då man bara vill försvinna

har ni någon gång känt den känslan då ni bara tycker synd om er själva? då allt bara är jobbigt och man inte är på humör får något. ingen eller inget kan muntra upp en. man bara ligger i sängen och har inte lust att göra något. så känner jag mig nu, jag känner mig inte som mig själv...
over and out,
/ LinaBeijer

darling.

min lilla gosse ligger i Halmstad och har precis opererats, den lilla stackarn. som tur va gick allt bra och jag kan lugna ner mig för en gång skull.
over and out,
/ LinaBeijer

sängliggande på en måndag

ligger hemma i feber och en stor klump i halsen. jag får riktigt anstränga mig för att det ska komma fram lite ljud från mig.
kanske blev jag sjuk då var i simons stuga? jag kan meddela att det typ va minusgrader där inne.

over and out,
/ LinaBeijer

Beijer's taxi...

jag har visst startat en taxifirma utan att ens veta om det. men jag klagar inte, jag gillar att köra bil & så har man blivit sjuk på köpet!

over and out,
/ LinaBeijer

när barnet kommer fram inom en.

har suttit och pluggat ett tag nu och det slutar såhär.

over and out,
/ LinaBeijer

snuva...

förkylningen tycks sitta i, jag kan inte ens andas genom näsan så illa är det!

over and out,
/ LinaBeijer

har haft en mysig kväll i myskläder.

kvällen har jag spenderat med mina päron och plugg, det va längesen man gjorde det på en lördag kväll!

over and out,
/ LinaBeijer

johanna, mitt helgon!

dålig uppdatering på grund av förkylning och trötthet. idag åkte jag och johanna till skövde för att shoppa byxor och jacka. skrattar lika mycket varje gång jag är med den tösa!

over and out,
/ LinaBeijer

fredag...då blir det tummen upp!

over and out,
/ LinaBeijer

tumme ner...

...för att komma till en lektion som ingen är på!

over and out,
/ LinaBeijer

tog en promenadpaus mitt i allt pluggande...

over and out,
/ LinaBeijer

hinner inte ens skriva några bra inlägg...

sitter just nu med svenskan, usch vilket slöseri med tid det är. det är inte vettigt någonstans. men jag kämpar på tills jag får mat i magen!

over and out,
/ LinaBeijer

bilden säger sig själv, godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

går och dör lite smått på grund av en äckligt konstig svenska uppgift!

(hoppas inte min lärare får syn på detta)

over and out,
/ LinaBeijer

tränings debut!

precis hemkommen från friskis & svettis. jag har börjat att träna lite försiktigt nu efter skadan. jag hoppas att det ska kännas bra nu efter så att jag kan åka och träna på torsdag med mitt lag. jag saknar ju innebandyn så mycket :'( jag har i alla fall tränat rumpan, så nu hoppas jag att jag ska ha rejäl träningsverk imorgon!
over and out,
/ LinaBeijer

Lina rekommenderar...

jag vet inte om jag har hunnit skriva ut detta, men jag rekommenderar starkt att ni ska besöka österrike och dess utbud. både när det gäller skidåkning och utelivet ;) mohaha, där lät jag som en äkta reseledare.

ännu en ny dag, med nya möjligheter.

sitter nu och äter frukost. jag fick klampa upp tidigare från sängen idag faaaast jag har sovmorgon. jag skulle nämligen köra mamma till jobbet. vad gör man inte för att få ha bilen en hel dag?
over and out,
/ LinaBeijer

stockholm nästa!

nästa resmål blir till stockholm, då jag ska hälsa på min älskade vän johanna! jag har blivit bjuden på värsta coola grejen! hennes pojkvän (som jag inte har fått träffa än) tar ju studenten i år och då har jag blivit bjuden på studentmiddag och discoskiva, låter inte det awesome? min inbjudan låg på min säng när jag kom hem från österrike, dock fattade jag inte så mycket av den, men det är kanske så stockholmarna skriver, vem vet.
over and out,
/ LinaBeijer
johannas blogg hittar ni här!

drömmer mig tillbaka.

nu när österrike är över får man sätta sig med allt skolarbete som man skjutit fram. detta gillas inte. jag vill tillbaka till österrike...
over and out,
/ LinaBeijer

grym eller inte, vad spelar det för roll?

hick hick hick, jar typ hickat i en timme nu, det vill inte försvinna. för ett tag sen läste jag om en tjej som hickade typ var tionde sekund, tänk ifall jag drabbads av något sådant? fy vad hemskt! men det tror jag inte att jag har.

