jag va lite svårt. Efter som jag inte är så haj på engelska. Och det va ju en argumenterande teskt man skulle skriva också, så lite klusigt va det allt kan jag medge.
Något som va rätt unikt va att jag trilla av en stol tre gånger på en dag! Måste va något med att stolar vill jävlas med mig. Två gånger gjorde jag det rätt så diskret och snyggt. Men den tredje gången inne i ett grupp rum föll jag pladakst på rumpan! Inte nog med det, det satt lite människor utanför som såg detta. Det kunde lika gärna stått klant i pannan på mig. Men jag roade nog Emina iallafall, för hon skrattade ett tag där efter.
Isabella åkte iväg till Turkiet idag, hallå? ta med mig va?! Lite för orättvist tycker jag allt. Bella, du får helt enkelt ha det underbart och tänka på mig här hemma i kylan!

Snart kommer Linda hem till mig! (hm, om två timmar) Det blir party ikväll! (: Jag har laddat upp med chips, dricka och Toffife! utan toffife är det ingen fest, ingen fest utan toffife helt enkelt.
Juste, jag hittadet ett fint linne som jag unna mig med! Ett lila va dte faktiskt, en liten färg klick i allt det svarta och tråkiga.
Nu ska jag försöka hitta en sladd som man kan koppla in från datorn till tv:n, går det? ( Sofia, jag har för mig att du har gjort det, så att ljudet kom ut ifrån tv:n istället för i datorn. Hör av dig om du vet vad jag menar och berätta hur jag ska gå till väga!) Annars om det inte går får jag bränna ut en hög med skivor.

Men först va det glassen!

over and out
/ LinaBeijer


Mini Gris & Regnig cykel tur

Just nu är städarna här. Jag sitter i ett litet hörn, det känns som att jag är i vägen vart jag än vänder mig. Så ska det väl ändå inte kännas när man är i sitt egna hus? Snart springer jag upp och gömmer mig i min garderob (:
Idag fyller faktiskt min kära farmor 75 år! Så det blir till att åka och fira henne idag.

Idag har jag bara vart i skolan. Vi hade cooper(stavning?)test på gympan. Det va lite jobbigt faktiskt. Min fot strejkade, men jag försökte så gott det gick.
Det va en väldigt lugn dag i skolan. Hade mest rast kändes det som, det gillar vi (:
Det som va negativt med dagen var att det regnade när jag cyklade hem. Det regnade inte bara, utan regnet bara vräkte ner!

Jag hitta en jätte söt bild på en gris! Och nu har jag bestämt mig för att skaffa en mini gris, undra vad vilma tycker om det. Fast jag har inte riktigt berättat det för min mamma och pappa än. Men jag tänkte att om  dom bara får se grisen så kommer dom inte kunna säga nej! Dels för att den är så söt, och så har jag ju redan köpt den då..
Fast risken finns ju att pappa slaktar den så blir det våran julskinka isället. Nej, usch! Jag får nog funderar vidare på det där med en innegris iallafall.

over and out
/ LinaBeijer

visst är den väl lite för söt? En sån kan man inte säga nej till!


Läxor & Tjatiga mammor

Varför skulle har jag latat mig i början på veckan och skjutit upp mina läxor? Kan någon vara så snäll och svara på denn enkla frågan? Jo, för Lina har haft så mycket annat för sig som är mycket roligare!
Idag har jag testat min nya innebandy skor som jag inhandlade mig igår. Det blev ett par färglada nike skor (: mycket sköna!
Efter skolan och träning, kom Edin och hälsade på mig. Det blev mys framför tv:n och han fastnade med näsan i min Frida tidning. Mh, den kan allt va intressant för killar också visa de det sig.

Nu tjatar min mamma på att jag ska göra i ordning på övervåningen igen. Varför ska mammor alltid tjata? Förstår dom inte att ju mer de tjatar desto längre tid tar det innan allt blir upplockat? oj oj oj, de har mycket att lära.

Nu ska jag åka iväg på ännu ett innebandy pass!

over and out
/ LinaBeijer


Bella & Träning

som jag trodde hann jag inte med allt på min lista. Vid halv två åkte jag fram till stan och träffade en efterlängtad Isabella. Vi gick och kikade lite, sen åkte vi hem till mig.
Min hund blev nog kär i Bella, Bella satt och klia henne hela tiden. Så nu har Vilma nog rätt höga krav på mig..
När klockan närmade sig fem, var det dags för mig att åka och träna. Bella följde mig dit, sen tog hon riktning mot stenhammar.

