Idre levererar.

sitter just nu på after ski efter en dag i backen. ikväll blir det kvälls åkning och lite bowling. slänger upp en bild som förklarar dagen.

over and out,
/ LinaBeijer


Vinter land.

tänkte visa ett litet livstecken, med detta menar jag då att vi krockade inte. vi har gjort oss hemmastadda i vår mysiga stuga och tryckt i oss lite tacos. nu ska jag sova så jag är pigg och kry imorgon!

over and out,
/ LinaBeijer


glad tjej.

vet ni vad jag ska göra idag? jag ska åka till idre! tror inte riktigt att ni förstår hur mycket jag har längtat efter att få åka bräda. det är typ såååååååhäääääääääääär mycket och lite till kanske. men jag kommer hem på torsdag kväll. kommer att  slänga upp lite bilder på dagens vurpa och sånt där. det kan väl bli kul? ;)
glad tjej.

over and out,
/ LinaBeijer

australia.

känslan som kommer i kroppen när det är fredag. visst är den väl änna underbar? sitter just nu i skolan och har klarat av min redovisning i religionen. jag babblade lite om aboriginer, tyckte jag passade väldans bra eftersom jag har träffat sånna in real life lixom. jag har ju tankar på att åka tillbaka till australien efter studenten för att bosätta mig där i ett år, kanske ska jag gå med i en aborigin stam istället?
känner att längtan tillbaka till australien riktigt kryper i kroppen. dock får ni ta hänsyn till att jag va i australien 2005 och skönheten va inte riktigt på topp.

over and out,
/ LinaBeijer

en helt vanlig tjej.

alltså, det här med att skriva läsvärda saker är väldigt svårt. vem vill läsa om mitt liv lixom? i allmänhet så tror jag att jag är en liten för vanlig person som vill göra allt det där som alla andra vill. typ, får as bra betyg, upptäcka vad som finns utanför kommunen lidköpings gränser, alltså ge sig ut i världen, få en bra utbildning och skaffa ett bra jobb. men det är den jag är och efter studenten hoppas jag att ni ska få uppdateringar från alla världens hörn! :D
tja, hulken här.

over and out,
/ LinaBeijer

rock n roll.

sitter och lyssnar på the sounds, och mosar i mig en banan. varför? undrar ni då. jo för jag ska snart ge mig iväg för att bränna lite kalorier, då är det lika bra att mosa i sig innan än efter träningen. smart va?
visst ser jag cool ut?

over and out,
/ LinaBeijer

25e januari

hallå kär bloggis vänner. jag har haft en så himla tråkig dag så det är inte värt att nämna vad jag gjort. förutom allt det tråkiga så va jag och tränade innebandy. men självklart ska min gamla skada titta fram så jag fick sätta mig ner efter halva träningen. tänkte att det inte va värt att köra på eftersom jag åker till Idre på söndag för lite snowboard♥. nu ska jag sova, imorgon väntar en ny dag.
hela team kaise i hovfjället 2011, i år blir vi endast 6 stycken som drar iväg. men nog kommer det att bli grymt ändå!

over and out,
/ LinaBeijer

the biggest looser.

här ligger jag i min the biggest loser tröja. stämmer kanske in ganska så bra på mig? eller nä. eftersom tisdagar är typ den enda dagen som jag är heeelt ledig på, alltså inga träningar eller något, så fick jag ju såklart ett ryck att jag ville röra på mig. jag har hört att längdåkning ska va ganska så bra träning, nackdelen är ju bara att jag inte är särskilt bra på det. och så blev jag ganska så avskräckt när min vän johanna bröt handen i längdskidspåret, fråga mig inte hur det gick till. så istället för att åka längdskidor tänkte jag att leka i snön va ju alltid kul när man va liten. så jag tog på mig alla de där kläderna man ska ha på sig och så gick jag ut i snön, det va inte alls kul längre... så det slutade med att jag snörade på mig skorna och gav mig ut på en springtur.
over and out,
/ LinaBeijer

skååål...för? bättre tider.

