allt ifrån slingor till skogs promenad

min vän johanna är inte speciellt snabb med att skicka korten till mig ifrån stockholm. Med det vill jag säga att jag inte har fått dom ännu. Men så fort jag får dom lovar jag att lägga upp dem här.

Juste igår klippte jag mig och gjorde lite slingor i mitt hår. Nästa gång du kommer hem Sofia är jag inte ljus längre! :)
Men min frisör klippt mitt hår lite väl kort dock. Men det skadar väl aldrig med lite förändringar? Håret växer ju faktiskt ut igen, så det är ju ingen fara med det.
Jag va även på ett möte med jobbet igår, hm trodde inte att det fanns så mycket att skälla om.. Och det är inte ofta man får skäll över något som jag inte kan göra något åt, men men, det fick jag iallafall.
Nu sitter även min hund och skäller på mig att hon vill gå ut. Så nu ska jag dra på mig mina stövlar och ta mig en promenad i skogen.

Det va allt för mig just nu,

/ LinaBeijer

tidiga mornar & shopping

Typiskt, jag åkte iväg vid kvart i åtta för att träna innebandy, men då är det såklart ingen träning och tränaren har inte medelat mig om detta! Det va alltså bara att bege sig hem igen och nu börjar jag inte förens tio över elva.

Jag tänkte berätta lite kort om min härliga helg i Stockholm med min bästa vän! JAg kom ju alltså fram på fredagen. På Lördagen gick vi upp redan halv sju! Johanna skulle springa Lidingö loppet och jag skulle titta på. Lite trögt va det att komma upp, men upp kom jag! Jóhanna va jätte duktig, hon kom 6:a! JAg tror att det va för att jag heja på så himlans bra.
Efter hon hade sprungit va det dags att ge sig av till centrum för shopping! Det blev mycket shopping, fika och mat! Vi gillar mat ifall ni undrar :D
Sen åkte vi hem för lite vila. Johanna somnade och jag tittade på film. Det blev en Indisk resturang på kvällen, mums! Och efter det gick vi för att se flickan som lekte med elden. Mycket bätter än ettan tycker jag!
På söndagen va det mer shopping och mat på schemat. Vid fyra tiden tog jag tåget hem igen. När jag kom hem va jag så trött så jag orkade inte ens äta, det blev sängen och jag skocknade direkt!

Tack Johanna för en bra helg!
Bilderna lägger jag ut ikväll!

over and out,
/ LinaBeijer


Tacos & Idol

Äntligen sitter jag i Johannas rum i Stockholm! Efter tre timmar och tjugo minuters tåg resa så är man lite trött.
Johanna mötte mig på stationen som tur va, det blev mycket kramar må jag säga :D
Sen åkte vi pendeltåg till Sollentuna och så va vi framme!
Hennes rum är jätte fint & mysigt, här kommer jag trivas i helgen! (: Jag har även träffat rvå stycken utav hennes kompisar, Emma & Therese, mycket trevliga flickor!
Vi gjorde tacos och tittade på Idol. Här är det inte som hemma, hemma är det bara att vänta tills mamma ropar att maten är klar och sen stoppa in disken i diskmaskinen, här får man laga maten själv och diska för hand, rediga töser!

Men nu ska vi krypa ner i sängen och släcka lampan. Imorn ska vi upp tidigt för Johanna ska tävla (:
Godnatt!

/ LinaBeijer




Hitta en sommar bild på mig & Johanna (: <3


Regn & Leriga skor

Godkväll!
Nu känner jag att gäspningarna kommer allt oftare(hallå klockan är tjigo över nio?), det kanske är dags att hoppas i sängen snart? Jag känner att denna veckan har verkligen tagit på krafterna. Eller hjärnan börjar iallafall hamna efter lite.

Idag på vårna idrotts lektion gjorde vi det värsta jag vet. orgentering... Och inte nog med det, såklart att det ska regna & det bara vräker ner! Istället för att koncentrera sig på åt vilket håll man skulle åt, så fick man hoppa runt för att inte trampa i någon olämplig ler grop. Så jag och Linda tog beslutet att följa efter alla andra och tro mig, det funkade mycket bättre!
Och självklart så smyger solen fram när vi är klara, så istället blir det en solig höstdag! Det är bland det mysigaste jag vet, när löven faller från träden i fina färger & solen skiner! Även fast man inte har tid att ta en promenad i det fina höstvädret så är det alltid trevligare att titta ut genom fönstret när det är sol ute (:

Imorn så bär det av till storstaden Stockholm för min del! Jag ska nämligen träffa min kära vän Johanna över helgen. Detta har jag sett fram emot ett långt tag :D
Shoppa, Shoppa, Shoppa! kan ju inte bli bättre än så!

