karnevaaaaal!

gick iväg till skolan idag, precis som alla andra dagar. ingen förändring här inte. men denna måndagen är inte precis som alla andra. för idag är det dags för karnevalen! kommer blir grymt! sitter just nu med klassen och planerar och förberdeder inför dagens händelser. verkar som att vi ska börja redan klockan två, vi klagar inte :D

för första gången i mitt liv är det irriterande att jag redan är klar med mitt arbete. för nu sitter jag på dagens första lektion och inte har något att göra! jag kunde ha legat kvar i min säng vid denna tiden istället för att sitta här. men nu ska jag inte tänka på det, utan vi börjar att tagga karneval istället!

over and out,
/ LinaBeijer


dasg att komma med något nytt

jag behöver mig en upplevelse. jag vill inte va uttråkad längre.



over and out,
/ LinaBeijer

mammornas dag

dagen har varit riktigt härlig med sol, fotboll & en sväng till stugan. där jag och erika upptäckte våra fina talanger inom kortspel. inte dåligt!

även morsdag idag. grattis till alla mammor, men självklart ett mega grattis till världens bästa mamma! nämligen min egen! GRATTIS!

over and out,
/ LinaBeijer

fredagens händelser

igår spenderade vi kvällen hemma hos jenny med pizza och film! mycket mysigt, den kvällen har varit efterlängtad (: senare på kvällen åkte jag hem till samuel och sov där. jag vaknade redan vid halv åtta idag och va jätte pigg. men självklart ville inte samuel upp vid denna tiden. så det va bara att ligga kvar till tio. efter att vi ätit frukost åkte vi iväg för att titta på klassfotbollen, där mötte vi upp jenny och träffade på simon.

nu står samuel i köket och lagar mat, medans jag sitter och tittar på emil :D ikväll kommer johanna och nils hit för att titta på film. det kommer bli myyyyys!

over and out,
/ LinaBeijer

ekonomi prov, klart!

nu är ekonomi provet avklarat! det är en lättnad måste jag säga. nu ska jag åka iväg och träna fotboll. första kvällen på hela veckan som inte består av plugg! :D en mycket skön känsla måste jag säga!

over and out
/ LinaBeijer

choklad till en duktig tjej

belönar mig själv med choklad! åh vad jag är värd det!

det går trögt just nu.


tänk...

...vad man kan sakna!



jag har precis hittat soffa och här ska jag tillbringa min kväll, som jag har gjort alla andra kvällar. min kväll kommer att bestå av plugg. men idag är det ingen spanska jag behöver plugga eftersom jag hade nationella på det idag. jag har aldrig vart gladare. jag kommer aldrig mer att behöva gå på en spanska lektion! det är lycka! framöver kommer jag att läsa tyska istället. kommer jag ha mycket mer användning för när jag är ute och reser! för det är ju det jag ska göra när jag har slutat skolan, resa! finns inget som är lika härligt som att besöka nya länder. men nu tillbaka till mitt pluggande, ikväll ska jag plugga ekonomi! och det är inte bara ett kapitel som jag har prov på, utan åtta! ja ni hörde rätt. jag har prov på en hel bok. så nu ska jag sluta skriva och ge mig in i verkligheten. antagligen kommer jag att skriva när jag har tröttnat.

over and out,
/ LinaBeijer

alltid lika iskall!

när pluggande blir för på, kan man glädja sig åt andra saker...
...som det här!

elina

over and out,
/ LinaBeijer

Spanska & Ekonomi

jag tror ärligt att jag håller på att bli helt galen! Det finns inget annat i mitt liv just nu än läxor. det enda som virrar runt i mitt huvud är reflexiva verb, oregelbundna verb & en massa presens & imperfekt och annan skit. nu ger jag upp spanskan och siktar på företags ekonomi istället!

/ LinaBeijer

spanska morgon

visst tar det emot, men nu drar jag mig till skolan för tre timmar spanska!

over and out,
/LinaBeijer


nästan som en tidsmaskin!

när det blir lite mycket läxor är det lätt att man vänder sig till något annat. och det är precis det jag har gjort. jag har suttit och tittat på gamla bilder. vad kan va mysigare än att tittat tillbaka i tiden på alla fina minnen? det är nästan som att man reser tillbaka igen :)

jag hittade bilder på mig och johanna när vi konfirmerades (:



over and out,
/ LinaBeijer

livet är inte alltid en dans på rosor

alla dessa läxor, all denna stress. usch, är detta verkligen bra? jag kan inte tänka mig det. men det är bara att bita i det sura äpplet och fortsätta att plugga. jag bli ju iallafall smart! eller? men men, värmen har avtagit här i lilla lidköping, men som tur är kommer den att stiga till helgen! det klagar jag inte ett dugg över! men jag måste utöka min garderob när det gäller sommarkläder!


