Lördagsparty!'

Ett disco tar mer på krafterna än vad man tror. Jag har legat helt utslagen i soffan hela dagen, men vid två kom erika och ryckte upp mig. Vi har suttit i mitt rum och lyssnat på musik och förberett kvällen i minsta detalj och inte största. Ikväll blir det fest!

Nu ska jag sticka iväg till Erika och där efter styr vi till Elina för pizza.

over and out
/ LinaBeijer

Disco SP1c

Nu har jag precis kommit hem ifrån vårat klassdisco. Och jag har aldrig varit med om något bättre! (jo det kanske jag har men) vi lyckades verkligen! spökrundan blev toppen, barnen va som galna och rädda blev dem också. Det jag vill säga är att alla i SP1c gjorde ett fantastiskt jobb! Och vi lär göra det igen.

Nu ska jag krypa ner i min säng och somna, det har jag verkligen förtjänat.

over and out
/ LinaBeijer

En trött Lina & Jobbiga uppgifter

Just nu sitter jag i biblioteket i skolan. Jag ska leta fram lite fakta om ämnet krom, vet ni vad det är? Jag har ialldafall ingen aning just nu, men det är väl just därför man går i skolan? Lära sig nya saker och bli dubbelt så smart! Jag har iallfall fått fram att Krom är ett metalliskt grundämne. Det ni! Jag är på god väg!

Jag känner mig lite smått hängig, kanske är det för att jag satt uppe och skrev på min novell till fem över tolv i natt? Länge satt jag, men klar blev den. Det är väl huvudsaken? Ikväll ska vi ha disco för små kidsen, det kan faktiskt bli rätt kul. Vi räknar med att vi städat klart oc allt vid tolv ikväll. Och då åker jag raka vägen hem för att sova! För imorgon ska jag nämligen åka med F 94 och spela match och samlingen är 07.15, inte kul! Men snäll som jag är så ställer jag upp :)

Nu ska jag fortsätta att kämpa med Krom!

over and out
/ Lina Beijer

Underbara Onsdag

Dagen har vart underbart bra! Jag fattar mig kort idag. Den va fantastiskt bra, bokstavligt!

Nu ska jag lägga mig i min säng och fortsätta att skriva om min novell. Vad kan hända med Arvid och Nathalie ikväll tro? Kanske händer det ett hemskt mord? Vi får helt enkelt vänta och se, kan bli spännande. Nu får jag ta fram alla mina fantasier och få ner dom på ett tomt randigt papper!

Juste, vi va även och handla godis till vårat disco som vi ska ha på fredag. Jag ska ju lixom stå och dansa i kiosken hela kvällen ;)

over and out
/ LinaBeijer

Julsprängda högtalare & individuella val

just nu är julmusik som spränger ut ur mina högtalare. jag längtar sjukt mycket till jul, det är inte möjligt. Om jag hade haft tid, hade jag bakat pepparkakor till helgen, men det får väl vänta till andra advent kanske. Det är redan första advent på söndag! Hemskt vad tiden går snabbt, va det inte sommar nyss? Iväg med alla sommar tankar och fram med all julkänsla! Nu ska jag få fram all julstämning jag kan. Jag har fått en favorit låt när det gäller julmusik, ni vet den där dom sjunger; Tomten jag vill ha en riktig jul, en sån som har när man är liten.

Nu får jag ta och lugna ner mig lite. I skolan kom det en man(gubbe) och pratade med oss om individuella val, efter som jag ska hoppa av innebandy gymnasiet så gäller detta även mig. Jag bestämde mig för att hoppa av trots allt, jag tyckte helt enkelt inte det va så värst kul att träna med alla killar(inget illa menat). Men nu har jag lite smått panik, för jag vet ju inte vad jag ska välja!! Jag funderar på Psykologi, Design eller Människan socialt kulturellt. Jag får nog ta och ringa till syster min så får hon hjälpa mig

Hoppsan, nu kom Elina in skuttande i mitt hus, så jag får nog ta och runda ner.

over and out
/ LinaBeijer


spanska verb & tidiga kvällar

nu har jag precis suttit och tränat på spanska verb och klockan är bara halv nio. Bra gjort! Jag hade tänkt att gå och lägga mig faktiskt. Jag har bestämt mig för att det inte ska bli några långa läxnätter denna veckan. Nu tror jag att både min mamma och pappa blir riktigt glada när dom läser detta.