hej hopp! här sitter jag och skålar med mig själv med mitt nygjorda te. eftersom det är så himla speciellt(?) med att fylla 19 så hade jag lite party här i helgen. då fick jag en enorm korg av mina brudar, och där i fanns det lite gott och blandat, bland annat ett väldigt gott te. så det dricker jag nu.
over and out,
/ LinaBeijer

back on track.

okej, det här med att uppdatera min blogg har inte vart min starkaste sida den sista tiden. varför? jag har faktiskt ingen jäkla aning! men det är jätte kul att ni kikar in trots att jag inte uppdaterar, men det ska det bli ändring på. nå, vad har hänt i mitt liv den senaste tiden då? jo, jag har hunnit med att fylla 19 år. det sägs ju att man är som mest på topp när man är 20, sen bara det dippar. så jag får väl njuta i två år till innan jag går och blir gammal.
igår va jag på junkyard och inhandlade lite nya saker, bland annat ett par nya snowboardbyxor. denna gången blev det ett par turkosa. jag köpte även dessa som är på bilden, kände mig riktigt tuff må jag säga.

over and out,
/ LinaBeijer

tolfte januari tvåtusentolv.

när lina beijer inte har något att göra så sätter hon sig och räknar matte. okej riktigt så ligger det kanske inte till. men jag har en sådan tur när det gäller min mattebok. "bokens enkla språk och tydliga förklaring göt matematiken rolig och begriplig". om det ändå vore så väl...
over and out,
/ LinaBeijer

lider av sömnbrist.

att gå en dag i skolan med endast tre timmars sömn i bagaget är en utmaning kan jag tala om. jag har inte vart kontakt bar för fem öre. därför slängde jag mig i sängen så fort jag kom hem och somnade direkt. vid sju tiden vaknade jag med dreggel på kinden och en aning förvirrad. det va bara upp och hoppa för att ge sig iväg till träningen.
snart dags för en favorit i repris, österrike!

over and out,
/ LinaBeijer

john blund besökte aldrig mig i natt.

här sitter jag trött som ett jävla as. jag måste ha bäddat min säng ap dåligt! jag har knappt sovit en blund, vid tre tiden fick jag för mig att det va ett äckligt klimat i mitt rum som det är i amazonas! inte för att jag har har vart där någon gång, men jag har hört att det ska va ett äckligt klimat. men i alla fall, nu sitter jag är och trycker i mig frukost, kan knappt hålla ögonen öppna. första lektionen är ju självklart matte...
over and out,
/ LinaBeijer

som man bäddar får man ligga.

och jag som bäddat så himla fint ikväll! ja men jag tänkte bara önska alla en god natt och allt sånt där. hoppas ni vaknar upp imorgon och märker att ni fått er skönhetssömn. det är inte ofta jag märker av min skönhetssömns inte, den får man verkligen kämpa för måste jag tillägga i detta lilla inlägg.
jag satt och tänkte på en sak när jag ändå va inne i mina tankar. tänk alla som kämpar för att få till den där "braiga" bilden som man sedan ska lägga ut på bloggen eller varför inte facebook?. vad mycket onödig tid det tar, ta den första bästa istället, som den här till exempel. ursnyggt! det va mitt tips för dagen!

over and out,
/ LinaBeijer

hej mitt vinterland, nu är jag här!

nu har vintern ääääntligen kommit till vår stad Lidköpig VID vänern. det där med vänern är tydligen väldigt viktigt. men när jag sitter lite sådär i mina egna tankar (istället för att tänka på matten) så hör jag något förskräckligt på radion! snön ska tydligen försvinna redan imorgon. det va den vintern det... men jag får glädjas med att om ungefär tre veckor åker vårt grymma friskvårds gäng till Idre, och ungefär en vecka efter det så åker ett annat grymt gäng till det östra riket, nämligen österrike! :D

over and out,
/ LinaBeijer

i'm back.

hoppsan hejsan vad länge sen det va jag blogga, det har hunnit att vara både nyår och trettondagsafton. där ser man. har jag några roliga nyheter då? nä... ingenting. förutom att jag fyller år om en vecka och imorgon ska jag iväg för att träffa min sömmerska som ska sy upp min balklänning. jag har aldrig vart så mycket för kläder, men att få designa sin egna balklänning är grymt kul! :)
bild från nyår 2011.

over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0