Nu ska jag smyga iväg för att packa klart min väska, sen ska jag krypa ner i sängen med min Geografi bok. Prov imorn jippie!

Natti!

/ LinaBeijer


Geografi & Samtal från utlandet

Nu har jag kommit hem ifrån ett innebandypass.
Äntligen är matte provet klart! Matte boken fick äntligen stanna kvar i skåpet i skolan.  Ingen mer matte hemma varje kväll på ett tag nu. Det känns som ett avslutande kapitel. Men för det blir det ingen lugn och ro på läx fronten. Nu är det Geografi som gäller, har nämligen prov på fredag, så nu är det plugga järnet som gäller!

När man sitter och lyssnar på en härlig låt på Spotify & reklamen börjar, det finns inget som är så irriterande! Och den tar aldrig slut heller. Det finns väl ingen människa som ens bryr sig om den ändå?
Men just nu är jag lite musik brist. Så kom gärna med lite förslag på skön musik (:

Min syster har nu kommit fram till sin familj, hon ligger nog och sover nu för tillfället, men ändå. Klockan är ju bara tjugo över åtta på morgonen än så länge.
Men snart ringer jag och väcker henne om jag inte får reda på hur det är! Jag spricker av nyfikenhet! Jag ska även färska upp erat minne, gå in på www.vilseivancouver.blogg.se & läs om hennes lilla äventyr.
Jag fick reda på att det va 25 grader varmt där?! Alltså, vadå fusk? Varför ska Sverige vara så kallt för?
Nu när jag sitter här så ringer hon i egen hög person! :D
Jag hade så många frågor att ställa, men det blev ett kort samtal efter som det är så himlans dyrt att ringa.

Nu ska jag återvända till min geografi bok, sen ska jag även laga tacos till familjen tänkte jag (mamma & pappa) och senare blir det iväg att träna innebandy igen. Det är mycket just nu, så sätt lite fart nu Lina!

/ LinaBeijer


Den svenska sommaren kan allt va skön den med.


Kramar & Tårar

Jag kom precis hem ifrån Göteborgs flygplats.
Tio i fyra kommer min syster in i mitt rum & väcker mig, hon säger att det är tio minuter kvar tills vi ska åka. På vägen dit va jag väl inte så speciellt social, jag låg mest och snarka och dreggla kan jag tänka mig. När Sofia har checkat in och lämnat in alla sina väskor gick vi iväg för att äta frukost, kvart i sex!!
Och då ser jag Edvin i full frys!! inte illa det!
När vi suttit där en kvart inser vi att det är dags för att säga hejdå. Det blev mycket kramar, tårar & pussar. Att se min syster gå iväg själv och vi åt andra hållet kändes helt fel!
Det va inte rätt, hon skulle ju åka med oss hem i bilen igen! Hon hör inte hemma i Kanada hos en annan familj, hon hör hemma i Lidköping, på vältgatan, hos familjen Beijer, hos mig!
Sen somna jag, för helt plötsligt va vi hemma.
& huset kändes så himlans tomt, jag kände riktigt att det va någon som saknades.

Nu ska jag trampa iväg till skolan i regnet. Inte kul!

/ LinaBeijer

Tiden går allt snabbt,

Man kan knappt bestiga övervåningen här hemma, hela hallen är full med kläder, resväskor och andra grejer. Det är knappt att jag kommer in i mitt egna rum.
Sofia springer fram och tillbaka och letar efter olika saker. Det är inte förens nu jag förstår att hon faktiskt flyttar imorn!
Så nu är det den sisat kvällen med syrran i huset. Det bilr mys med god mat och Björn Gustavssons film (har jag bestämt).
Sen får jag väl försöka klämma in lite matte också. Fast det känns faktiskt inte alls inbjudande att sätta sig med den, men gör det någonsin det? Det är väl knappast någon som säger, åh vilken otrsoligt mysig och rolig kväll jag ska ha för jag ska räkna matte! tror inte det va.