Juste, jag hade tänkt att gå ut med lite reklam medan jag ändå är igång. Nu är det så att min klass ska ha disco för åk, 4-6 på fredag. Så ni som har lite småungar där hemma kan skicka iväg dom till de la gardie gymnasiet klockan sju på fredag kväll, så ska vi se till att dom får en kväll dom sent kommer att glömma!

Nu ska jag lägga mig i sängen med Just for now - Imogen Heap i mina öron.

over and out
/ LinaBeijer

...

hoppsan, vad hände där?

Hektiska Helger

Nu har inte jag uppdaterat på hela helgen, det är rent sagt skandal och jag ber hemskt mycket om ursäkt. Men det är väl bättre sent än aldrig, eller hur är det man brukar säga? Men jag har haft fullt upp i helgen, det är så det ligger till. Lördagen började med att jag cyklade till jobbet. Där fick jag stå i en kassa alldeles ensam! whoohoo tänkte jag! Men det va så stressigt så det inte va sant. Jag gkömde alla möjliga saker. Och direkt efter jobbet åkte jag till idrottens hus för att spela match, då vi vann med 17-3, vad säger ni om det? Där efter bar det hem och äta och sen ut och träffa lite folk. Söndagen såg ungefär likadan ut. Den började med att jag åkte till jobbet, men då fick jag lära mig lite andra saker. Jag cyklade hem för att plugga, men erika kom och förstörde mina planer vi åkte istället och kollade in New Moon, som va skit bra på ren svenska! Jag kom hem vid nio och då satte jag mig för att skriva på min Historia och där blev jag fast till halv två på natten, inte alls bra. Men väljer man bio före plugg så blir det lätt så. SKÄRPNING LINA!
Nu ska jag snart åka iväg för lite träning.

over and out
/ LinaBeijer


FREDAG

nu fick jag ett saknadsanfall efter min syster! Sitter just nu i hennes rum och bara deppar. varför skulle du åka hela långa vägen till Kanada för? Och lämna mig i kalla regniga Sverige ensam. Det är lixom två mot en här hemma, det är inte rättvist! Du ska ju va här hemma och snå på min sida av linjen. Du förstår att jag saknar dig va? Så himlans otroligt mycket <3

Nåväl, jag är iallafall glad över att det är fredag, för det är ju det man har gått och väntat på hela veckan, helgen. Jag har har föresten borrat idag! I tänderna alltså. Det du Sofia, jag råka spräcka nollan. Har aldrig haft hål i mina tänder, men nu fick jag tyvärr det. Så jag har gått hela dagen med bedövad mun. Min tunga och halva munnen va helt förlamade, det kan låta kul men det är faktiskt inte så kul när alla kommer och slår på en för man inte känner något ;)

Ikväll blir det en avslappnad kväll, mycket skönt. Det blir bio och pizza! :D Men nu ska jag ut med hunden.

over and out
/ LinaBeijer

ogjord historia & skrattanfall

Fy Lina, fy fy fy! Jag hade ju lovat mig själv att börja med min Historiauppsats idag, men inte då. Jag åkte på bandy istället (som jag är så himla intresserad av). Men jag får väl skylla mig själv och sitta hela eftermiddagen och kvällen imorn istället, jippie.

