ett kort inlägg som beskriver dagen.

har haft en mysig dag med min samuel. vi var på stan och köpte lite julklappar och annat skoj. (sa ju att jag skulle va tidig med julklapparna i år). jag har även tränat till matte provet som äger rum imorgon, jätte nervös är jag! men jag kommer ju klara det galant (hoppas jag). nu ska jag lägga mig i sängen för att läsa en bra bok!
Godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

skolan tar över mitt liv

skickade precis in ett arbete inom friskvård, men kom på att jag inte kan pusta ut för det, på onsdag har jag ett matte B prov och på fredag ska ännu en uppsats lämnas in, vart är skolan på väg? försöker dom bränna ut oss hela bunten? inte okej!
pratade nyss med min syster, stackar'n hade gått och blivit sjuk och var tvungen att ge sig iväg och jobba. ack så det kan gå när man flyttar från sin familj.

over and out,
/ LinaBeijer

bussarna håller inte måttet.

åh, jag blir galen på dom där så kallade bussarna. att dom aldrig kan hålla tiderna, kom ju för tusan försent tio minuter idag. ska jag skicka in en insändare till NLT tro? ;)

over and out,
/ LinaBeijer

första advent, början på julen.

i år tänker jag inte ligga efter med julklappar, jag ska va med ifrån start! därför ska jag börja handla julklappar denna veckan, för att få den riktiga julkänslan.

over and out,
/ LinaBeijer

sitter framför brasan med lite glögg & skumtomtar

over and out,
/ LinaBeijer

helg = mycket att göra

nu har jag inte skrivit på hela helgen och jag vet att  det är väldigt dåligt gjort. meeeeen, jag har haft ganska nmycket att göra, så det skyller jag på. igår spelade vi match i borås, vi förlorade tyvärr med 9-7, men det borde ha vart vi som var det vinnande laget, för vi va helt klarty bättre än dom. men med myclet tur fick dom in vissa bollar som inte borde ha gått in. menmen, innebandy handlar ju även om att ha tur och dom hade turen på sin sida.

 

over amd out,

/ LinaBeijer


idag har jag fått paket...


... och i detta paketet fanns...
...denna underbara klänning! :)

mitt internet har vart lite knas idag, men nu kom jag äntligen ut på internet. jag & älsklingen såg en väldans bra film idag, killers hette den. jag rekommenderar starkt att denna film borde ses! nu ska jag sova, Godnatt.

over and out,
/ LinaBeijer

jag har turen med mig idag igen, pappa får köra mig till skolan :)

over and out,
/ LinaBeijer

jag har tränat sporten då man jagar en boll.

varför tycker jag egentligen om att spela innebandy? varför är det egentligen kul att jaga en boll? kanske är värt att tänka på, eller inte. som ni kanske förstår är jag hemkommen från kvällens träning, innebandy. det gick bra idag, frislags övningen var kanske lite förvirrande, men jag klarade av den. nu ska jag gå och lägga mig i sängen och lyssna på vindens sus. för det hörs verkligen!
jag klär verkligen i rött, tycker ni inte? ;)
väldans många bullar blev det i alla fall.

over and out,
/ LinaBeijer



här vankas det bullar

nu ska bullarna in i ugnen!

over and out,
/ LinaBeijer

onsdag

snö och blåst verkar hålla i sig här i lidköping. men jag har faktiskt ingen emot det, snö är något som jag gillar väldigt mycket. det tyder på att man snart får åka snowboard och faktum är att det är inte så värst långt kvar tills vi åker till österrike, skoj! nu ska jag, mamma och mormor baka lussebullar, det blir gott!

over and out,
/ LinaBeijer

snön yr i lidköping

jag klarade att ta mig igenom en "snöstorm". jag överlevde och det är jag nöjd med :)
over and out,
/ LinaBeijer

har intagit planen efter en vecka som sjukling.

har tränat innebandy idag, det va ett tag sen må jag säga. jag kände riktigt att huvudet och halsen inte alls ville hänga med i tempot idag. därför blev det en träning som inte gav speciellt mycket. därför ska jag försöka ge mig på lite spinning imorgon. jag vill verkligen komma i gång efter en vecka som sjukling. och det ska jag banne mig göra!
bilden är från i våras, då vi va iväg och tittade på SM finalen i globen.