& det bästa är att man kan shoppa utan att lämna huset!

over and out,
/ LinaBeijer


slutet på en härlig vecka!

värmen har hållt sig i idag också, jag måste erkänna att jag blev lite förvånad över det. men nu ska vi va glad för att vi fått en härlig sommar helg! får hoppas på att vädret h¨ller i sig i veckan också, då kanske veckan går lite snabbare än vanligt. nu börjar det bli sen och det är dags för att sova.

over and out,
/ LinaBeijer

lördags värme

sitter just nu ute i trädgården och solar, medans samuel sparkar lite boll! Helt underbart med lite värme! :)



ikväll ska vi grilla med lite annat folk och efter det åker vi iväg en liten sväng till festivalen. det kommer att bli super mysigt!

over and out,
/ LinaBeijer

veckans jobb dag

dags för jobb, det gillar vi på en fredag!

over and out,
/ LinaBeijer

johanna panna vattenkanna!

nu fick jag ett saknads anfall efter min vän johanna! heeelt sjukt att du ska bo ända borta istockholm. förut kunde jag bara ta cykeln så va jag hos dig inom två minuter! men tack och lov så finns ju telefon! :D

over and out,
/ LinaBeijer



jodå, saknar dig gör jag allt!

vädret är allt en knepig grej

vädret är allt en stor gåta, enligt mig. nu är det värme och sol igen. hur ska vädergudarna ha det?

nu tar jag mig en sväng till träningen.

over and out,
/ LinaBeijer


sitter just nu i skolan

sitter just nu i skolan och dregglar. eller dregglar och dregglar... jag sitter och ska räkna matte, men jag är inte ens så hääääääär sugen på att göra det!! så jag tänker nog inte göra det, utan jag ska sätta mig med företags ekonomi stället. Inte för att det är mer intressant direkt. men det måste ju göras. i dag slutar jag klockan fyra och vid sex bär et av till fotbollsträning, full rulle för min del idag! Jag läntar redan tills jag får lägga huvudet på kudden och bara sova och då vill jag inte vakna upp förens sommaren har kommit.

over and out,
/ LinaBeijer

sol & värme

nu har jag något underbart att berätta för er! tro det eller ej, men jag kunde gå ute med klänning och bara ben när jag gick hem ifrån mit mormors kals, utan att frysa! det är ju helt galet! tänka sig att sommaren kanske har kommit? fast man vet ju hur det där funkar. om en vecka regnar det igen. men nu ska vi njuta av så länge det varar! även om det bara va ikväll så njöt jag av värmen fullt ut!

over and out,
/ LinaBeijer

det vackraste jag sett

det va otroligt vackert i kyrkan idag! jag har aldrig varit med om något vackrare. även ifall tårarna inte kunde sluta att rinna, var det fortfarande vackert. ännu en gång valde du en vacker dag, med solsken. du kan din sak, du är otrolig & du är världens bästa farfar, jag älskar dig!

over and out,
/ LinaBeijer


Du är världens bästa farfar & jag älskar dig av hela mitt hjärta!

begravningen

håller just nu på att göra mig i ordning till begravningen. jag är nervös, eller jag vet inte vad jag är. känner bara av en stor klump i magen. jag har aldrig vart med om något sånt här!!

farfar<3

over and out,
/ LinaBeijer

usch usch usch!

ligger i sängen med feber, hosta & halsont. varför straffa mig såhär?

over and out,
/ LinaBeijer

sjukling

idag har jag inte visat mig ifrån min bästa sida. just nu har jag bosatt mig i min säng på grund av halsont och feber. självklart ska detta inträffa när min älskade syster har kommit hem för några korta dagar. nu ska jag sätta på step up och fortsätta att tycka synd om mig själv!

over and out,
/ LinaBeijer


Söndag = studera


usch nej, jag är inte alls sugen på att plugga svenska.