Dagen har annars varit rätt lugn. När jag kom hem efter skolan la jag mig i soffan och somna i två timmar! herre min jesus, det visar på att jag går och lägger mig alldeles för sent. Men det har jag bestämt att det ska bli ändring på det! När jag väl vaknat kom erika hem till mig en sväng. Set blev en del skrattattacker, vad vi skratta åt kommer jag faktiskt inte ihåg, men kramp i magen fick jag iallfall. Sen får jag ett telefonsamtal av Elina, jag vet inte riktigt om varken hon eller johan förstod vad jag sa. Men iallfall, hon kom hit och vi åkte iväg på Villa. Det va väl en spännande match, säger jag som inte kan ett dugg om bandy! Jag vet iallafall att det går ut på att man ska göra mål, det är väl tur det. Efter att ha träffat mycket trevligt folk gick vi vidare till donken. Men när vi suttit där ett tag ser vi att klockan redan är tio i nio! Desperata hemmafruar börjar ju klockan nio. Nästan lika desperata som fruarna cyklade vi hem i regnet. På vägen hem mötte vi på en arg gubbe, vi råder han att äta mer pepparkakor så han blir snäll till jul.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, inget roligt går det på tv. Och klockan bara springer iväg! Va det inte jag som skrev nyss att jag skulle börja lägga mig tidigt? klockan börjar närma sig halv tolv, bra början Lina. Jag behöver min syster, du får allt komma hem och hålla lite koll på mig! Tro dte eller ej, men jag saknar faktiskt ditt tjat, min lilla extra mamma (: Det va allt tur att du fick träna på mig innan du flög iväg hela vägen till Kanada, nu har du ju lite kunskaper iallafall.

Nä, nu får jag ta mig i kragen och hoppa i säng, det är ju faltiskt en dag imorgon också.

over and out
/ LinaBeijer


tuffa kullerbyttor & tråkiga geografi uppsatser

Puh vilken dag, jag är helt slut. Kroppen säger bara ifrån, men huvudet säger något annat. Jag vill bara lägga mig i sängen och slockna direkt. Men så lätt är det inte, jag har en Historia uppsats att skriva, som visst ska handla om medeltiden. Det kan bli intressant och se hur den blir.

Dagen började iallafall med att klockan ringde vid kvart över sju. Jag tog på mig träningskläderna och cyklade iväg till idrottenshus i mörkret, allt va som vanligt. Träningen va också som vanligt, förutom att min tränare får för sig att vi ska göra kullerbyttor. Efter som jag inte är så akrobatisk av mig kan man ju förstå hur det gick. Hur som helst, jag gjorde den där kullerbyttan och vrider axeln över klubban, fråga mig inte hur detta gick till, men det gjorde ont som satan! Så nu sitter jag med ett häftigt blåmärke på axeln. Rätt ballt faktiskt. Men men, jag trampade hem igen för att duscha, sen la jag mig i soffan för att kika lite tv, men sen kom jag på att jag skulle till skolan också. Så då trampade dit.

Jag och Linda fick sitta kvar i skolan till halv fem för att hinna klart våran geografi arbete, men det visade sig att vi inte hann klart iallafall. Så det blir kanske en lång dag i skolan imorgon med. Efter det cyklade jag iväg till nästa träning och den där kullerbyttan kändes allt i axel, rygg och rumpa. Fy vad jag känner mig ovig! Men å andra sidan, varför ska jag va vig för, jag har väl ingen användning för det?

Just nu sitter jag och tittar på mamma till en mördare. Jag tycker att det är rätt hemskt faktiskt. Tycker synd om den där lilla rynkiga mamman som har en son som dödade hennes andra son. Samtidigt som jag tycker synd om han som dödade sin bror. Är jag lite knäpp eller? Men jag tycker helt enkelt att det är synd om honom för att han ska gå runt och bära det på sitt samvete hela sitt liv. oj oj oj, vad långt jag skulle kunna skriva om det här. Men jag ska faktiskt inte tråka ut er. Istället ska jag krypa ner i min säng och knappa på tv:n.