Just nu sitter jag och tittar på svenska Hollywood fruar. Det är ju nästan så att man vill skratta och gråta samtidigt. Kan man bli mer bortskämda? Det tror jag inte.
Jag har aldrig hört något så dumt att man inte kan bo på ett hotel i sverige, bara för att det luktar mormor. Jag tycker att min mormor luktar gott!!
Det blev inte så mycket studier för mig idag. Men jag har pluggat ett helt papper spanska! Det som är så skönt, är att jag bara har engelska glosor denna vecka. Äntligen kan jag pusta ut.

Nu är klockan snart tio, fy Lina! Du skulle vart i säng för trettio minuter sen!

over and out
/ LinaBeijer


Studiedag

Nu har jag precis kommit upp ur sängen, får lite dåligt samvete efter som min hund inte fått gå ut än. Men så fort jag är klar ska jag springa ut med henne på en lång promenad.
Äntligen har vi fått en studiedag då man kan sova läääääänge (:
Idag ska jag försöka att hinna med:

• plugga (såklart)

• lämna in min kamera på lagning

• baka bullar

• & träna

det kanske blir lite svårt att hinna med allt idag. Men om jag sätter igång nu så blir det inga problem!

/ LinaBeijer


Glada miner & glädje skrik

Nu är mitt humör uppe på topp!! :D
Vinst mot Grästorp med 8-3! Inte dåligt, inte dåligt. Bra kämpat ikväll tjejer! Vad kan man berätta om matchen, mer än att vi va grymt mycket bättre än dom andra? Jo, de gjorde mål på oss efter typ tjugo sekunder? Då blev vi helt ställda, alltså vad är det som händer? Men vi tog tag i det hela, även fast de spelade hur fult som helst! Hårda slag uppe på skaftet, armbågar i ryggen och låsningar. Men vi bet ihop och tog hem vinsten. Mycket bättre än att gå och gnälla på de andra (:

Juste, jag och pappa va ju ute och körde lite bil förut. Han va cool lugn! (förlåt mamma om du läser detta men pappa va inte lika hetsig som du) även fast bilen hoppade lite hit och dit i början. Men det va nog mest för att jag va lite okoncentrerad. Men sen tog jag mig i kragen och det gick riktigt bra! Jag blev bara lite stresad när det kom en liten gubbe och gick. Jag vill ju inte köra över stackarn heller! Men pappa sa något om att man kan ju inte tvärbromsa varje gång det kommer en gubbe och går tio meter ifrån bilen.
Men jag är nybörjare faktiskt! Jag kan inte min sak riktigt än!
Imorn har jag studiedag! åhh så härligt! Men måste man studera på en studiedag, eller får man göra andra saker också? För jag är nämligen inte så sugen på att sitta och plugga en hel dag. Fast jag har ju en del saker i engelskan som borde göras. Nu skulle jag behöva ha min syster här, hon kunde ju hjälpt mig med detta! Efter som engelska inte är min starkaste sida.

Nu ska jag hoppa i säng och sova som en gris! Känns som att jag inte har sovit ut riktigt på flera veckor! Upp tidigt på morgonen och kommer i säng sent på kvällen. Detta måste få en ändring. Från och med nu ska Lina Beijer gå och lägga sig 21.30 varje kväll!(alla dagar förutom fredag och lördag) oj, nu är klockan redan tjugo i elva, nu får jag springa upp till sängen!

Godnatt!

/ Lina Beijer

 


kanske blir jag som tjejerna i rally brudar?


Party like a rock star

Igår när jag kom hem till Linda, skulle vi spela det där roliga mask spelet ni vet. På tv spel alltså. Man är typ ett lag maskar så ska man spränga andra maskar. Det är verkligen hur kul som helst! Men när vi väl skulle spela, så hittade vi inte knappen så att vi kunde spela två! Har någon ett bra svar på detta?
Det blev alltså inget mask spel för oss igår. Så vi tog fram platt tången, sminket & gjorde oss i ordning för lite party. Efter det så for vi iväg till Miami (man måste ju ha lite mat i magen också).
Sen vid halv tio tog vi riktning mot Edins lägenhet. Stackars grannarna säger jag bara. Dom fick höra på bra sång & musik, bättre kan de väl inte få på en lördag kväll? Sen vid halv ett cyklade jag hem till vältgatan, det är alltid lite otäckt att cykla hem på natten. Men mín mamma har köpt ett larm till mig. Så både hon och jag känner oss lite tryggare om nätterna. Mest hon tror jag faktiskt. Men vad gör man inte för att hålla sin lilla mor lite lugnare? (:

