skolan ger mig en MacBook imorgon.


denna läckra saken blir min imorgon.

ÅHHH, NEJ NEJ NEJ!

idag vaknade jag med att ha himla ont i halsen! det kan ju knappast vara mer passande. med tanke på att jag ska spela dm till helgen, är inte halsont det man vill ha i första taget direkt. men idag har jag kurerat mig med honungste och halstabletter (kanske lite för många). i morgon ska jag faktiskt hoppa över träningen, eftersom jag inte vill ta risken att bli ännu sämre till helgen. tänka sig, jag har nästan vart frisk som en nötkärna hela sommaren och självklart kommer det när man minst behöver det. men vad ska man göra åt saken? det är ju inte så att man kan hugga av sig halsen direkt.

men mitt i all denna hals drama kom min älskling hem till mig, plus att han hade med sig ben&jerry's! åh, han tänker allt på mig den gossen!


ett förträffligt snyggt porträtt av min vän johanna! kan det bero på att det är jag själv som kanske har tagit det? nå väl, hon kommer iallafall hem till lidköping över helgen och förhoppningsvis kommer hon till skövde för att kika på när jag spelar innebandy :)

over and out,
/ LinaBeijer

jag tar mig en paus

sitter just nu hemma i soffan. idag hade jag ett långt hål på schemat, så jag tog chansen att åka hem en liten sväng. men just nu känner jg inte alls för att åka tillbaka till skolan.

over and out,
/ LinaBeijer


söndagens händelser

idag har det inte hänt så väldans mycket. jag vakna upp hemma hos samuel. vid ett åkte vi hem till mig för att fixa i ordning på övervåningen här hemma. jag skulle rensa alla mina saker som vi har sparat sen jag var liten. & det va väl inte så väldans lite vi hade sparat på heller. men gillade man att måla när man va liten så gjorde man. jag va väl ingen picasso direkt, men viljan va inte långt ifrån ;)

vid fyra åkte jag iväg till jobbet för att jobba av mina 4 timmar och 30 minuter. nu ska jag väl krypa ner i sängen för att orka med tyskan imorgon som börjar klockan åtta. men förhoppningsvis slutar jag redan vi elva imorgon. det säger man ju faktiskt inte nej till.

over and out,
/ LinaBeijer


på tal om tiden när man va liten, för ett tag sen när jag va inne på min vän johannas blogg hade hon lagt ut en förträfflig bild på oss! en riktig klassiker måste jag säga. kan ni gissa vem jag är på bilden?

innebandy match

nu har jag vart riktigt dålig på att skriva. jag skyller på att jag har haft mycket att göra.

idag har jag vart i göteborg och spelat match mot pixbo. det gick väl lite som vi hade tänkt oss. mer än så säger jag inte. ikväll ska jag bara slappa och ta det lungt efter dagens händelser.

over and out,
/ LinaBeijer

jag säger inte så mycket om mitt schema.


....

nu är dagen kommen. jag ska till skolan. sommaren är nu slut. SÅ ENKELT ÄR DET!

over and out,
/ LinaBeijer

sista dagen på sommar'n.

jag är nu ganska så slut efter innebandyträningen. därför sätter jag mig nu i soffan med en kopp te.


det blir att träna fullt denna vecka, eftersom vi tar oss en liten resa till göteborg på lördag för att möta pixbo. detta kommer att bli ytterst spännande. vi får helt enkelt vänta och se vad resultatet kan tänkas bli.

jag har idag träffat min arbetskamrat jenny lindman, vi tog oss en fika på söderströms. vi satt där mest och klagade över vårt jobb. på tal om jobb, så har jag idag ringt och sagt upp mig. det slog mig att jag aldrig i hela världen kommer att hinna med skola, innebandy & jobb samtidigt. därför va det jobbet som fick ryka.