over and out
/ LinaBeijer

långa nätter & en stor längtan efter sommar

jag kom precis upp ifrån sängen, det blev en senare kväll/natt än vad jag tänkt mig. Men händelserik va den som vanligt! Jag anlände till vältgatan kavrt över två i natt, lite väl sent kanske för en liten flicka som jag. Jag är lite nyfiken på hur min syster reagerar när hon läser detta, vi får hoppas att hon tar det på ett ganska bra sätt, men jag sköter mig sofia, det ska du veta (: Idag vet jag ärligt talat inte vad jag ska göra, jag funderar på att sätta mig och börja på historian eller min novell, men jag har inte riktigt orken inne för det riktigt än. Den kanske kommer med tiden.

Just nu sitter jag och kollar på en massa härliga bilder från sommaren 2009 och lyssnar på Summer Rain - Anna Ternheim. Jag hade faktiskt tänkt att va så snäll och slänga upp några härliga sommarbilder.

over and out
/ LinaBeijer

har man sett en sötare unge?






IBK Lidköping

Idag ringde klockan halv nio, med sega ben gick jag upp och drog upp mina persienner, nästan lika mörkt som vanligt. Men det va väl skönt att allt va i sin ordning. Jag cyklade iväg för att spela match mot tygriket. Stackare, dom åkte ända från borås till ingen nytta. för vi krossa dom totalt :D vi vann nämligen mer 13-5, en härlig vinst på lördag förmiddagen. Efter matchen tog mamma med mig och erika till stan för lunch. Men hon lämnade oss lika snabbt, så jag och erika satt kvar ett bra tag och pratade om allt mellan himmel och gjord.
Efter ett tag tog vi våra cyklar och trampade mot majåker city;D, haha. Vi spelade lite GH och jag spelade skiten ur tösa som vanligt ;)

Nu sitter jag och väntar på utgång, mina föräldrar ska ha party så jag håller mig nog helst borta ifrån det. Man vet nämligen inte vad som kan hända.
Nu ska jag springa iväg och göra mig i ordning

over and out
/ LinaBeijer


...

juste, jag glömde ju skriva det viktigaste! Jag har sågat av min klubba och fixat till den, så imorn blir det invigning (: det kan bli intressant.


neddränkt i plugg & Jobbiga jobb tider

Just nu sitter jag neddränkt i min naturkunskap, efter som jag har prov imorgon. Men nu ska jag även åka och jobba ända till klockan nio, hur ska jag hinna med allt? Jag är helt enkelt desperat just nu. Så jag bestämde mig för att sätta mig ner på golvet med datorn och inte göra något och nu sitter jag här. Lite hårt om rumpan kanske, men det duger. Men nu såg jag att klockan bara har rusat iväg och att jag börjar om en halv timma. Jag kanske borde cykla iväg? eller så går jag ner och smörar lite för pappa så kanske han kan köra mig, så får det bli! Jag ger mig minsann inte ut i denna kyla i onödan!

Snart är det helg, äääntligen! Men jag har dock inget planerat. Förutom att jag har match på lördag. Så om ni inte har något för er på Lördag förmiddag kan ni alltid ge er iväg till idrottenshus för att kolla in lite innebandy, det kan alltid va något.

Nä, nu ska jag byta om till mina snygga mcdonalds kläder och ge mig i väg till jobbet.

over and out
/ LinaBeijer

Hockey matcher & Skridskor

Idag må ni tro har jag åkt skridskor! Jag va lite nervös inför detta, men det gick som en dans. Någon som verkligen kunde dansa på isen va Jenny, jag kände mig verkligem usel när jag åkte nära henne, så jag kom på att jag kan ju alltid hålla lite längre avstånd (inget illa menat jenny). Så det gjorde jag och mitt självförtroende kom allt upp lite iallfall. Vi spelade även hockey, det kanske är min framtida sport? hmm. Jag kanske inte va så jätte bra, men det va kul och att jag inte trilla gjorde det ännu roligare! :D