Det blir till att läggas sig i rimlig tid ikväll. Jag ska följa med imorn och lämna min syste på flygplatsen. Klockan fyra på morgonen lämnar bilen vältgatan! Har jag någonsin gått upp så tidigt? Jo, jag har nog faktiskt gjort det, men det händer ju inte varje dag precis. Jag är nog en tjej som gärna går och lägger mig vid nio och går upp vid tio nästa morgon.
Nä, nu ska jag sätta på musik på högsta volym så det blir lite fart här!


over and out!
/ LinaBeijer

Spola fram tiden!

Dagen är seg seg seg & seg. Det känns som att jag sitter och väntar på att något ska hända, men jag har inte listat ut på vad det är jag väntar på än. Det måste iallafall hända något snart, något spännande! Jag får ge mig ut och leta efter den där känslan. Den måste komma tillbaka.

Medans jag väntar på att något ska hända tänkte jag räkna lite matte. Jag har ju faktiskt matteprov på onsdag.
Men när idol går medans man ska räkna så kommer man inte så långt. Det är inget jag kan rekomendera tt titta på tv och försöka plugga samtidigt.

Senare ska jag förmodligen åka till jobbet. Idag blir det från 17.00 - 20.00. Tack gode gud så är det bara tre timmar! Men de timmarna känns faktiskt som en hel evighet.
Jag tror faktiskt att jag ska gå och köpa mig en sån där kontroll som han har i filmen click, man kan spola fram, backa och pausa, en sån skulle jag verkligen behöva!
Men nu har jag ingen sån, så jag måste gå och jobba i tre timmar. Det är bara att bita ihop Lina! Du behöver faktiskt pengarna.

Det va allt från mig här & nu.
/ LinaBeijer


kan jag hitta en på blocket tro?


kyla eller värme?

Nu har jag hamnat i min mysiga säng igen, måste va någon dragnings kraft som gör att jag hamnar här hela tiden. Jag är så sömnig, känner riktigt hur ögonlocken börjar glida sakta neråt.
Imorn ska jag iväg och jobba också, det är inte alls lockande och ännu mindre när min chef ringer och säger att hon vill prata med mig tidigare. vad kan detta betyda? ska jag få sparken tro?
Men just nu orkar jag inte ödsla min energi på det, jag har ju annat att tänka på, som att sova tex!

Godnatt
 /LinaBeijer

Jag byter gärna ut kylan mot lite värme,


Gråtmusik,

Nu har jag bäddat ner mig i min säng och lyssnar på gråtmusik. Det känns så patetiskt att sitta i sängen och snyfta för sig själv. Jag måste va väldigt känslig, eller så är det väldigt fin musik.
Det blir att alla känslor man har i kroppen väller upp på en och samma gång och kommer ut i tårar i stället.
Man vill bara att all ilska, saknad & känslor ska försvinna ut, ut ifrån kroppen och inte komma tillbaka.

Jag börjar känna en viss saknad, en saknad efter min syster! Även fast hon inte har åkt än så saknar jag henne redan. Jag kan inte förstå att min älskade, knäppa och fantastiska syster ska åka till Kanada om två dagar och lämna mig hemma! hur ska jag stå ut med det, jag kommer helt enkelt inte att göra det. Men som tur är så kommer hon faktiskt tillbaka.

det va allt ifrån mig just nu,
LinaBeijer


IdooooL!

jag har haft lite ont om tid idag. så nu blir det bara en snabbis (:
Idag har jag inte bara pluggat, lite förvånade blir ni allt? Utan jag och några utav mina kära vänner cyklade upp till råda och tittade på fotboll, där bla min pojkvän var med och spelade. Sen susade jag hem på min cykel till Idol! :D
det finns inget roligare att titta på när folk skämmer ut sig i tv! Men det är väl det dom vill, synas i tv alltså.

Nu har jag precis pratat med min vän Johanna, som nu mera bor i stockholm. Jag va bara tvungen att ringa och berätta att jag bokat tågbiljetter till nästa helg! Finns det något bätter än att shoppa med sin bästa vän? tror inte det (:

Nu ska jag träna lite mer på mina svenska glosor, sen väntar sängen.

Godnatt!
/ LinaBeijer

plugg = roligt?