jag kom hem från skolan för ett tag en, vi åkte skridskor på idrotten idag. jag var typ grym, eller inte. jag kan faktiskt erkänna att jag inte är grym på allt här i världen. skridskor är helt enkelt inget för mig, men jenny där emot hon är GRYM! man skulle kunna säga att jag var som bambi på hal is medan hon var som en riktig isprinsessa med blå hjälm.

over and out,
/ LinaBeijer


en vacker bild från dagen, eller?

en fantastisk resa i bilder

over and out,
/ LinaBeijer

home sweet home

hemkommen från ett underbart österrike. vi har haft det super bra, men jag är dock för trött för att lägga upp bilder, så det kommer under morgondagen!

over and out

SMS-inlägg

img_2702 (MMS)


är i full gång med att packa!

over and out,
/ LinaBeijer

sorry för dålig uppdatering

jag har vart värdelös på att skriva bra inlägg sen jag fick mitt körkort. men det är ju såååå kul att köra bil!
denna kan vi bjuda på!

over and out,
/ LinaBeijer

punkter...

nu känner jag mig lite lugnare, jag har inte så mycket kvar av uppsatsen, bara lite med sidnumrering osv, men det tänkte jag att malin kunde hjälpa mig med imorgon i skolan. nu har jag även packat lite till österrike, det känns också bra att ha börjat lite på den biten. nu ska jag be min mor läsa min uppsats, heeej!
over and out,
/ LinaBeijer

nu är det bara att tuta & köra!

jag är inget annat än att vara ute och köra bil känns det som. men nu har jag fått ta mig i kragen för att sätta mig med allt plugg som jag har flyttat på. nu ska jag äta lite ben & jerry's medan jag pluggar!

over and out,
/ LinaBeijer

körkortet är mitt!

jag har blivit ägare av ett körkort!!!

over and out,
/ LinaBeijer

godmorgon!

godmorgon på er gott folk. egentligen har jag inga lektioner idag, men jag är så duktig så jag åker iväg till skolan i alla fall för att räkna lite matte. jag har ju trots allt prov imorgon och är inte riktigt så haj på det som jag borde vara. vi hörs när jag kommer hem, kanske har jag något roligare att berätta då :)
over and out,
/ LinaBeijer

jag säger som alla andra, jag får ryck på den här skiten!

nu är jag allt trött, har suttit och räknat matte och skrivit på min uppsats hela kvällen. morgondagen ser inprincip likadan ut. jag har ett varierande liv, verkligen...!
man kan inget annat än att längta.

over and out,
/ LinaBeijer

mums, det blev en god räksallad till kvällsmat!

over and out,
/ LinaBeijer

snö & snowboard

snart smäller det, snart bär det av till det östra riket (österrike). så grymt kommer det att bli. jag hoppas bara att malin kommer att stå ut med mig i hela 24 timmar dit och sedan bo ihop med mig i ca en vecka. det kommer att bli så bra så! nu ska jag snart äta pannkakor och skriva uppsats, så myyysigt! (not)
over and out,
/ LinaBeijer

har inget bra att skriva här uppe just nu.

sitter i skolan SJÄLV, eftersom malin och jenny lämnade mig i sticket. snart ska jag iväg och göra något hemligt, det är alltid kul att göra hemliga saker. jag fick precis reda på att jag är ledig imorgon, eftersom alla lektioner är inprincip inställda eller att man kan jobba hemma, jippie!
over and out,
/ LinaBeijer

vi är glaaaada!

fick reda på att jag, jenny & malin har fått biljetter till coldplay i sommar, wiiho!
väldigt glada är vi!

over and out,
/ LinaBeijer

mitt i allt plugg blir det lite mat

för någon månad sen lärde min vän jenny mig att dricka te. och det har helt plötsligt blivit något som jag är beroende av. nu är jag inne på min tredje kopp te denna eftermiddag/kväll. inte konstigt att jag springer på toa stup i kvarten!

over and out,
/ LinaBeijer

tre födelsedagar & ett fiasko.

på varenda löpsedel står det om Marie Serneholt och fiaskot. jag menar, hur allvarligt kan det vara? om det nu var svt som gjorde fel, visst fine, men måste man göra en sådan stor grej av det?
vet inte riktigt varför jag tog upp detta, men kände att jag var tvungen att skriva av mig lite. jag pratade även precis med min syster, åh vad jag saknar henne!