ääääääntligen!

äntligen är hon hemma hos mig!



over and out,
/ LinaBeijer

bort med läxor och fram med filmer!

Nu lägger jag ner allt mitt plugg och kryper istället ner i soffan framför en film!

over and out,
/ LinaBeijer


ganska så söta är vi ändå, trots regnet.


lördagskvällar

tror att jag har gått och blivit spritt galen. sitter hemma själv en lördag kväll och kokar makaroner och pluggar! hääärlig lördag för min del! vart är jag på väg?

over and out,
/ LinaBeijer

älvaslaget

nu när jag skulle skriva mitt inlägg, såg jag att det förra inte har kommit upp. så det kan gå! just nu är jag iallafall elt slut efter en hel dag med brändboll. vi åkte ur älvaslaget i åttondelsfinalen. så vi åkte hem med nöjda miner! nu ligger jag halvt död i min säng. jag vaknade upp för ungefär 20 minuter sen och känner att jag bara vill fortsätta att sova. men eftersom jag har fått en hel drös med läxor. är det bara att sätta i gång och plugga och se glad ut!

over and out,
/ LinaBeijer

träningsverk?

idag har jag burit ved i tre timmar! det känns i ryggen nu måste jag säga. som tur va fick jag hjälp av samuel, annars hade det nog tagit den dubbla tiden. nu ska vi ta mopeden ut till stugan. kanske kan dte bli årets första dopp? jag bangade ju ur förra gången jag va där.

jag har vart ganska dålig på att skriva den sista tiden kan jag erkänna. men det ska det bli ändring på kan jag lova! igår somnade jag vid sju tiden och sov hela två timmar. vad är det med mig? när jag vakna tog jag cykeln till älsklingen för att tillbringa natten där. inte hade jag några problem att somna sen heller. vid ett sov jag som en gris...

over and out
/ LinaBeijer





energin börjar ta slut

just nu har jag ingen energi, vill bara sova sova sova! & det ska jag banne mig göra också! jag inleder "minilovet" med en tupplur!

over and out,
/ LinaBeijer

osmarta ungar...

Nu är jag mätt som en plätt!

Sitter just nu och kämpar med matte. Varför gav inte min pappa mig lite av sin smarthet? Det är väl onödigt att skaffa sig en osmart dotter? Får då är det ju han som får lägga ner sin tid med att förklara massa simpla saker för mig. Fast det är ju inte mitt problem.

Imorgon fyller min pappa 45 år! Det kan va lite svårt att hitta på någon bra present till gubben, men jag tror ändå att jag har lyckats. Jag ska ta med han på en liten utflyckt och ja, jag ska köra bilen! Jag kan ju inte avslöja innan vad det är han ska få åka iväg på. Men eftersom han inte är intresserad nog för att läsa min blogg, så kan jag lägga ut det här. Han ska få detta av mig i present...  

Fast han ska få åka i en stor som går göööööör snabbt! Självklart ska jag själv åka också. Kan ju inte med att stå och titta på när han ska få göra något så här skoj!

over and out,
/ LinaBeijer


vad är jag värd efter denna dag?

Vad stolt man känner sig efter några timmar på jobbet. Man tycker att man är värd så mycket godsaker, fast i själva verket så är man inte det. Istället för att stoppa i mig ton med choklad, ska jag istället krypa ner i sängen och läsa en mysig bok. Men först ska jag nog gotta mig lite med musik. Det måste jag ju ändå va värd?

over and out,
/ LinaBeijer


sommaren är på god väg!

Sol & Chokladmousse

Sitter just nu i solen och mår jätte bra! Älsklingen min håller på att laga mat. Till efterrätt blir det chokladmousse, mums! Senare ska jag åka iväg och jobba en lyen sväng.

Gårdagens kväll slutade med att vi gick hem och tittade på Wallander Arvet, mycket spännande film och en mycket mysig kväll blev det!

over and out,
/ LinaBeijer

Lördag

Just nu sitter jag med johanna och elina. Vi ska snart iväg en liten sväng, vi får se vad kvällen har att bjuda på! :D



Rätt söta är vi ändå :)

Maskerad Disco, Sp1c

Nu har precis Malin vart här och vi har bakat chokladbollar! Men självklart va dom inte till oss, utan till barnen som förhoppningsvis kommer till vårat disco ikväll. Vi tyckte allt lite synd om oss själva att vi inte fick några alls... Eftersom dagens tema är maskerad ska jag klä ut mig till vampyr! Vi får hoppas att jag inte skrämmer bort alla barn, för läskig kommer jag att bli!

over and out,
/ LinaBeijer



Sp1c


vart för vinden oss?

