ingen förändring.

då va denna dagen över, det känns som att jag är inlåst i mitt egna hus. jag har vart ute en gång på tre dagar! och det va när jag gick ut, in i bilen, ut, in till sjukhuset, ut, in i bilen, ut, in. imorgon funderar jag på att ge mig på något riktigt avancerat, nämligen kolla på film nere i soffan istället för mitt rum. lina beijer utvecklas och går framåt wiiho!
detta har blivit min vardag.

over and out,
/ LinaBeijer

woho, halsfluss.

och så va man inne på fjärde dagen. jag var ju på vårdcentralen och där sa dom att jag hade fått en släng av halsfluss. jaha tänkte jag, en släng av halsfluss alltså. det innebär att jag får gå till skolan tidigast på fredag om jag mår bättre, och måste äta penicillin i tio dagar. så jaha, vad ska man hitta på idag då?

over and out,
/ LinaBeijer

sjukling.

nu är jag inne på tredje dagen som jag är hemma och är sjuk. när jag vakna så låg min feber på 40 grader, mår alltså inte så riktigt bra med andra ord. så nu ska jag iväg till sjukhuset för att kolla så att jag inte har körtelfeber eller något, eftersom min hals nätt och jämnt har svullnat igen. hoppas ni mår bättre än mig!

over and out,
/ LinaBeijer

tidiga lördagskvällar

det blir en tidig kväll för mig idag. jag ska krypa ner i min varma säng och bara gosa in mig i täcket. det blir till att ladda inför imorgon, då vi åker iväg för att krossa borås!
over and out,
/ LinaBeijer

lediga lördag.

det är ganska så tragiskt när man inte har något att göra på en lördag så väljer man att plugga. ibland undrar jag hur misslyckat mitt liv är, skämt å sido. jag funderar på att ge mig ut och springa, men det är inget som tilltalar mig. det känns som att jag precis kom upp ur sängen och det börjar redan mörkna ute, tragiskt. men nu ska jag sluta att klaga på allting och hitta på något annat skoj.
over and out,
/ LinaBeijer

fredagsträning.

rastlös, därför ger jag mig ut i kylan på en springtur, vet inte riktigt vad som flugit i mig. men ut ska jag, hej!
over and out,
/ LinaBeijer

för idag är det fredag!

befinner mig just nu i skolan. det va riktigt skit väder rent ut sagt idag, så jag va så fräck och tog bilen till skolan. det som glädjer mig i dessa mörka och trista tider är att det är fredag idag!!
over and out,
/ LinaBeijer

torsdag.

jag har ingen energi kvar, vill inget hellre än att slippa allt plugg och bara sova och vakna upp om någon dag eller två! därför ska jag lägga allt plugg åt sidan och umgås med min syster ikväll, för imorgon åker hon till japan.
over and out,
/ LinaBeijer

work it out.

kom precis hem ifrån kvällens innebandy träning, va dock inte så motiverad, hoppas att motivationen kommer tillbaka så fort som möjligt. vi firade ju som sagt jul här idag, blev precis propp mätt efter all mat, så det va ren tur att jag åkte iväg och rörde på mig lite. imorgon väntar styrketräning, ska bli riktigt härligt!
syster och monica ♥

älskade syster

over and out,
/ LinaBeijer

julfirande på vältgatan.

idag firar vi lite jul här på vältgatan, varför undrar väl ni? detta gör vi för att min syster åker till japan på fredag och kommer därför inte få fira jul med oss här i sverige. så ikväll blir det julbord och julklapps öppning. man tackar väl inte nej till att fira jul två gånger på ett år heller? :)
over and out,
/ LinaBeijer

en bra start på dagen.

godmorgon på er! jag är så himla lyckad känner jag. kom på i sista sekund att cykeln står på skolan( jag va så lat igår att jag åkte bil hem med Linda igår, men glömde självklart att hämta cykeln sen) så det va bara att springa som en idiot till bussen. Så nu sitter jag här svettig och go.

over and out,
/ LinaBeijer


fem saker som kan få mig att lipa på en sekund.