Idag är det match som står på schemat! Jag är så taggad så jag inte kan sitta still!! Det är alltid lika kul att spela inebandy match. Men först ska Elina komma hit och hälsa på mig. Jag har inte träffat den godingen på ett bra tag (fy på oss, men det blir lätt så när skolan sätter igång) men nu ska jag äntligen få träffa henne :D
Pappa och jag ska även ta en tur med bilen. Jag vill komma ut i trafiken så fort som möjligt! (: Det är ju så himlans kul också! Speciellt när bilen hoppar fram, så kan varken jag eller mamma hålla oss för skratt.
Vi får väl se hur pappa är att köra med, om han är lika lätt road som mamma.

Nu har min saknad efter min syster sätt igång på allvar. Jag har ju hela övervåningen för mig själv nu. Vad skönt skulle det flesta antagligen säga. Men det är inte skönt! Det är ensamt! Det är vad det är. Bara det att jag måste städa övervåningen själv.
Sofia, ja har gjort om ditt rum till ett studie rum. Bara så att du vet det. Och jag lånar din säng då och då. Så att den blir lite använd och inte röttnar igen eller så.
Jag längtar verkligen till jul när du kommer hem.

Nu ska jag gå ner och få i mig en macka.

over and out
/ LinaBeijer

Nu kör vi över Grästorp brudar! :D



Tuta & kör!

Nu har jag precis varit utr i regnet oh kört bil!! Hjälp, tänker ni då. Bäst att hålla sig inne i framtiden. Men icke! Det gick hur bra som helst. Tror faktiskt att jag kommer att komma ut på de stora vägarna innan vad min syster gjorde. Det är mitt stora mål. Eller det är mitt enda mål kan man säga (a'
Min mamma kanske blev lite rädd ett antal gånger, men för det mesta va hon rätt lugn. Själv va jag hur lugna som helst, för det mesta. Det va väl ibland som bilen skuttade i väg på sina egna vägar som jag tappade andan.
Men nu ska vi inte hänga upp oss på det som gick dåligt, utan det som gick bra.

Det verkar som att Johanna har bestämt sig för att inte skicka det där nedrans bilderna. Men om jag har tur kanske de kommer snart, då lägger jag upp dem på direkten!
Jag har glömt att säga att jag blivit med en till hund! Ove är nämligen på besök, det har han vart sen i onsdags. En skön liten prick den där Ove. Inte en galenpanna som Vilma, hon skäller ju för ingenting.

Idag har jag även träffat min vän Erika. Efter som det regnat så mycket idag kröp vi ner i sängen och satte på "Tomten är far till alla barnen", lite tidigt att köra igång med jul filmer redan. Men man ska vara beredd i god tid tycker jag!
Nu ska jag cykla till Linda. Vi får de vad det blir ikväll. En hemma kväll, eller ute kväll. Vi får helt enkelt se vad Lidköping har att bjuda på ikväll!

over and out

/ LinaBeijer

äventyr i grästorp & jobbiga tanter

Idag har jag och min mamma vart och utförskat grästorp! I självaverket åkte vi dit för att hitta lite skor och jackor. Det finns en affär i grästorp som heter smått& gott, ni kanske har hört talas om den?
Om ni funderar på att åka dit, så akta er för en tant som jobbar där! Ni kommer inte komma ut ifrån affären levande kan jag säga er!
okej, jag överdriver lite kanske. Men hon är verkligen hemsk! Så fort man tar i något är hon där med massa mössor, skor, jackor och andra kläder.
Men det blev ett par skor för min del och en jacka. Men jackan köpte vi dock här i stan.

Nu har jag precis ätit pastasallad och ska åka iväg en sväng till edin hade jag tänkt.
Min syster ringde precis ifrån Canada!! När jag pratade med henne så insåg jag hur mycket jag saknar henne!
Hon berättade om yoga, barnen och massa annat! Hon har visst blivit galen i yoga. Det trodde man inte. Jag trodde att jag hade en syster som va galen i balett & rosa klänningar. Men balett & yoga kanske hör ihop på något sätt?

Nu ska jag ta på mig min nya, varma jacka och cykla iväg.
Det är dags för fredags mys ;)

/ Lina Beijer

PS. Sofia, jag lägger ut receptet på playdo ( stavning? ) imorn, puss<3

RSS 2.0