Juste, jag glömde ju att blogga igår. Så jag skriver om igår nu. Först va det ju då skola, men vi skippar den biten för det är så tråkigt. Elina & Erika kom nämligen och hälsade på mig en stund. Vi plugga, eller vi försökte göra det iallfall, men hur det gick det vet jag faktiskt inte. Vi pratade om allt mella himmel och jord! åh vad kul det kan va ibland! Jag skratta så mycket så jag fick kramp i magen, det behövde jag verkligen, ett gott skratt om dagen är väl bra för magen? höhö. Ni gjorde verkligen min dag flickor små!
Vi tog även lite för söta kort som jag tänkte lägga upp. Så snäll är ag idag.

Juste, Sofia nu kommer jag med ett musik tips till dig som du måste lyssna på!
Black Sunday Afternoon - Anna Ternheim, lyssna och njut!




Mina flickor små (:


Måndag morgon & tidiga innebandypass

Nu har jag precis kommit hem ifrån ett innebandypass. Nu bär det av till skolan em svämg och sen blir det träning igen  :D

over and out
/ LinaBeijer

hoppsan, den blev allt liten.


ElinaBästAlalahti

Nu har jag precis kommit in ifrån att övningskört lite, åh hejsan vad det gick undan! Inte för att skryta med jag kom upp i hundratio! fast strax där efter stoppa mamma mig, jag tror att hon blev lite rädd men jag lugnade henne med att jag hade allt under kontroll. Men jag får fortfarande inte köra med radion på, tråkmåns.. Så jag försökte att sitta och nynna lite för mig själv för att försöka underhålla mig själv. Men det passade inte det heller, hon säger att jag måste lägga all kraft på min koncentration, hm? har jag koncentrations problem kanske?

Och nu till min syster, jag har ett meddelande till dig! för det första, jag tycker att det är på tiden att du ringer hem till din lilla familj i lilla lilla lidköping i lilla lilla majåker! och för det andra så ska jag ´kanske får köra när vi hämtar dig på flygplatsen, det kan väl bli lite roligt för dig. det ser du väl fram emot? (:

Nu är Elina påväg hit, hon ska ha naturkunskap prov imorn och vad gör hon? glömmer alla böckerna i skolan såklart! men som tur är finns ju lilla jag som kan låna ut böckerna (: Så nu ska vi sätta oss ner och plugga.

over and out
/ LinaBeijer


Farsdag & Spotify

Just nu sitter jag och drogar musik. Men denna gången är det inte min gråtmusik - lista. utan jag lånar min vän erikas lista - simply the best! Ja, ni hör ju bara på namnet.
Idag är det ju fars dag också. Men jag kan ju tyvärr inte fira mina pappa, efter som han befinner sig på andra sidan jordklotet, i kina. Ja, familjen Beijer är verkligen utspridd över hela världen, min syster är i Kanada, pappa i kina och jag och mamma får va kvar i sverige, lidköping, majåker och slutligen vältgatan i mitt rum om det ska va perfekt. Men jag ringde ett samtal till kina och sa grattis. Vi får skjuta upp fars dag tills imorn istället, för då kommer han hem, då ska jag försöka laga något gott, om jag nu hinner (: annars får vi hitta på något annat :)
Nu ska jag får köra till götene, men mamma tyckte att vi skulle träna lite innan vi gav oss ut på det stora vägarna. Men dte har hon väl rätt i, jag vet inte om jag skulle våga åka med mig själv om det va jag som körde.

over and out
/ LinaBeijer



all fokus på dig idag farsan!