det har ju även vart den sista dagen på sommarlovet idag. hur fort har inte tiden gått egentligen? det känns som att tiden bara rusar förbi och jag hinner inte riktigt med i dess tempo. innan sommaren började hade jag säkert tusen saker som jag hade bestämt att göra med mina kompisar. men när väl sommaren kom, sprang den bara iväg. jag tror inte att jag har hunnit med hälften av det saker som jag har velat göra! tiden. den stannar verkligen inte för någon.

over and out,
/ LinaBeijer

inget går upp mot en vinst

idag blev der vinst mot halna med 7-5. mer orkar jag inte skriva om matchen. det va bra spelat för att va första matchen för säsomgen.

nu ska jag krypa ner i sängen, för jag är döds trött!

over and out,
/ LinaBeijer

godkända kakor & premiär match

har nu precis kommit hem ifrån älsklingen. idag gav vi oss på att baka hallongrottor. det gick bra ända tills samuel börja äta upp all deg. så vi ska va glada över de elva kakor som blev. vi har kanske inte någon ljus framtid som bagare, men godkända blev dom allt!



nu ska jag snart möta upp erika, vi ska nämligen skämma bort oss med att äta ute idag. det tycker jag att vi förtjänar. annars händer det nog inte så jätte mycket mer ikväll. jag ska hoppa i säng tidigt ikväll eftersom vi ska spela våran första match imorgon med det nya a- laget. samlingen är vid 08.30, och i nu läget är inte jag van vid att gå upp vid den tiden. men det ska bli dunder kul med match premiär imorgon! det finns inget bättre än just den studen man befinner sig på planen. då är det bara innebandy som finns i ens tankar och inget annat. åh, vad jag älskar det!

over and out,
/ LinaBeijer


gårdagen blev lyckad

gårdagen på liseberg blev hur lyckad som helst! juste, jag skrev kanske aldrig att jag skulle till liseberg, men där spenderade jag iallafall min dag igår.

idag känner jag mig lite hängig, därför ska jag spendera min dag i sängen framför desperata hemmafruar!



over and out,
/ LinaBeijer

ännu en dag har gått till sin ända

det va inga större problem med min dator, va bara johannas minneskort som satt kvar och det gjorde tydligen så att inte datorn gick att starta. elektronik, mystiska grejer det där med elektronik. nåja, nog pratat om det. jag har spenderat dagen med min käre pojkvän. vi cykla till birgers för att köpa glass. dock fick jag en väldans mycket större glass än vad samuel fick. är jag snyggare tro?

vid åtta tiden åkte jag iväg för att träna innebandy. vi fick reda på hur lagen kommer att se ut detta året. det kan nog bli bra. vi får hoppas på det bästa.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen krypa ner bredvid samuel. imorgon drar vi och lite annat folk iväg till göteborg!

over and out,
/ LinaBeijer


varför händer detta mig?

min dator har gått i kras, då menar jag verkligen kras. samuel är här just nu för att rädda det som går rädda, allt jag har på datorn. senare ska vi nog gå i väg och lämna den på lagning. men självklart hittar jag inte kvittot -.- vi får helt enkelt hålla tummarna och se om garantin håller ändå!

over and out,
/ LinaBeijer

solen skiner himmlen är blå, åh vad skönt att leva då!

godmorgon!

idag kunde jag bara inte ligga och dra i sängen, för solen lyser nämligen ute! jag trodde inte riktigt att det va sant när jag såg en blå himmel utanför fönstret. jag som hade ställt in mig på att nu är det höst. det kommer inte att komma någon mer sol i år. men där ser man, ibland är det bra att ha fel.

over and out,
/ LinaBeijer



äntligen kom hon till vältgatan

som ni säkert ser har det skett lite förändringar på bloggen. allt detta är johannas förtjänst. hennes blogg hittar ni här! en mycket spännande blogg. jag rekomenderar starkt att följa hennes blogg.

som ni säkert förstår spenderade jag större del av kvällen med henne. vi hann även med att laga mat. risotto och något mer. riktigt mumsigt blev det måste jag säga! det tyckte även resten av min familj.