Just nu känns mitt liv väldigt enformigt. Eller denna veckan iallafall. Det känns som att jag vaknar, går till skolan, åker till träningen, hem igen och pluggar hjärnet & sen iväg till träningen igen & till sist kryper jag ner i sängen och somnar på sekunden.
Men idag så fick jag lite sällskap i allt pluggande, utav min fantastiska vän Erika. Jag trodde att jag va ensam om att dränka mig i mina skolböcker, men det visade sig att Erika sitter i precis samma situation som jag.
Tänk att pluggandet kan bli så mycket roligare och intressantare när man har någon att tjöta & disskutera med!
Tack Erika för att du gör läxor roligt :D
Nu ska jag återvända till mia skolböcker & snart trampar vi iväg och har ett träningspass på två timmar, Jippie!

Tackåhej!
/LinaBeijer
 


Städning & Läxor

Ännu en dag avklarad i skolans värld. Idag hade jag tre timmar spanska, är det ens lagligt att ha en så lång lektion? Tror dom att man ens ska klara sig att vara vaken hela lektionen? Kanppast.
Men om lärarna vill ha 25 sovande elever på deras lektioner, så visst. Det är inget jag kan göra något åt.
Lite synd bara att det lägger ut så mycket tid till ingen nytta.

Jag har sjukt mycket att göra idag!
Eftersom jag bytte klass för någon vecka sen så ligger jag ungefär 20 sidor efter i matten och min lärare tycker att det är lämpligt att jag är ikapp på torsdag. Grattis Lina! Din vecka kommer bestå endast utav matte. Inte nog med det. Jag har även en svenska inlämning, engelska glosor & svenska glosor tills på fredag.
Nu ska jag inte klaga mer på mina läxor, men jag hoppas att ni kan tycka lite synd om mig iallafall.
Idag ska jag också hinna med att städa mitt rum. Min mamma har tjatat på mig ett tag nu, så jag får försöka ta tag i detta. Men om det finns någon frivillig så är det bara att säga till (:
Städa är nämligen inte min starkaste sida (även fast det numera ingår i mitt jobb), det blir att jag slänger in kläderna någonstans där dom inte syns. Mycket smidigt, rent och snyggt efter bara några minuter, eller?

Men nu får jag nog sätta fart om jag ska hinna med alla mina sysslor idag!
/ LinaBeijer


Det skulle inte sitta fel med en privat städare.



Solsken & Träning

Nu är jag hemma från en händelserik skoldag, eller?
Den började med att klockan ringde vid sju, då jag skulle iväg på ett innebandy pass. Men idag hade vi teori istället i endast trettio minuter. Det kändes väl lite onödigt, eftersom jag inte har min andra lektion förens klockan elva.
Men som tur va så kunde jag cykla hem igen och krypa ner i sängen framför tv:n.
Men nu ska jag snart fara iväg till träningen (får hoppas att vi verkligen spelar innebandy denna gång!).

Jag måste bara få tacka vädergudarna(?) för det fina vädret det sänt till oss! Äntligen så har det kommit lite färg och solsken här på vältgatan :D syster min ligger ute i trädgården och solar, hinner jag med några minuter i solen tro?
/ LinaBeijer




man kan inget annat än att älska det!


Söndags stress,

Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet. För er som inte vet så jobbar jag på det fantastiska mc'donalds! Som inte alls är så fantastiskt. Idag så erbjöd de mig hela två timmar och trettio minuters jobb, det blir inte mycket pengar på den korta tiden inte. Då jag istället kunde suttit hemma med näsan i matteboken.
Inte för att det är speciellt roligt, men för min del är det mycket nödvändigt!

För mig är inte söndagar särskilt omtyckta, det är bara en massa läxor & uppgifter som ska göras. Samtidigt som man bara vill krypa ner i soffan framför en mysig film och en kopp varm choklad.
Det går helt enkelt inte att slappna av när man vet att man har skoluppgifter som måste göras.
Resultatet blir att jag inte gör något utav det, ingen film & varm choklad och ännu mindre läxor!
Men nu ska jag faktiskt försöka att sätta mig och räkna några tal i matten.

Tack för mig!
/ LinaBeijer



i'm lovin' it?





Villa & Volvo

Nu när min syster ska flyga ur huset, ja ända till Kanada faktiskt, kanske det vore på sin plats med en blogg där jag kan uppdatera henne om livet här på vältgatan.
Om ni vill kan ni läsa om min vilsna syster på www.vilseivancouver.blogg.se & läs om hennes fartfyllda äventyr.

Sagt & gjort, denna blogg skapades för ungefär tre minuter sen.
/ LinaBeijer

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0