  • när allt blir sådär otroligt lyckligt i one tree hill.
  • när jag slår i tån i en dörrkarm.
  • när jag får reda på att jag lyckats kamma hem ett MVG.
  • tanken på att någon skulle vara dum mot dem jag tycker om.
  • när jag kommer på mig själv att jag faktiskt är ganska så dum i huvudet.
nämen titta där, nu vet ni ännu lite mer om mig. det trodde ni inte va?!

over and out,
/ LinaBeijer

julfest i november.

tänkte bara visa lite livstecken från min sida, jag lever! igår började jag jobba klockan sju på morgonen, så när jag kom hem efter jobbet somna jag inprincip på direkten. på kvällen va det julfest med jobbet som stod på schemat. jag har inte skrattat så mycket på länge, jag fick riktigt kramp i magen där ett tag. det va jätte roliga uppträdanden och utdelning av priser. men eftersom jag fick vara chaufför och köra alla runt i hela stan bestod kvällen av julmust för min del. en riktigt lyckad kväll blev det i alla fall!
tänkte lägga upp lite tjusiga bilder från när vi bakade i fredags.



over and out,
/ LinaBeijer

hörde jag skål?!

skål på er gott folk! hoppas att ni får en trevlig,mysig,bra, eller rent ut sagt oslagbar kväll?! för något utav det ska jag ha i alla fall! :)
over and out,
/ LinaBeijer

baka baka liten kaka.

även om dagarna i skolan är slut för denna vecka, så är absolut inte pluggandet det. i eftermiddag/kväll är det att skriva uppsats som gäller. men just nu är det storbak hemma hos malin som gäller och jag gör allt annat än att hjälpa till känner jag.
over and out,
/ LinaBeijer

breaking dawn, part 2.

jag är helt upprymd efter filmen. den va så himla bra! jag har ingen aning om hur jag ska kunna hålla mig tills tvåan kommer ut. det går inte helt enkelt!
åhh, vad jag längtar!

over and out,
/ LinaBeijer

allt handlar om utveckling.

kom på ganska så nyss att jag ska iväg till skolan igen för utvecklingssamtal. får vi hålla tummarna för att jag har gjort en ENORM utveckling sen föregående samtal...man kan ju hoppas i alla fall. efter det ska jag iväg och se breaking dawn, som jag har längtat på detta ögonblick alltså!
jag måtte väl ha utvecklats lite i alla fall?

over and out,
/ LinaBeijer

dream on, än är det inte över.

då va det äckliga provet i svenskan avklarat. jag hade fått för mig att jag skulle va klar efter två timmar, men så va inte fallet. istället satt jag i nästan fyra timmar... snacka om att man hade träsmak i rumpan efter. kan inte va bra att sitta still så länge. efter provet va det bara att cykla hem fort som tusan, för hemma väntar en uppsatts som ska va inne imorgon. jag har skrivit, hmm... en sida? bara fem sidor kvar! så det är vad jag håller på med just nu, skriva uppsatts, igen...
...dock är allt annat som inte är att skriva uppsatts så mycket roligare.

over and out,
/ LinaBeijer

nationella i svenska b, tummen ner.

gaaah, jag är så nervös så jag nästan spricker. jag hatar att göra prov när det låter så allvarligt, fast det i egentligen inte är det. sen hatar jag också att skriva prov i aulan, man knökar hela aulan full med elever och där ska man sitta i fem timmar. sen kommer man inte på något bra att skriva och då hör man alla dessa pennor som skriver utan min egna. usch! men nu intalar jag mig själv att detta kommer att gå galant!

over and out,
/ LinaBeijer

mätt som en plätt?

åhh, vad mätt jag är. har dumpat ner i min säng och ligger nu i matkoma. jag och syster bjöd ut vår älskade pappa på middag, en sen farsdag present. riktigt mysigt, dock inte lika mysigt att va mätt som en padda efteråt. nu ska jag sätta igång att förbereda mig till svenska nationella som äger rum imorgon, sen ska jag sova. Godnatt!
over and out,
/ LinaBeijer

breaking dawn.

imorgon kväll är en magisk kväll. då ska jag se breaking dawn part 1. som jag har längtat, ni anar inte!
over and out,
/ LinaBeijer

ny design, jag är glad.

som ni ser har det blivit lite ändringar här på bloggen. det är min vän klaras förtjänst, kika in på hennes blogg vet jag! ---> HÄR! nåväl, jag ska snart åka hem ifrån skolan. har gjort mitt livs värst prov idag tror jag. men det kändes riktigt bra ändå. kanske kan klirra hem ett bra betyg ändå, vem vet. jag har gått och blivit väldigt förkyld, så jag funderar på att skippa att träna idag så jag blir frisk någon gång. men vi får se hur det blir med det!
over and out,
/ LinaBeijer

now we are free.