Nu har jag precis kommit hem ifrån en blåsig fotbollsträning. Jag trodde nästan att jag skulle blåsa bort ett tag. Men jag höll mig kvar på marken, som tur va. Hade inte vart kul om jag hade blåst iväg som tanten i harry potter. Men hon svällde ju iof upp till en jätte balong. Nog pratat om det, imorgon vankas det disco för mellanstadiet, maskerad står på schemat denna gång. Vad ska jag klä ut mig till tro, jag och malin hade kyckling som förslag, vad tror ni om det?

over and out,
/ LinaBeijer


Amerikanska pannkakor & Geografi

Sitter just nu och pluggar geografi med världens bästa elina. Vi gynnade oss lite amerikanska pannkakor efter skolan. Det är man väl ändå värda när man är duktiga och sätter sig och pluggar när det är så fint väder ute? Senare ska jag och mamma dra oss mot rådavallen för att titta på när älskling spelar match. Det kan bli spännande.

over and out,
/ LinaBeijer

nationellaprov & film

Engelska nationella stod först på schemat idag. Jag va inte alls sugen på att stiga upp ur min säng och göra detta. Men måste man så måste man. Jag tror inte att det gick alls bra för mig på detta prov. Jag kunde inte koncentrera mig för fem öre! Efter att ha skrivit prov i två timmar och trettio minuter fick vi titta på en ganska så bra film. Efter det fick vi lov att gå hem. En mycket snabb och smidig dag, sånna vill vi se fler av! Självklart skulle det regna också när jag cyklade hem. Kanske kunde det vart änglarna som släppte sina tårar för min farfar? Det tror jag att det va.

Jag saknar min syster så oändligt mycket just nu, kan du inte bara ta och komma hem till Sverige?

over and out,
/ LinaBeijer

Jag tänder ett ljus för dig

Jag känner bara en stor saknad och en stor sorg. Det är allt som finns i min kropp just nu. Jag trodde inte att man kunde ha så mycket känslor och jag vet inte hur jag ska hantera dem. Men jag tänker på att du fortfarande finns hos mig och allt känns då mycket bättre.

Samuel kom hem till mig efter han hade slutat skolan. Han gav mig ett smycke till mitt armband. Ett rosa hjärta va det. Åhh, vilken tur jag har som har honom! <3

over and out,
/ LinaBeijer


Du lever kvar i våra minnen & hjärtan

Jag valde att stanna hemma idag från skolan. Sorgen är så stor, jag vet inte hur jag ska hantera den än. Jag och min pappa satte oss ner för att hitta en fin vers till min farfar. Vi hittade en som vi båda tycker är väldigt fin.

I minner du lever,
du finns alltid kvar.
I minnet vi ser dig,
precis som du var.

Livet är den verkliga dröm som man inte kan vakna upp ue

Andra maj 2010 var en vacker dag, vi kommer minnas dig som en vacker människa. Även om jag inte kan se dig längre, så lever du vidare i mitt hjärta. Vart jag än befinner mig i världen, så vet jag att du kommer finnas där med mig! Du valde verkligen en vacker dag.
Vila i frid, världens bästa farfar, jag älskar dig! <3

Tjejkväll och godis i mängder

Nu har precis mina små flickor gått hem. Vi har haft en ur mysig kväll, med god mat! Som vanligt köpte vi för mycket godis och chipps, men vi klagar inte över det. Nu kom Samuel hit så att jag slipper sova själv hemma. Känns inte lika ensamt då.

Jag kom fram till att det är ungefär sju veckor kvar tills min syster kommer hem! Det är inte rikgtigt klokt! Det känns som att det var igår vi vinkade hejdå ifrån flygplatsen, men samtidigt som en hel evighet sen! Det ska iallafall bli skönt att få hem dig igen syster min!

over and out,
/ LinaBeijer

Juste, jag glömde nästan skriva om igår. Kvällen blev mycket trevlig, först var jag hemma hos Jenny och åt pizza, senare tog vi en sväng ut till kållandsö.

RSS 2.0