visst ser det smarrigt ut





där fick ni lite härliga bilder på våran dag. tänka sig att vi har inte träffaat på, hm, jag vet inte hur länge! men ändå känns det som att det va i går. denna gång ska det inte gå så länge innan vi träffas igen. jag ska snart boka mig en biljett till stockholm!

over and out,
/ LinaBeijer

sommar'n lider mot sitt slut

nu har vi gått på sista veckan på sommarlovet, vad tycker vi egentligen om det? jag har inte den blekaste! jag känner lite blandade känslor om dte just nu. visst ska det bli roligt att träffa alla igen, men hallå, vem längtar till hösten...? sommaren kan inte va slut än! jag har inte hunnit med hälften av allt det jag skulle göra!


men nog har jag haft en underbar sommar allid!

over and out,
/ LinaBeijer

tiden bara rinner iväg, den stannar verkligen inte för någon.


nog har vi alltid lika mycket att prata om.

idag efter träningen bestämde jag och erika oss för att spendera lite tid tillsammans, det är ju så sällan man gör det nu för tiden. så vi pratade om allt mellan himmel och jord i ungefär tre timmar. tänka sig att man har så mycket atgt prata om.

imorgon ska jag träffa denna tösen! :D

du anar inte hur mycket jag har saknat dig!

over and out,
/ LinaBeijer

jag tog tillfället i akt & tog blå lera i ansiktet.



over and out,
/ LinaBeijer

jodå, jag lever allt!

opps!

nu har jag vart riktigt dålig på att uppdatera kan jag erkänna. men tiden springer ju bara i väg, man hinner inte med att göra allt. men det har inte hänt alls mycket sen jag skrev sist. min mamma har fyllt år och jag har jobbat. i lördags va det ju faktiskt ganska så fint väder, så då tog jag och samuel mopeden efter jobbet och åkte ut till stugan för att sola och bada.

igår va jag, jenny & malin och tittade på melissa horn i stadsparken. hon va helt galet bra! en riktigt mysig och lyckad kväll måste jag säga!

jag börjar få en längtan efter jul och snö. är jag inte lite för knas eller?!



over and out,
/ LinaBeijer

allt är i sin ordning

ännu en regnig dag i lidköping har passerat. jag antar att det fina vädret kommer till helgen då jag jobbar. eller så kommer det kanske inte alls. idag har jag jobbat, fast i bara ynka tre timmar. men jag känner mig nöjd över det ändå!

nu har jag tänkt att krypa ner i min säng, kanske bir det till att läsa en och annan bok också!

over and out,
/ LinaBeijer


i år har det dock inte blivit lika många härliga kvällar på sjön som det brukar bli under en sommar. men nu ska vi ändå inte förhasta oss, än är väl inte sommaren över, eller är det höst?

värmen & solen kom till lidköping idag

är nu hemma efter träningen, snart ska jag möta upp jenny. vi får väl se vad vi hittar på. vid halv tio kommer förmodligen elina och malin också hit. det ska bli mys!

idag åkte jag och samuel ut till stugan för att sola och bada. äntligen kom det lite sol över lidköping, men den lär väl försvinna ganska så snabbt. 

over and out,
/ LinaBeijer


ännu ett innebandypass avklarat

är nu hemma efter en härlig innebandy träning. kan inte riktigt beskriva hur skönt det är att va på banan igen.

idag har jag spenderat den mesta av tiden i bilen. jag har nämligen kört omkring på hela kinnekulle, bokstavligt. jag tror att jag övningskörde i tre timmar drygt. det började med att vi skulle åka och äta, men dom första två ställena dög inte, så då åkte vi till kinnekullegården eller vad det nu kan heta. efter det åkte vi in till götene för att hälsa på min farmor i götene i hennes nya lägenhet. åh så konstigt det kändes att se henne och alla hennes saker i en liten lägenhet. efter besöket åkte vi till farfars grav för att lägga på lite blommor. jag hade köpt en stor rosa ros som va helt perfekt. lika perfekt som han va och är.