mums, nu ska en nyklippt lina trycka i sig världens största bulle typ? tur att man ska ge sig ut på en löprunda i spåret senare. annars kanske det sätter sina spår? skämt å sido... men först är det plugg som gäller, för imorgon är det prov! men det positiva är att de är de la gardie open imorgon. det innebär att småttingarna som ska börja ettan nästa år ska komma och kika på alla program som vi har på skolan och för min del innebär det att jag slutar klockan elva! det tackar jag inte nej till.

over and out,
/ LinaBeijer

tisdagen den femtonde november.

godmorgon på er alla goa och glada människor! nu har jag haft min första redovisning, så nu har jag en mindre grej att tänka på, sköööönt. men i eftermiddag väntar min sista redovisning för denna veckan. då ska jag prata om IRA (en terror grupp i irland) intressant va? idag ska jag vara så busig att smita tidigare från sista lektionen, jag ska nämligen göra i ordning mitt skatbo som jag har på huvudet, mitt hår alltså. jag ska pimpa det lite med slingor har jag tänkt, kommer bli så fräsigt så!
ni får ursäkta mig att jag drömmer mig bort till sol och värme. men det kan bero på att jag och mina flickor håller på att boka en studentresa!!! (HUR KUL KOMMER INTE DET BLI?!) det får mig att drömma mig bort lite. på bilderna befinner jag mig lite överallt, bland annat i alanya, lanzarote och kroatien.

over and out,
/ LinaBeijer

jag förvandlas till en plugghäst.

denna veckan kommer att va djävulsk för min del. jag har så mycket i skolan att jag knappt hinner andas. efter skolan var det bara att cykla hem som en dåre, väl hemma var det biologi plugg som gällde. nu är det dags att byta om för träning, sen hem igen och fortsätta att plugga. något positivt är att allt pluggande ger resultat, fick reda på naturkunskap provet idag, det blev ett MVG, wiiho!
i all denna dysterhet, tänker jag tillbaka på den dagen då jag var som lyckligast!

over and out,
/ LinaBeijer

take it or leave it.

denna dagen blev en bra dag. kan bero på att dagens match resulterade med vinst, 13-4, riktigt kul! sen har den mest bestått av tv tittande och skolarbete. just nu ligger jag i sängen och fryser om fötterna, trötts att jag har tjocka sockar på mig. känns som att tårna ska trilla av. men vi får hoppas att jag har alla tår kvar när jag vaknar imorgon. godnatt!
all denna kyla får mig att längta efter sommarlov... MEN JAG HAR JU HAFT MITT SISTA FÖR SJUTTON! (vet inte vad bilden har med det hela att göra)

over and out,
/ LinaBeijer

helgen blev lyckad tillslut.

godmorgon, godmiddag, godeftermiddag, vet inte riktigt vad det är just nu. min favorit linda spenderade kvällen och även natten här med mig. riktigt mys, jag vågar inte riktigt sova ensam i ett stort läskigt hus när det härjar tjuvar här och var. så då ringde jag den farligaste personen jag känner, linda... nu ska jag ge mig ut i kylan för i eftermiddag väntas det match, IBK Lidköping - Lockerud, yes jag är taggad!
over and out,
/ LinaBeijer

äntligen fredag.

att grannen har satt upp adventsljusstaken är väl ändå lite väl tidigt? jag som tycker att jag brukar va tidig med att fixa julstämning här på vältgatan, men 11:e november, kom igen... nåväl, nu ska jag iväg till kunskaps mässan i göteborg, för att försöka lista ut vad jag vill göra i framtiden. usch framtiden låter ju så himla vuxet, jag vill förbli ung! men något positivt med dagen är att jag slipper kryckor idag, jag kan åla mig fram hur bäst jag vill, men några kryckor blir det inte!!
over and out,
/ LinaBeijer

oturen har en vändning

förhoppningsvis är det en sträckning jag har fått i bak på knät. med det menas att jag ska kunna va på benen om bara några dagar igen. troligtvis ska jag kunna gå utan kryckor redan imorgon, jag är typ överlycklig över det!

over and out,
/ LinaBeijer


min tur har nått botten.

och så går man på kryckor... ska snart iväg till sjukhuset så får vi se vad de har att säga. min tur har verkligen nått botten just nu...

over and out,
/ LinaBeijer

abc, biologi.