over and out,
/ LinaBeijer

det handlar om att belöna sig själv?

hemkommen nu. hittade en ben & jerry's i frysen, men icke sa nicke. den kan jag inte ta nu så mätt som jag är. den spar jag till wallander ikväll, endast om jag har gjort ett bra jobb med läxorna!
over and out,
/ LinaBeijer

Mätt som en plätt

Har precis blivit bjuden på en dunder lunch! Hur gott som helst och mätt blev man verkligen. Nu väntas plugg där hemma. over and out, / LinaBeijer

godmorgon gott folk!

godmorgon på er! idag var jag uppe med tuppen (tycker jag i alla fall). klockan nio vaknade jag och var utvilad, mne dock hände inte samuel samma sak. nu ska vi snart iväg på lunch med hans familj, det ska bli mysigt. senare på dagen ska jag plugga plugga plugga! jag kom precis på att pappa åker till tyskland imorgon, så jag får försöka hinna hem och säga hej då till honom också. hoppas ni får en bra dag!

bilden är tagen i sommras.

 

over and out,

/ LinaBeijer


åker hem till denna tösabiten!

over and out,
/ LinaBeijer

en lång väntan & mycket skratt

ligger just nu i sängen, malin åkte hem för en stund sen. vilken dag och kväll det har vart. fick rusa iväg till akuten direkt efter skolan och blev sittande där i några timmar. det är aldrig kul att vara där, vad det än gäller. senare kom malin hit och vi åt lite hemmagjord pizza och så tittade vi på Dexter och Sommaren med Göran. vilken film alltså! spelar ingen roll hur många gånger jag ser den, det är ett underverk!

over and out,
/ LinaBeijer

skola på en fredag eftermiddag, bläää!

sitter just nu i skolan på  den näst sista lektionen, jag och malin gör nog allt förutom att göra det vi borde göra. därför ska jag försöka skriva några rader på min uppsats för att få lite gjort!

over and out,
/ LinaBeijer

glad blir jag alltid med er!

over and out,
/ LinaBeijer

back on track!

förlåt förlåt förlåt för att jag har gjort så otroligt tråkiga inlägg den senaste tiden. men jag har haft mycket att göra och vart väldigt stressad. jag har inte ens hunnit prata med min syster som befinner sig på andra sidan av den stora pölen!! det är illa. vi kom fram till här hemma att hon har typ bara vart där halva tiden nu, det är alltså ett bra tag tills hon kommer hem. nu ska jag i alla fall dra mig mot skolan, det är fredag och idag är jag glad igen!
bilden är tagen i stockholm för ett bra tag sen!

over and out,
/ LinaBeijer

lite hängig idag...

jag är trött och ögonen svider, nu ska jag sätta mig med lite skolarbete. det är inte bra att skjuta upp allt till sista sekund. snart kommer även min älskling hit (förhoppningsvis). jag har inte träffat honom sen i söndags!!! gaah vad länge.

over and out,
/ LinaBeijer

....

har vart vaken inprincip hela natten, har haft ont i magen och allmänt helt konstig. nu ska jag snart äta lite frukost och åka i väg. vi får se vad denna dagen har att bjuda på!

Mycket i skolan, mycket överallt

Jag är helt slut, det händer så mycket just nu. Sitter och tittar på efterlyst då en man rånar en flicka. Hur funkar vissa människor egentligen? Man rånar inte en liten flicka... over and out, / LinaBeijer

brev från försvarsmakten

fick brev från försvarsmakten idag, coolt! vad tror ni om mig som soldat, skulle funka ganska bra tror jag. nog pratat om detta, nu ska jag sova efter all teori. i morgon ska jag på rehab för mitt lår, jag hoppas på det bästa!
over and out,
/ LinaBeijer

jag är trött som en idiot, jag klarar aldrig detta!

kom precis hem från körskolan nu, va där i sju timmar...

over and out,
/ LinaBeijer

uppe med tuppen, eller?

Godmorgon! idag fick jag ställa klockan FAST jag är ledig idag, jag ska nämligen iväg på körlektion och så ska jag sitta på körskolan hela dagen... kroppen säger ifrån och det gör humöret också, men måste man så måste man. min käre mamma har gått och blivit sjuk, jag borde vara hemma och ta hand om henne, men det är tyvärr akut med teorin!!! jag får hjälpa till genom att gå ut med vilma istället. hörs senare!

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0