i kväll ska jag förmodligen träffa elina en liten sväng och sen åker jag vidare till råda för att spendera natten där.

over and out,
/ LinaBeijer

kommer hem med trötta ben.

efter tre dagars jobb, är jag nu ganska slut. men inte hänger jag läpp för det! nu bär det snart av till stugan, där jag ska njuta av två lediga dagar!

over and out,
/ LinaBeijer

nu har jag lite att skriva om

nu har det inte blivit av att jag skrivit på några dagar, jag har helt enkelt haft mycket att göra. i torsdags va jag på liseberg med lite goa människor. det va jätte mysigt. men något som förstörde dagen va mitt getingstick (jag fick ju ett sådant i tisdags). benet svullnade upp och det gjorde hej dundrande ont! så igår fick jag åka in till vårdcentralen för att undersöka benet. det visade sig att jag va allergisk mot getingstick och fick två olika mediciner för det. där ser man, skönt att det problemet är löst!

nu ska jag snart åka in till stan för att jobba i några timmar. alltså befinner jag mig i stugan just nu.

juste, igår kom de som gifte sig i grekland ch hälsade på oss med deras dotter. riktigt kul att träffa dom igen! det fick en verkligen att längta tillbaka till grekland.



over and out,
/ LinaBeijer

aj aj aj, getingstick.

idag märkte jag att det va min otursdag. det började med att jag 20 minuter innan träning inte hittar mitt knäskydd, det är alltså borta. och att lida igenom ännu en träning utan skydd ville jag inte ens tänka på. men det va bara att bita i det sura äpplet och köra utan. när jag väl åker till träningen får jag ett getingstick! vad har jag gjort för att förtjäna allt detta på 20 minuter?

over and out,
/ LinaBeijer

nu går vi på't igen!

nu gör jag mig redo för ännu ett innebandypass!

over and out,
/ LinaBeijer


jag funderar på att köpa denna. det finns bara ett problem, den kostar 1300 kronor.

vänerhavet


att vakna vid vänderns pärla (järna) är lika härligt varje gång. men nu ska jag åka in till stan för att jobba efter fyra veckor semester. jag trodde att det skulle va tungt att gå till jobbet, men det gör det faktiskt inte. det ska bli skönt att få jobba ihop lite pengar igen. detta kan ju bero på att jag endats jobbar 3,5 timmar i dag. till helgen jobbar jag 20 timmar. vi får väl se vad jag säger om det då.

efter jobbet ska jag åka iväg på säsongens första träning inomhus. känslan är lika underbar varje gång som man går på för första gången på en säsong. så nu är det fullt ös som gäller!

over and out,
/ LinaBeijer


bilder från grebbestad





äntligen har jag fått tag på bilderna. bättre sent än aldrig som man brukar säga.

nu när solen tittar fram tänker jag åka ut till stugan och ta mig ett kvällsdopp för att visa att jag inte klassas som en mes. imorgon väntar jobbet och ett härligt innebandy pass på kvällen!

over and out,
/ LinaBeijer

där ser man, jag kan lite ändå.

nu när jag ser efter verkar det som att jag har löst problemet. men nu är det så att det är samuel som har bilderna från kusten på sin dator. jag får helt enkelt försöka få tag på dom. i dag ska jag förhoppningsvis träffa erika, vi får väl se vad vi hittar på. men jag har laddat hem sex and the city, så det blir väl att kika lite på den.

over and out
/ LinaBeijer



en ganska så söt bild på oss två, när vi va och red islandshäst.

.

jag vet inte om jag har löst problemet än. men det verkar som att det bara är min blogg som det är fel på. vad tyder detta på, vill gud straffa mig? over and out, / LinaBeijer

RSS 2.0