over and out,
/ LinaBeijer

det snöade när jag vaknade :) wiiho


innebandy matcher & pepparkakor

vid tre mötte jag upp malin vid idrottenshus för att titta på herrarnas innebandy match. efter många om och men så gick herrarna och vann matchen. det va behövligt må jag säga! nu sitter jag och älskling i mitt rum och räknar matte och äter pepparkakor. mycket mysigt!

over and out,
/ LinaBeijer

kör ner näsan i körkortsboken.

när man tänker efter så är det inte långt kvar till januari, om ungefär en och en halv månad är jag arton. då gäller det att ligga i om jag vill ha mitt körkort & det vill jag verkligen ha!

over and out,
/ LinaBeijer

saknaden efter min syster ökar när jul närmar sig.

over and out,
/ LinaBeijer

kanske kan till och med påven ge med sig?

wow, sitter och tittar på nyheterna och får reda på att påven kanske accepterar kondom (i vissa fall). men dock ser han det inte som en riktig och moralisk lösning, där ser man. till och med envisa gubbar kan ge med sig i vissa fall. det kanske kan smitta av sig på pappa i vissa fall, typ som att köpa en ny telefon till mig (a)

over and out,
/ LinaBeijer

en evig vänskap

har spenderat hela kvällen med johanna. det är lika underbart varje gång! jag blev bjuden på en dunder middag, med både förrätt, varmrätt och efterrätt. inte illa va? nu ska jag snart krypa ner i sängen, dock utan min älskling. men man får tänka positivt, jag får hela sängen för mig själv ;)

over and out,
/ LinaBeijer

snowboard & skidor, något som jag brinner för :)

den senaste tiden har jag lagt många tankar på hur gärna jag vill åka snowboard. visst ska jag få göra det om några månader, men jag vill göra det nu! jag tror jag blir galen snart på't. men så snabbt som tiden går så är det snart februari och jag åker till Österrike, niiice. men nu ska jag lägga min tankar om snö och snowboard bakom mig, för nu åker jag hem till johanna på middag :)
bloggar lite mer senare.
bilden är i från hemsedal detta året.

over and out,
/ LinaBeijer

snön ligger vit på taken, endast tomten är vaken?

ännu en gång ligger snön vit på våra tak. är det inte fantastiskt? nu är julen verkligen på gång! på tal om julen, i går prov smakade jag och jenny på julen. vi satte oss för att titta på tomten är far till alla barnen och drack glögg och åt pepparkakor. mysigt va? :) ikväll ska jag hem till johanna för att äta middag med dom, det blir mysigt. jag skriver mer senare.

over and out,

/ LinaBeijer


vi fördriver tiden på biografer, på ett bra sätt!

eftersom jag fortfarande inte kan träna (jag blir rent ut sagt snart galen, men på måndag befinner jag mig förhoppningsvis på banan igen) så gick jag och jenny på bio. vi gick på harry potter och den va verkligen så hääääääääär bra! om inte ännu bättre. vi kan väl säga att vi väntar spänt på del två.
jag och jenny kom fram till att harry potter ät verkligen en riktigt snygging. ni kan ju bedöma själva, jag tar i alla fall tummen upp för denna bild!

over and out,
/ LinaBeijer

onsdagens händelser

jag har träffat en munk. inte en sån som man äter då, utan en livs levande. in te för att det är något att skryta med, men det har jag gjort i alla fall. han berättade om sitt liv och sin religion. det verkade rent ut sagt krångligt att leva som munk. inget som lockade mig precis, fast då skulle väl jag va nunna antar jag.

halsen är fortfarande inte som den ska och det innebär att jag inte kunde träna idag heller. därför myser jag med mamma framför bonde söker fru.
over and out,
/ LinaBeijer

hals & knivar, ingen bra kombination

tänk er en kniv som skär på era stämband varje gång ni sväljer. just så känner jag i min hals just nu. det är en fruktansvärd känsla. imorgon ska jag iallafall ta en sväng förbi vårdcentralen får att kolla upp vad det är som spökar i min hals.
i dag när samuel kom hem till mig hade jag fixat en piknick i mitt rum med ljus. mysigt va?

