vårtecken.

det är himla härligt väder, våren har verkligen satt igång på allvar. igår var det glass premiär och det är ett stort bevis på att våren har anlänt. nu håller jag på att packa, för om några timmar går jag på bussen med min kära klass, med riktning mot bryssel. ska jätte skönt att få komma iväg lite. igår kväll firade vi vår kära johanna som fyllde 18 år, riktigt lyckad kväll blev det som slutade på donken!
over and out,
/ LinaBeije

mattematik är skit.

jag gör allt, förutom att plugga känns det som. ändå har jag suttit här sen halv tre. det finns inget som jag hatar så mycket som matte, eller där ljög jag. det finns nog någonting som jag hatar mer, bara att jag inte kommer på det just nu. jag har bestämt mig för att räkna matte till halv sex, sen lägger jag ner skiten. nu har jag bestämt mig!
over and out,
/ LinaBeijer

tjusningen med livet.

här ligger jag och tycker att livet är piss, nä skämt å sido. matte prov på onsdag, behöver jag ens kommentera denna hemska händelse? jag gör det ändå, har pluggat inprincip hela kvällen, men fattar inte mer för det. så min lösning på det var träning.jag tog bilen helt enkelt till sirius och svettades som en galning. nu ska jag sova, tjingeling!

over and out,
/ LinaBeijer

villa lidköping till SM- final!

ja men här sitter jag och har det bra. kan ju inte säga något annat nu när vårt kära Villa har gått till SM- final! något som inte har hänt på 29 år, så det va ju på tiden! jag firar med gurka & dipp!
denna veckan slutar riktigt bra!

over and out,
/ LinaBeijer

en vårdag.

idag har jag myst ute i solen med denna godingen. jag älskar verkligen våren.

over and out,
/ LinaBeijer

studiedag.

vem kom egentligen på att döpa den lediga dagen till studiedag? jag bestämmer mig alltid för att jag ska plugga röven av mig, men det blir aldrig så. istället åker jag och tränar, kollar film eller äter en massa mat. som idag började jag dagen med en löprunda på 5 km, jag pratade med min syster i nästan två timmar och senare på dagen åkte jag och bowlade och åt pizza med mina favorit pojkar! tänk att dom växer upp så snabbt, det va ju typ igår dom ville gå runt och hålla mig i handen och nu är dom så stora! helt sjukt det där. imorgon går jag in på "lediga dagen" två, och då ska jag plugga!
slänger upp två bilder från smögen, kan fortfarande inte fatta att det är såhär jag ska spendera min sommar!

over and out,
/ LinaBeijer

helgen i ett inlägg.

åh herre min skpare vad jag har hunnit med mycket denna helgen! nästan så att jag inte har hunnit med att andas. men nu har jag tagit några djupa andetag och fått tid med att blogga lite. jag kan ju börja med fredagen. jo det va såhär, jag nämnde ju att alla studenter gav sig ut för att fira 100 dagar kvar till studenten. det blev en väldigt lyckad kväll som började hemma hos jenny där vi drack gott, dansa oss förlamade och sjöng oss hesa. väl inne på stadt så va det knökat med folk. men vi dansade på som galningar och kvällen slutade vid ett för min del på grund av jobb dagen efter.
en lyckad kväll helt enkelt.

nu till inlägg nummer två. lördagen började med att jobba i fem timmar, sedan åkte jag hem och dog lite i min säng, men uppstod så småningom. kvällen spenderade jag med några coola brudar framför melodifestivalen. idag däremot har jag spenderat dagen i smögen. vi åkte dit för att kolla vad som behövde göras i affären, och det är en hel del kan jag säga. men efter mitt besök i smögen idag, kan jag knappt bärga mig till sommaren!
kan ni fatta att detta är min "baksida" i smögen. sommaren kan inte bli något annat än toppen!

over and out,
/ LinaBeijer

sjung om studentens lyckliga da'r.

Idag är det inte en vanlig fredag, utan idag ska alla studenter från de la gardie gymnasiet i lidköping fira 100- dagars (trots att det va hundra dagar kvar till studenten i måndags) detta ska ju så klart firas! dock har jag oturen att börja jobba klockan sju imorgon bitti, men vem bryr sig? man tar bara studenten en gång i livet!
nu när det börjar närma sig, så börjar jag längta så oerhört mycket! såhär kommer min studentmössa att se ut. het va?

over and out,
/ LinaBeijer

bandy för hela slanten.

efter 19 år av mitt liv, utan något speciellt intresse för bandy, så har jag vart på min andra match denna veckan! jag har alltid tyckt att det har sett sådär kallt och obekvämt ut. men nu blev jag bjuden och det var riktigt spännande! redan efter 29 sekunder så blev det bråk på plan. förlåt men jag måste säga att det höjer mitt intresse i alla fall. efter bara några minuter så var jag lika insatt i matchen som alla andra huligangubbar och matchen slutade med vinst för villa lidköping. grattis gobba!
over and out,
/ LinaBeijer

när paniken sätter igång.

vad säger detta er? inget...? nä inte mig heller! och jag har prov på detta imorgon, plus tusen grejer till. hur ska jag överleva detta, jag kommer att vara avliden innan kvällens slut.

over and out,
/ LinaBeijer

söndagsångest.

nu sitter man här sliten som vanligt på en söndag(som ni förstår är bilden från igår kväll och inte från idag. jag avstår att visa mig för allmänheten idag) och självklart så gör skolarbetet mig sällskap. senare i eftermiddag/kväll så ska jag slänga skiten åt blåkulla och dra mig mot sirius för lite träning. veckans helg har vart mysig och lugn, igår jobbade jag min näst sista dag på hjertberg. lite sorgligt faktiskt, jag har trivts så himla bra! därför kan jag rekommendera detta ställe, så ge er dit och sök den kommande veckan, men ge fasiken i att ta min plats! ;) ni tycker säkert att jag är idiotisk som ger upp ett jobb såhär innan studenten, men det är faktiskt så att jag ska flytta till smögen över sommaren för att jobba i en sportbutik där. hur kul låter inte det?!

over and out,
/ LinaBeijer

rumpstumpen min.

här sitter jag ikväll igen, hemkommen från torsdagens träning. idag va det riktigt tungt på passet måste jag säga, speciellt alla benböj som man skulle göra. jag kände mig väldigt baktung! växer rumpestumpen tro? vem vet, snart kanske det ser ut som jag har stora kuddar där i bak. men det stoppar inte mig, imorgon är det spinning och styrka som står på schemat!
när jag sitter här och tänker på rumpan min så far även tankarna iväg på framtiden. jag längtar så sjukt mycket till studenten, till sommaren som jag kommer att spendera i smögen och jag vill inget hellre än att åka iväg för att få åka skidor! tänk vad mycket det är man vill göra!
over and out,
/ LinaBeijer

RSS 2.0