är det inte naturkunskap så är det biologi. nu är det alltså dags för biologi plugg! senare kommer linda, då ska vi ge oss på att baka bullar. tror ni att vi kommer att lyckas? efter det bär det va till träning, full fart på vältgatan med andra ord!
vi kände att vi verkligen kunde koncentrera oss på lektionen idag...

over and out,
/ LinaBeijer

GAAAAHHHHH!

gaaah, (BOKSTAVLIGEN!!!!!!) då har min gamla skada kommit tillbaka... jag som trodde att jag hade blivit av med den. sträckte upp hela låret idag på träningen. denna dumma skada gjorde att jag blev borta en hel säsong. det skulle bara våga hända igen.
jag får ägna min tid till plugg helt enkelt.

over and out,
/ LinaBeijer

måndagen avklarad.

hemma nu från skolan, lika skönt varje gång man kliver in genom dörren efter en hård skoldag(idag var den kanske inte så värst ansträngande). nu ska sätta mig ner och plugga, medan jag pluggar ska jag trycka i mig massor av pepparkakor och dricka glögg. jag fullkomligt äääälskar julen, så nu kan jag ta emot den med öppna armar. om några timmar ska jag iväg för att träna, sen tillbaka till pluggandet igen.
puss!

en bild från gårdagens träningspass, svettigt!

over and out,
/ LinaBeijer

pluggdag.

idag är det söndag, det är min pluggdag. det innebär myskläder och massa te och fika! wohooo.
over and out,
/ LinaBeijer

vi är på gång, vi är laddade vi är tända.

har hamnat i lindas party lya. ska även spendera natten här, kommer att bli mys. dock får vi hoppas att jag inte knökar ut henne från sin egna säng. men man tar risker när man sover med mig kan jag lova. vi har nu musiken på högsta volym och taggar inför morgondagen, då vi drar oss mot jönköping!

over and out,
/ LinaBeijer

den tredje november tvåtusenelva.

just nu sitter jag i ett rum som en gång var mitt rum. eller det r ju fortfarande mitt rum, bara att alla möbler står i en hög och jag sitter på toppen. eller så står bara alla möbler i mitten av rummet och jag sitter i sängen. snart ska jag och min syster hoppa in i bilen för att köra till falköping, där ska vi hälsa på lite släktingar. jag hoppas på god mat! senare bär det av till sirius för lite träning, efter det ska jag packa och sen cyklar jag räser hem till linda, för att sedan spendera natten där. mysigt!
over and out,
/ LinaBeijer

från kyla till värme.

eftersom att jag har klagat i tid och otid att jag fryser knäna av mig i mitt rum, ska vi nu fixa det. det ska komma gubbar hit och sätta in ännu mer värme, hur awesome är inte det?! därför har jag möblerat om på mitt rum, vad tycks?
tyckte att det blev väldigt mysigt, skämt å sido.

nog om kyla, idag har jag och min kompanjon linda shoppat loss i göteborg. det va välbehövligt (tyckte vi). det blev en lyckad dag helt enkelt!
over and out,
/ LinaBeijer

glögg, pepparkakor & julmusik.

efter ett hårt träningspass sitter jag nu och pluggar. medan jag pluggar dricker jag glögg, äter pepparkakor och lyssnar på julmusik. åhhh vad jag längtar till julen. det är så himla mysigt och efter det fyller man ju år och efter det ska vi på en grym skidresa. jag ser bara en massa positiva saker med vintern?
förra julen fick jag tydligen för mig att jag skulle passa i lockigt hår...

förra året fick jag göra det som jag fullkomligt älskar, åka snowboard i österrike med mina favoriter.

over and out,
/ LinaBeijer

tisdag morgon, work it out.

godmorgon på er, alla ni som har lyckats att komma upp ur sängen. efter många om och men lyckades jag med. nu ska jag snart ta bilen (jag vet lite osportsligt när man kan cykla, men är man trött så är man) till sirius för att möta upp min instruktör. gillar inte när jag får tider såhär tidigt på dagen, jag har ju knappt vaknat än.
liiite för trött för att åka iväg och träna...

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0