over and out,
/ LinaBeijer

sjukling

idag har jag legat hemma i min säng hela dagen. jag har gått och blivit en sjukling. halsen gör ont och huvudet värker. hur ska detta sluta? imorgon ska jag försöka att att mig till skolan, man kan ju inte missa allt för många lektioner, eller hur? nu ska jag gå till sängs, godnatt!

over and out,
/ LinaBeijer

länge leve farsan!

jag mjuter fortfarande efter vinsten igår. det kändes riktigt bra! men idag är det farsdag och vi ska fiara våra pappor på denna dag. men eftersom min pappa är borta ikväll fåt jag och mamma fira själva, jag och pappa ska istället ut och äta imorgon :)


over and out,
/ LinaBeijer

finfina töser inför en maskerad


fyra spelade, fyra vinster!

igår va vi ju då på maskerad, som ni kanske såg(eller inte såg) så hade jag klätt ut mig till troll. jag ska försöka slänga upp lite bilder, men orkar inte riktigt just nu. eftersom jag har vart ända borta i habo och spelat match. vi vann med hela 10-7!

over and out,
/ LinaBeijer

nu drar vi på party, gissa vad vi har klätt ut oss till ;)


klappat & klart!

ikväll har samuels pappa hjälpt oss med att boka våran resa. vilken snäll pappa han har va? så nu är allt bokat och klart! :D den 13/4 08:25 drar vi oss mot detta stället! hur underbart ser inte det ut? det är väl inte för tidigt att börja längta redan? jag har även hunnit att sy en "klänning" av en säck eftersom att det är maskerad imorgon. men ni får inte se för ens imorgon vad jag ska va!
i natt har jag bestämt mig för att sova i sockar för att det är så kyligt och dels för att jag har fått ett par så sköna sockar av samuel.
visst är som söta? :)

over and out,
/ LinaBeijer


ikväll bjuder jag på lite av varje!

idag tänkte jag ta ut dagens blogg, de ni, det är inte ofta det händer och då tänkte jag ju självklart på min älskade syster sofia. hon har skaffat sig en ny blogg och den hittar ni här!

efter en två timmars lång träning tänkte jag krypa ner i sängen. tro det eller ej, men i natt är det jag som sover med sockar!
längtar starkt efter österrike. men tänk, bara fyra månader kvar tills jag
drar iväg med mina bruds, jenny & malin!

over and out,
/ LinaBeijer

trött, trött & återigen trött

trött är något som har blivit min vardag, jag är konstant trött hela tiden. vad kan det vara med mig? jag trotsar min trötthet och åker istället och tränar två timmar innebandy!

over and out,
/ LinaBeijer

myser framför tv:n

jag ägnar mig åt att titta på desperate housewives. det är höjdpunkten på min vecka.
idag har jag myst med min älskling & vi har också bestämt oss vart vi ska åka till våren.

over and out,
/ LinaBeijer

back on track in school

nu när skolan har börjat, märker man direkt att man inte har lika mycket tid längre för att blogga. men självklart ska jag inte överge er, utan jag ska allt blogga på! min syster som befinner sig långt borta i Kanada måste ju få veta vad som händer här på vältgatan. det var ju faktiskt så jag började med min blogg från första början. tänka sig att jag har drivit denna bloggen i mer än ett år! och resultatet har faktiskt förbättrats med tidens gång. jag hoppas att ni kommer att fortsätta att checka in min blogg så och då. jag behöver er läsare, eftersom jag tycker det är verkligen (bokstavligt sagt) skit kul att blogga!

tänkte fylla ut inlägget med en snygg bild från prag. vi har precis anlänt efter en 20 timmars lång bussresa :)

idag var ju som sagt första dagen i skolan efter en veckas lov. loven går alldeles för fort, på det sättet tycker jag inte alls om lov, de går för tok snabbt över. efter skolan stack jag iväg för en timmas innebandy träning. idag gick det verkligen jätte bra. jag tror att skadan i låret börjar släppa lite. VILKEN LÄTTNAD!
over and out,
/ LinaBeijer

utlandsresa ska planeras!

ska snart sätta mig ner och prata med pappsen om resan som jag och samuel ska göra nästa år i april. det kanske är lite tidigt att säga, men gud vad jag längtar efter värmen! men med den här farten kommer april i ett naffs!
over and out,
/ LinaBeijer

plugg & saknad efter sofia beijer!