Anna Ternheim & spöknatt

Nu har jag stigit upp ur sängen, lite sent kanske om jag får säga det själv. Men i natt hände det något kusligt måste jag säga. Jag vakna mitt i natten ( har vet inte varför) & då va min lampa i fönstret tänd! och jag är sääääker på att jag släckte den innan jag somna. Spökar det tro? Jag blev faktiskt riktigt rädd, inga mer läskiga filmer för Lina Beijer inte!
Men nu till dte jag ville skriva om. Igår va jag och tjejerna i skara! vad gjorde dom där tänker ni då. Vi va faktiskt där och titta på Anna Ternheim! Vi tog bussen till skara vid kavrt i sex, och resan till skara gick väldigt fort tycker jag allt. Så vi va alltså där vid tio över sex. Medans dom andra skulle gå iväg och ställa sig i kö gick jag och erika till donken. Det va en liten klurig väg att hitat dit, men vi klarade det! Fick vi se en liten del utav skara också. När vi ätit klart våra glassar (i erikas fall paj) gick vi iväg för att hitta tillbaka. Det gick ju lite sådär, så vi ringde Soffan. Men det visade sig att dom stod på fel ställe och vi på rätt! ha!! Nu till själva grejen, det va grymt bra! oslagbart! Det va så bra så jag satt där och rös. Vi satt ju såklart på de bästa platserna man kan ha, nämligen längst fram. Så kvällen blev riktigt lyckad!
Idag har jag tiggt till mig lite bilder ifrån soffan som jag tänkte ladda upp ifrån igår.

over and out
/ LinaBeijer

 





Anna Ternheim, bilderna är tagna av Sofia Aronsson (:

 

 


Juletider & Jobb

förlåt, förlåt föööörlåt, för att jag inte har skrivit på länge. Men jag har haft fullt upp helt enkelt.
Idag fick jag började min kassautbildning på mitt jobb, kul va det. och det fick mig att känna mig lite bättre faktiskt, istället för att gå runt och städa. För det tröttna jag ju på ganska snabbt, tro mig det skulle ni också göra. Idag slog det mig också att det är ju inte alls långt kvar till jul! Min syster kommer hem snart! eller snart och snart, typ 6 veckor kvar, det är väl ganska så snart? Jag funderar på att börja kolla ut lite julklappar lite smått. Det är ju så himla kul att köpa julklappar, fast det roligaste är när de öppnar sina julklappar så får man se hur glada alla blir.

Imorn ska jag jobba igen, det är första gången jag längtar efter att får göra det, hallå börjar jag bli galen? Lina Beijer längtar efter att få åka och jobba! För en månad sen fick jag ont i magen så fort jag skulle åka och jobba. Men det är väl bara bra det, mer pengar till mig! :D
Idag åkte pappa min till kina, så nu är det bara jag och mamma kvar här i huset. Lungt och skönt. Ska jag säga, det är ju jag som för allt väsen här hemma.

Tro dte eller ej, men nu ska jag sova, GODNATT!

over and out
/ LinaBeijer

Söndag Eftermiddag

äntligen har jag kommit upp ur sängen. Det blev en lång natt igår. Jag somnade nog inte förens klockan fyra, det är alldeles för sent för en liten tjej som jag! Kvällen/natten va händelserik, både positivt och negativt. Jag tror inte att jag går in mer på det, utan på malins födelsedags firande! Det blev lyckat! och hon blev så glad för min och elinas present. Det va roligt! Vi hade gjort om ett paraply till ett spökparably, sen hade vi hängt massa paket, klubbor och trosor i det. Vi hade faktiskt spindelnär och spindlar också :) Vi hade gjort i ordning tacopaj och till efterrätt hade vi gjort små spöken, jätte mysigt va det!

Idag är det match som gäller, jag känner att jag är lite smått seg för det. Men vi får väl hoppas att jag piggnar till lite. Jag har ännu inte kommit på hur man gör med klockan. Den sitter ju inte i mitten! Jag blir galen på den.
Nu ska jag lägga mih i sängen och forsätta med det jag gjorde innan, absolut ingenting.

over and out
/LinaBeijer

RSS 2.0