söndag, vad är det jag alltid skriver om söndagar? jo, söndagar består alltid av samma sak, plugg! jag önskar att jag kunde va i Kanada med min syster nu, inte tänka på skola utan göra annat kul! nu ska jag återgå till pluggandet, hörs senare!
jag saknar dis syrran!

over and out,
/ LinaBeijer

slöa lördagar sitter inte alltid fel

hej alla mina vänner. vi börjar krypa in på lördagskvällens händelser. antingen blir det mys med älsklingen i soffan framför en film, eller så kilar vi iväg på en liten fest. vi får se vad kvällen har att bjuda.

over and out,
/ LinaBeijer

ett fantastiskt köp!

jag och grönlunds gånger tre åkte till junkyard i trollhättan. jag fick med mig en riktigt godbit hem!

over and out,
/ LinaBeijer

nu drar jag mig mot Trollhättan!

massagen var för övrigt magisk!

over and out,
/ LinaBeijer

åker iväg med mor min för 60 minuter massage, sen blir det till att luncha på stan! vi hörs när jag kommit hem. PUSS!

over and out,
/ LinaBeijer

luncha på stan & kalasa!

hej hopp! matchen igår gick inte riktigt ändra fram, men vi är nöjda (: direkt efter matchen igår åkte jag hem till samuel för att sova där, eftersom städarna kom tidigt idag för att städa. nu ska jag snart möta upp min mormor på stan, så ska vi ta oss en mysig lunch, sen åker jag vidare till malins lilla kalas (:

over and out,
/ LinaBeijer

innebandy match på G!

nu laddar jag om batterierna för en match mot boysen!

over and out,
/ LinaBeijer

fram med dammsugare & golvmopp!

städa, städa och åter igen städa! det är något som inte ligger i toppen på min lista. men det måste ju göras. imorgon kommer städarna hit och då ska mitt rum va städat(?).
dock får man ingen hjälp av samuel när man väl behöver den. han lyckas alltid sticka iväg när det är dags för städning, undra varför? (:

over and out,
/ LinaBeijer

efter ett förträffligt bra avsnitt av desperate housewives drar jag mig mot sängen!

.

matlagning & fika på stan

nu ska jag sätta i gång och laga lite lunch till mig och vilma. vid två ska jag möta upp Jenny L för en liten fika såhär på lovet.

innan jag somnade igår pratade jag med min syster på skype. hon berättade att det hade vart en björn som kikade in i deras fönster en kväll, så de hade gett sig ut på björnjakt. tänka sig om det skulle kika in en björn genom fönstret på en lördag kväll, skyan va rädd man skulle bli!
syster och jag leker Titanic i grekland.

over and out,
/ LinaBeijer

är inte familjen det bästa som finns? <3

kände en stark saknad efter min syster & då slog det mig att det är inte för ens om ett halv år som hela familjen befinner sig på vältgatan tillsammans igen!

over and out,
/ LinaBeijer

det goda hos clementiner

clementiner är bland det godaste jag vet! jag kan äta flera stycken. det luktar jul när man skalar en clementin :D nog pratat om clementiner, det är inte lika gott att prata om det som att äta det.

kvällen har jag spenderat med elina, det va verkligen på tiden att vi träffades. vi åt popcorn och tittade på svenska Hollywood fruar, mycket mysigt!
imorgon ska jag ta en fika med jenny L, förhoppningsvis blir det även lite shopping. sen bär det av till näst sista teorikursen! happy face!

over and out,
/ LinaBeijer
när vi hade Våra äventyr i grekland!

time for floorball

åker iväg för att träna lite innebandy, det kommer även att va lite biptest blandat med andra tester, that sounds great for me!

over and out,
/ LinaBeijer

fantomenkaka & trevligt sällskap

igår fick jag mig ett ryck, så jag bakade min favorit kaka, fantomen kaka! men jag kunde ju inte äta upp en hel plåt själv, så jag tänkte att två kakmonster som malin och jenny kan ju hjälpa mig! och kvällen hade mer att bjuda på äb bara kakor, ta en titt själva!

RSS 2.0